IBIO Kuur Review

Afvallen in 2021

IBIO is een innovatieve afslankmethode ontstaan vanuit een unieke samenwerking met het Dirk Zoutewelle Instituut, orthomoleculaire specialisten, topsporters, een neuro-biochemicus en sportleraren.

Deze methode is geschikt voor iedereen die graag op een gezonde manier wil afvallen. IBIO werkt op basis van Bio HCG ampullen aangevuld met lekker en gezond eten. Je begint de dag met een IBIO ampul en multivitaminen. Onder andere Edwin Smulders is afgevallen met IBIO.

BioHCG_Mardanti

IBIO is op Bio HCG gebaseerde kuur om lichaamsgewicht te verliezen en is gemakkelijk vol te houden. IBIO is volledig natuurlijk, hypoallergeen en vervaardigd volgens een bijzonder procedé de combinatie van de hoogwaardige IBIO ampullen en IBIO multivitaminen tezamen met de door TV kok Caspar Bürgi opgestelde eetrichtlijnen zijn volledig op elkaar afgestemd.

De IBIO multivitaminen zorgen ervoor dat je tijdens de IBIO kuur alle benodigde vitaminen en mineralen binnen krijgt. De IBIO ampullen bestaan uit hoogwaardige aminozuren.

Aminozuren zijn nodig bij de opbouw van spieren, maar ook van de huid, haar, nagels en alle andere weefsels

Het lichaam bestaat uit miljarden cellen en kan niet bestaan zonder deze aminozuren. De IBIO ampul is extra krachtig omdat er meer opbouwstoffen aan zijn toegevoegd. Uw stofwisseling wordt geactiveerd waarbij vetophopingen (buik, billen, dijen of heupen) verminderen of zelfs verdwijnen zonder dat je spiermassa verliest.

Voordelen van de IBIO Kuur

  • Afvallen op een gezonde manier
  • De IBIO kuur duurt 24 dagen
  • Overtollig vet vermindert (met name buik, billen, heupen)
  • Gemakkelijk vol te houden
  • Volledig natuurlijk product
  • Lekker en gezond eten
  • Recepten van TV kok Caspar Bürgi online

Diako Easyfit is een eiwitdieet dat is opgebouwd uit verschillende maaltijden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Spaghetti carbonara met kalkoenfilet of Geroosterd varkensvlees met rodekool en aardappelen? Een dagje Diako Easyfit  bestaat uit 5 eetmomenten. Gemiddeld krijg je 1000 tot 1100 calorieën per dag binnen.  Een volwassen vrouw heeft normaal gesproken het dubbele nodig, een man mag zelfs 2500 Kcal per dag. Door het eten van de voorgeschreven Easyfit maaltijden zul je overgewicht verliezen. Om het hongergevoel te beperken is het wel toegestaan om, in overleg met je diëtiste, extra groenten en fruit te eten naast de maaltijden.

Ontslakken

Voor mensen die veel sporten is het aan te raden iets extra’s te nemen naast het dieet. Edwin heeft destijds met een Daiko diëtiste zijn gewicht, vetpercentage, spiermassa en buikomtrek gemeten. Besloten werd om van start te gaan met 3 dagen ontslakking. Vervolgens is Edwin gestart met de daadwerkelijke Easyfit kuur.  ’s Ochtends shakes, een Easyfit lunch, tussendoortjes in de vorm van repen en ’s avonds een eenvoudig te bereiden maaltijd. Het resultaat was verbluffend, na iets meer dan 1 week was hij al 7,2 kg afgevallen. Einde verhaal zou je denken? Dachten wij ook, tot we onlangs op TV hoorden dat Edwin was afgevallen. Deze keer niet met Diako Easyfit.

Kosten IBIO

Easyfit producten zijn los te bestellen, maar er zijn ook pakketten. Een kuur van 18 dagen bestaan uit 3 weekmenu’s naar keuze en kost ongeveer 220 euro. Voor een een pakket van een ontslakkingskuur van 3 dagen en 2 weekmenu’s betaal je ongeveer 180 euro. Easyfit producten zijn uitsluitend telefonisch of online te bestellen.

IBIO Consulent

Diako Easyfit werkte blijkbaar op de langere termijn niet voor Edwin. Nu zweert hij bij IBIO Consulent van Flory Smit. Trots vertelt hij dat hij 12 kilo is afgevallen met IBIO. ‘Het gaat heel makkelijk’ zo vertelt hij ‘nog 5 kilo en mijn afslankresultaat is behaald’. Wat is IBIO Consulent eigenlijk? Wij moesten meteen denken aan BIO-HCG dat ook met ampullen werkt. IBIO beweert dat je in 24 dagen vetophopingen op ongewenste plaatsen zoals  je buik, billen, heupen, bovenarmen, en dijen kunt verwijderen. En dat zonder hongergevoel en gebrek aan energie.

Afvallen en Ontgiften

Met IBIO kun je afvallen en lichaam ontgiften in 1 keer. Het is volgens de leverancier een gezonde en natuurlijke en effectieve manier om af te vallen. IBIO is vervaardigd volgens een zeer innovatieve werkwijze en bevat geen hormonen en chemische eetlustremmers. HCG was in het verleden omstreden door de hormonen die in de ampullen zouden zitten. IBIO is hypoallergeen en zou je energie geven. Als je een IBIO Consulent gebruikt kun je alles eten wat je wilt, zolang je de koolhydraten maar weglaat.

Ampullen

Een startkuur bestaat uit  24 IBIO ampullen en een pakket IBIO Multivitaminen. Daarnaast krijg je een USB-stick met een aantal heerlijke recepten van de bekende tv-kok Caspar Bürgi. Deze recepten zijn speciaal door hem samengesteld en perfect te combineren met de kuur. Naast de kuur en de recepten kun je gebruik maken van de diensten van het IBIO Consulent team onder leiding van Flory Smit. Ze zullen je ondersteunen en begeleiden naar een verantwoord eetpatroon en gezonde leefwijze. Voor meer informatie bezoek je de website van IBIO.

Conclussie

Zoals we eerder aangaven zijn de bovenstaande afslankmethoden niet met elkaar te vergelijken. Diako Easyfit is een Eiwitdieet en is opgebouwd uit verschillen specifiek samengestelde maaltijden. IBIO bestaat uit ampullen en past beter onder de categorie ‘pillen, poeders en druppels‘ Iedere methode heeft zijn voor- en nadelen. Misschien kan Edwin, als ervaringsexpert aangeven wat bij hem het beste werkt.

Jouw Ervaring

Heb jij ervaring met IBIO of Diako Easyfit ? Geef hier jouw mening of lees hier de ervaringen van andere bezoekers. Wil je meer weten over Bio HCG? Bekijk dan de BioHCG ervaringen en reviews over de veschillende biohcg afslankkuren in Nederland.

Gezonde Groeten,

sanne