Afvallen in 2021

Na het zeer succesvolle 7×7 afslank receptenboek heeft Jasper Alblas Het Smoothie Afslank  Plan gelanceerd. Vandaag neem ik dit dit nieuwe smoothie receptenboek onder de loep. Smoothies zijn al jaren populair, en de keuze is enorm als je op zoek bent naar een smoothie receptenboek. Vooral smoothies met fruit staan bovenaan de lijst van lekkere afslank drankjes.

Het zoveelste Smoothie Receptenboek?

Is Het Smoothie Afslank Plan van Jasper het zoveelste smoothie receptenboek, of onderscheid dit boek zich van de al bestaande boeken? Een verschil is meteen duidelijk, het gaat hier niet uitsluitend om lekkere smoothies, maar ook over afvallen. Dit maakt het boek uniek, maar ook kwetsbaar, het richt zich immers specifiek op mensen met overgewicht. Maar is dat wel zo? Net als Het 7×7 Afslank Receptenboek stelt Jasper dat hij je zonder jojo-effect minimaal 4 kilo per week kan laten afslanken. Kan dit deze nieuwe titel de populariteit van Het 7×7 afslank receptenboek evenaren?

Hoe werkt het?

Het basisprincipe van Het Smoothie Afslank Plan bestaat uit een serie goed doordachte smoothie recepten, een koolhydraatarm dieet  en natuurlijke, gezonde voeding. Deze manier van eten zorgt ervoor dat je spijsvertering versnelt en je vetverbranding in een hogere versnelling wordt gezet. Hierdoor verlies je zonder extra inspanning overgewicht. Een voordeel is dat de smoothie recepten uit het boek ook nog eens erg smaakvol zijn. Dankzij het Smoothie Afslank Plan verbrand je overtollig lichaamsvet, praktisch en gezond zonder ‘gedoe’.

smoothie-afslankplan-jasper-alblas

Inhoud van het Smoothie Afslank Plan Receptenboek

Het Smoothie Afslank Plan bevat 3 duidelijke programma’s voor een slank en gezond lichaam. Makkelijke, voordelige en overheerlijke smoothie recepten die geschikt zijn voor alleenstaanden/singels, stelletjes en families. Dit is niet het zoveelste smoothie receptenboek en dit is geen magische afslankpil. Het Smoothie Afslank Plan bestaat uit 3 programma’s:

  1. Het kickstart programma zorgt ervoor dat je tot wel 4 kilo verliest tijdens de eerste week.
  2. Het breek-door-je-plateau programma laat je vetverbranding nadat je een tijdje stilgestaan hebt weer op volle toeren draaien.
  3.  Het onderhoud programma zorg je ervoor dat de kilo’s die eraf gaan er ook af blijven.

Het Smoothie Afslank Plan is specifiek bedoeld voor iedereen die geeft om zijn of haar lichaam. Gezond van binnen is ook gezond van buiten. Uiteraard mag je best wel eens lekker uit eten of een snoepje nemen, maar de basis moet liggen in het bereiden en drinken van lekkere smoothies.

De Eerste Afslank Smoothie

Na online bestelling van het smoothie receptenboek krijg je direct toegang tot de recepten. Naast de smoothierecepten bevat het programma veel informatie over voeding en gewichtsverlies. Er worden tips gegeven om een optimaal resultaat te behalen. Nadat ik enkele smoothies heb gemaakt kom ik tot de ontdekking dat het plan dat niet alleen effectief en doeltreffend is, maar dat ook nog eens gemakkelijk en plezierig is te volgen.

Het Afslank Resultaat

Het geheim van het afslanken ligt in het kiezen van de juiste smoothies. Het boek geeft duidelijke uitleg over de smoothies, en vooral de volgorde waarin je ze moet nemen. Jasper wijst erop dat dit niet het zoveelste smoothie receptenboek is en is eerlijk over het feit dat het boek geen magische afslankpil is. Wel belooft hij herhaaldelijk dat zijn smoothie afslank plan volgt zal je al je overtollig lichaamsvet verbranden. In de onderstaande grafiek kun je duidelijk zien wat het Afslank Plan van Jasper voor je kan betekenen. Een vergelijkbare grafiek wordt gebruikt in de 7×7 methode.

smoothie-afslankplan

100% Natuurlijk

Een groot pluspunt van Het Smoothie Afslank Plan is dat het 100% natuurlijk is. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het Smoothie Afslank Plan houdt rekening met jou persoonlijke situatie. Het is een flexibel plan dat eenvoudig aan te passen is aan jouw persoonlijke situatie. n stofwisseling veranderd voor goed.

Gezonde Voeding

Een gezond lichaam heeft gezonde voeding nodig.
En die gezonde voeding moet natuurlijk wel lekker en plezierig zijn. In het Smoothie Afslank Plan zorgen we ervoor dat je lichaam exact de voeding binnenkrijgt die het nodig heeft om gezond en slank door het leven te gaan. Het Smoothie Afslank Plan is jouw ticket naar een gezond en slank lichaam. (En we doen dat natuurlijk op een fijne en plezierige manier.)

4x Smoothie Bonus

Als je besluit om te starten met het Smoothie Afslank Plan van Jasper dan ontvang je naast het basis receptenboek een viertal bonussen. Deze bonusboeken hebben de volgende titels:

  • Detox Smoothies
  • Anti -(vr)eetbui smoothies
  • Kindersmoothies
  • Het geheime afslank wapen

Alle programma’s zijn makkelijk te volgen, snel en handig klaar te maken en ze passen precies in je dagelijks leven. Zelfs als je een drukke of onregelmatige werktijden hebt.

Detox Smoothies

Een van deze bonusboeken bevat een aantal unieke detox smoothie recepten. Deze detox smoothies zorgen ervoor dat giftstoffen worden afgedragen en een proces wordt gestart om je lichaam te zuiveren. Detox Smoothies helpen om de biochemie van je lichaam  goed te laten functioneren.

Smoothies voor Kinderen

Het gaat niet uitsluitend om afvallen. Een van de bonussen bevat een receptenboek met smoothies die speciaal voor kinderen bedoeld zijn. De basis voor een goede gezondheid wordt voor een groot deel bepaald tijdens de kindertijd. Als je kinderen op jonge leeftijd een aantal gezonde gewoontes meegeeft, dan is de kans groot dat ze deze richtlijnen ook tijdens de rest van hun leven volhouden. Met een gezond smoothie ontbijt leer je kinderen het belang van een goede start. Het Kinder Smoothie Boek helpt je hierbij.

Het geheime afslank wapen

De vierde bonus is Het geheime afslank wapen. Deze bonus is gebaseerd op de kennis die Jasper met zijn 7×7 programma heeft opgedaan. Is afslanken je doel? Dan is deze bonus essentieel.

Anti -(vr)eetbui smoothies

Ongegeneerd snaaien, graaien, (vr)eten … herkenbaar? Veel mensen hebben er moeite mee om ‘1 snoepje’ of ‘een