K-Drops Keto Drops Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Keto Drops, ook wel K-Drops genoemd, zijn afslankdruppels die zeer succesvol lijken. De website van de fabrikant staat vol met enthousiaste foto’s van mensen die flink wat kilo’s zijn verloren door dit supplement te gebruiken. Werkt dit product echt zo goed of heb je meer nodig als je de strijd wilt aangaan met de overtollige kilo’s?

In deze review ga je het volgende leren over K-Drops

 • K-drops en afvallen
 • K-drops review
 • K-drops ervaringen
 • K-drops en het keto dieet
 • Nog veel meer…

Wat zijn Keto Drops?

Keto drops zijn afslankdruppels die je inneemt kort voordat je de maaltijd neemt. Je hebt aan drie druppeltjes genoeg. Deze moet je tenminste 30 seconden in je mond houden voordat je doorslikt. Daarna drink je een groot glas water (300 ml).

De Keto Drops werken zelfs volledig zonder grote aanpassingen aan het dieet. Op de website wordt verteld dat je voldoende water moet drinken (2.5 liter per dag). Verder moet je frisdranken, ook de light-varianten, vermijden. De fabrikant beweert dat deze de bloedsuikerspiegel omhoog stuwen. Dit belemmert de werking van het product.

De werking van Keto Drops is gebaseerd op verschillende ingrediënten. Het belangrijkste ingrediënt is hennepolie. Deze hennep bevat 0% THC en heeft dus een psychoactieve werking. Verder zitten er MCT, aminozuren, vitamine K, linolzuur en omega 3 in de druppels.

Keto Drops wordt in Nederland verkocht door Semaya B.V. Dit is een onderneming uit en Haag. Er is een telefoonnummer waar je naar toe kunt bellen voor vragen.

Testpersonen Gezocht

Nog 12 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie zijn Keto Drops geschikt?

Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding kunnen Keto Drops beter niet gebruiken. Omdat de hennepolie geen THC bevat, kan het supplement verder op ieder moment van de dag gebruikt worden.

Ingrediënten K-Drops

Fat Burn Blend

 • Hempseedoil (Verkregen uit industriële hennep)
 • MCT
 • Amino Acid
 • Vitamin-K
 • CLA
 • Omega-3
 • 0% THC Anteil

Hoe effectief zijn Keto Drops?

Er is weinig onderzoek gedaan naar de werking van het hoofdingrediënt, hennepolie, op het gewicht. In een studie bij ratten blijkt echter dat sommige ratten dikker worden als ze hennepolie krijgen (bron).

Veel van de andere ingrediënten hebben wel een positief effect. In een Chinese studie is gebleken dat de inname van linolzuur helpt tegen overgewicht (bron). Ook van omega drie is bekend dat het kan helpen om je een vol gevoel te geven (bron).

Het grote probleem bij Keto Drops is natuurlijk de dosering. Met zes druppels per dag kom je nog niet aan een inname van 0.2 ml. De dosering is daarmee zo vreselijk laag, dat het bijna uitgesloten is dat je enig effect bereikt.

Bij de meeste producten met hennepolie alleen, moet je al een grotere dosering gebruiken om het effect te merken. Ook in de studies rondom omega 3 en linolzuur, lagen de doseringen tientallen keren hoger.

Uiteindelijk zijn de Keto Drops niet meer dan een dure manier om ervoor te zorgen dat je een glas water drinkt voor je maaltijd. Dit is een bewezen effectieve methode om af te vallen (bron).

Wat kosten Keto Drops?

Een flesje Keto Drops kost je, inclusief verzendkosten €54,95. Als je twee flesjes koopt, betaal je omgerekend €39,97 per fles. Als je drie flesjes koopt, wordt de prijs per fles nog wat lager: €36,65.

Zijn K-Drops Gevaarlijk?

Zijn K-Drops wel veilig? Op de website lezen we het volgende over de veiligheid en het gebruik:

U kunt de druppels 2 keer tijdens uw maaltijden innemen. Het is bedoeld om het hongergevoel te onderdrukken, daarom is het raadzaam om de druppels voor de hoofdmaaltijden in te nemen. Dat is aan jou.


KAN IK DE DRUPPELS IN WATER / KOFFIE / THEE / ETC. DRUPPELEN EN DRINKEN?

Wir raten davon ab, da über die Mundschleimhaut viele Wirkstoffe aufgenommen werden.


IK VERGETEN HET TE NEMEN, MOET IK HET BEDRAG VERDUBBELEN?

Als u een dosis vergeet in te nemen, neem dan geen dubbele dosis voor de volgende dosis. Ga gewoon buiten zitten.


HOEVEEL DRUPPELS MAG IK MAXIMAAL INNEMEN?

De normale dosering is 2 x 3 druppels per dag en dat dient niet overschreden te worden.


IK BEN ZWANGER/GEEF BORSTVOEDING, KAN IK DE DRUPPELS INNEMEN?

Wij raden het gebruik af wanneer je zwanger bent of net moeder geworden bent en nog borstvoeding geeft. Het lichaam is dan met andere zaken bezig dan met vetverbranding. Geniet van deze tijd!


IS ER EEN JOJO-EFFECT?

Er is geen bewijs van een “jojo-effect” bij gebruik.


VOOR WIE ZIJN DE DRUPPELS GESCHIKT?

De druppels zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen vanaf 18 jaar.


BIJWERKINGEN:

Het gebruik ervan heeft geen effect op de anticonceptiepil.

De volgende bijwerkingen zijn in zeldzame gevallen bekend (komen voor bij minder dan 1 op de 1.000 gebruikers): vermoeidheid, droge mond, diarree en sufheid.

Inslikken heeft geen effect op hoge bloeddruk.

Tijdens het solliciteren mag je natuurlijk gewoon autorijden.

Bespreek eventuele eerdere ziekten met de behandelende arts.

Voordelen

Het product is erg makkelijk in gebruik. Het pipetje werkt heel goed en je hoeft weinig moeite te doen om de kuur vol te houden.

Nadelen

Veel mensen geven aan dat het product niet lekker smaakt. Daar is ook niets aan te doen, want het product wordt niet goed opgenomen als je het inneemt met water of een andere drank.

Conclusie

Helaas, de Keto Drops gaan je niet helpen om af te vallen. De dosering is te laag om een serieus effect op je lichaam te hebben. Zeker als je geen grote aanpassingen doorvoert aan je levensstijl, is de kans heel klein dat je echt af gaat vallen.

Dat wil niet zeggen dat afslankdruppels volledig zinloos zijn. Ze kunnen zeker helpen als je ze combineert met een effectief dieet. Hier heb je vaak wel weer enige begeleiding bij nodig.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelKeto Pro Review en Ervaringen
Volgend artikelBentolit Review en Ervaringen

137 Reacties

 1. Zou graag van m’n 12 kg overgewicht willen en capsules krijg ik niet weg dus heel benieuwd naar de druppels 💧

 2. Ik zou dit product graag willen testen omdat ik 6/7 kg te zwaar ben en tot november 5x in de week trainde en nu door rugklachten en corona niet meer kan trainen! Ikheb al verschillende methoden geprobeerd maar val geen kilo meer af! Dus ik ben de perfecte test persoon voor u.
  Ik ben zweminstructrice en loop dus dagelijks in een badpak en ben maar 1.63m en 69 kg dus elke kilo is zichtbaar! Ik hoop dat u mij uitkiest als testpersoon. Mvg Elles

 3. Ik zou dit product graag willen testen omdat ik 6/7 kg te zwaar ben en tot november 5x in de week trainde en nu door rugklachten en corona niet meer kan trainen! Ikheb al verschillende methoden geprobeerd maar val geen kilo meer af! Dus ik ben de perfecte test persoon voor u.
  Ik ben zweminstructrice en loop dus dagelijks in een badpak en ben maar 1.63m en 69 kg dus elke kilo is zichtbaar! Ik hoop dat u mij uitkiest als testpersoon. Mvg Elles

 4. Ik ben super sceptisch en heb 10kg overgewicht maar verder wel gezond. Dus ben erg benieuwd of de keto drops het waar kunnen maken wat ze beloven. Ik heb wel vaker dingen uitgeprobeerd puur om te kijken of het werkt 😁 en tot nu toe nog niets gevonden

 5. Ik zou graag de K-Drops willen uittesten. Heb veel dingen geprobeerd en altijd een jojo effect. Ben benieuwd of dit me kan helpen!!

 6. Ik zou ze erg graag proberen! Ik ben de afgelopen 3 jaar zo’n 25 kilo aangekomen doordat ik een zittend beroep heb. Naast het werk heb ik niet de mogelijkheid te gaan sporten omdat ik alleen ben met 3 jonge kinderen. Ik ben thuis natuurlijk wel in beweging maar vaak ook moe als ze eindelijk in bed liggen en ik nog moet strijken/schoonmaken o.I.d.
  Ik probeer steeds verschillende diëten uit maar dat geeft helaas nog niet het gewenste effect!

 7. Ik wil dit graag proberen. Heb de afgelopen maanden geprobeerd minder te snoepen en gezonder te eten. En ben veel gaan sporten. Echter houd ik het bij te weinig resultaat niet goed vol. Het lijkt erop dat ik met deze kdrops niet extreem hoef te diëten en sporten, waardoor ik het graag wil proberen. Uiteraard ben ik sceptisch, want het zal vast niet werken, maar he, wie niet waagt ;-)…