Jouw mening over Feeden

Afvallen in 2021

Wellicht heb je er al eens iets over gehoord: Feeden In Amerika schijnt het zeer regelmatig voor te komen.

Nadat ik onlangs een TV show van Jensen bekeek schijnt het ook in Nederland voor te komen. Tijdens deze show waren Mike en Jessica te gast. Jessica vertelde dat ze sinds ze Mike was tegengekomen ruim 50kilo was aangekomen. Zowel Mike als Jessica gaven aan zich prettig te voelen bij deze situatie.

Feeden is een soort fetishisme. In veel gevallen is de vrouw totaal afhankelijk van de man en de man heeft totale controle. Feeders staan er om bekend heel charmant te zijn en de Feedies (dikke dames die gevoedt worden) hebben meestal een heel slecht zelfbeeld, onzeker en een slechte jeugd gehad. De dames hadden al last van overgewicht maar feeders prijzen dit de hemel in. Waardoor de dames alleen maar meer willen aankomen. En de dames zetten zich af tegen de buitenwereld.

De show van Jensen kun je hier bekijken (spoel door naar de 7e minuut)

Na wat speurwerk bleek het koppel al eerder op TV te zijn geweest bij 4 in het land. Je kunt deze uitzending hier bekijken.

Het mag duidelijk zijn dat Feeden geen goede basis voor een relatie is. Afgezien van het feit dat het enorm slecht voor je gezondheid.

Wat is jouw mening over dit onderwerp?

met dank aan kimmsallabimm’s en missterious weblog

16 Reacties

  1. Ik was me niet bewust van de term. Beetje achterlijk weer . Maar goed. Mijn mening over het algemeen is vrij neutraal. Maar wel met me beklap bij freakin jensen !