Isagenix Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

lIsagenix Nutritional Cleansing distribueert sinds 2002 haar producten door een onafhankelijk netwerk van distributeurs in de Verenigde Staten, Canada, Puerto Rico, Hong Kong, Taiwan, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Maleisië, China, Colombia, Mexico.

Sinds enige tijd is lIsagenix ook verkrijgbaar in Nederland en Belgie.

Wat is Isagenix?

Isagenix is een Amerikaans merk dat al meer dan 15 jaar uiteenlopende afslank- en gezondheidsproducten verkoopt. Het bedrijf is in 2002 opgericht inGilbert, Arizona in de Verenigde Staten en heeft zich sindsdien snel uitgebreid naar verschillende landen. Nadat Isagenix uitgebreid is naar onder andere Canada, Maleisië en Colombia is het nu ook tijd om de Nederlandse markt te veroveren.

Welke producten heeft Isagenix?

Isagenix 5 dagen plan

Isagenix levert een breed spectrum aan producten. In deze review bespreek ik de de highlights uit de verschillende lijnen.

Weight loss

De dieetproducten van Isagenix zijn de best verkopende producten van het Amerikaanse merk. Er zijn een aantal producten gericht op het ontgiften van je lichaam. Zo bevat Cleanse for Life een grote hoeveelheid antioxidanten, onder andere uit bessen, die je helpen om gifstoffen op een natuurlijke manier te verwerken. Natural accelerator is een fatburner zonder cafeïne (wat helaas het enige effectieve bestanddeel is van fatburners) en er zijn een aantal maaltijdvervangers op basis van shakes.

De producten die Isagenix aanbiedt zijn daarmee niet heel bijzonder. Er zijn al tal van andere maaltijdvervangers, fatburners en detoxkuren op de markt

Energy

In de productlijn van energy vind je een viertal producten, waarvan twee interessant zijn. Een uniek product is de Isagenix koffie. Dit is een bijzondere koffie die verrijkt is met kokosolie, calcium, magnesium en groene thee extract. Voor zover wij weten is er geen vergelijkbare koffie op de markt in Nederland. Dit is een interessant product dat een andere energiesensatie geeft dan ‘gewone’ koffie. Liefhebbers van een goede espresso zullen de koffie echter wellicht iets te slapjes vinden. Isagenix-supplementen

De E+ is een bijzondere mix van meer dan tien verschillende natuurlijke bronnen van cafeïne en andere stimulerende middelen, zoals adaptogenen. Dit drankje smaakt wellicht niet zo lekker, maar helpt wel. Je kunt wel gewend raken aan de cafeïne, dus het drankje werkt het beste als je het niet dagelijks gebruikt.

Daarnaast vind je onder de energy lijn nog twee soorten shakes. Een middel dat wat lijkt op de detoxkuren die we ook onder weight loss vonden en een middel dat zou moeten helpen op de groei van spieren te verbeteren, de IsaLean Pro Shake. Dit is in feite niet meer dan een proteïnepoeder, wat ook al in talloze andere vormen op de markt is.

Performance

In de performance productlijn heeft Isagenix een zestal producten. De Amped Hydrate is een soort sportdrankje dat je na het sporten in kunt nemen. Het bevat glycogeen, suikers die snel door je lichaam worden opgenomen en tal van vitaminen en antioxidanten. Dit is een goed alternatief voor sportdrankjes zoals gatorade.

Naast het sportdrankje zijn er ook nog vier andere producten die je voor, tijdens of na je workout kunt gebruiken. Je kunt ampulletjes kopen met stikstofoxide, maar deze zijn waarschijnlijk alleen interessant voor mensen die echt prestatiegericht trainen.

Het Amped Power preworkout drankje is een goed cafeïnevrij alternatief voor veel verschillende pre-workout drankjes. Tijdens de workout kun je de Amped gel nemen, maar deze verschilt niet zoveel van andere sportgels op de markt

Als laatste is er een drankje met BCAA-aminozuren, die het herstel van de spieren ondersteunt. Voor dagelijks gebruik heeft Isagenix ook nog een weipoeder uitgebracht.

Healthy aging

Onder Healthy Aging zijn een aantal producten verkrijgbaar die je helpen om gezonder oud te worden. IsaGenesis springt hierbij het meest in het oog. Dit product is erop gericht om de werking van je telomeren, belangrijke onderdelen van je chromosomen te stimuleren. Een goede werking van de telomeren zou onder meer helpen tegen kanker. Dit product bevat tal van plantenextracten en een groot aantal vitamines en mineralen. Isagenix-vorderingen

Andere producten uit de Healthy Aging lijn zijn een vitaminemix, Omega 3 capsules (op basis van visolie) en een product genaamd CytoActive, dat erop gericht is om je huid jong te houden door een combinatie van q10, het antioxidant resveratrol en vitamine D3. Er is ook een combinatie te koop van de vitaminemix en IsaGenesis.

Wat kost Isagenix?

Wij weten nog niet hoeveel de producten van Isagenix gaan kosten in Nederland. Isagenix werkt net zoals onder andere Herbalife en Aloe Vera met een MLM systeem. In de landen waar Isagenix verkrijgbaar is variëren de prijzen van betaalbaar naar behoorlijk aan de prijs.

https://www.youtube.com/watch?v=b53WnNW2YUE

De Voordelen

Isaganix is in bepaalde opzichten een verrijking voor het bestaande aanbod aan supplementen en voedingsmiddelen. De Isagenix koffie is hier een goed voorbeeld van. Dit is een uniek product dat momenteel in geen enkele andere vorm in Nederland te verkrijgen is. Ook de sportdrank is een interessant product dat zeker de moeite waard kan zijn om te proberen.

De Nadelen

Het grootste deel va