Kate Moss volgt Proteine Dieet

Start met KetoX

Het topmodel Kate Moss volgt een Proteine Dieet. Volgens de Engelse tabbloid ‘The Mail’ houdt ze zich sinds een aantal weken aan dit dieet. “Er blijft weinig meer van haar over”, Kate Moss eet niets meer“ Ze is nu echt te dun”, vervolgt de bron aan The Mail.

De gevolgen van haar slechte eetgedrag zijn al goed zichtbaar. Kate dat de extra pondjes allemaal de schuld zijn van haar haar leven met lover Jamie Hince. “Haar huid ziet er slecht uit en haar haar wordt dun. Het komt vast door de moeilijke tijd die zij achter de rug heeft, maar nu moet ze echt weer een paar kilo aankomen.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.