Afvallen in 2021

Jasper Alblas heeft veel ervaringme met snel en gezond afvallen. De recepten van Jasper Alblas helpt niet alleen mensen met overgewicht, maar ook voor iedereen die op een bewuste en verantwoorde manier wil eten en leven. Eerder hebben we een review geschreven over Het 7×7 afslank receptenboek van Jasper Alblas. Zijn programma is goed onderbouwd en effectief programma is. Maar wie is Jasper Alblas eigenlijk?

Jasper Alblas

Je zou het niet zeggen maar Jasper is een geen arts of geleerde. Hij is een normale jongen die zich het lot van mensen met overgewicht, maar ook chronische gezondheidsproblemen, zoals hoofdpijn, eczeem en slapeloosheid aantrok. Op basis van zijn eigen ervaringen heeft hij de geheimen van gezondheid achterhaald om daarmee zichzelf en ook andere mensen een beter leven te geven.

De Theorie

Jasper ontdekte dat veel mensen denken dat ze gezond eten en leven, maar desondanks niet lekker in hun vel zitten. Om de reden hiervan te achterhalen is het van belang dat je weet hoe het menselijk lichaam werkt. Jasper woonde verschillende seminars bij, verdiepte zich in de juiste literatuur en bestudeerde hoe de verschillende moleculen door je lichaam opgenomen worden en hoe de chemische reacties in je lichaam precies plaats vinden. De basis was gelegd, tijd voor verder onderzoek in de praktijk.

Jasper Alblas TV Commercial 

Klik hier en bezoek de website van Jasper Alblas

De Praktijk

Om er achter te komen of en hoe de theorie in de praktijk zou uitpakken veranderde Jasper zijn eet en leefpatroon. Het resultaat liet niet snel op zich wachten en was verbazingwekkend. Met name op de volgende punten was een sterke verbetering te constateren:

  • Meer energie
  • Kwaliteit van slapen
  • Betere concentratie 
  • Minder honger

Omdat Jasper zelf geen last had van overgewicht heeft hij zijn plan aan een vriendin met licht overgewicht voorgelegd. Ze was meteen enthousiast en heeft zich strikt aan de regels gehouden die Jasper haar voorschreef. Het resultaat sloot naadloos aan bij de filosofie van Jasper, in de eerste twee