Tijdens de Oscars of film premières zien de Hollywood sterren er altijd fantastisch uit. Ze passen precies in de mooiste designerjurken die op maat gemaakt om de lichaamsvormen te accentueren. Als mannelijke acteur moet je minstens een sixpack hebben, anders kun je het schudden. Zonder uitzondering zien alle acteurs en actrices er altijd perfect uit. Hoe zorgen de Hollywood sterren toch keer op keer dat ze er prachtig uit zien? We gingen op zoek naar de meest succesvolle diëten van Hollywood.

Het Hollywood Fast Dieet

Het Hollywood Fast Dieet is wellicht een van de meest succesvolle diëten van Hollywood. Het dieet wijkt af van de eerdere diëten omdat het gebruik maakt van detox. Dit zorgt ervoor dat je in een vrij korte periode heel veel gewicht kunt verliezen.

Het Hollywood Fast Dieet bestaat uit drie verschillende componenten. Als eerste is er een detox. Hiervoor neem je capsules in die bestaan uit verschillende ontgiftende stoffen. Het in Nederland verkrijgbare Hollywood Fast Dieet bevat bijvoorbeeld detox capsules die werken op basis van bepaalde stoffen uit de mango. Als gevolg van de detox verliest je lichaam snel afvalstoffen en dit komt je energielevel ten goede.

Hollywood Fast Dieet Cover
Hollywood Fast Dieet Cover

Een tweede onderdeel van het dieet is het aanpassen van je dieet. Je volgt een speciaal dieet, bijvoorbeeld op basis van de meegeleverde recepten. Deze recepten bevatten veel eiwitten met Dieet Pro en gezonde vetten, maar weinig koolhydraten. Het gevolg is dat je lichaam de vetreserves gaat verbranden, terwijl je spiermassa behouden blijft.

Het derde component van het Hollywood Fast Dieet is een supplement met vitaminen en mineralen. Omdat je minder eet is de kans aanwezig dat je je minder energiek voelt. Met het supplement zorg je ervoor dat je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Dit zorgt ervoor dat je minder snel honger krijgt en dat je je energieker voelt.

Het Hollywood Fast Dieet Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Het Hollywood Fast Dieet ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Het Hollywood Fast Dieet graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Extra hulp

Het Hollywood Fast Dieet is uit te breiden met coaching (onderdeel bij het Hollywood Fast Dieet zoals dat in Nederland te verkrijgbaar is. Daarnaast kun je extra gaan sporten om het afvallen verder te versnellen.

Het Hollywood Fast Dieet is een van de meest succesvolle diëten van Hollywood en is onder andere gebruikt door Jonah Hill en Jessica Simpson

Intermittent Fasting

Intermittent Fasting is een van de meest populaire gezondheidstrends in Hollywood. Het idee achter Intermittent Fasting is heel simpel. Iedere dag mag je alleen maar tussen bepaalde tijden eten. Hugh Jackman, Beyonce en Miranda Kerr hebben allemaal wel eens gezegd dat ze aan Intermittent Fasting doen.

Hugh Jackman bijvoorbeeld heeft iedere dag een periode van acht uur waarin hij mag eten. Dit houdt dus in dat hij gedurende 16 uur van de dag helemaal niets eet. Op het eind van de middag, aan het eind van de periode van acht uur, eet Jackman zo min mogelijk koolhydraten, om te voorkomen dat hij honger krijgt tijdens de periode van 16 uur. Een andere veelgebruikte methode is om af en toe, bijvoorbeeld eens per maand, een hele dag te vasten.

2hf

Wat doet het met je lichaam?

Intermittent Fasting heeft verschillende voordelen voor je lichaam. Doordat er minder eetmomenten in de dag zijn, eet je minder calorieën. Daarnaast zorgt Intermittent Fasting ervoor dat je vet gaat verbranden. Een verrassende bijwerking is dat Intermittent Fasting een soort natuurlijke detox is. Je lichaam breekt een aantal schadelijke stoffen af, waaronder bacteriën en stoffen die een rol spelen bij het ontstaan van ziekten als Parkinson en Alzheimer. (bron)

Hollywood Fast Dieet Magazine
Hollywood Fast Dieet Magazine

Het is zeker zwaar om te beginnen met Intermittent Fasting. Met name de eerste paar vastdagen kunnen heel zwaar zijn. Je kunt je hongerig, zwak en chagrijnig voelen. Het beste is om hier rekening mee te houden en om niet te gaan vasten op dagen dat je iets belangrijks moet doen. Pas na een aantal keren begint je lichaam te wennen.

Het vijf factor dieet

In het vijf factor dieet staat het getal vijf centraal. Je eet vijf keer per dag een maaltijd die vijf verschillende voedingsstoffen bevat. Deze voedingsstoffen zijn eiwitten, complexe koolhydraten, vezels, gezonde vetten (bijvoorbeeld uit vis of olijfolie) en water (uit suikervrije dranken). Sommige mensen gebruiken daarnaast een maximum van vijf verschillende ingrediënten om aan deze voedingsstoffen te komen, maar dat is geen harde eis. Een dag in de week heb je een ‘cheat day’ en mag je eten wat je wilt.

Een belangrijk onderdeel van het dieet zijn de vijf factor workouts. Vijf dagen per week 25 minuten sporten. Deze vijf factor workouts zijn behoorlijk intensieve workouts waarbij vaak gebruikt wordt gemaakt van attributen zoals gewichten of fitnessballen

Het vijf factor dieet is bedacht door gezondheidsgoeroe Harley Pasternak. Haar belangrijkste volgelingen zijn Lady Gaga, Katy Perry, Megan Fox en Eva Mendes.

Het South Beach dieet

Een van de meest succesvolle diëten van Hollywood (onder andere Nicole Kidman en Oprah Winfrey), maar ook daarbuiten (Bill Clinton) is het South Beach dieet. Het dieet bestaat uit drie fasen en is vooral populair omdat je met mate nog steeds erg lekker kunt eten. Dit kan echter pas in de laatste fase als je je streefgewicht hebt bereikt.

Lekker eten

In de eerste fase van het dieet mag je twee weken lang slechts een beperkt aantal producten eten, waaronder noten, vlees, vis en groene groentes. Tijdens deze fase verlies je gewicht en krijgt je insulinehuishouding een soort van reset. In de tweede fase worden er geleidelijk aan langzame koolhydraten geïntroduceerd. Tijdens de tweede fase val je langzaam af en deze fase houd je vol tot je je streefgewicht hebt bereikt. Fase 3 gaat het om het vasthouden van gezonde eetgewoonten. Tijdens deze fase blijf je je houden aan de uitgangspunten van gezond eten, maar je kunt weer iets meer eten dan voorheen, omdat je immers geen gewicht meer hoeft te verliezen.

De meest succesvolle diëten van Hollywood

Er zijn veel verschillende succesvolle diëten van Hollywood. Intermittent Fasting kan effectief zijn, maar komt erg aan op discipline. Het Hollywood Fast Dieet leidt tot goede resultaten door de combinatie van een detox, vitamines en mineralen en gezonde maaltijden. Met het South Beach dieet duurt het lang voor je op je streefgewicht zit, maar hierna kun je wel lekker blijven eten. Er is dus altijd wel een dieet dat bij jou past.

Groeten,


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

34 Reacties

 1. Omdat ik heel graag onder de 75 kg wil. Ben afgelopen maanden 7 kg afgevallen en wat ik ook doe kom er niet onder…. misschien is dit de oplossing.

 2. Ik wil minstens 5 kilo kwijt. Ik ben ruim 3 maanden bezig maar het continue hongergevoel maakt het lijnen ontzettend moeilijk voor me. Ben 2 weken geleden gestart met de kruidvat shakes. Ze zijn erg lekker maar al na ong 3 kwartier begint mijn maag te knorren :-(
  In de zoektocht naar wat te doen met hongergevoel en hoe de eetlust te remmen kwam ik dit artikel tegen. Ik hoop dan ook deze tabletten te mogen testen en dat ze uitkomst bieden voor mij en voor alle anderen. Bij voorbaat dank, Melisa

 3. Zou heel graag 2 kilo kwijt willen maar ondanks gezond eten lukt het niet. Misschien met deze pillen wel want ik weey het niey meer

 4. Ik heb een zittend beroep en ben wat bijgekomen in de loop der jaren. Zou graag op mijn streefgewicht staan. Vandaar dat ik deze wil proberen.

 5. Na bijna heel mijn leven al te dik zijn wil ik het roer omgooien. Ben al eens 25 kilo afgevallen maar dit is er nu weer allemaal aam. Heb voor mijzelf een heel plan op gezet zodat het dit jaar wel gaat lukken. Met mijn 22 jaar wil ik voor mijn gezondheid en gemoedstoestand gezonder gaan leven. Mijn probleem is het tussendoor snacken en met het avondeten te veel opscheppen. Deze pillen zou ik graag willen proberen om te kijken of het iets voor mij is. Heb er veel goede dingen over gehoord.

 6. Ik zou het graag willen proberen. Omdat ik al een jaar bezig ben met lazeren en dit niet helpt bij mij. Het word me te duur en ben opzoek naar een goedkopere en beter werkende manier.

 7. Graag zou ik de freshrepil willen testen. Vanwege dat ik heel erg veel zweet en de haren onder mijn oksels heel erg snel groeien. Heb ook al vanalles uitgeprobeerd. Maar vaak zonder goed resultaat.
  Hoor graag van u
  Mvg
  Monique

 8. ik zou dit heeeel erg graag eens testen , ben vrouwelijke militair en alleenstaande mama dus mijn benen onderhouden en oksels lukt niet ALTIJD tot gevolg in uniform ziet men dat niet.. maar als we dan moeten gaan sporten is het vaak van OOOOOOOH NEE :) en ben niet de enige in de vrouwen kleedkamer met dit probleem zodus als dit bij mij zou werken , reclame genoeg

 9. Hoi ik moet vaker scheren dan mijn vriend. En wil hier graag vanaf want de stoppels worden harder en harder. En dus ook moeilijker om het mooi glad te krijgen! Groetjes Vero

 10. Ik zou het graag willen proberen omdat ik al geprobeerd heb met lpg behandelingen helaas 2 sprieten minder! Heb helaas veel donderkere haren en veel op mijn armen, benen, en bikinilijn. Wanneer ik doe scheren is dit een dagtaak, volgende dag heb ik alweer stoppels !

 11. Ik heb inmiddels alles al geprobeerd en ook veel geld uitgegeven aan laseren, dus zou ik het fijn vinden om dit product te mogen testen. Ik ben zelf schoonheidsspecialiste, dus als ik er enthousiast over ben, zal ik het mijn klanten adviseren😊

 12. Hallo Lisanne!
  Net je artikel gelezen ivm algoxyl+. Wil het echt eens proberen en graag mijn ervaringen delen.
  Het streefdoel is om een 11-tal kg af te vallen in een korte periode (tweetal maanden). Volgens de info van algoxyl.be is dit mogelijk zonder enig probleem…
  Ik ben 58 jaar en weeg nu 73 kg.
  Ik hoor graag uw reactie en voorstel!!
  mvg
  Marcellina

 13. Ik heb altijd een vermoeiend gezicht. Graag zou ik Fountain Of Youth testen om te zien of dit een positief effect heeft op mijn gezicht.

 14. Hier een hysterische haren mama…. wekelijks 2x scheren van top tot teen! Gewoon, omdat ik haartjes en stoppeltjes niet fijn vind. Na elke scheerbeurt natuurlijk zoals iedereen de rode bultjes en irritatie. Irritatie van mezelf wel te verstaan…….. want zelfs na het scheren nog niet hoe ik het wil… een babyhuisje aub!! Waxen, laseren, scheren, niets helpt….please help me!!!

 15. Hallo,
  Ik zou het ook wel graag willen proberen. Dat eeuwige scheren is waardeloos, je blijft altijd de stoppels zien en voelen, en de huid raakt geïrriteerd waardoor smetplekken en pukkeltjes ontstaan.

 16. Overbeharing is bij mij, zeker de bikinilijn, wel van toepassing. En iedere dag scheren is soms best vervelend. Wanneer dit product doet wat het belooft, dan ben ik bereid hier voor te betalen, maar wanneer ik het eerst uit zou mogen proberen, dan heel graag! En uiteraard ben ik bereid om verslag te doen van het resultaat! Zou ik FreshDepil ook mogen testen?

 17. Ik zou dit product graag willen testen. Na jarenlang scheren ben ik daar ook wel een keer klaar mee, zeker omdat ik best wel donkere haren heb.

 18. Ik ben op zoek naar een effectieve en efficiënte manier om met mijn ongewenst haargroei af te rekenen. Vooral omdat ik er op meerdere plaatsen op mijn lichaam last van heb, samen met de ingroei van haren na het verwijderen. Ik wil zeker zijn dat dit product meer is dan alleen mooie woorden zoals bij veel producten in de reclame.

 19. Ik ga 6 september een week op vakantie en was van plan om een afspraak te maken voor het harsen van bikinilijn en oksels. Na mijn 40e is haargroei op ongewenste plekken alleen maar toegenomen en scheren zorgt voor veel irritatie. Harsen is een dure hobby en in epileren gaat mega veel tijd zitten. Ik zou dus heel graag dit ontharingsmiddel willen testen

 20. Ik zou dit product graag uit willen testen omdat ik het nu met een scheermesje doe en daar toch irritatie van krijg. Daarom wil ik kijken of dit product echt werkt.

 21. Ik wil het graag testen of het echt waar is omdat ik chemo heb gehad en daarna heb ik veel last van meer haargroei en stugger haar. Schaam me enorm ervoor vooral bij bikinilijn. Dus als dit de oplossing zou zijn na al het andere al te hebben geprobeert ben ik zo blij dat ik me niet meer hoef te schamen voor iedereen. En niet steeds uitleg hoef te geven.

 22. Veel last van harde haartjes op mijn kin. Dagelijks met een pincet in de weer om ze te verwijderen. Ook mijn benen zijn aardig behaard. Zou dit middel graag willen testen.
  Groeten, Patricia

 23. Veel last van donkere haartjes rond navel. Epileren geeft ingroei en ontsteking. Scheren verergert de haargroei. Weet niet wat anders te doen maar ben heel huiverig voor dit soort producten. Vandaar dat ik heel graag zou willen testen.

 24. Hallo. Hier is ook gillette mijn beste vriend. Hoewel ik de laatste tijd ook weer de epilady uithaal. Maar de haren groeien te snel terug..en daarbij horen ook de ingroei haartjes en irritaties.. vandaar perfecte persoon om dit uit te testen..

 25. Dag, graag zou ik dit product – freshdepil- willen uitproberen! (normaal gesproken scheer ik met scheermesjes). Maar ik zou graag willen proberen of deze crème helpt bij het tegengaan van bobbeltjes, geïrriteerde huid en ingroei van haartjes.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat bij mijn artikelen.