Het ZelfSlank Plan ZSP Afslank Programma

Het ZelfSlank Plan is een nieuwe manier van afvallen. Zoals je van ons gewend bent nemen we ook deze manier van afvallen onder de loep. In tegenstelling tot de meeste nieuwe dieetproducten die we de laatste tijd voorbij hebben zien komen is Het ZelfSlank Plan Programma niet gebaseerd op ongezond en snel afvallen maar juist een goed doordacht concept. Tijd voor een uitgebreide review!

Afvallen in 2021

Het ZSP begint met een booster waardoor je tijdens de eerste stap wel degelijk veel kunt afvallen. Hierdoor wordt je gestimuleerd om door te gaan. Het is een zorgvuldig opgebouwd programma dat je een basis geeft om op een verantwoorde manier overgewicht te verliezen. Het ZelfSlank Plan is een online coachingsprogramma dat is aangevuld met papieren documentatie die je thuisgestuurd krijgt. In het volgende artikel zal ik je alles vertellen over de opbouw en samenstelling van Het ZelfSlank Plan.

Ervaring met Het Zelfslankplan

Heb je ervaring met Het Zelfslankplan Programma? Laat dan een reactie achter, of lees de reacties van onze bezoekers.

Vetverbranding

Het ZelfSlank Plan voert jouw vetverbranding op waardoor je overgewicht verliest. Het heeft alles te maken met de momenten van de dag waarop je eet. Dit is iets wat beschavingen van duizenden jaren oud al lang instinctief weten. Het is kennis die in onze wereld van overvloed helaas verloren is gegaan.

Alex GreveED 12 300x232 Resized

Het Zelfslankplan Programma is ontwikkeld door lifestyle coach Alex Greve. We kennen Alex onder andere van de boeken ‘Vergeet het dieet’ en ‘Honger naar meer’. Zijn doel is mensen meer controle te geven over hun leefstijl, in het bijzonder hun eet- en beweeggewoonten. Het nieuwe programma van Alex is onder andere gebaseerd op zijn ervaringen als lifestyle coach.

Het ZelfSlank Plan: 3 Afslankmethoden voor de prijs van 1

Alex heeft goed nagedacht over zijn ZelfSlank Plan. Door een slimme combinatie van drie afzonderlijke methoden ontstaat een effectieve nieuwe manier van afvallen. De unieke waarde van deze drie modules zijn:

1. Snel Gewichtsverlies
2. Een Anti Eetbuien Mindset
3. Leefstijl Programma om Slank te Blijven

Tijdens de eerste module wordt je gemotiveerd door het snelle resultaat, de tweede module helpt je om je eetpatroon te controleren. De derde en laatste module leert je om het behaalde resultaat te behouden.

Yvonne vertelt over haar Ervaring met Het ZelfSlank Plan

Bezoek de ZelfSlank site voor een grotere versie van deze video

Waarom lukt Afvallen niet?

Waarom lukt afvallen bij de meeste mensen niet? Zit overgewicht echt in je genen? Bij de meeste diëten zorgen een voor frustraties en in sommige gevallen eetbuien. Frustraties, eetbuien. Of zit overgewicht echt in je genen? Het antwoord is eenvoudig volgens Alex, je moet juist wel voldoende eten om op die manier het hongergevoel te voorkomen. Het is alleen belangrijk watje eet. Er is je altijd verteld dat je zoveel mogelijk kleine maaltijden moet eten. Verspreid over de dag. Maar recent onderzoek laat zien dat dit onzin is! Het leidt juist tot een lagere vetverbranding. Wat voorop staat bij het zelfslankplanis het volhouden en inpassen in huidige levensstijl. Veel dieten werken met lijstjes die bepalen wat en wanneer je moet:

  • Eten
  • Drinken
  • Bewegen
  • Sporten
[thrive_leads id=’44928′]

Zelfslank Coachingsprogramma

Tijdens het zelfslank coachingsprogramma hoef je geen calorieën te tellen of intensieve workouts uit te voeren. Je hebt geen hongergevoel en producten als eiwitrijke shakes of voedingssupplementen zijn overbodig. Waarin schuilt het geheim van dit programma dan in? Het antwoord is eenvoudig, eetgewoonten. Wist je dat 80% van de mensen een verkeerde opvatting over wat gezond eten is? Bekijk deze online video voor meer informatie over het coachingsprogramma.

De 4 Sleutels, 10 Modules en de Booster

De basis van Het Zelfslankplan Programma zit in 4 sleutels van gewichtsverlies. Met behulp van deze vier vuistregels heb je een stabiel fundament om je doel te bereiken. Naast deze vier sleutels is het ZSP opgebouwd uit tien modules. Meer over deze modules en de unieke booster kun je lezen in het artikel De ZelfSlank Plan Booster.

Paleo of Oerdieet

9 van de 10 mensen weet niet wat eetbuien veroorzaakt. Het zit niet tussen je oren maar heeft alles te maken met tijdstippen en de juiste voeding. De basis van alle dieten die wel werken ligt in het het Paleo of Oerdieet. Deze manier van eten wordt ook wel het jager- of verzamelaar dieet genoemd. Door te eten als oermensen wordt je bloedsuikerspiegel stabieler en verdwijnt overtollig vet.

Concentratietechniek

We weten nu dat 80% van het slagen van een afslankpoging schuilt in je eetpatroon. We mogen de laatste 20% echter niet vergeten. Alex heeft dit zijn Zelfslankplan Programma ondergebracht in een concentratietechniek. Hij leert je om te focussen op aandacht om eetbuien een halt toe te roepen en gezond gewoonte in te passen in je leven.

Programma van 6 weken

Het Zelfslankplan is een programma dat zes weken in beslag neemt. Na deze 6 weken heb je echter nog 3 maanden toegang tot