Isabelle Blaes

Mijn naam is Isabelle Blaes (1976) en ik heb verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van coaching en gezond afvallen/leven (o.a. Mensgericht coachen, Gewichtsconsulent en de opleiding tot Leefstijlcoach bij de AVLEG). Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in wat een mens nodig heeft om zich goed te voelen, zowel mentaal als fysiek. Van die interesse heb ik mijn werk gemaakt.

Als leefstijlcoach heb ik sinds 2007 een eigen bedrijf: iBlaes. Daarnaast werk ik ook bij Visiom (een landelijk netwerk van Post-HBO gecertificeerde leefstijlcoaches).
Een leefstijlcoach helpt je om je snel weer energiek, gezond en zelfverzekerd te voelen. Je kan bij mij, of een andere leefstijlcoach, terecht wanneer je een van de volgende doelen wilt bereiken:

Over je gewicht en gezondheid: Rust krijgen in je eetgedrag om zo een gezond gewicht te bereiken.
Over je energie en zelfvertrouwen: Weten wat echt belangrijk voor je is en waar jij goed in bent zodat je energie en zelfvertrouwen krijgt van de dingen die je doet.
Over je stress en onrust: Je eigen stressstruikelblokken kennen en leren omgaan met die onrust zonder te vervallen in ongezonde gewoontes.

In mijn columns voor Vetvrij.com kan je lezen over wat je nodig hebt aan kennis en vaardigheden om gezond en gelukkig(er) te worden. Heb je vragen voor mij, dan kan je altijd het reactieformulier invullen.

Gezonde Groet,

Isabelle Blaes

Meer over mij en over wat ik doe kan je lezen op de volgende websites:

www.iblaes.nl
www.visiom.nl

Isabelle Blaes
Isabelle is na haar studie Moderne Letterkunde al snel een heel andere kant op gegaan. Hoewel ze nog steeds veel leest, heeft ze haar werk gemaakt van haar andere grote interesse: de vraag hoe je met gemak gezond kan leven en tevreden (gelukkig) kan zijn. Sinds 2007 heeft ze haar eigen bedrijf en werkt ze o.a. als post HBO gecertificeerd leefstijlcoach voor Visiom. Isabelle is goed in je leren je dag zo in te richten, dat je leven leuker en gemakkelijker wordt en jijzelf gezonder en stralender.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in