Irene Lelieveld – Koud? Eet je warm!

Afvallen in 2021

Mijn naam is Irene Lelieveld, (auto) kinesiologische voedingstherapeut. Mensen komen naar mijn praktijk ‘Persoonlijke Voedingspraktijk’ te Sittard met voedingsgerelateerde klachten. Doormiddel van mijn testmethode en voedingsadviezen kunnen veel klachten verholpen worden! ik schrijf ook columns op verschillende websites.

BEM! Magazine

BEM! Magazine heeft mij onlangs benaderd met de vraag of ik ook stukken wil gaan schrijven voor hun magazine. Ik zal in elk nummer een rubriek gaan verzorgen. Dit gezondheidsmagazine zal in april 2010 op de markt liggen.

Koud? Eet je warm!

Bovendien ben ik ook auteur van mijn boek Koud? Eet je warm! Van mijn cursus Voeding en Welvaartziektes

Dit culinair gezondheidsboek is een must voor mensen (bijna alle vrouwen en met name in de winterperiode) die het vaak koud hebben. Op een eenvoudige manier wordt de theorie uit de Chinese voedingsleer beschreven waarom zoveel mensen het onnodig koud hebben en wat ze er zelf tegen kunnen doen doormiddel van voeding. Bovendien staat het boek vol met heerlijke, eenvoudige, verwarmende en gezonde recepten.

Bestel het boek van Irene Lelieveld bij bol.com

Koud? Eet je warm
Koud? Eet je warm
Lelieveld, I.

Voedingspraktijk Irene Lelieveld

Schrijfster Irene Lelieveld heeft zelf een voedingspraktijk. Door haar praktijk en grondige studies heeft ze ervaren dat veel mensen het onnodig koud hebben door de verkeerde voedelkeuzes. Ze lopen rond met klachten die met deze inwendige kou te maken kunnen hebben. Te denken valt aan vermoeidheid, overgewicht, zwakke spijsvertering, zwak immuniteitssysteem enz. Door verwarmend te gaan eten wat simpele aanpassingen in het voedingspatroon is, kunnen de kou en dus ook eventuele klachten uit het lichaam verdwijnen. Een voorbeeld van wat verwarmend eten inhoud is dat peper je lichaam verwarmd wanneer je het eet en wanneer je pepermunt eet je lichaam verfrist aanvoelt. Dit zijn de thermische karakters van het product (peper = heet, pepermunt = verfrissend. Zo heeft elk voedingsmiddel een eigen thermische karakter. Je kunt deze thermische karakters ook beïnvloeden wanneer je het product gaat bewerken zoals bij koken, roerbakken enzovoort.

Achter in het boek staat een uitgebreide lijst van producten en hun thermische karakter.

Meer informatie over voedingstherapeut Irene Lelieveld

Bezoek voor meer informatie over de werkzaamheden van voedingstherapeut Irene Lelieveld de website persoonlijke-voeding.nl Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwtjes? Wordt dan lid van de hyves pagina van Irene persoonlijk-voeding.hyves.nl

dit artikel is door Irene Lelieveld exclusief geschreven voor vetvrij.com