Het Hollywood Fast Dieet

Start met Intermittent Fasting

Tijdens de Oscars of film premières zien de Hollywood sterren er altijd fantastisch uit. Ze passen precies in de mooiste designerjurken die op maat gemaakt om de lichaamsvormen te accentueren. Als mannelijke acteur moet je minstens een sixpack hebben, anders kun je het schudden. Zonder uitzondering zien alle acteurs en actrices er altijd perfect uit. Hoe zorgen de Hollywood sterren toch keer op keer dat ze er prachtig uit zien? We gingen op zoek naar de meest succesvolle diëten van Hollywood.

Het Hollywood Fast Dieet

Het Hollywood Fast Dieet is wellicht een van de meest succesvolle diëten van Hollywood. Het dieet wijkt af van de eerdere diëten omdat het gebruik maakt van detox. Dit zorgt ervoor dat je in een vrij korte periode heel veel gewicht kunt verliezen.

Het Hollywood Fast Dieet bestaat uit drie verschillende componenten. Als eerste is er een detox. Hiervoor neem je capsules in die bestaan uit verschillende ontgiftende stoffen. Het in Nederland verkrijgbare Hollywood Fast Dieet bevat bijvoorbeeld detox capsules die werken op basis van bepaalde stoffen uit de mango. Als gevolg van de detox verliest je lichaam snel afvalstoffen en dit komt je energielevel ten goede.

Hollywood Fast Dieet Cover
Hollywood Fast Dieet Cover

Een tweede onderdeel van het dieet is het aanpassen van je dieet. Je volgt een speciaal dieet, bijvoorbeeld op basis van de meegeleverde recepten. Deze recepten bevatten veel eiwitten met Dieet Pro en gezonde vetten, maar weinig koolhydraten. Het gevolg is dat je lichaam de vetreserves gaat verbranden, terwijl je spiermassa behouden blijft.

Het derde component van het Hollywood Fast Dieet is een supplement met vitaminen en mineralen. Omdat je minder eet is de kans aanwezig dat je je minder energiek voelt. Met het supplement zorg je ervoor dat je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Dit zorgt ervoor dat je minder snel honger krijgt en dat je je energieker voelt.

Het Hollywood Fast Dieet Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Het Hollywood Fast Dieet ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Het Hollywood Fast Dieet graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Extra hulp

Het Hollywood Fast Dieet is uit te breiden met coaching (onderdeel bij het Hollywood Fast Dieet zoals dat in Nederland te verkrijgbaar is. Daarnaast kun je extra gaan sporten om het afvallen verder te versnellen.

Het Hollywood Fast Dieet is een van de meest succesvolle diëten van Hollywood en is onder andere gebruikt door Jonah Hill en Jessica Simpson

Intermittent Fasting

Intermittent Fasting is een van de meest populaire gezondheidstrends in Hollywood. Het idee achter Intermittent Fasting is heel simpel. Iedere dag mag je alleen maar tussen bepaalde tijden eten. Hugh Jackman, Beyonce en Miranda Kerr hebben allemaal wel eens gezegd dat ze aan Intermittent Fasting doen.

Hugh Jackman bijvoorbeeld heeft iedere dag een periode van acht uur waarin hij mag eten. Dit houdt dus in dat hij gedurende 16 uur van de dag helemaal niets eet. Op het eind van de middag, aan het eind van de periode van acht uur, eet Jackman zo min mogelijk koolhydraten, om te voorkomen dat hij honger krijgt tijdens de periode van 16 uur. Een andere veelgebruikte methode is om af en toe, bijvoorbeeld eens per maand, een hele dag te vasten.

Wat doet het met je lichaam?

Intermittent Fasting heeft verschillende voordelen voor je lichaam. Doordat er minder eetmomenten in de dag zijn, eet je minder calorieën. Daarnaast zorgt Intermittent Fasting ervoor dat je vet gaat verbranden. Een verrassende bijwerking is dat Intermittent Fasting een soort natuurlijke detox is. Je lichaam breekt een aantal schadelijke stoffen af, waaronder bacteriën en stoffen die een rol spelen bij het ontstaan van ziekten als Parkinson en Alzheimer. (bron)

Hollywood Fast Dieet Magazine
Hollywood Fast Dieet Magazine

Het is zeker zwaar om te beginnen met Intermittent Fasting. Met name de eerste paar vastdagen kunnen heel zwaar zijn. Je kunt je hongerig, zwak en chagrijnig voelen. Het beste is om hier rekening mee te houden en om niet te gaan vasten op dagen dat je iets belangrijks moet doen. Pas na een aantal keren begint je lichaam te wennen.

Het vijf factor dieet

In het vijf factor dieet staat het getal vijf centraal. Je eet vijf keer per dag een maaltijd die vijf verschillende voedingsstoffen bevat. Deze voedingsstoffen zijn eiwitten, complexe koolhydraten, vezels, gezonde vetten (bijvoorbeeld uit vis of olijfolie) en water (uit suikervrije dranken). Sommige mensen gebruiken daarnaast een maximum van vijf verschillende ingrediënten om aan deze voedingsstoffen te komen, maar dat is geen harde eis. Een dag in de week heb je een ‘cheat day’ en mag je eten wat je wilt.

Een belangrijk onderdeel van het dieet zijn de vijf factor workouts. Vijf dagen per week 25 minuten sporten. Deze vijf factor workouts zijn behoorlijk intensieve workouts waarbij vaak gebruikt wordt gemaakt van attributen zoals gewichten of fitnessballen

Het vijf factor dieet is bedacht door gezondheidsgoeroe Harley Pasternak. Haar belangrijkste volgelingen zijn Lady Gaga, Katy Perry, Megan Fox en Eva Mendes.

Het South Beach dieet

Een van de meest succesvolle diëten van Hollywood (onder andere Nicole Kidman en Oprah Winfrey), maar ook daarbuiten (Bill Clinton) is het South Beach dieet. Het dieet bestaat uit drie fasen en is vooral populair omdat je met mate nog steeds erg lekker kunt eten. Dit kan echter pas in de laatste fase als je je streefgewicht hebt bereikt.

Lekker eten

In de eerste fase van het dieet mag je twee weken lang slechts een beperkt aantal producten eten, waaronder noten, vlees, vis en groene groentes. Tijdens deze fase verlies je gewicht en krijgt je insulinehuishouding een soort van reset. In de tweede fase worden er geleidelijk aan langzame koolhydraten geïntroduceerd. Tijdens de tweede fase val je langzaam af en deze fase houd je vol tot je je streefgewicht hebt bereikt. Fase 3 gaat het om het vasthouden van gezonde eetgewoonten. Tijdens deze fase blijf je je houden aan de uitgangspunten van gezond eten, maar je kunt weer iets meer eten dan voorheen, omdat je immers geen gewicht meer hoeft te verliezen.

De meest succesvolle diëten van Hollywood

Er zijn veel verschillende succesvolle diëten van Hollywood. Intermittent Fasting kan effectief zijn, maar komt erg aan op discipline. Het Hollywood Fast Dieet leidt tot goede resultaten door de combinatie van een detox, vitamines en mineralen en gezonde maaltijden. Met het South Beach dieet duurt het lang voor je op je streefgewicht zit, maar hierna kun je wel lekker blijven eten. Er is dus altijd wel een dieet dat bij jou past.

Groeten,

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

98 Reacties

 1. Ik zou graag deze tabellen ook willen testen, door verschillende medicijnen ben ik nog al aan gekomen. En heb al verschillende dieet en gehad, maar ik viel nihil af. Ik hoop dat ik met jullie wel wat kan af vallen, ik eet gezond, beweeg. En heb van jullie ook al de glucosamine complex en de cranberry forte.

 2. Eigenlijk maar één woord nodig om te zeggen waarom ik op zoek ben naar een hulpmiddel om af te vallen: overgang. Helaas helpt niets meer wat vroeger wel hielp om op gewicht te blijven. Kilo’s zijn er aangeplakt de afgelopen jaren. Zou dit middel kunnen helpen? Ik wil het graag uitproberen.

 3. Hallo ik kan dieeten wat ik wil maar het probleem is toch het snoepen heb nu door pillen de bijwerking weinig eetlust en snoep nu niet helaas zijn dit pijnstillers die ik maar 5 dagen mag gebruiken…zou dus graag iets goeds willen proberen!

 4. Ik zou het heel graag testen aangezien ik zelf ook al een tijd een manier zoek om effectief gewicht te verliezen en ik zou een hele duidelijke mening erover leveren !

 5. Ik zou graag willen testen om mijn honger gevoel te minderen waardoor ik niet de hele dag door blijf eten. En zo op me.gewicht kan blijven

 6. Beste..,

  Ik zou graag de eetlustremmers uitproberen.
  Ik ben op mijn eigen houtje in een half jaar tijd nu 14 kilo afgevallen, maar sta nou al maanden stil terwijl ik even hard mijn best blijf doen. Ik baal van de honger die ik nog steeds heb, vooral ‘ s avonds.
  Ik hoop dat een oplossing is om de resterende extra kilo’s eraf te krijgen.

  Vr.gr. Myrthe

 7. Ik zou graag dit middel willen proberen omdat ik na een operatie van mijn rug 10 kilo ben aangekomen ( en pas gestopt met roken) door verveling. Ik denk dat deze pillen mijn echt zullen helpen met afvallen door minder te eten.

 8. Ik zou heel graag Colon Cleanse testen.
  Op dit moment ben ik aan het afvallen met Cambridge, maar mijn darmen werken niet lekker mee. Psylliumvezels al geprobeerd, maar dat doet voor mij op dit moment niet genoeg. Nieuwsgierig naar dit product.

 9. Hi ik wil het heel graag proberen ik ben niet zo blij met mij lichaam en ik wil er hard voor werken om mij doel te bereiken!

 10. Na bijna een jaar te zijn gestopt met roken, ben ik behoorlijk in gewicht toegenomen. Graag zou ik dit product willen uitproberen om wat overtollige kilo’s kwijt te raken. Ik probeer meer te bewegen en te letten op mijn eten. Ik hoop dat dit een hulpmiddel is als ondersteuning!

 11. Omdat ik me steeds moe voel, niet goed slaap en last van mijn darmen, regelmatig heb, kwam ik op deze site uit. Wel is het zo dat ik juist vaak te zachte ontlasting heb, en verder tegen de tijd dat ik ga slapen, zo rond 22.00 uur, enorme trek krijg en ik niet kan slapen als ik geen volle maag heb. Derhalve zoek ik naar een oplossing, die er tot nog toe niet was.

 12. Hallo zou graag het willen testen. Gezien de overgang lukt het afvallen mij niet misschien is dit dan voor mij het wonderpotje.

 13. Ben gestopt met roken sinds 5 maanden. Meer honger, meer zin in zoet en 7 kg zwaarder. Zou zo ontzettend graag iets vinden dat werkt zodat de gewichtstoename stopt.

 14. Ik heb al zoveel geprobeerd en het lijkt ook steeds moeilijker te worden om af te vallen
  Ik sport regelmatig maar afvallen wil maar niet lukken

 15. Ik heb bijna alles al geprobeerd om af te vallen, maar het enige is dat ik van de trap afval.
  Laatst heb ik ook al iets bij jullie aangegeven dat ik wilde proberen, maar ik krijg toch het gevoel dat dit nep is, want je geeft aan iets te willen proberen en verder hoor je dan niets meer.
  Ik moet dringend afvallen, al voor mijn 20e begon ik volop met artrose, ondanks dat ik toen geen gram te zwaar was.
  Nu ben ik veel te zwaar en zijn mijn knieën aan de beurt.

 16. Beste,
  Om mijn man te ondersteunen die 10 kg kwijt moet volgens de cardioloog,
  zijn we al een poosje bezig met het oppikken van ons dieet van de diëtiste van enkele jaren geleden.
  Maar het lukt ons niet. We gaan 1x/week zwemmen + laten de auto staan en nemen de fiets.
  Tot nu toe zijn we beiden van maart 2019 +/-1,5 kg kwijt, maar de rest volgt maar niet.
  Daarom zouden we ons beiden opgeven als testpersoon.
  Mvg

 17. Ik zou graag algoxylplus testen alvorens ik deze aankoop. Hopelijk verlies ik hier wat gewicht mee.
  Het is immers zo moeilijk om te dieeten.

 18. Ik wil graag helpen testen van deze afslanktabletten omdat mijn gewicht/bmi veelste hoog is en ik al meerdere producten heb geprobeert maar van vele niet tot weinig resultaat heb kunnen zien…

 19. Ik zou graag meetesten! Ik hoop hierdoor mijn ‘ik-ben-vol-en-heb-derhalve-genoeg-gegeten’- gevoel weer een boost te geven en het zonder 2e keer opscheppen of snaaien-na-achten te kunnen stellen.

 20. Graag testen om eindelijk op gewicht te komen.
  Ik ben al ruim 1 1/2 jaar op koolhydraat arm dieet . 5 dietistes gehad die weten ook niet waarom het niet lukt en ik alleen maar aan kom.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in