Wat is Kankusta Duo?

Ben je op zoek naar een afslankkuur of middel? Met de ruime keus aan afslankmiddelen zoals Kankusta Duo wordt het moeilijker om een keus te maken. Allemaal beloven hetzelfde en beweren het geheim van gewichtsverlies te hebben ontdekt. Hoe weet je welke de moeite waard is en welke maar een verspilling van je zuur verdiende centjes is? Een ieders lichaam is anders dus een passend afslankmiddel vind je door zelf te testen. Natuurlijk helpen recensies bij je zoektocht. Die geven je een objectiever beeld van wat je kan verwachten van het product. Zo helpen wij je bij het maken van de juiste keus. Het product dat we vandaag toelichten zijn Kankusta Duo Afslankpillen.

Update: De verbeterde productvariant van AKankusta Duo heeft de naam KetoX24 en is online te bestellen via deze website. Naast een sterke verbetering van het product is er ook een volledige nieuwe klantenservice actief. Je krijgt bij KetoX24 gratis online begeleiding van een diëtiste, unieke recepten en tips voor een nog beter resultaat.

Kankusta Duo Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Kankusta Duo zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Kankusta Duo graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Ervaring met Kankusta Duo

Heb je ervaring met Kankusta Duo of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Volgens de makers kan Kankusta Duo het volgende:

 • Het vermindert je cholesterolgehalte,
 • Het bevordert de verbranding van vetten,
 • Je voelt je beter,
 • Het is goed voor je hart,
 • Je ervaart geen yoyo-effect,

Kankusta Duo doet dit alles met behulp van de twee actieve ingrediënten: forskoline en hydroxycitroenzuur.

Forskoline extract kent de oorsprong in een Aziatische plant dat al duizenden jaren wordt gebruikt in de ayurvedische geneeskunst. Forskoline ondersteunt de verbranding van vetten, verlaagt de bloeddruk en gaat de ontwikkeling van inflammatoire focale in het lichaam tegen.

Hydroxycitroenzuur haalt men uit Garcinia Cambogia. Het verbetert de oxidatie van nieuwe vetzuren en weerhoudt de synthese hiervan. Het remt je eetlust door je langer verzadigt te houden. Zo eet je minder calorieën en dit stimuleert gewichtsverlies.

Voor wie is Kankusta Duo geschikt?

Kankusta Duo is ontwikkeld voor mannen en vrouwen die willen afslanken, snel resultaat willen zien en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren.

Is Kankusta Duo effectief?

Naast de twee actieve ingrediënten bevat Kankusta Duo andere stoffen die de werking van forskoline en hydroxycitroenzuur versterken. Je krijgt hierdoor een zeer effectief product.

Om de effectiviteit van dit product te bewijzen is er onderzoek uitgevoerd op een groep van 150 vrijwilligers. Hieruit is gebleken dat Kankusta Duo gewichtsverlies stimuleert. De testgroep verloor gemiddeld tussen de 10 en 15 kg binnen een periode van 30 dagen. Binnen die 30 dagen werden de volgende resultaten behaald:

 • De omtrek van je middel, heupen, buik, achterste en dijen nam snel af.
 • Er werden geen lastige bijwerkingen ervaren, dit dankzij de natuurlijke samenstelling van het Kankusta Dua.

Wat kost Kankusta Duo?

Je kunt Kankusta Duo bestellen voor de aanbiedingsprijs van €57. De reguliere prijs is €109.

Voordelen

De leverancier benoemt de volgende voordelen op de website van Kankusta Duo:

 1. Kankusta Duo versnelt de verbranding van vetten en remt de opslag van nieuwe vetten.
 2. Kankusta Duo stimuleert je lichaam om gewicht te verliezen door je stofwisselingssnelheid aan te pakken.
 3. Kankusta Duo stimuleert de bloedcirculatie, dit heeft een positief effect op je gezondheid.
 4. Kankusta Duo versnelt spierherstel na het fitnessen.

Nadelen

Kankusta Duo heeft geen bijwerkingen of nadelen die benoemd kunnen worden.

Conclusie

Kankusta Duo lijkt me een goed middel om mee af te slanken. En het belooft dit te doen op een snelle en ook gezonde manier. Wie wilt dat niet?

Wat is jouw ervaring met Kankusta Duo? Gebruik het onderstaande reactieformulier of vul het facebook comment formulier in en deel jouw ervaring met dit product. Heb je vragen over het dit afslankproduct of het gebruik ervan? Ook dan kun je gebruik maken van de onderstaande formulieren.

Gezonde Groet,

sanne

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

30 Reacties

 1. Ik heb 86 € betaald voor een zogezegde dubbele pot, 60 pillen….eerste 3 dagen iets meer naar de toilet geweest, OK dat is winst…maar daar houdt het mee op…na 1 week. mijn 2 kilo van mijn streng dieet, een week voor de kuur, en gewoon weer bij…en idd mijn portemonee is lichter…waarom ben ik zo dom om die flauwe kul allemaal te geloven…heb al een fortuin kwijt aan al die valse beloften, zelfs als bekende TV dokters, met eigen TV shows, het aanbevelen…’t helpt gewoon NIETS…

 2. Zijn jullie bereid dit product te laten testen door een orthomoleculair arts?
  Dr. Mark Bottu
  Ere-voorzitter eFIOW
  Voorzitter exmencommissie

 3. Ik wantrouw dit hele spul. Een normaal bedrijf heeft een adres op de website etc etc. Er stat een tel nr bij 0207 7979400 Ik ben dat gebeld. Er komt een melding van een Vlaams sprekend persoon (niets mis mee natuurlijk) maar ik heb het gevoel dat het geen echte Belg is. Er wordt geen firmanaam genoemd. Ik lees ook bij de Consumentenbond overwegend afwijzende reacties. Ik ga het zeker NIET slikken als ik niet weet waar het vandaan komt. Bestaat die Professor Adrian Meyer wel. Iedereen kan met een witte jas en een stetoscoop om zijn nek op de foto gaan. Gerrit

 4. Ben aan de tweede pot begonnen hopeloos ben 1kg afgevallen op 4 weken oplichting noem ik dat ,er zou toch meer controle op gevoed moeten worden zoals op namaakkleding

 5. wil hem heel graag proberen heb flink overgewicht en mijn rug en knieen kunnen dit niet meer aan en het lukt mezelf niet heb al van alles geprobeert

 6. Ook bij mij, na 1 kuur geen gram afgevallen . Krijg nu constant mails met excuses en dat het maar gaat werken vanaf de 2” kuur maar ik geloof er niet meer in . Eigen schuld , ik denk dat men niet kan afslanken met pillen . Een ezel stoot zich geen twee keer aan de zelfde steen .

 7. Hallo , ik weet niet waar jullie dit produkt hebben gekocht maar ik heb hiervoor meer betaald ( 83 € grote pot voor een maand ) en ben nu bezig met week 2 en het gaat bij mij toch de goeie kant op tot nu toe ! Ik ben ongeveer 3,5 Kg afgevallen met dit produkt ! Hiervoor had ik geprobeerd met Juice plus en dit werkte voor geen gram !!! heel duur !!! In het verleden heb ik een proteine dieet gedaan dat ik besteld had in Nederland ( ongeveer alles samen een 400€ ) Was er wel 17 Kg mee afgevallen maar nooit afgebouwd en terug ongezond beginnen eten met als gevolg alles er terug bij ! Ik hoop nu toch een kg of 10 af te vallen en dan proberen het zo te houden !! Dus voorlopig geen negatief woord over Kankusta !

 8. Ik heb 3 maanden geleden capsules gekocht bij kankusta duo, maar ik ben geen ons afgevallen.
  jammer genoeg
  hoe werkt nu niet goed geld terug garantie?
  ik ben dus niet te vreden.

  ik hoor graag van u
  groetjes liseth

 9. Ik snap werkelijk niet dat er toch altijd weer mensen in dit soort aanbiedingen trappen. Als zoiets zou werken dan zou er toch niemand meer dik zijn!?!?!?! Zelfs een reactie van een mevrouw die al pleisters heeft geprobeerd en afslankringen. Hoe dom kan je zijn!

 10. Ik schrijf om te informeren wat je hebt gedaan het betalen van uw product … ze zeiden dat was hetzelfde reageerbuis … en nu een zeer slecht product te betalen, dat doet wat het belooft niets … Ik bedoel, het is een fraude … ik vertelde hen al mijn kennissen product denken dat als het goed was .. nu heb ik niemand aanraden … dank en deverian aangeven dat te bewijzen het product wordt ook aandacht besteed.

 11. heb al zoveel geprobeerd en onlangs nog 17 kgr afgevallen met protiene schakes, na 3 maand terug 6 kgr bijgekomen, ben zowat alles beu wat schakes betreft en wil graag een gewone gezonde voeding met als het kan een hulpmiddeltje voor de vetverbranding etc..

 12. Bij het uitzoeken wat de stappen zijn van jullie product hebben jullie geen echte bevestigingpagina en geven jullie nergens aan wat de kosten zijn. Ik wist zelfs niet dat ik iets had besteld. Nu heb ik een billinkmail met een bedrag en een pakketje op de mat liggen. Ik wil dit niet, dus ik ga het terugsturen. Ik stuur het terug naar jullie adres en ik ga ervanuit dat jullie de billinkrekening stopzetten.

  Mocht dit niet zo zijn zet ik een advocaat op deze procedure.

  Ik hoor graag jullie reactie, want dit is toch alles behalve klantvriendelijkheid en een eerlijke ruilhandel.

  Groeten,
  Jeanique

 13. tot me grote verbazing kreeg ik vandaag een herrinering binnen van een product van jullie!
  Ik ben enkele weken geleden op de site van kankusta duo geweest en was geintresseerd in het product. daarbij wel me gegevens ingevuld maar niet verzonden omdat ik het ook met me vrouw in overleg zou doen. Uiteindelijk niks meer mee gedaan. Ook geen product binnen gehad maar ineens een factuur!

  Zoals je begrijpt hoop ik snel een antwoord te ontvangen!
  Ook is het erg lastig dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn.

  Begrijp me goed ik baal hier ernorm van!!!!!

 14. Ik heb een proefverpakking gekregen voor 7 euro en daarna heb ik mij gelijk afgemeld voor verdere producten.
  Maar er is ineens een incasso geweest voor € 49,50 waar ik het niet mee eens ben.
  Ik wil geen producten en zeker geen incasso welke ik ook heb laten terugboeken.
  Telefonisch heb ik geprobeerd contact te krijgen maar na contact wordt dat gewoon afgebroken.
  Hierbij mijn ongenoegen en ik wil geen contact meer met jullie hebben en zeker geen ongewenste incasso’s.
  Graag een email voor bevestiging.
  Groet Janny

 15. Als het te mooi klinkt om waar te zijn, is het vaak ook niet waar. Bovendien is het heel ongezond om 15 kilo of meer in een maand af te vallen. Er is maar 1 goede manier om af te vallen en dat is om minder calorieën te eten dan je verbruikt. En dat lukt je niet door alleen maar een paar pillen te slikken en verder te gaan met je eetpatroon zoals voorheen. Afvallen is gewoon heel lastig en je zult er echt zelf aan moeten werken door je eetpatroon aan te passen, wellicht (nog meer) te bewegen en volhouden. Alleen dan zal het je lukken. Ik wens iedereen daarbij heel veel succes.

 16. Het zijn inderdaad oplichters, zelfs na aangetekend schrijven en meerdere mails , laten ze niet van zich horen, telkens als ik mail, dan wordt mij verteld om het per post naar Polen te sturen, kost mij binnenkort meer dan dat ze moeten terugbetalen. Houden u gewoon aan het lijntje

 17. eeste dertig dagen in het begin 3 kg afgevallen , twede maand na dertig dagen geen ons afgevallen !!
  telefoon word niet opgenomen alleen maar luisterren naar een iritante dreun wat zij muziek noemen ,
  ben kort geleden gebeld met de vraag of het protuct geholpen heeft , DUS NIET !! buiten die drie kg dan,
  er is mij een beter product beloofd , met de prijs van 49,00 euro incl de korting door dat het eerst is mislukt !
  voorheen betaald met een credit kaart om het automatis af te schrijven , nu moet ik zelf opdracht geven zodat ik het niet terug kan forderen wel als ik het met de betaal app doe,
  ben een man van 71 met een klein buikje wat voor mij met het bukken seer iritand is !
  maar naar de reacties gelezen te hebben stop ik ermee!!!
  alweer een oplichters bende die gebruik maken van het leed van andere mensen , BAAAA

 18. De grootste oplichters die ooit heb gezien in mijn leven, Zeer slecht product en gevaarlijk voor jou gezondheid dames en heren
  Niet Gebruiken !!!!!!

 19. De originele kankusta duo wordt door mij inmiddels al weer 4 maanden gebruikt. Helaas tot nu toe zonder enig resultaat. Ik ga nog 5 maanden stug door en hoop dan toch minstens 2 kilo te zijn kwijtgeraakt (ik weeg dan nog slechts 107 kilo. Niet echt hoopgevend, maar toch. Ieder resultaat is meegenomen!)
  Henny

 20. Heb deze pillen in oktober 2016 gebruikt, 60 stuks voor € 86,00.
  Geen enkel grammetje af gevallen, alleen maar lichter geworden in de portemonnee.
  In november via de mail geklaagd hier over (binnen de garantie termijn dus) en een mail retour gekregen met wat aan informatie nodig was. Dit heb ik keurig per mail ook weer beantwoord maar kreeg dezelfde vraag stelling terug !? Blijkbaar moet het per post naar Polen !
  Alles gaat digitaal heel gemakkelijk als je wilt bestellen maar als er een klacht is moet dit per post naar Polen ? In mijn laatste mail naar hun op inmiddels 5 januari met de gevraagde gegevens heb ik er in gezet dat ze deze mail als klachtenbrief kunnen zien. Daarna niets meer van hun zijde vernomen. Vandaag 24-2-2017 had ik een vrije dag en heb ik telefonisch contact gezocht, ook hier ben ik geen stap verder gekomen. Ze maken zich er handig vanaf en blijven rustig verkopen.
  Ik vraag mij af of er uberhaupt wel tevreden klanten zijn. Het lijkt meer op bedrog en om mensen producten te verkopen die niet werken.

 21. Het is een scam. De website zit in Polen. Als dit zou werken dan moet het te koop zijn bij een apotheek of bij een drogisterij.

  • Ik zit onder de de uitslag. Ik heb het daarna drie weken niet meer gebruikt, omdat ik niet zeker wist of de uitslag van bijvoorbeeld paprika zou komen. Nu weer begonnen en na 1 dag gebruik één en al uitslag op mijn gezicht en de binnenkant van mijn armen. Allemaal kleine jeukende bultjes (netelroos). Jammer van het geld, ik heb er nu niks meer aan, maar mijn huid en gezondheid gaan voor. Ben nu overgestapt op ketox24, dit zijn druppel met 100% garantie, gratis recepten en ondersteuning per email en telefoon. de druppels zijn 100% natuurlijk.

   Suzanne

 22. Hallo Ondanks mooie berichten en vooruitzichten na 42 dagen nog geen enkel resultaat! Bullshit dus en nu de verpakking maar zien terug te sturen na 60 dagen én belangrijker: geld retour. Reviews via de site? geen enkele! Ik kan me voorstellen, dat het bedrijf, mochten er al positieve reviews zijn, ze deze zou plaatsen. Echter, geen enkel review te lezen. Mensen schrijf reviews, zodat anderen er niet door mooie praatjes instappen!

 23. ook ik heb een bestelling geplaatst op 30 oktober zelfs , ik kreeg wel berichten van de bestellingsbevestiging en een mail dat het was verzonden op 31 oktober maar ik wacht ook nog steeds , er is hier niks toegekomen !
  ik krijg alleen betalingsherinneringsmails op 15 november en vandaag op 18 november hier wordt er zelf al gedreigd met extra onkosten en als ik de betaling niet binnen de 2 dagen voldoe dat het wordt doorgegeven aan het Nederland incassobureau .
  ik stuurde hun zelf al verschillende mails maar krijg hierop geen respons ook hun 0900 telefoonnummer werkt niet er wordt gezegd dat dit nummer niet in gebruik is .
  dus ook ik weet niet wat ik hiermee moet doen !
  dus ook help me aub !!!!

 24. Op 5-4-2016 afslankcapsules Kankusta Duo gekocht via internetsite ad € 77 met:
  ‘Een garantie als geen ander’
  Een test-bestelling met een 60-daagse geld-terug-garantie wanneer in een maand tijd geen 10 kilo gewichtsverlies.
  Dan zal 100% worden terugbetaald, nadat de lege verpakking wordt teruggestuurd naar een retouradres …
  ‘in alle stilte en zonder vragen te stellen’
  … aldus het Garantie Certificaat. Het gaat hier om een proefpakket, dus het proberen waard, dacht ik?
  Echter, het werkt niet, geen enkel resultaat!

  Op 21-5-2016 klacht per email gemeld, dus na 46-dagen, met verzoek om retouradres (op 4-6-2016 verliep de 60-dagen termijn)
  Op 25-6-2016 nog steeds géén reactie, dus rappel email gestuurd, met wederom het verzoek naar welk retouradres ik de verpakking diende te sturen.
  Op 27-6-2016 uiteindelijk toch antwoord met een retouradres in Polen, dus na 82-dagen. Aangetekend verstuurd ad € 18,50. Totaal € 95,50!

  Het bedrijf stelt nu dat het artikel niet binnen 60-dagen is teruggestuurd. Dus wanneer het bedrijf niet reageert binnen de gestelde termijn van 60-dagen, hoeven zij de klant niet terug te betalen, terwijl ik al na 46-dagen de klacht heb ingediend en om het retouradres heb gevraagd.

  Mijns inziens is dit bedrijf in gebreke gebleven door pas ná de termijn van 60-dagen te reageren en een retouradres verstrekken, terwijl zij mij verwijten dat het niet binnen de termijn van 60-dagen is geretourneerd. Ik vind dit zeer onbehoorlijk gedrag en heb dan ook sterk het vermoeden dat hier kwade opzet in het spel is. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat het hier uitsluitend om financiëel gewin gaat.

  Gewenste Oplossing:
  Ik zou tevreden zijn wanneer zij zich aan hun garantiebelofte houden en mij het bedrag van aankoop ad € 77 vermeerderd met de kosten van het aangetekend naar Polen retourneren ad € 18,50 terug betalen zoals zij beloven in hun Garantie Certificaat.

  • Ik zou me pas echt zorgen maken als ik wel tien kilogram was afgevallen in een maand tijd. Dat is zeer ongezond. Dan zou het zelfs kunnen dat u nog een pakket had besteld van die pillen en mogelijk had u dan gezondheidsproblemen gekregen.
   Ik heb op de website gekeken. Het ziet er zeer gelikt uit. De ingrediënten komen zo als gebruikelijk uit exotisch zuidoost Azië. De recensies zijn zeer lovend en nep. De beloften klinken als muziek in de oren. Voldoende redenen om juist argwaan te krijgen.
   Het zou echt niet uit hebben gemaakt als TS dagelijks een mail had gezonden naar het bedrijf. Ook dan hadden ze pas ruim na die zestig dagen ‘proeftijd’een mail gezonden om het adres door te geven. Door te eisen dat het pakket aangetekend verzonden moest worden naar Polen maakten ze de drempel om het terug te zenden hoog. Het bedrijf wil ook niet al die aangebroken pakketten retour. Natuurlijk is die garantie die de website beloofd onzin. Het bedrijf wil geld verdienen aan mensen die hier intrappen.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardeing
Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.