Iris Kroes is het nieuwe gezicht van Weight Watchers. De Friese zangeres viel vorig jaar heel wat kilo’s af dankzij het Weight Watchers programma. Bezoekers van vetvrij.com kunnen nu gebruik maken van een kortingsbon van 29,95 omdat je geen inschrijfkosten hoeft te betalen. In de nieuwe tv-spot kun je zien hoe Iris onder andere de App heeft gebruikt om succesvol haar afvaldoel te bereiken. Gebruik jij de App al?

Succesvol en Verantwoord Afvallen

Bij het zien en horen van de naam Weight Watchers denk je wellicht aan de bijeenkomsten die georganiseerd worden om mensen met overgewicht te begeleiden naar hun streefgewicht en het aanmeten van een verantwoorde levensstijl. Dat klopt helemaal! Maar naast de reguliere bijeenkomsten beschikt Weight Watchers ook over een online programma, Weight Watchers Online. Tijdens dit online afslankprogramma kun je gebruik maken van de kennis en hulpmiddelen van Weight Watchers. Deze zullen je ondersteunen en helpen om succesvol gewicht te verliezen en om een gezonde levensstijl aan te nemen. Gewicht verliezen en op gewicht blijven kan ook door verantwoord én lekker te eten.

1

2hf

Gratis Weight Watchers Recepten

Naast Iris Kroes is ook Angela Groothuizen in 2013 prominent zichtbaar in de Weight Watchers campagnes. Weight Watchers is ondere andere populair door de eenvoudig te bereiden, lekkere, en verantwoorde recepten. De recepten zijn zeker ook geschikt voor mensen die al op streefgewicht zijn en toch lekker en verantwoord willen eten. Het zou zonde zijn om deze kennis over voeding alleen tot de cursisten te beperken. Daarom hebben bezoekers van vetvrij.com toegang tot een Gratis Weight Watchers Kookboek.

Weight Watchers ProPoints® Online

Met het ProPoints® Online heb je direct toegang tot de onderstaande diensten

  • ProPoints® waarden van meer dan 6.000 voedingsmiddelen.
  • Meet dan dan 650 recepten.
  • Interactieve hulpmiddelen om je voeding en activiteiten bij te houden.
  • Persoonlijke doelen op basis van je lengte en gewicht.
  • Met het Gewichtsverloop breng je je voortgang in kaart.
  • 24 uur per dag toegang tot de exclusieve website.
  • Fitness-tips voor ieder niveau, inclusief demo’s.

Dit is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden die je met ProPoints® Online in huis haalt.

Ervaringen met Weight Watchers ProPoints® online

Heb je vragen of wil je ervaringen uitwisselen over het online ProPoints programma? Stel dan een vraag of lees de ervaringen van andere bezoekers.

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

1 reactie

Klik hier voor meer ervaringen

Sanne

Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.