Iaso Thee Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Iaso is een lijn met allerlei verschillende producten die je helpen om te ontslakken en af te vallen. Hiervoor heeft Iaso tal van producten ontwikkeld, waaronder ook een thee. Als je de thee gebruikt zou je je na een aantal dagen energieker moeten voelen. Volgens Iaso merk je het ontgiftende effect van de Iosa Thee al snel op je huid. Ook is de kans aanwezig dat je als leuke extra nog wat gewicht verliest. In dit artikel lees je onze Iaso Thee ervaringen en delen wij onze resultaten.

Wat is Iaso Thee?

Iaso Thee is een thee met een ontgiftende werking. Deze werking is gebaseerd op negen natuurlijke ingrediënten; te weten maria mistel, gezegende distel, malva, papaya, heemst, kamille, kaki blad, gember en mirre. Iaso Thee zou verschillende positieve uitwerkingen hebben op je lichaam. Als eerste helpt het je om een opgeblazen gevoel na het eten tegen te gaan. Vervolgens krijg je meer energie. Tenslotte wordt je lichaam gereinigd van gifstoffen. Dit alles moet er voor zorgen dat je ook meer weerstand hebt tegen bacteriën en schimmels.

Iaso Thee is een product van het Nederlandse bedrijf Iaso. Dit bedrijf importeert goederen van het bedrijf Total Life Changes (TLC) uit Amerika. Op deze manier bespaar je op porto- en douanekosten. Het bedrijf TLC is onder meer ook bekend van producten als Café Delgada koffie, SlimAM en SlimPM.

Iaso Thee Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Iaso Thee ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Iaso Thee graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Hoe te gebruiken

Voor het optimale effect wordt aangeraden om twee keer per dag een kopje thee van 250ml te drinken. Dit doe je bij de maaltijd. Eventueel kun je nog een keer een half kopje drinken als je tussendoor een gezonde snack neemt.

De bereiding van Iaso Thee wijkt wat af van andere detoxtheeën. Je zet een liter water en voegt hier twee zakjes Iaso Thee aan toe. Het woord theezakjes is misleidend, want de zakjes zijn een stuk groter dan normale theezakjes

Wil je de thee koud drinken, dan kun je nadat de thee acht uur getrokken heeft drie liter koud water toevoegen. Je hebt dan genoeg thee voor een week. Drink je de thee liever warm, dan pak je ongeveer 60ml koud water uit de fles en voeg je circa 180 ml heet water toe.

Voor wie is het geschikt?

Alleen als je zwanger bent of borstvoeding geeft wordt het gebruik van Iaso Thee echt afgeraden. Gebruik je medicijnen? In dat geval raadt Iaso je aan om eerst contact te zoeken met jouw arts. Geen van de ingrediënten in Iaso Thee staat bekend als allergeen.

Is het effectief?

De ingrediënten uit de thee zijn allemaal stuk voor stuk gezond. Kamillethee wordt al duizenden jaren gedronken. Uit onderzoek is gebleken dat er tientallen gezondheidsvoordelen zijn aan het gebruik van de thee (bron). Gember is een krachtige antioxidant en bezit antibacteriële eigenschappen (bron). Er wordt daarnaast onderzoek gedaan naar het gebruik van papaya als medicijn tegen darmproblemen, zoals het prikkelbare darm syndroom (bron). Er is dus geen twijfel over mogelijk; Iaso Thee bevat voldoende gezonde ingrediënten.

Proefpersonen

Uiteraard hebben wij ook de proef op de som genomen met een aantal proefpersonen. Drie vrouwen en drie mannen hebben de thee geprobeerd. Alle deelnemers zijn gezond en hebben een BMI tussen de 23 en d