Isagenix Nutritional Cleansing distribueert sinds 2002 haar producten door een onafhankelijk netwerk van distributeurs in de Verenigde Staten, Canada, Puerto Rico, Hong Kong, Taiwan, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Maleisië, China, Colombia, Mexico. Mei 2017 heeft Isagenix ook een Nederlandse tak gelanceerd!

Isagenix Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Isagenix zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Isagenix graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Wat is Isagenix?

Isagenix is een Amerikaans merk met allerlei verschillende producten op het gebied van gezondheid en wellness. Het bedrijf is in 2002 opgericht in Isagenix 5 dagen planGilbert, Arizona in de Verenigde Staten en heeft zich sindsdien snel uitgebreid naar verschillende landen. Nadat Isagenix uitgebreid is naar onder andere Canada, Maleisië en Colombia is het nu ook tijd om de Nederlandse markt te veroveren.

Vanaf 27 mei zal Isagenix ook in Nederland verkrijgbaar zijn. Drie Isagenix enthousiastelingen beginnen dan met de verkoop van een aantal van de Isagenix producten. Er wordt begonnen met producten uit de lijnen ‘weight loss’, ‘energy’, ‘healthy aging’ en ‘performance’. Wij konden niet langer wachten en daarom vroegen we een aantal Amerikaanse gebruikers naar hun eerlijke mening.

Welke producten heeft Isagenix?

Het team achter Isagenix gaat vier verschillende lijnen in Nederland lanceren. Wij bekeken de highlights uit de verschillende lijnen.

Weight loss

De dieetproducten van Isagenix zijn de best verkopende producten van het Amerikaanse merk. Er zijn een aantal producten gericht op het ontgiften van je lichaam. Zo bevat Cleanse for Life een grote hoeveelheid antioxidanten, onder andere uit bessen, die je helpen om gifstoffen op een natuurlijke manier te verwerken. Natural accelerator is een fatburner zonder cafeïne (wat helaas het enige effectieve bestanddeel is van fatburners) en er zijn een aantal maaltijdvervangers op basis van shakes.

De producten die Isagenix aanbiedt zijn daarmee niet heel bijzonder. Er zijn al tal van andere maaltijdvervangers, fatburners en detoxkuren op de markt

Energy

In de productlijn van energy vind je een viertal producten, waarvan twee interessant zijn. Een uniek product is de Isagenix koffie. Dit is een bijzondere koffie die verrijkt is met kokosolie, calcium, magnesium en groene thee extract. Voor zover wij weten is er geen vergelijkbare koffie op de markt in Nederland. Dit is een interessant product dat een andere energiesensatie geeft dan ‘gewone’ koffie. Liefhebbers van een goede espresso zullen de koffie echter wellicht iets te slapjes vinden.Isagenix-supplementen

De E+ is een bijzondere mix van meer dan tien verschillende natuurlijke bronnen van cafeïne en andere stimulerende middelen, zoals adaptogenen. Dit drankje smaakt wellicht niet zo lekker, maar helpt wel. Je kunt wel gewend raken aan de cafeïne, dus het drankje werkt het beste als je het niet dagelijks gebruikt.

Daarnaast vind je onder de energy lijn nog twee soorten shakes. Een middel dat wat lijkt op de detoxkuren die we ook onder weight loss vonden en een middel dat zou moeten helpen op de groei van spieren te verbeteren, de IsaLean Pro Shake. Dit is in feite niet meer dan een proteïnepoeder, wat ook al in talloze andere vormen op de markt is.

Performance

In de performance productlijn heeft Isagenix een zestal producten. De Amped Hydrate is een soort sportdrankje dat je na het sporten in kunt nemen. Het bevat glycogeen, suikers die snel door je lichaam worden opgenomen en tal van vitaminen en antioxidanten. Dit is een goed alternatief voor sportdrankjes zoals gatorade.

Naast het sportdrankje zijn er ook nog vier andere producten die je voor, tijdens of na je workout kunt gebruiken. Je kunt ampulletjes kopen met stikstofoxide, maar deze zijn waarschijnlijk alleen interessant voor mensen die echt prestatiegericht trainen.

2hf

Het Amped Power preworkout drankje is een goed cafeïnevrij alternatief voor veel verschillende pre-workout drankjes. Tijdens de workout kun je de Amped gel nemen, maar deze verschilt niet zoveel van andere sportgels op de markt

Als laatste is er een drankje met BCAA-aminozuren, die het herstel van de spieren ondersteunt. Voor dagelijks gebruik heeft Isagenix ook nog een weipoeder uitgebracht.

Healthy aging

Onder Healthy Aging zijn een aantal producten verkrijgbaar die je helpen om gezonder oud te worden. IsaGenesis springt hierbij het meest in het oog. Dit product is erop gericht om de werking van je telomeren, belangrijke onderdelen van je chromosomen te stimuleren. Een goede werking van de telomeren zou onder meer helpen tegen kanker. Dit product bevat tal van plantenextracten en een groot aantal vitamines en mineralen.Isagenix-vorderingen

Andere producten uit de Healthy Aging lijn zijn een vitaminemix, Omega 3 capsules (op basis van visolie) en een product genaamd CytoActive, dat erop gericht is om je huid jong te houden door een combinatie van q10, het antioxidant resveratrol en vitamine D3. Er is ook een combinatie te koop van de vitaminemix en IsaGenesis.

Wat kost Isagenix?

Wij weten nog niet hoeveel de producten van Isagenix gaan kosten in Nederland. Sommige producten zijn betaalbaar, maar anderen gaan naar het zich laat aanzien, behoorlijk aan de prijs zijn.

De Voordelen

Isaganix is in bepaalde opzichten een verrijking voor het bestaande aanbod aan supplementen en voedingsmiddelen. De Isagenix koffie is hier een goed voorbeeld van. Dit is een uniek product dat momenteel in geen enkele andere vorm in Nederland te verkrijgen is. Ook de sportdrank is een interessant product dat zeker de moeite waard kan zijn om te proberen.

De Nadelen

Het grootste deel van de producten van Isagenix kun je zien als dertien in een dozijn. Er zijn al heel veel verschillende maaltijdshakes en andere voedingsmiddelen en supplementen om te detoxen. Buiten dat het nut van deze producten niet zo groot is, omdat gezonde natuurlijke voeding en voldoende beweging nu eenmaal het beste helpen als je gewicht wil verliezen, voegen deze producten ook niet zoveel toe aan het bestaande aanbod. Dit geldt ook voor onder andere de Omega 3 olie, of de whey poeder van Isagenix.

Isagenix werkt met een vorm van affiliate marketing. Mensen verdienen er geld aan als je Isagenix aanprijzen. Het kan dus betekenen dat iemand je een Isagenix product aanraadt, terwijl dit niet per se het beste product is voor jou. Aan de andere kant betekent dit ook dat je zelf de kans kunt grijpen om geld te verdienen met de verkoop van Isagenix.

Een ander probleem met Isagenix is dat veel van de verschillende supplementen antioxidanten bevatten. Het onderzoek op het gebied van antioxidanten laat zien dat te veel antioxidanten in sommige gevallen slecht voor je kan zijn. Waar een gezonde dosis antioxidanten goed voor je is, kan een overschot aan antioxidanten juist schadelijk zijn. Dit is iets om op te letten als je meerdere Isagenix producten wilt aanschaffen.

Conclusie

We kijken er zeker uit naar het moment dat sommige Isagenix producten in Nederland beschikbaar komen. We zijn met name erg benieuwd naar de koffie en Amped Hydrate, het sportdrankje. Voor veel van de producten van Isagenix zijn echter al genoeg alternatieven beschikbaar en we zullen moeten afwachten of er een reden is om ze te gebruiken.

Gezonde Groet,

miriam

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

9 Reacties

 1. Hoi Mirjam! Wat ben ik blij je bericht tegen te komen! Ik zou het product heel erg graag willen testen. Mijn vriendin in Enegland heeft er super resultaten mee geboekt maar het was dus nog niet in Nederland te krijgen. Ik heb een prachtige dochter van 4,5 maand maar moet over 2,5 maand ook in een trouwjurk en er kunnen zeker nog wat kilo’s af! Ik hoop daarom ook heel erg dat ik het zou mogen testen! Groetjes, Jolet

 2. Hallo Miriam,
  onze vriend in Australië is momenteel aan het testen met Isagenix en hierbij zie ik goede resultaten. Zelf ben ik door mijn zwangerschap aangekomen en erg gemotiveerd dit er weer af te krijgen. Ondanks hele dieetveranderingen en oefeningen gaat er geen grammetje van af, is mijn energielevel laag en slaap ik slecht. Ik zou graag willen testen voor ik het zelf aan iemand aan zou kunnen raden.

  • ISAGENIX gaat op zaterdag 27 mei van 10.00 uur tot 13.00 uur in Nederland van start. De precieze locatie in Nijkerk en routebeschrijving ontvang je na aanmelding via het contact formulier op de site

   JE KUNT TIJDENS DEZE STARTBIJEENKOMST VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN MET ONZE PRODUCTEN. WE ZORGEN VOOR VOLDOENDE SAMPLES, ZODAT JE DE PRODUCTEN KUNT ZIEN, RUIKEN EN PROEVEN.

   Als je enthousiast bent over de producten en deze deelt met anderen, dan wordt je door Isagenix ruimhartig beloond. Tijdens deze startbijeenkomst wordt dit beloningsplan, één van de beste in de industrie, toegelicht.

 3. Isagenix Nederland is op zaterdag 27 mei van gelanceerd in Nijkerk. Tijdens de startbijeenkomst kon je vrijblijvend kennismaken met onze producten. Er waren samples, zodat je de producten kon zien, ruiken en proeven.

 4. Hoi,
  ik zou het product graag willen testen om te ervaren wat het doet met mijn energielevel. Met een druk gezin en een intensieve baan, zou het iets voor me kunnen betekenen. Ik ben benieuwd!

  Groet Doortje

 5. Beste Miriam,
  Ik ben blij dat ik jouw artikel heb gevonden, ik ben namelijk gevraagd om mee te doen met de verkoop van isagenix in Nederland en aangezien ik geen artikelen kan aanprijzen zonder zelf te proberen zou ik graag een kuur willen proberen er kan namelijk wel 20 kilo van mijn lijf af. Het lijkt mij een goed plan om eerst mijn eigen resultaten te zien en producten te proberen om anderen mensen goed te kunnen voorlichten. Dus als ik mee mag dien met een gratis proefpakket om te testen zou ik daar heel blij mee zijn
  Groeten Geuran

 6. Hallo ben erg gemotiveerd om de producten te testen… aangezien ik graag ook wil afvallen en beter in mijn vel wil zitten.. er mag 10 tot 15 kilo wel vanaf. Ondanks het sporten en gezonde maaltijden krijg ik het nog niet voor elkaar…mischien kunnen deze producten me helpen me weer zeker te voelen in mijn lijf?
  Graag een reactie!Groeten judith

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat bij mijn artikelen.