Janet Jackson op dieet

Afvallen in 2021

Janet Jackson volgt een streng en sportief dieet om in topvorm te zijn bij de aanvang van haar tournee. De zangeres vertrekt na zeven jaar opnieuw op tournee doorheen Amerika en Canada.

Janet geeft in september het startschot van haar “Rock Witchu”-tournee in het Canadese Vancouver. Vervolgens houdt de zus van Michael Jackson halt in New York en Washington D.C. De zangeres, die al langer worstelt met haar gewicht, is aan het sporten geslagen om in topvorm op het podium te kunnen staan. “Zes dagen per week sport ik een uurtje met m’n groep, daarna nemen we een pauze om vervolgens nog acht uur te dansen”, aldus Janet Jackson.

bron: zita.be

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.