Kankusta Duo Review en Ervaringen

Wat is Kankusta Duo?

Ben je op zoek naar een afslankkuur of middel? Met de ruime keus aan afslankmiddelen zoals Kankusta Duo wordt het moeilijker om een keus te maken. Allemaal beloven hetzelfde en beweren het geheim van gewichtsverlies te hebben ontdekt. Hoe weet je welke de moeite waard is en welke maar een verspilling van je zuur verdiende centjes is? Een ieders lichaam is anders dus een passend afslankmiddel vind je door zelf te testen. Natuurlijk helpen recensies bij je zoektocht. Die geven je een objectiever beeld van wat je kan verwachten van het product. Zo helpen wij je bij het maken van de juiste keus. Het product dat we vandaag toelichten zijn Kankusta Duo Afslankpillen.

Kankusta Duo Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Kankusta Duo zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Kankusta Duo graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Ervaring ven Gebruikers

Heb je ervaring met Kankusta Duo of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Eigenschappen van de Capsules

Volgens de producent hebben de capsules de volgende eigenschappen.

 • Het vermindert je cholesterolgehalte,
 • Het bevordert de verbranding van vetten,
 • Je voelt je beter,
 • Het is goed voor je hart,
 • Je ervaart geen jojo-effect,

Kankusta Duo doet dit alles met behulp van de twee actieve ingrediënten: forskoline en hydroxycitroenzuur.

Forskoline extract kent de oorsprong in een Aziatische plant dat al duizenden jaren wordt gebruikt in de ayurvedische geneeskunst. Forskoline ondersteunt de verbranding van vetten, verlaagt de bloeddruk en gaat de ontwikkeling van inflammatoire focale in het lichaam tegen.

Hydroxycitroenzuur haalt men uit Garcinia Cambogia. Het verbetert de oxidatie van nieuwe vetzuren en weerhoudt de synthese hiervan. Het remt je eetlust door je langer verzadigt te houden. Zo eet je minder calorieën en dit stimuleert gewichtsverlies.

Is Kankusta Duo Gevaarlijk?

De capsules zijn niet gevaarlijk. Kankusta Duo is ontwikkeld voor mannen en vrouwen die willen afslanken, snel resultaat willen zien en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren. Lees wel eerst goed de bijsluiter en gebruiksaanwijzing. Controleer de ingrediënten en raadpleeg bij twijfel een arts. Kinderen mogen de capsules niet gebruiken. 

Zijn de Capsules Effectief?

overheidscontrole afslankpillen

Naast de twee actieve ingrediënten bevat Kankusta Duo andere stoffen die de werking van forskoline en hydroxycitroenzuur versterken. Je krijgt hierdoor een zeer effectief product.

Om de effectiviteit van dit product te bewijzen is er onderzoek uitgevoerd op een groep van 150 vrijwilligers. Hieruit is gebleken dat de capsules gewichtsverlies stimuleren. De testgroep verloor gemiddeld tussen de 10 en 15 kg binnen een periode van 30 dagen. Binnen die 30 dagen werden de volgende resultaten behaald:

 • De omtrek van je middel, heupen, buik, achterste en dijen nam snel af.
 • Er werden geen lastige bijwerkingen ervaren, dit dankzij de natuurlijke samenstelling van het Kankusta Dua.

Wat Kost een Potje?

Je kunt Kankusta Duo uitsluitend online bestellen voor de aanbiedingsprijs van €57. De reguliere prijs is €109.

Update: De verbeterde productvariant van Kankusta Duo heeft de naam KetoX24 en is online te bestellen via deze website. Naast een sterke verbetering van het product is er ook een volledige nieuwe klantenservice actief. Je krijgt bij KetoX24 gratis online begeleiding van een diëtiste, unieke recepten en tips voor een nog beter resultaat. KetoX24 is verkrijgbaar vanaf 49 euro per verpakking van 1 maand.

Voordelen

bijwerkingen-afslankpillen
bijwerkingen-afslankpillen

De leverancier benoemt de volgende voordelen op de website:

 1. Het versnelt de verbranding van vetten en remt de opslag van nieuwe vetten.
 2. Het stimuleert je lichaam om gewicht te verliezen door je stofwisselingssnelheid aan te pakken.
 3. Het stimuleert de bloedcirculatie, dit heeft een positief effect op je gezondheid.
 4. Het versnelt spierherstel na het fitnessen.

Nadelen

Kankusta Duo heeft geen bijwerkingen of nadelen die benoemd kunnen worden.

Conclusie

Het lijkt me een goed middel om mee af te slanken. Het belooft dit te doen op een snelle en ook gezonde manier. Wie wilt dat niet? Wat is jouw ervaring met Kankusta Duo? Gebruik het onderstaande reactieformulier of vul het facebook comment formulier in en deel jouw ervaring met dit product. Heb je vragen over het dit afslankproduct of het gebruik ervan? Ook dan kun je gebruik maken van de onderstaande formulieren.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Gezonde Groet,

sanne


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

115 Reacties

 1. Ik ben een man van 40 geworden en 92kg , doe regelmatig aan sport en ben tamelijk wel gespierd dus echt overgewicht is er niet. Het enige dat ik eens wou is mijn buikspieren zichtbaar maken en dus heb ik echt een wondermiddel nodig om dit te bereiken want met dieten en sporten haal ik het nog niet.
  Ik ben ook een maand geleden begonnen met intermittend fasting 16/8 is zit nu op 90kg.
  Dus als ik dit product gratis kan testen en kan ik het toevoegen aan mijn verhaal en vooruitgang fotos.
  groeten

 2. Als alleenstaande moeder ben ik steeds druk in de weer met weinig tijd en te weinig fut over om te sporten. Toch wil ik graag afvallen en weer een beetje conditie krijgen zodat ik met mijn dochter ook leuke dingen kan doen die wat inspanning vergen. Dieten zijn moeilijk en geven niet snel resultaat waardoor het erg moeilijk is om ze vol te houden. Daarom wil ik graag dit product testen zodat het mij ook op de goede weg kan zetten.

 3. Je leest heel veel over afslankpillen maar weet nooit of ze ook echt werken. Krijg altijd de indruk dat er “nep” verhalen worden verteld over de werking van een produkt. Zo ook over dit produkt.
  Daarom wil ik dit produkt graag een keer zelf uittesten. Dan kan ik in ieder geval zeker vertellen of dit werkt zoals beloofd of weer het zoveelste fake verhaal is.

 4. Ik heb een kolesterol van 315 en weer 79 kg ik zou graag wil mee doen aan deze gratis test van Kankusta Duo

 5. Goede middag.
  Ik heb al héél veel verschillende diëten gevolgd, en telkens ben ik terug op mijn oude gewicht van maar liefst bijna 84 kG. Niks helpt, en ik word er stilaan een beetje moedeloos van.
  Een collega heeft me dus bij jullie product gebracht. Maar … het is weeral een ander dieet, en voor hoe lang helpt het deze keer. Weeral jojo-effect ?
  Kunnen jullie mij echt helpen? Dan wil ik het eens proberen.

 6. Wegens gezondheids redenen is het niet meer mogelijk om intensief te sporten dit maakt dat afvallen zeer langzaam verloopt. Hopelijk geven deze pillen een positieve boost.

 7. Hello, heb de box vandaag gekregen, maar ik had eerder deze site moeten lezen want ik heb 94€ betaalt!!! Pffff
  Maar ja ik heb hem nu dus ik ga toch probeeren, ik ga me wegen , en zal dat alle twee dagen doen, ik hou jullie op het oog en hier zal komenvertellen wat er gebeurt, tot zo

 8. Geloof er niets van dat dit product zo effectief is. Weeg ruim 120 kg met de medische ongemaken.
  Wil of zou dit willen proberen om te kijken of dit product voor mij effectief is.

 9. Na onze verhuizing kwam ik weer ontzettend veel leuke zomerjurkjes tegen, die ik nu al veel te lang niet meer heb kunnen dragen. 10 tot 15 kilo moet er dan wel af. Misschien dat het met jullie produkt wel lukt. En kan ik met dit mooie weer lekker in al die leuke jurkjes. Hopelijk bieden jullie mij de mogelijkheid om dit product te testen ?

 10. Kamp de laatste jaren met overgewicht. Na mijn hernia operatie is de sportschool of hardlopen niet meer voor mij weg gelegd. Ik wil dolgraag10-15 kg kwijt. Ik zal me veel prettiger voelel. Ik hoop dat ik mee mag doen met deze test.

 11. Ik wil dit product graag testen. Ik wil 15 kilo eraf hebben. Die zijn erbij gekomen in twee moeilijke jaren. Ik was slank en fit. Heb nu
  een stuk minder energie en daardoor ben ik en stuk van mijn sportiviteit verloren. Tevens voel ik me ook pafferig. Het lukt me niet meer de motivatie voor leuke dingen op te brengen. Wanneer dit lukt kan ik dit product óók aanbevelen bij twee van mijn vriendinnen die ook heel graag willen afvallen. En ja….iemand met het proefkonijn zijn he ?

 12. Ik heb de laatste tijd veel lichamelijke klachten en wil heel graag wat kilo’s kwijt,
  waardoor (hoop ik) ook mijn medische klachten afnemen. Ben ten einde raad en wil
  dan ook heel graag meedoen!

 13. Ik heb de laatste tijd veel lichamelijke klachten en wil heel graag wat kilo’s kwijt,
  waardoor (hoop ik) ook mijn medische klachten afnemen.

 14. Graag wil ik meedoen en mij hierdoor beter en gezonder voer len/zijn. Ik wil heel graag afvallen. Ben mindervalide en kan niet veel bewegen. Ik heb last van mijn rug en knieën doordat ik te zwaar ben. En ben kortademig als ik iets doe. En darmklachten. Voor mij is het heel belangrijk een gezond lichaam te hebben en op gewicht te blijven.

 15. ik heb vandaag het pakket ontvangen ( had het nogthans niet doorstuurd bij het invullen maar toch lag het hier in de post ) en heb maar 60 capsulles gekregen voor 156 euro en nogthans was het kortingstarief toen ik de bestelbon invulde !! Ik dacht ze hebben nu toch afgezonden dus ik zal het dan toch proberen maar was wel heel teleurgesteld dat er zo weinig inzaten voor mijn geld

  • als je het dubbele kocht kreeg je nog 1 gratis bovenop tja ze zullen het zeker vergeten hebben :( pffff wel veel geld dan voor maar 60 capsulles hoor (boos) ;

 16. Zou dit middel graag uit proberen. Ben nu al bijna 3 maanden bezig met eiwitshake en nog maar 5 kilo kwijt. Bij mij zit het vet vooral op mijn buik. Waarom ik mee zou mogen doen met de test? Gewoon om wie ik ben een hart leuke aardige mooie vrouw die heel hard aan zich zelf en haar toekomst werkt

  • ik.wil het proberen ze beloven veel.MAAR ik geloof NIET alles meer ik.geloof het pas als ik resultaat zie

 17. Hallo
  Ik wil heel graag het middel testen
  Ik heb al zo veel dieeten geprobeerd maar niets helpt zou het supper vinden om 10 kilo af te vallen met deze pillen ben graag proefkonijn

 18. Ik wil deze wel testen omdat het veranderen van mijn eetgewoonten en sporten niet helpt en ik nu dus ook last begin te krijgen van mijn knieën.

 19. Goedenavond. Ik zou dit graag willen testen. Vooral omdat benoemd wordt dat de omtrek van je middel, heupen, buik,billen en dijen snel afnemen. En laat dat bij mij nou precies die zones zijn waar teveel zit.
  En een groot voordeel vind ik dat het een natuurlijk product is. Dus bij deze wil ik graag meedoen en de resultaten met jullie evalueren.

 20. Ik wil dit graag testen omdat ik epilepsie heb en dus niet alles kan testen of mag proberen. Ook probeer ik nu body en fit maar werkt dit niet. Ik heb echt dringend nood aan een product dat me zoveel op korte tijd kan laten afvallen omdat we in augustus naar Japan gaan … help mij!

 21. Ik heb alles al geprobeerd, afvallen, of kuren die alleen centimeters weghalen. Na een tijdje zitten die er weer aan. Ik wil nu echt eens afvallen maar met dat halve kilootje per week terwijl ik mijzelf de hele weet ontzie, is dat echt zeer demotiverend. Ik zou dolblij zijn als dit zou werken. ALS het werkt zoals men zegt, zou ik meteen een (betaalde) vervolgkuur nemen want ik moet best veel afvallen!

 22. Kun je dit middel samen gebruiken met groene lipmossel van synovit moet dit gebruiken voor mijn nieuwe knie.heb vaak last van maagzuur.kan het dan ook

 23. Last van gewrichten, Te ongezond eten, Weinig beweging, Veel te zwaar
  En ga zo nog maar even door.
  Kankusta Duo een wondermiddel?
  Waarschijnlijk niet maar heb geen vooroordelen.
  Wil het graag proberen en eerlijk evalueren

 24. Word niet vrolijk van deze reviews, maar wil wel eens proefkonijn zijn.
  Het bevat – volgens mij – geen chemische rommel.
  Ben gewoon té zwaar door te weinig beweging met reuma en prikkelbare darm syndroom.
  Wil graag weer beter kunnen bewegen.

 25. Ik ben een groot voorstander van gezond eten maar door de overgang heb ik minder energie, kom ik aan in gewicht en wordt het steeds lastiger om af te vallen. Ik zou dit middel graag willen testen omdat het een natuurlijk produkt is en ook een reinigende werking heeft.

 26. Ik wil het graag testen omdat ik na de geboorte van mijn 2ekindje niks ben afgevallen. Pas in geen enkele broek meer en ben sinds de zwangerschap bijna 30 kilo aangekomen. Heb last van verstopte darmen en zit gewoon zo danig slecht in mijn vel en ben zo onzeker!! Ik wil het dolgraag testen en hoop op resultaat zodat ik mijn lijf en leven terug krijg!!

 27. Goeiedag ik zou het graag willen proberen heb slechte darmen van mezelf en het zo goed zijn om dat te reinigen.en ik heb geen schildklier meer dus kilootjes gaan er bij mij niet zo snel meer af dus hoop dat ik het product mag uit testen

 28. Ik ben door een handicap niet meer in staat te sporten en ik lig sinds 2 jaar bijna de hele dag. Hiervoor was ik manager op een sportschool en was erg sportief. Ik heb geruime ervaring met voedingssupplementen en dergelijke. Ik ben heel nieuwsgierig wat dit voor mij zou kunnen doen.

 29. Ik zou het heel erg graag uit proberen want heb weinig tijd voor de sport school ben dagelijks 10 uur aan het werk kom thuis vrouw en kinderen moeten aandacht zelf even bij komen van een lange dag en dat 7 dagen in de week zou het graag uitproberen

 30. Ik wil het ook graag proberen. Ik ben door blessureleed weer aangekomen en ik moet echt wat kilo’s weer kwijt. Tevens doe ik elk jaar een detox en dit lijkt me ook een interessante schoonmaak van mijn ingewanden

 31. Beste Sanne,
  Ik zou graag dit product willen testen omdat ik bijna alles heb geprobeerd van dieeten tot supplementen. heb me blauw betaald aan valse beloftes. Ik overweeg een cosmetische ingreep maar probeer liever eerst dit product. Ondanks de negatieve ervaringen zitten er ook positieve tussen en ik richt mij liever daar op.
  Dank

 32. Beste Sanne,
  Ik heb 2 redenen om dit product te willen testen.
  Voor mijzelf. Heb in 2012 een infarct gehad, ben daar goed uitgekomen met een stent.
  Ben ivm hoog cholesterol (erfelijk) zeer bewust met voeding maar benieuwd of dit product een bijdrage levert aan mijn cholesterol waarden. Ik laat mij 2x per jaar testen en zou de huidige waarden kunnen afzetten tegen de waarden na een testperiode met dit product.
  2e reden; voor mijn echtgenote die 3x per week een fitnesscircuit doet, ook bewust eet maar geen gram afvalt.

 33. Hallo, ik heb veel chronische rug-beenklachten, elke dag pijn. Hierdoor beweeg ik te weinig, ben gestopt met roken en ben te inactief in het algemeen. Ik moet nodig de overtollige 15 á 20 kilo kwijtraken die altijd maar extra moet meezeulen, maar het lukt mij niet. Ik wil erg graag jullie middel willen testen en hoop vurig dat ik hiervoor in aanmerking kom. Hoop op spoedig positief bericht.
  Met vriendelijk groet,
  G. J.R.

 34. Goedenavond

  Wil graag het product testen. Ben 15 kilo aangekomen kreeg op mijn 38e borstkanker na chemo vier operaties waarvan een mijn eierstokken zijn verwijderd. De kilo’s krijg ik er niet meer af. Misschien helpt dit?

 35. Ik zou heel graag dit middel testen. Ik heb cvs en ben daardoor heel wat bij gekomen maar heb geen energie om echt veelbte sporten. Dus dit zou ideaal zijn.

 36. Hoi! Ik ben 25 jaar en zou het middel graag willen testen. Ik wil minstens 25 kilo afvallen, dus let’s go! Groetjes!

 37. Ik wil dit middel graag proberen omdat ik te zwaar ben en allerlei problemen krijg met mijn lichaam o.a. maagklachten, slecht slapen en vooral artrose ( arthritus) in alle gewrichten.

 38. Goede middag, ik zou dit product graag willen testen, omdat ik 40kg te zwaar ben. Ik heb al van alles geprobeerd, maar het lukt me niet om echt af te vallen. Nu mijn 1ste kleinkind is geboren, wil ik echt graag afvallen, om met haar tenkunnen spelen en te ravotten.

 39. Hallo, graag zou ik dit product willen testen omdat ik van mijn 16 jaar (nu ben ik er al 32) een erfelijk belastbare te hoge cholesterol heb in mijn bloed. Mijn bmi is uitstekend maar de cholesterol blijft te hoog. Ik heb al tal van cholesterolremmers uitgeprobeerd maar krijg steeds klachten van pijn in mijn spieren en gewrichten, die soms zo erg worden dat ik amper kan werken. Hopelijk werkt dit product zodat ik de remmers niet meer hoef te pakken en de pijn verdwijnt.

 40. ik zou dit product graag willen proberen omdat ik overweeg om een gastric bypass te laten doen
  ik weeg op dit moment 126 kg heb last van verhoogde suiker mocht het met dit product helpen om wat kilos kwijt te raken zou dit erg mooi zijn

 41. Goedemorgen, waarschijnlijk zit ik in de overgang. Ik sport 4x per week, let op mijn eten en toch gaat er bijna niks af. Niet leuk dus. Ik heb medicijnen tegen een te trage schildklier wat ook niet bevorderlijk is denk ik zo. Ik zou graag 8 a 10 kilo minder willen wegen. Weeg nu 80 met een lengte van 170cm is dit net te veel….
  Groet Nathalie

 42. Ik ben ca. 15 kilo te zwaar. Beweeg voldoende…eet normaal….snoep niet
  en wat ik ook probeer. Ik blijf 15 kilo te zwaar
  Heel vervelend omdat ik ook reuma heb en
  dit niet goed is voor mijn gewrichten. Ik wil wel een gratis potje uitproren hoor.

 43. ik ben al een paar weken bezig met het aanpassen van mijn voedingspatroon. Geleidelijk val ik hierdoor af. Ik ben benieuwd of het afvallen icm dit product een verandering zal geven in gewichtsafname e/o stoelgang. Gezien de huidige recensies hoop ik een andere ervaring te kunnen geven

 44. Graag zou ik de afslankpillen willen uitproberen omdat ik te zwaar ben en hier last van heb.
  Ik heb last van spataders in mijn benen en ik denk als ik zo’n 10 kilo minder weeg dat dit een stuk beter voor mijn benen is en ik zal er beter uitzien en mijn eigen energieker voelen.
  Ik zal heel erg blij zijn als ik dit product gratis kan uitproberen. Ik hoop snel iets te horen! Alvast bedankt,

  Met vriendelijke groet,
  Marijke Kenter

 45. Hallo na zoveel afslankpillen etc , ben ik mijn vertrouwen in afslankproducten verloren , ik hoop dat met deze test mijn vertrouwen terug komt in een afslank product , ik heb 30 kilo overgewicht , zou het heel fijn vinden als ik het mag uitproberen . Mvg Samira

 46. Hallo,

  Ik zou graag het product willen testen, ik heb moeite om de laatste 8 kilo kwijt te raken en zo ook om op mijn streefgewicht te blijven.

  Met vriendelijke groet,
  Danny

 47. Hallo, iedereen is op zoek naar de heilige graal. Mocht dit hem zijn dan wil ik graag getuigen over de effectiviteit ervan.

 48. Hallo,

  Ik zou Kankusta graag willen testen om te kijken of te oordelen of het inderdaad iets doet met het reinigen van je bloedvaten.

  Ik hoor het graag hoe ik de test zou mogen ontvangen.

  Met vriendelijk groet,

  Zima

 49. Ik ben diabeet en val moeilijk af .
  Ik zou dit wel graag willen proberen omdat ik graag gezond oud wil worden ondanks Mn suikerziekte

 50. Ik ben al een paar jaar ouder en heb problemen met intensief sporten om mijn gewicht op peil te houden daarom wil ik de gratis test wel uitproberen om te kijken of het inderdaad het beoogde succes haalbaar is.

 51. Ik ben afgelopen jaar geopereerd, en moest daarvoor veel medicijnen slikken, waardoor ik heel vermoeid werd, dus kon ik niet meer sporten,en ik ben aangekomen. Ik wil graag mijn sportieve leven weer terug!

 52. Wil ketox24 graag testen omdat ik vsn beroep kapster ben en met mijn gewicht hou ik het moeilijk vol on lang op mijn benen te staan waardoor ik einde van de dag last heb van mijn benen en rug. Ik heb van alles geprobeerd om maar af te kunnen vallen maar helaas .

 53. Zou het product graag willen proberen. Mijn gewrichten doen zeer, ik voel mij niet lekker in mijn vel en zweet overmatig veel. Heb van alles geprobeerd, maar niets helpt. Hopelijk dit wel.

 54. Ik zou graag uw product willen testen. Ik kamp met overgewicht, hoge bloeddruk en cholesterol is ook niet in evenwicht. Ik ben benieuwd wat uw product voor mij zou kunnen betekenen. Mijn leeftijd is 70 jaar

 55. Ik zou graag deze product willen testen ivm enorme overgewicht van 30 kg.
  Ik heb veel geprobeerd, maar helaas zonder de juiste resultaat.

 56. Ik zou dit heel graag willen testen heb al veel geprobeerd maar weinig resultaat.
  Weeg nu 75 zou heel graag 10 kilo af willen vallen.
  Hoop dat ik mee mag doen.
  Hopelijk werkt dit wel

 57. Ik zou heel graag dit product willen testen.
  De hele dag zit ik met mijn gewicht en mijn rollen, veel kleren passen me niet meer en dat kan een mens heel depressief maken en dat wil ik niet meer.
  Ik zou heel graag dit product willen uitproberen ik heb al vanalles uitgeprobeerd maar niets helpt…..
  Ik wil graag wat kilo’s kwijt zodat ik me ook weer lekkerder in mijn vel voel en weer meer energie te hebben

 58. Ik ben 35 jaar oud… net 3de keer bevallen en weer bijna 30kg aangekomen van 60kg tot 87kg
  Nu na 4 maanden 75kg… en geen tijd om te gaan sporten bij 3 kinderen en werk.
  Ik kom graag weer op 60.. zelfs 56kg om mij weer goed te voelen en meer energi te hebben!

 59. Hello, Ik ben een single papa van 34 die nu reeds voor ruim 3 jaren kampt met overgewicht sinds een ziekenhuisopname met verplichte inname van verschillende medicaties als behandeling tegen een psychische aandoening.
  ik heb al verschillende artsen en diëtisten gesproken over mijn probleem en ze ontkennen niet dat bepaalde medicamenten overgewicht in de hand kunnen werken, maar toch kan met deze second opinion van derde betrokkenen niets veranderen aan het oordeel van mijn psychiater dat ik bepaalde medicatie zal moeten blijven nemen in de vorm van een depot-injectie die mijn cholesterol, witte bloedcellen en suikers de hoogte in doet sturen.

  Ik zou graag mezelf inschrijven om er achter te komen of het kan helpen mijn bmi naar beneden te halen en of mijn bloedwaarden terug kan brengen naar acceptabelere norm voor mijn leeftijd.

 60. Hoi ik ben een moeder van twee probeer minimaal te eten en toch gaat de weegschaal enkel in de plus. De laatste tijd ook mede door een lichte depressie 13 kilo aangekomen. Ik geloof niet dat afslank pillen de oplossing zijn. En daarom zou ik het graag willen proberen. Om hopelijk het tegendeel te bewijzen!

  Nu maar duimen dat ik uitgekozen word.

  Met vriendelijke groet Natasja

 61. Ik heb 86 € betaald voor een zogezegde dubbele pot, 60 pillen….eerste 3 dagen iets meer naar de toilet geweest, OK dat is winst…maar daar houdt het mee op…na 1 week. mijn 2 kilo van mijn streng dieet, een week voor de kuur, en gewoon weer bij…en idd mijn portemonee is lichter…waarom ben ik zo dom om die flauwe kul allemaal te geloven…heb al een fortuin kwijt aan al die valse beloften, zelfs als bekende TV dokters, met eigen TV shows, het aanbevelen…’t helpt gewoon NIETS…

 62. Zijn jullie bereid dit product te laten testen door een orthomoleculair arts?
  Dr. Mark Bottu
  Ere-voorzitter eFIOW
  Voorzitter exmencommissie

 63. Ik wantrouw dit hele spul. Een normaal bedrijf heeft een adres op de website etc etc. Er stat een tel nr bij 0207 7979400 Ik ben dat gebeld. Er komt een melding van een Vlaams sprekend persoon (niets mis mee natuurlijk) maar ik heb het gevoel dat het geen echte Belg is. Er wordt geen firmanaam genoemd. Ik lees ook bij de Consumentenbond overwegend afwijzende reacties. Ik ga het zeker NIET slikken als ik niet weet waar het vandaan komt. Bestaat die Professor Adrian Meyer wel. Iedereen kan met een witte jas en een stetoscoop om zijn nek op de foto gaan. Gerrit

 64. Ben aan de tweede pot begonnen hopeloos ben 1kg afgevallen op 4 weken oplichting noem ik dat ,er zou toch meer controle op gevoed moeten worden zoals op namaakkleding

 65. wil hem heel graag proberen heb flink overgewicht en mijn rug en knieen kunnen dit niet meer aan en het lukt mezelf niet heb al van alles geprobeert

 66. Ook bij mij, na 1 kuur geen gram afgevallen . Krijg nu constant mails met excuses en dat het maar gaat werken vanaf de 2” kuur maar ik geloof er niet meer in . Eigen schuld , ik denk dat men niet kan afslanken met pillen . Een ezel stoot zich geen twee keer aan de zelfde steen .

 67. Hallo , ik weet niet waar jullie dit produkt hebben gekocht maar ik heb hiervoor meer betaald ( 83 € grote pot voor een maand ) en ben nu bezig met week 2 en het gaat bij mij toch de goeie kant op tot nu toe ! Ik ben ongeveer 3,5 Kg afgevallen met dit produkt ! Hiervoor had ik geprobeerd met Juice plus en dit werkte voor geen gram !!! heel duur !!! In het verleden heb ik een proteine dieet gedaan dat ik besteld had in Nederland ( ongeveer alles samen een 400€ ) Was er wel 17 Kg mee afgevallen maar nooit afgebouwd en terug ongezond beginnen eten met als gevolg alles er terug bij ! Ik hoop nu toch een kg of 10 af te vallen en dan proberen het zo te houden !! Dus voorlopig geen negatief woord over Kankusta !

 68. Ik heb 3 maanden geleden capsules gekocht bij kankusta duo, maar ik ben geen ons afgevallen.
  jammer genoeg
  hoe werkt nu niet goed geld terug garantie?
  ik ben dus niet te vreden.

  ik hoor graag van u
  groetjes liseth

 69. Ik snap werkelijk niet dat er toch altijd weer mensen in dit soort aanbiedingen trappen. Als zoiets zou werken dan zou er toch niemand meer dik zijn!?!?!?! Zelfs een reactie van een mevrouw die al pleisters heeft geprobeerd en afslankringen. Hoe dom kan je zijn!

 70. Ik schrijf om te informeren wat je hebt gedaan het betalen van uw product … ze zeiden dat was hetzelfde reageerbuis … en nu een zeer slecht product te betalen, dat doet wat het belooft niets … Ik bedoel, het is een fraude … ik vertelde hen al mijn kennissen product denken dat als het goed was .. nu heb ik niemand aanraden … dank en deverian aangeven dat te bewijzen het product wordt ook aandacht besteed.

 71. heb al zoveel geprobeerd en onlangs nog 17 kgr afgevallen met protiene schakes, na 3 maand terug 6 kgr bijgekomen, ben zowat alles beu wat schakes betreft en wil graag een gewone gezonde voeding met als het kan een hulpmiddeltje voor de vetverbranding etc..

 72. Bij het uitzoeken wat de stappen zijn van jullie product hebben jullie geen echte bevestigingpagina en geven jullie nergens aan wat de kosten zijn. Ik wist zelfs niet dat ik iets had besteld. Nu heb ik een billinkmail met een bedrag en een pakketje op de mat liggen. Ik wil dit niet, dus ik ga het terugsturen. Ik stuur het terug naar jullie adres en ik ga ervanuit dat jullie de billinkrekening stopzetten.

  Mocht dit niet zo zijn zet ik een advocaat op deze procedure.

  Ik hoor graag jullie reactie, want dit is toch alles behalve klantvriendelijkheid en een eerlijke ruilhandel.

  Groeten,
  Jeanique

 73. tot me grote verbazing kreeg ik vandaag een herrinering binnen van een product van jullie!
  Ik ben enkele weken geleden op de site van kankusta duo geweest en was geintresseerd in het product. daarbij wel me gegevens ingevuld maar niet verzonden omdat ik het ook met me vrouw in overleg zou doen. Uiteindelijk niks meer mee gedaan. Ook geen product binnen gehad maar ineens een factuur!

  Zoals je begrijpt hoop ik snel een antwoord te ontvangen!
  Ook is het erg lastig dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn.

  Begrijp me goed ik baal hier ernorm van!!!!!

 74. Ik heb een proefverpakking gekregen voor 7 euro en daarna heb ik mij gelijk afgemeld voor verdere producten.
  Maar er is ineens een incasso geweest voor € 49,50 waar ik het niet mee eens ben.
  Ik wil geen producten en zeker geen incasso welke ik ook heb laten terugboeken.
  Telefonisch heb ik geprobeerd contact te krijgen maar na contact wordt dat gewoon afgebroken.
  Hierbij mijn ongenoegen en ik wil geen contact meer met jullie hebben en zeker geen ongewenste incasso’s.
  Graag een email voor bevestiging.
  Groet Janny

 75. Als het te mooi klinkt om waar te zijn, is het vaak ook niet waar. Bovendien is het heel ongezond om 15 kilo of meer in een maand af te vallen. Er is maar 1 goede manier om af te vallen en dat is om minder calorieën te eten dan je verbruikt. En dat lukt je niet door alleen maar een paar pillen te slikken en verder te gaan met je eetpatroon zoals voorheen. Afvallen is gewoon heel lastig en je zult er echt zelf aan moeten werken door je eetpatroon aan te passen, wellicht (nog meer) te bewegen en volhouden. Alleen dan zal het je lukken. Ik wens iedereen daarbij heel veel succes.

 76. Het zijn inderdaad oplichters, zelfs na aangetekend schrijven en meerdere mails , laten ze niet van zich horen, telkens als ik mail, dan wordt mij verteld om het per post naar Polen te sturen, kost mij binnenkort meer dan dat ze moeten terugbetalen. Houden u gewoon aan het lijntje

 77. eeste dertig dagen in het begin 3 kg afgevallen , twede maand na dertig dagen geen ons afgevallen !!
  telefoon word niet opgenomen alleen maar luisterren naar een iritante dreun wat zij muziek noemen ,
  ben kort geleden gebeld met de vraag of het protuct geholpen heeft , DUS NIET !! buiten die drie kg dan,
  er is mij een beter product beloofd , met de prijs van 49,00 euro incl de korting door dat het eerst is mislukt !
  voorheen betaald met een credit kaart om het automatis af te schrijven , nu moet ik zelf opdracht geven zodat ik het niet terug kan forderen wel als ik het met de betaal app doe,
  ben een man van 71 met een klein buikje wat voor mij met het bukken seer iritand is !
  maar naar de reacties gelezen te hebben stop ik ermee!!!
  alweer een oplichters bende die gebruik maken van het leed van andere mensen , BAAAA

 78. De grootste oplichters die ooit heb gezien in mijn leven, Zeer slecht product en gevaarlijk voor jou gezondheid dames en heren
  Niet Gebruiken !!!!!!

 79. De originele kankusta duo wordt door mij inmiddels al weer 4 maanden gebruikt. Helaas tot nu toe zonder enig resultaat. Ik ga nog 5 maanden stug door en hoop dan toch minstens 2 kilo te zijn kwijtgeraakt (ik weeg dan nog slechts 107 kilo. Niet echt hoopgevend, maar toch. Ieder resultaat is meegenomen!)
  Henny

 80. Heb deze pillen in oktober 2016 gebruikt, 60 stuks voor € 86,00.
  Geen enkel grammetje af gevallen, alleen maar lichter geworden in de portemonnee.
  In november via de mail geklaagd hier over (binnen de garantie termijn dus) en een mail retour gekregen met wat aan informatie nodig was. Dit heb ik keurig per mail ook weer beantwoord maar kreeg dezelfde vraag stelling terug !? Blijkbaar moet het per post naar Polen !
  Alles gaat digitaal heel gemakkelijk als je wilt bestellen maar als er een klacht is moet dit per post naar Polen ? In mijn laatste mail naar hun op inmiddels 5 januari met de gevraagde gegevens heb ik er in gezet dat ze deze mail als klachtenbrief kunnen zien. Daarna niets meer van hun zijde vernomen. Vandaag 24-2-2017 had ik een vrije dag en heb ik telefonisch contact gezocht, ook hier ben ik geen stap verder gekomen. Ze maken zich er handig vanaf en blijven rustig verkopen.
  Ik vraag mij af of er uberhaupt wel tevreden klanten zijn. Het lijkt meer op bedrog en om mensen producten te verkopen die niet werken.

 81. Het is een scam. De website zit in Polen. Als dit zou werken dan moet het te koop zijn bij een apotheek of bij een drogisterij.

  • Ik zit onder de de uitslag. Ik heb het daarna drie weken niet meer gebruikt, omdat ik niet zeker wist of de uitslag van bijvoorbeeld paprika zou komen. Nu weer begonnen en na 1 dag gebruik één en al uitslag op mijn gezicht en de binnenkant van mijn armen. Allemaal kleine jeukende bultjes (netelroos). Jammer van het geld, ik heb er nu niks meer aan, maar mijn huid en gezondheid gaan voor. Ben nu overgestapt op ketox24, dit zijn druppel met 100% garantie, gratis recepten en ondersteuning per email en telefoon. de druppels zijn 100% natuurlijk.

   Suzanne

 82. Hallo Ondanks mooie berichten en vooruitzichten na 42 dagen nog geen enkel resultaat! Bullshit dus en nu de verpakking maar zien terug te sturen na 60 dagen én belangrijker: geld retour. Reviews via de site? geen enkele! Ik kan me voorstellen, dat het bedrijf, mochten er al positieve reviews zijn, ze deze zou plaatsen. Echter, geen enkel review te lezen. Mensen schrijf reviews, zodat anderen er niet door mooie praatjes instappen!

 83. ook ik heb een bestelling geplaatst op 30 oktober zelfs , ik kreeg wel berichten van de bestellingsbevestiging en een mail dat het was verzonden op 31 oktober maar ik wacht ook nog steeds , er is hier niks toegekomen !
  ik krijg alleen betalingsherinneringsmails op 15 november en vandaag op 18 november hier wordt er zelf al gedreigd met extra onkosten en als ik de betaling niet binnen de 2 dagen voldoe dat het wordt doorgegeven aan het Nederland incassobureau .
  ik stuurde hun zelf al verschillende mails maar krijg hierop geen respons ook hun 0900 telefoonnummer werkt niet er wordt gezegd dat dit nummer niet in gebruik is .
  dus ook ik weet niet wat ik hiermee moet doen !
  dus ook help me aub !!!!

 84. Op 5-4-2016 afslankcapsules Kankusta Duo gekocht via internetsite ad € 77 met:
  ‘Een garantie als geen ander’
  Een test-bestelling met een 60-daagse geld-terug-garantie wanneer in een maand tijd geen 10 kilo gewichtsverlies.
  Dan zal 100% worden terugbetaald, nadat de lege verpakking wordt teruggestuurd naar een retouradres …
  ‘in alle stilte en zonder vragen te stellen’
  … aldus het Garantie Certificaat. Het gaat hier om een proefpakket, dus het proberen waard, dacht ik?
  Echter, het werkt niet, geen enkel resultaat!

  Op 21-5-2016 klacht per email gemeld, dus na 46-dagen, met verzoek om retouradres (op 4-6-2016 verliep de 60-dagen termijn)
  Op 25-6-2016 nog steeds géén reactie, dus rappel email gestuurd, met wederom het verzoek naar welk retouradres ik de verpakking diende te sturen.
  Op 27-6-2016 uiteindelijk toch antwoord met een retouradres in Polen, dus na 82-dagen. Aangetekend verstuurd ad € 18,50. Totaal € 95,50!

  Het bedrijf stelt nu dat het artikel niet binnen 60-dagen is teruggestuurd. Dus wanneer het bedrijf niet reageert binnen de gestelde termijn van 60-dagen, hoeven zij de klant niet terug te betalen, terwijl ik al na 46-dagen de klacht heb ingediend en om het retouradres heb gevraagd.

  Mijns inziens is dit bedrijf in gebreke gebleven door pas ná de termijn van 60-dagen te reageren en een retouradres verstrekken, terwijl zij mij verwijten dat het niet binnen de termijn van 60-dagen is geretourneerd. Ik vind dit zeer onbehoorlijk gedrag en heb dan ook sterk het vermoeden dat hier kwade opzet in het spel is. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat het hier uitsluitend om financiëel gewin gaat.

  Gewenste Oplossing:
  Ik zou tevreden zijn wanneer zij zich aan hun garantiebelofte houden en mij het bedrag van aankoop ad € 77 vermeerderd met de kosten van het aangetekend naar Polen retourneren ad € 18,50 terug betalen zoals zij beloven in hun Garantie Certificaat.

  • Ik zou me pas echt zorgen maken als ik wel tien kilogram was afgevallen in een maand tijd. Dat is zeer ongezond. Dan zou het zelfs kunnen dat u nog een pakket had besteld van die pillen en mogelijk had u dan gezondheidsproblemen gekregen.
   Ik heb op de website gekeken. Het ziet er zeer gelikt uit. De ingrediënten komen zo als gebruikelijk uit exotisch zuidoost Azië. De recensies zijn zeer lovend en nep. De beloften klinken als muziek in de oren. Voldoende redenen om juist argwaan te krijgen.
   Het zou echt niet uit hebben gemaakt als TS dagelijks een mail had gezonden naar het bedrijf. Ook dan hadden ze pas ruim na die zestig dagen ‘proeftijd’een mail gezonden om het adres door te geven. Door te eisen dat het pakket aangetekend verzonden moest worden naar Polen maakten ze de drempel om het terug te zenden hoog. Het bedrijf wil ook niet al die aangebroken pakketten retour. Natuurlijk is die garantie die de website beloofd onzin. Het bedrijf wil geld verdienen aan mensen die hier intrappen.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardeing
Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.