Het Hollywood Fast Dieet

Tijdens de Oscars of film premières zien de Hollywood sterren er altijd fantastisch uit. Ze passen precies in de mooiste designerjurken die op maat gemaakt om de lichaamsvormen te accentueren. Als mannelijke acteur moet je minstens een sixpack hebben, anders kun je het schudden. Zonder uitzondering zien alle acteurs en actrices er altijd perfect uit. Hoe zorgen de Hollywood sterren toch keer op keer dat ze er prachtig uit zien? We gingen op zoek naar de meest succesvolle diëten van Hollywood.

Het Hollywood Fast Dieet

Het Hollywood Fast Dieet is wellicht een van de meest succesvolle diëten van Hollywood. Het dieet wijkt af van de eerdere diëten omdat het gebruik maakt van detox. Dit zorgt ervoor dat je in een vrij korte periode heel veel gewicht kunt verliezen.

Het Hollywood Fast Dieet bestaat uit drie verschillende componenten. Als eerste is er een detox. Hiervoor neem je capsules in die bestaan uit verschillende ontgiftende stoffen. Het in Nederland verkrijgbare Hollywood Fast Dieet bevat bijvoorbeeld detox capsules die werken op basis van bepaalde stoffen uit de mango. Als gevolg van de detox verliest je lichaam snel afvalstoffen en dit komt je energielevel ten goede.

Hollywood Fast Dieet Cover
Hollywood Fast Dieet Cover

Een tweede onderdeel van het dieet is het aanpassen van je dieet. Je volgt een speciaal dieet, bijvoorbeeld op basis van de meegeleverde recepten. Deze recepten bevatten veel eiwitten met Dieet Pro en gezonde vetten, maar weinig koolhydraten. Het gevolg is dat je lichaam de vetreserves gaat verbranden, terwijl je spiermassa behouden blijft.

Het derde component van het Hollywood Fast Dieet is een supplement met vitaminen en mineralen. Omdat je minder eet is de kans aanwezig dat je je minder energiek voelt. Met het supplement zorg je ervoor dat je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Dit zorgt ervoor dat je minder snel honger krijgt en dat je je energieker voelt.

Het Hollywood Fast Dieet Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Het Hollywood Fast Dieet ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Het Hollywood Fast Dieet graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Extra hulp

Het Hollywood Fast Dieet is uit te breiden met coaching (onderdeel bij het Hollywood Fast Dieet zoals dat in Nederland te verkrijgbaar is. Daarnaast kun je extra gaan sporten om het afvallen verder te versnellen.

Het Hollywood Fast Dieet is een van de meest succesvolle diëten van Hollywood en is onder andere gebruikt door Jonah Hill en Jessica Simpson

Intermittent Fasting

Intermittent Fasting is een van de meest populaire gezondheidstrends in Hollywood. Het idee achter Intermittent Fasting is heel simpel. Iedere dag mag je alleen maar tussen bepaalde tijden eten. Hugh Jackman, Beyonce en Miranda Kerr hebben allemaal wel eens gezegd dat ze aan Intermittent Fasting doen.

Hugh Jackman bijvoorbeeld heeft iedere dag een periode van acht uur waarin hij mag eten. Dit houdt dus in dat hij gedurende 16 uur van de dag helemaal niets eet. Op het eind van de middag, aan het eind van de periode van acht uur, eet Jackman zo min mogelijk koolhydraten, om te voorkomen dat hij honger krijgt tijdens de periode van 16 uur. Een andere veelgebruikte methode is om af en toe, bijvoorbeeld eens per maand, een hele dag te vasten.

Wat doet het met je lichaam?

Intermittent Fasting heeft verschillende voordelen voor je lichaam. Doordat er minder eetmomenten in de dag zijn, eet je minder calorieën. Daarnaast zorgt Intermittent Fasting ervoor dat je vet gaat verbranden. Een verrassende bijwerking is dat Intermittent Fasting een soort natuurlijke detox is. Je lichaam breekt een aantal schadelijke stoffen af, waaronder bacteriën en stoffen die een rol spelen bij het ontstaan van ziekten als Parkinson en Alzheimer. (bron)

Hollywood Fast Dieet Magazine
Hollywood Fast Dieet Magazine

Het is zeker zwaar om te beginnen met Intermittent Fasting. Met name de eerste paar vastdagen kunnen heel zwaar zijn. Je kunt je hongerig, zwak en chagrijnig voelen. Het beste is om hier rekening mee te houden en om niet te gaan vasten op dagen dat je iets belangrijks moet doen. Pas na een aantal keren begint je lichaam te wennen.

Het vijf factor dieet

In het vijf factor dieet staat het getal vijf centraal. Je eet vijf keer per dag een maaltijd die vijf verschillende voedingsstoffen bevat. Deze voedingsstoffen zijn eiwitten, complexe koolhydraten, vezels, gezonde vetten (bijvoorbeeld uit vis of olijfolie) en water (uit suikervrije dranken). Sommige mensen gebruiken daarnaast een maximum van vijf verschillende ingrediënten om aan deze voedingsstoffen te komen, maar dat is geen harde eis. Een dag in de week heb je een ‘cheat day’ en mag je eten wat je wilt.

Een belangrijk onderdeel van het dieet zijn de vijf factor workouts. Vijf dagen per week 25 minuten sporten. Deze vijf factor workouts zijn behoorlijk intensieve workouts waarbij vaak gebruikt wordt gemaakt van attributen zoals gewichten of fitnessballen

Het vijf factor dieet is bedacht door gezondheidsgoeroe Harley Pasternak. Haar belangrijkste volgelingen zijn Lady Gaga, Katy Perry, Megan Fox en Eva Mendes.

Het South Beach dieet

Een van de meest succesvolle diëten van Hollywood (onder andere Nicole Kidman en Oprah Winfrey), maar ook daarbuiten (Bill Clinton) is het South Beach dieet. Het dieet bestaat uit drie fasen en is vooral populair omdat je met mate nog steeds erg lekker kunt eten. Dit kan echter pas in de laatste fase als je je streefgewicht hebt bereikt.

Lekker eten

In de eerste fase van het dieet mag je twee weken lang slechts een beperkt aantal producten eten, waaronder noten, vlees, vis en groene groentes. Tijdens deze fase verlies je gewicht en krijgt je insulinehuishouding een soort van reset. In de tweede fase worden er geleidelijk aan langzame koolhydraten geïntroduceerd. Tijdens de tweede fase val je langzaam af en deze fase houd je vol tot je je streefgewicht hebt bereikt. Fase 3 gaat het om het vasthouden van gezonde eetgewoonten. Tijdens deze fase blijf je je houden aan de uitgangspunten van gezond eten, maar je kunt weer iets meer eten dan voorheen, omdat je immers geen gewicht meer hoeft te verliezen.

De meest succesvolle diëten van Hollywood

Er zijn veel verschillende succesvolle diëten van Hollywood. Intermittent Fasting kan effectief zijn, maar komt erg aan op discipline. Het Hollywood Fast Dieet leidt tot goede resultaten door de combinatie van een detox, vitamines en mineralen en gezonde maaltijden. Met het South Beach dieet duurt het lang voor je op je streefgewicht zit, maar hierna kun je wel lekker blijven eten. Er is dus altijd wel een dieet dat bij jou past.

Groeten,


73 Reacties

 1. Ik wil graag helpen testen van deze afslanktabletten omdat mijn gewicht/bmi veelste hoog is en ik al meerdere producten heb geprobeert maar van vele niet tot weinig resultaat heb kunnen zien…

 2. Ik zou graag meetesten! Ik hoop hierdoor mijn ‘ik-ben-vol-en-heb-derhalve-genoeg-gegeten’- gevoel weer een boost te geven en het zonder 2e keer opscheppen of snaaien-na-achten te kunnen stellen.

 3. Graag testen om eindelijk op gewicht te komen.
  Ik ben al ruim 1 1/2 jaar op koolhydraat arm dieet . 5 dietistes gehad die weten ook niet waarom het niet lukt en ik alleen maar aan kom.

 4. Ik zou graag een aantal kilo willen afvallen (5kg) maar ik eet te veel en ik snoep te veel. Ik heb mijzelf dan ook niet in de hand om na 2 snoepjes te stoppen. Meestal stop ik pas als ik vol zit. Ik ben erg benieuwd of dit product ervoor zorgt dat ik minder zin om te snaaien heb, omdat ik al voller zou zitten door de pillen.

  Ik ben 22 jaar, 173cm lang en weeg 76 kilo.

 5. Graag zou ik de eetlustremmer van kruidvat testen. Ik ben al een poosje bezig met lijnen maar dat gaat heel moeizaam ik heb de hele dag door honger en val niet of nauwelijks af. Ik ben 1.62 mt en weeg 77,5 kg.dus er moet zeker 15 kg af.
  Ik ben altijd terughoudend en sceptisch geweest omdat mijn huisarts zegt dat er absoluut geen pillen zijn waar je vanaf valt maar ja met er n normaal dieet val ik ook niet af dus wil ik het toch proberen met deze eetlustremmers om tee kijken of dit wel helpt.

 6. Graag zou ik de eetlustremmer van kruidvat testen. Ik ben al een poosje bezig met lijnen maar dat gaat heel moeizaam ik heb de hele dag door honger en val niet of nauwelijks af. Ik ben 1.62 mt en weeg 77,5 kg.dus er moet zeker 15 kg af.
  Ik ben altijd terughoudend en sceptisch geweest omdat mijn gt dat er absoluut geen pillen zijn waar je vanaf valt maar ja met er n normaal dieet val ik ook niet af dus wil ik het toch proberen met deze eetlustremmers om tee kijken of dit wel helpt.

 7. Ik heb net een kindje gekregen, mede door een zware zwangerschap 30kl aangekomen. Het lukt maar niet om er wat af te krijgen en omdat ik over 2 maanden ga trouwen wil ik nu toch hulpmiddelen gaan proberen. Ik geef geen borstvoeding meer, dus het ontzwangeren mag nou wel eens beginnen, dan maar met hulp.

 8. Ik zou dit graag willen proberen om een kilo of 5 af te vallen. Omdat ik herstellende ben van een gebroken rug zit ik lange dagen en mag niet sporten.wel slik ik 50mg tramadol per dag voor de pijn.

 9. Ik zou dit masker heel graag willen testen omdat ik erg van maskertjes houdt
  En zeker als ik nu deze masker zie ben ik gelijk verkocht😊

 10. Ik ben zo vaak moe, voel me opgeblazen en heb een aantal x antibiotica moeten nemen op een jaar. Zou daarom eens goed alles willen reinigen.

 11. Mijn vriendin wil graag voor ons huwelijk 10 kilo afvallen maar het lukt helaas niet zonder hulp. Graag willen we het product uit proberen ik hoop dat ze in aanmerking komt. Ze heeft al het een en ander geprobeerd maar dat hielp niet. Veel vertrouwen heeft ze er niet in en wilde daarom niet reageren maar ik wil graag samen met haar de uitdaging aangaan. Groet Jan.

 12. ik ben zelf begonnen met kruidvat eetremmer vandaagvolgens kruidvat moet je ook je dagelijkse voeding aanvullen met mineraalpeperaat a/z met 100% adh ook van kruidvat en 3×2 capsules in nemen nou ik ben benieuwd of het invloed heeft ik heb een nadeel ik ben nog herstellende van een voetbreuk en kan nu moeilijk lopen want normaal ging ik 3x pw naar de sportschool ook voor de slanke lijn en kijken wat deze eetremmer resultaat geeft ik weeg nu 112 kg en 69 jaar oud

 13. Ik weeg 106 kg, meet 1m63 en zou graag afvallen, ik eet niet speciaal veel, maar beweeg niet veel
  Ik zou graag uw product testen

 14. Nooit heb ik supplementen gebruikt om af te vallen. Ik ben op eigen kracht afgevallen, maar ook net zo snel weer aangekomen voor ik mn doel van afslanken had bereikt ( ongeluk met hamstring, op ongeluk met heup kneuzig,op ongeluk, op ongeluk etc etc )

  Ik heb begrepen dat ze ook wel ”een duwtje in de rug” genoemd worden, want uit eindelijk moet je het toch echt zelf doen. Nou ik ben wel toe aan dat ”duwtje in de rug”.

  Yes please! Laat mij maar testen (Y) gezond eten doe ik al , de zomer vakantie is voorbij dus vanaf morgen ga ik weer dagelijks 2 uur sporten .. en met dat duwtje in de rug kan t geen kwaad dacht ik zo! (er moet zeker een kilootje of 20 vanaf, baat het niet, schaad het niet :) )

 15. Ik ,heb het de laatste maanden ontzettend lastig met mijn gewicht.Ik ben 69 , heb genoeg van al die dieeten en kan er ook de moed niet meer voor opbrengen.Maar ik krijg soms van die eetbuien en haat mezelf erom.Dus wil ik proberen met een eetlustremmer, al ben ikgeen voorstander van pillen.Ik ben altijd een slechte eter geweest, eten interesseert mij niet echt, maar toch prop ik vanalles in mijn mond.

 16. Ik wil graag testpersoon worden voor fountain of youth creme omdat ik graag wil kijken of dit eindelijk iets is voor mijn huid.ben 55 en heb rimpels en daar wil ik eindelijk graag een product voor die echt doet wat ze zeggen.dus ben heel nieuwschierig of dit werkt 😊

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.