Keikoslim, VitaSlim, VitaSvelt, Nutrasveld, Redox

Afvallen in 2021

‘Keikoslim, zo heeft een Japanse vriendin me geholpen om mijn 24 kilo overgewicht binnen 4 weken en zonder enige moeite kwijt te raken’

Zo begint een advertentie van Keikoslim Afslankcapsules. Wij vragen ons af hoeveel Nederlanders en Vlamingen het telefoonnummers van een Japanse vriendin in hun telefoon heeft staan, maar dat terzijde.

Als je denkt dat je de complete lijn afslankcapsules met VitaSlim, Redox, Nutrasveld en VitaSvelt in huis hebt dan heb je het mis. Het product Keikoslim sluit naadloos aan bij deze producten.  De pillen worden verkocht in Nederland, Belgie, Duitsland, Zwitserland maar ook In Amrerika en Azië. Voor de verkoop in Spanje en Portugal, is het bedrijf actief onder de naam Auramail. In Duitsland en Oostenrijk gebruiken ze de naam Biolife. In Zwitserland, een van de vele landen waar ze afslankpillen verkopen worden ze gepresenteerd als Efea. Er zijn veel parallellen tussen de verschillende afslankcapsules.

  • De prijs van de producten
  • De Nederlandstalige Website die in Zwitserland (.ch) gevestigd is
  • Het telefoonnummer van de klantenservice

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Spaanse Consulemtenbelangen FACUA

In Spanje heeft een organisatie voor consumentenbelangen FACUA ervoor gezorgd dat de pillen niet meer op de Spaanse markt verkocht worden. Na een brief van FACUA werden alle telefoonverbindingen en websites afgesloten. FACUA vreest echter dat er in de toekomst onder andere namen weer producten op de martk zullen verschijnen en is in gesprek met het Spaanse ministerie van Volksgezondheid. Lees het complete artikel op de website van FACUA.

tip: gebruik google translate om het artikel te vertalen naar het Nederlands.

Omega 3

Volgens de website van bestaan de capsules voornamelijk uit werkzame plantaardige stoffen, Japanse algen en omega-3- vetzuren. Alle ingrediënten hebben een heel eigen speciale werking. Sommige verhinderen dat de in de voeding voorkomende koolhydraten en vetten in de vorm van vetreserves worden opgeslagen. Andere zuigen het opgeslagen vet uit de cellen, en weer andere regelen de stofwisseling op een milde manier. Desondanks zien de pillen er op de website allemaal hetzelfde uit (groen met wit)

Prijzen van Keikoslim

  • De KeikoSlim normale kuur kost € 49,00 (voor 6 kilo)
  • De KeikoSlim intensieve kuur kost € 79,00 (voor 6 tot 10 kilo)
  • De KeikoSlim versterkte kuur kost € 99,00 (voor 10 tot 15 kilo)
  • De KeikoSlim radicale kuur kost € 109,00 (meer dan 15 kilo)

Ervaring met Keikoslim

Ondanks dat het lijkt dat er een en dezelfde aanbieder achter de verschillende afslankproducten zit die via de Zwitserse websites worden verkocht wil dit niet per definitie zeggen dat de pillen niet werken. We zijn daarom erg benieuwd naar ervaringen met Keikoslim. Gebruik jij Keikoslim of heb jij deze afslankcapsules gebruikt? Geef dan hier jouw mening of lees hier de reacties van andere bezoekers.

VitaSlim en VitaSvelt

Heb je ervaring met VitaSlim of VitaSvelt of ben je benieuwd naar ervaringen met deze producten? Lees dan deze artikelen: VitaSlim Afslankcapsules en VitaSvelt Afslankcapsules.