Kate Moss eet niet meer

Afvallen in 2021

Vrienden van Kate Moss maken zich ernstig zorgen om haar. Het supermodel houdt zich sinds een aantal weken aan een strikt dieet. “Er blijft weinig meer van haar over”, aldus een bron.

“Kate eet bijna niets meer. Ze is nu echt te dun”, vervolgt de bron aan The Mail.

De gevolgen van haar slechte eetgedrag zijn al goed zichtbaar. “Haar huid ziet er slecht uit en haar haar wordt dun. Het komt vast door de moeilijke tijd die zij achter de rug heeft, maar nu moet ze echt weer een paar kilo aankomen.”

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.