Jump Start 7 Dagen Detox Sapkuur 7 Day Juice Diet

Afvallen in 2021

Het Jumpstart 7 dagen afslank programma  is een detox-programma dat ontwikkeld is door Brendan McCarthy.

Brendan McCarthy heeft het Jumpstart 7 dagen afslank programma samengesteld nadat hij zijn oudere broer was overleden aan de gevolgen van kanker. Het programma is erop gebaseerd om deze ziekte af te weren door middel van het eten van producten die vers, rauw en plantaardig zijn.

Dat het Jumpstart 7 dagen programma gewichtsverlies als bijwerking heeft is prettig voor mensen met overgewicht. Het Jumpstart 7 dagen programma bestaat uit een boek waarin stap voor stap wordt uitgelegd welke voedingsstoffen en producten nodig zijn om je lichaam te reinigen. Dit reinigen is mogelijk door de specifieke samenstelling van het dieet. Gezonde en lekkere groentesap shakes zorgen er ook voor dat je weer energie krijgt. Het totale programma neemt 7 dagen in beslag. Een weekprogramma is voor de meeste van ons te overzien. Mede door dit relatief korte tijdsbestek, het georganiseerd plan, en de eenvoudig te bereiden (sap) recepten is het een compleet plan om je doel te bereiken.

Detox Sapjes Drinken

Dus een week sapjes drinken en je bent weer slank en voelt je herboren? Niet helemaal. Het spreekt voor zich dat je gedurende de 7 dagen van het programma producten zoals zoals frisdranken, koffie en alcohol laat staan. Daarnaast zijn bepaalde voedingsmiddelen zoals tarwe, zuivel en  suiker verboden. Ook voor de rokers is er slecht nieuws, want nicotine en het 7 dagen programma gaan niet samen. Misschien een goede reden om te stoppen met roken?

Voorbeeld 7 Dagen Jump Start Dagmenu

Ontbijt: Ochtend Shake met meloen

Tussendoortje: Shake gemaakt met wortelen, een appel, twee peren en een handvol peterselie

Lunch: Minty Mountain Shake met meloen, selderij en een handvol munt

Tussendoortje: Sapje gemaakt met wortelen, een appel, twee peren en een handvol peterselie

Diner: De Equalizer Shake gemaakt met stengels bleekselderij, wortelen en een appel.

In totaal staan er 90 sap recepten en 22 smoothie recepten in het boek. Daarnaast zijn velen van hen gecategoriseerd op basis