Het Hollywood Fast Dieet

Tijdens de Oscars of film premières zien de Hollywood sterren er altijd fantastisch uit. Ze passen precies in de mooiste designerjurken die op maat gemaakt om de lichaamsvormen te accentueren. Als mannelijke acteur moet je minstens een sixpack hebben, anders kun je het schudden. Zonder uitzondering zien alle acteurs en actrices er altijd perfect uit. Hoe zorgen de Hollywood sterren toch keer op keer dat ze er prachtig uit zien? We gingen op zoek naar de meest succesvolle diëten van Hollywood.

Het Hollywood Fast Dieet

Het Hollywood Fast Dieet is wellicht een van de meest succesvolle diëten van Hollywood. Het dieet wijkt af van de eerdere diëten omdat het gebruik maakt van detox. Dit zorgt ervoor dat je in een vrij korte periode heel veel gewicht kunt verliezen.

Het Hollywood Fast Dieet bestaat uit drie verschillende componenten. Als eerste is er een detox. Hiervoor neem je capsules in die bestaan uit verschillende ontgiftende stoffen. Het in Nederland verkrijgbare Hollywood Fast Dieet bevat bijvoorbeeld detox capsules die werken op basis van bepaalde stoffen uit de mango. Als gevolg van de detox verliest je lichaam snel afvalstoffen en dit komt je energielevel ten goede.

Hollywood Fast Dieet Cover
Hollywood Fast Dieet Cover

Een tweede onderdeel van het dieet is het aanpassen van je dieet. Je volgt een speciaal dieet, bijvoorbeeld op basis van de meegeleverde recepten. Deze recepten bevatten veel eiwitten met Dieet Pro en gezonde vetten, maar weinig koolhydraten. Het gevolg is dat je lichaam de vetreserves gaat verbranden, terwijl je spiermassa behouden blijft.

Het derde component van het Hollywood Fast Dieet is een supplement met vitaminen en mineralen. Omdat je minder eet is de kans aanwezig dat je je minder energiek voelt. Met het supplement zorg je ervoor dat je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Dit zorgt ervoor dat je minder snel honger krijgt en dat je je energieker voelt.

Het Hollywood Fast Dieet Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Het Hollywood Fast Dieet ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Het Hollywood Fast Dieet graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Extra hulp

Het Hollywood Fast Dieet is uit te breiden met coaching (onderdeel bij het Hollywood Fast Dieet zoals dat in Nederland te verkrijgbaar is. Daarnaast kun je extra gaan sporten om het afvallen verder te versnellen.

Het Hollywood Fast Dieet is een van de meest succesvolle diëten van Hollywood en is onder andere gebruikt door Jonah Hill en Jessica Simpson

Intermittent Fasting

Intermittent Fasting is een van de meest populaire gezondheidstrends in Hollywood. Het idee achter Intermittent Fasting is heel simpel. Iedere dag mag je alleen maar tussen bepaalde tijden eten. Hugh Jackman, Beyonce en Miranda Kerr hebben allemaal wel eens gezegd dat ze aan Intermittent Fasting doen.

Hugh Jackman bijvoorbeeld heeft iedere dag een periode van acht uur waarin hij mag eten. Dit houdt dus in dat hij gedurende 16 uur van de dag helemaal niets eet. Op het eind van de middag, aan het eind van de periode van acht uur, eet Jackman zo min mogelijk koolhydraten, om te voorkomen dat hij honger krijgt tijdens de periode van 16 uur. Een andere veelgebruikte methode is om af en toe, bijvoorbeeld eens per maand, een hele dag te vasten.

Wat doet het met je lichaam?

Intermittent Fasting heeft verschillende voordelen voor je lichaam. Doordat er minder eetmomenten in de dag zijn, eet je minder calorieën. Daarnaast zorgt Intermittent Fasting ervoor dat je vet gaat verbranden. Een verrassende bijwerking is dat Intermittent Fasting een soort natuurlijke detox is. Je lichaam breekt een aantal schadelijke stoffen af, waaronder bacteriën en stoffen die een rol spelen bij het ontstaan van ziekten als Parkinson en Alzheimer. (bron)

Hollywood Fast Dieet Magazine
Hollywood Fast Dieet Magazine

Het is zeker zwaar om te beginnen met Intermittent Fasting. Met name de eerste paar vastdagen kunnen heel zwaar zijn. Je kunt je hongerig, zwak en chagrijnig voelen. Het beste is om hier rekening mee te houden en om niet te gaan vasten op dagen dat je iets belangrijks moet doen. Pas na een aantal keren begint je lichaam te wennen.

Het vijf factor dieet

In het vijf factor dieet staat het getal vijf centraal. Je eet vijf keer per dag een maaltijd die vijf verschillende voedingsstoffen bevat. Deze voedingsstoffen zijn eiwitten, complexe koolhydraten, vezels, gezonde vetten (bijvoorbeeld uit vis of olijfolie) en water (uit suikervrije dranken). Sommige mensen gebruiken daarnaast een maximum van vijf verschillende ingrediënten om aan deze voedingsstoffen te komen, maar dat is geen harde eis. Een dag in de week heb je een ‘cheat day’ en mag je eten wat je wilt.

Een belangrijk onderdeel van het dieet zijn de vijf factor workouts. Vijf dagen per week 25 minuten sporten. Deze vijf factor workouts zijn behoorlijk intensieve workouts waarbij vaak gebruikt wordt gemaakt van attributen zoals gewichten of fitnessballen

Het vijf factor dieet is bedacht door gezondheidsgoeroe Harley Pasternak. Haar belangrijkste volgelingen zijn Lady Gaga, Katy Perry, Megan Fox en Eva Mendes.

Het South Beach dieet

Een van de meest succesvolle diëten van Hollywood (onder andere Nicole Kidman en Oprah Winfrey), maar ook daarbuiten (Bill Clinton) is het South Beach dieet. Het dieet bestaat uit drie fasen en is vooral populair omdat je met mate nog steeds erg lekker kunt eten. Dit kan echter pas in de laatste fase als je je streefgewicht hebt bereikt.

Lekker eten

In de eerste fase van het dieet mag je twee weken lang slechts een beperkt aantal producten eten, waaronder noten, vlees, vis en groene groentes. Tijdens deze fase verlies je gewicht en krijgt je insulinehuishouding een soort van reset. In de tweede fase worden er geleidelijk aan langzame koolhydraten geïntroduceerd. Tijdens de tweede fase val je langzaam af en deze fase houd je vol tot je je streefgewicht hebt bereikt. Fase 3 gaat het om het vasthouden van gezonde eetgewoonten. Tijdens deze fase blijf je je houden aan de uitgangspunten van gezond eten, maar je kunt weer iets meer eten dan voorheen, omdat je immers geen gewicht meer hoeft te verliezen.

De meest succesvolle diëten van Hollywood

Er zijn veel verschillende succesvolle diëten van Hollywood. Intermittent Fasting kan effectief zijn, maar komt erg aan op discipline. Het Hollywood Fast Dieet leidt tot goede resultaten door de combinatie van een detox, vitamines en mineralen en gezonde maaltijden. Met het South Beach dieet duurt het lang voor je op je streefgewicht zit, maar hierna kun je wel lekker blijven eten. Er is dus altijd wel een dieet dat bij jou past.

Groeten,

73 Reacties

 1. Graag wil ik een eerlijk produkt wat doet wat het belooft. Ik heb veel over voor mijn huid. Zelfs de pijn van een peeling maar nu wil ik zonder nadenken voortaan eens voor altijd een goed produkt kunnen gebruiken.
  Grasg probeer ik uw produkt fountain of youth zonder aankoopverplichting uit.
  Ben heel benieuwd! Groetend

 2. Een tijd geleden gestopt met roken na een herseninfarct
  Achteraf na een ziekte en operatie te weinig beweging en van verveling te dikwijls tussendoortjes
  genomen, blijvend hongergevoel, dus een 10 tal kg bijgekomen

 3. Ik zou heel graag deze tabletten willen proberen omdat ik vanwege medicijnen, welke ik nodig heb, echt de hele dag door een hongergevoel heb en inmiddels binnen een maand 4 kilo ben aangekomen ?Ik worstel al jaren met overgewicht, afgelopen jaar 17 kilo afgevallen op eigen kracht maar nu dus door verplichte medicatie continu een hongergevoel waar ik heeeeeeeeel graag van af wil om nog meer overgewicht te voorkomen.Daarom mijn reactie in deze en hoop dat ik kans maak op deelname om deze tabletten uit te proberen.

 4. Wil het graag proberen omdat ik sinds ik fanatiek sport, regelmatig eetbuien heb. verder eet ik bewust en heb ik een gezond BMI.

 5. ik voel me heel onzeker over mijn gewicht en ik wordt er zelf een soort van mee gepest. Als ik het er met mijn collega’s over heb bij ik meestal zo’n 20 kilo zwaarder daarom ik zou daarom heel graag dit uitwillen proberen als dit help.

 6. Ik heb al jaren last van overgewicht en van alles geprobeerd. Dit product nog niet dus ben erg benieuwd wat het resultaat mag zijn.

 7. Door te stoppen met roken 15 kilo aangekomen. Ik zou ze ook wel graag willen uitproberen om te zien dat het werkt

 8. Beste,
  Ben nu bijna 65 jaar en de laatste tijd wat kilootjes bijgekomen. Dus zou ik graag zo’n 5 à 7 kg afvallen. Kan je product mij daarbij helpen? Wil het graag eens proberen. Dank en groetjes, Sonja.

 9. Ben na maandenlang liggen na blessure erg gegroeid en sindsdien loop ik met een oncontroleerbaar hongergevoel rond waar ik gek van word.. ik beweeg al weer redelijk, al 20 kg kwijt maar moet nog 20 wat me niet lukt… ik ben geinterreseerd groeten arjan

 10. Nadat ik 2 prachtige kinderen op de wereld mocht zetten en de jongste nu naar school gaat, komt men wat toe aan jezelf. Wel wat geprobeerd met dieet maar weinig tot geen resultaat behaald. Graag zou ik er een paar kilo’s willen uitzwaaien.

 11. Ik ben nieuwsgierig geworden door de uitleg van hoe dit zouden werken. Ik ben 2 jaar geleden 20 kilo afgevallen door stress. Toen de stress voorbij was voelde ik me in dat lijf zoveel beter. Nu een half jaar ziektewet gehad door lichamelijk klachten waardoor ik vooral stil moest zitten. Net te veel aangekomen hierdoor. Nu al tijdje weer flink bezig met gezond eten en bewegen maar zonder resultaat en ik merk gewoon dat die 5 kilo me toch echt in de weg zitten. Wie weet kan dit supplement me dan toch ondersteunen

 12. Omdat ik heel graag onder de 75 kg wil. Ben afgelopen maanden 7 kg afgevallen en wat ik ook doe kom er niet onder…. misschien is dit de oplossing.

 13. Ik wil minstens 5 kilo kwijt. Ik ben ruim 3 maanden bezig maar het continue hongergevoel maakt het lijnen ontzettend moeilijk voor me. Ben 2 weken geleden gestart met de kruidvat shakes. Ze zijn erg lekker maar al na ong 3 kwartier begint mijn maag te knorren :-(
  In de zoektocht naar wat te doen met hongergevoel en hoe de eetlust te remmen kwam ik dit artikel tegen. Ik hoop dan ook deze tabletten te mogen testen en dat ze uitkomst bieden voor mij en voor alle anderen. Bij voorbaat dank, Melisa

 14. Zou heel graag 2 kilo kwijt willen maar ondanks gezond eten lukt het niet. Misschien met deze pillen wel want ik weey het niey meer

 15. Ik heb een zittend beroep en ben wat bijgekomen in de loop der jaren. Zou graag op mijn streefgewicht staan. Vandaar dat ik deze wil proberen.

 16. Na bijna heel mijn leven al te dik zijn wil ik het roer omgooien. Ben al eens 25 kilo afgevallen maar dit is er nu weer allemaal aam. Heb voor mijzelf een heel plan op gezet zodat het dit jaar wel gaat lukken. Met mijn 22 jaar wil ik voor mijn gezondheid en gemoedstoestand gezonder gaan leven. Mijn probleem is het tussendoor snacken en met het avondeten te veel opscheppen. Deze pillen zou ik graag willen proberen om te kijken of het iets voor mij is. Heb er veel goede dingen over gehoord.

 17. Ik zou het graag willen proberen. Omdat ik al een jaar bezig ben met lazeren en dit niet helpt bij mij. Het word me te duur en ben opzoek naar een goedkopere en beter werkende manier.

 18. Graag zou ik de freshrepil willen testen. Vanwege dat ik heel erg veel zweet en de haren onder mijn oksels heel erg snel groeien. Heb ook al vanalles uitgeprobeerd. Maar vaak zonder goed resultaat.
  Hoor graag van u
  Mvg
  Monique

 19. ik zou dit heeeel erg graag eens testen , ben vrouwelijke militair en alleenstaande mama dus mijn benen onderhouden en oksels lukt niet ALTIJD tot gevolg in uniform ziet men dat niet.. maar als we dan moeten gaan sporten is het vaak van OOOOOOOH NEE :) en ben niet de enige in de vrouwen kleedkamer met dit probleem zodus als dit bij mij zou werken , reclame genoeg

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.