Dr. Simeons verschil tussen HCG en BIO HCG+

BannerBioHCG+_Vetvrij_468-60

Afvallen in 2021

Naast de HCG afslankmethode is er ook een andere afslankkuur namelijk Bio HCG. Voor veel mensen is het verschil tussen deze 2 afslankkuren onduidelijk. Om deze reden is dit artikel geschreven.

Het verschil tussen HCG en BIO-HCG+

HCG is de afkorting van Humane Chorion Gonadotropine, een stof die bij mannen en vrouwen in het bloed kan wordengevonden. Bij de man heeft het onder andere een functie bij het indalen van de zaadbal op jeugdige leeftijd. Bij de vrouw wordt dit hormoon o.a. tijdens de eerste vijf maanden van de zwangerschap aangemaakt. Dit hormoon zorgt er dan mede voor dat zowel de moeder als haar ongeboren kind in een optimale conditie blijven. Daarnaast wordt het HCG uit de urine gehaald van zwangere vrouwen door Moeders voor Moeders om vrouwen die niet zwanger kunnen raken, hiermee te helpen. Om deze reden en omdat HCG een hormoon is zijn mensen er terecht huiverig voor. Juist om die reden heeft QuantumFit BIO-HCG+ ontwikkeld.

BioHCG_Mardanti

Van het bovenstaande HCG principe wordt gebruik gemaakt tijdens de Bio-HCG+ kuur. Bio-HCG+ is uniek, het heeft exact dezelfde werking als het daadwerkelijke hormoon maar het HCG hormoon zit onder geen enkele voorwaarde in de Bio-HCG+ ampullen. Door gebruik te maken van geavanceerde computergestuurde apparatuur worden de eigenschappen van HCG gekopieerd. De werking blijft bestaan maar in de ampullen zit dan niet het daadwerkelijke hormoon.

Bio Energetisch