Afvallen in 2021

Na het zeer succesvolle 7×7 afslank receptenboek heeft Jasper Alblas Het Smoothie Afslank  Plan gelanceerd. Vandaag neem ik dit dit nieuwe smoothie receptenboek onder de loep. Smoothies zijn al jaren populair, en de keuze is enorm als je op zoek bent naar een smoothie receptenboek. Vooral smoothies met fruit staan bovenaan de lijst van lekkere afslank drankjes.

Het zoveelste Smoothie Receptenboek?

Is Het Smoothie Afslank Plan van Jasper het zoveelste smoothie receptenboek, of onderscheid dit boek zich van de al bestaande boeken? Een verschil is meteen duidelijk, het gaat hier niet uitsluitend om lekkere smoothies, maar ook over afvallen. Dit maakt het boek uniek, maar ook kwetsbaar, het richt zich immers specifiek op mensen met overgewicht. Maar is dat wel zo? Net als Het 7×7 Afslank Receptenboek stelt Jasper dat hij je zonder jojo-effect minimaal 4 kilo per week kan laten afslanken. Kan dit deze nieuwe titel de populariteit van Het 7×7 afslank receptenboek evenaren?

Hoe werkt het?

Het basisprincipe van Het Smoothie Afslank Plan bestaat uit een serie goed doordachte smoothie recepten, een koolhydraatarm dieet  en natuurlijke, gezonde voeding. Deze manier van eten zorgt ervoor dat je spijsvertering versnelt en je vetverbranding in een hogere versnelling wordt gezet. Hierdoor verlies je zonder extra inspanning overgewicht. Een voordeel is dat de smoothie recepten uit het boek ook nog eens erg smaakvol zijn. Dankzij het Smoothie Afslank Plan verbrand je overtollig lichaamsvet, praktisch en gezond zonder ‘gedoe’.

smoothie-afslankplan-jasper-alblas

Inhoud van het Smoothie Afslank Plan Receptenboek

Het Smoothie Afslank Plan bevat 3 duidelijke programma’s voor een slank en gezond lichaam. Makkelijke, voordelige en overheerlijke smoothie recepten die geschikt zijn voor alleenstaanden/singels, stelletjes en families. Dit is niet het zoveelste smoothie receptenboek en dit is geen magische afslankpil. Het Smoothie Afslank Plan bestaat uit 3 programma’s:

 1. Het kickstart programma zorgt ervoor dat je tot wel 4 kilo verliest tijdens de eerste week.
 2. Het breek-door-je-plateau programma laat je vetverbranding nadat je een tijdje stilgestaan hebt weer op volle toeren draaien.
 3.  Het onderhoud programma zorg je ervoor dat de kilo’s die eraf gaan er ook af blijven.

Het Smoothie Afslank Plan is specifiek bedoeld voor iedereen die geeft om zijn of haar lichaam. Gezond van binnen is ook gezond van buiten. Uiteraard mag je best wel eens lekker uit eten of een snoepje nemen, maar de basis moet liggen in het bereiden en drinken van lekkere smoothies.

De Eerste Afslank Smoothie

Na online bestelling van het smoothie receptenboek krijg je direct toegang tot de recepten. Naast de smoothierecepten bevat het programma veel informatie over voeding en gewichtsverlies. Er worden tips gegeven om een optimaal resultaat te behalen. Nadat ik enkele smoothies heb gemaakt kom ik tot de ontdekking dat het plan dat niet alleen effectief en doeltreffend is, maar dat ook nog eens gemakkelijk en plezierig is te volgen.

Het Afslank Resultaat

Het geheim van het afslanken ligt in het kiezen van de juiste smoothies. Het boek geeft duidelijke uitleg over de smoothies, en vooral de volgorde waarin je ze moet nemen. Jasper wijst erop dat dit niet het zoveelste smoothie receptenboek is en is eerlijk over het feit dat het boek geen magische afslankpil is. Wel belooft hij herhaaldelijk dat zijn smoothie afslank plan volgt zal je al je overtollig lichaamsvet verbranden. In de onderstaande grafiek kun je duidelijk zien wat het Afslank Plan van Jasper voor je kan betekenen. Een vergelijkbare grafiek wordt gebruikt in de 7×7 methode.

smoothie-afslankplan

100% Natuurlijk

Een groot pluspunt van Het Smoothie Afslank Plan is dat het 100% natuurlijk is. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het Smoothie Afslank Plan houdt rekening met jou persoonlijke situatie. Het is een flexibel plan dat eenvoudig aan te passen is aan jouw persoonlijke situatie. n stofwisseling veranderd voor goed.

Gezonde Voeding

Een gezond lichaam heeft gezonde voeding nodig.
En die gezonde voeding moet natuurlijk wel lekker en plezierig zijn. In het Smoothie Afslank Plan zorgen we ervoor dat je lichaam exact de voeding binnenkrijgt die het nodig heeft om gezond en slank door het leven te gaan. Het Smoothie Afslank Plan is jouw ticket naar een gezond en slank lichaam. (En we doen dat natuurlijk op een fijne en plezierige manier.)

4x Smoothie Bonus

Als je besluit om te starten met het Smoothie Afslank Plan van Jasper dan ontvang je naast het basis receptenboek een viertal bonussen. Deze bonusboeken hebben de volgende titels:

 • Detox Smoothies
 • Anti -(vr)eetbui smoothies
 • Kindersmoothies
 • Het geheime afslank wapen

Alle programma’s zijn makkelijk te volgen, snel en handig klaar te maken en ze passen precies in je dagelijks leven. Zelfs als je een drukke of onregelmatige werktijden hebt.

Detox Smoothies

Een van deze bonusboeken bevat een aantal unieke detox smoothie recepten. Deze detox smoothies zorgen ervoor dat giftstoffen worden afgedragen en een proces wordt gestart om je lichaam te zuiveren. Detox Smoothies helpen om de biochemie van je lichaam  goed te laten functioneren.

Smoothies voor Kinderen

Het gaat niet uitsluitend om afvallen. Een van de bonussen bevat een receptenboek met smoothies die speciaal voor kinderen bedoeld zijn. De basis voor een goede gezondheid wordt voor een groot deel bepaald tijdens de kindertijd. Als je kinderen op jonge leeftijd een aantal gezonde gewoontes meegeeft, dan is de kans groot dat ze deze richtlijnen ook tijdens de rest van hun leven volhouden. Met een gezond smoothie ontbijt leer je kinderen het belang van een goede start. Het Kinder Smoothie Boek helpt je hierbij.

Het geheime afslank wapen

De vierde bonus is Het geheime afslank wapen. Deze bonus is gebaseerd op de kennis die Jasper met zijn 7×7 programma heeft opgedaan. Is afslanken je doel? Dan is deze bonus essentieel.

Anti -(vr)eetbui smoothies

Ongegeneerd snaaien, graaien, (vr)eten … herkenbaar? Veel mensen hebben er moeite mee om ‘1 snoepje’ of ‘eensmoothies-jasper-alblasbakje chips’ te eten. Voor je het weet is de hele zak leeg en voel je jezelf schuldig voor je gedrag. Deze bonus geeft je een methode om (vr)eetbuien en emotioneel eten te voorkomen en om de schade te beperken.

100% geld terug garantie

Jasper is overtuigd van zijn programma, dit toont hij aan met de 100% geld terug garantie. Als je het boek, om wat voor reden dan ook, zijn geld niet waard vindt dan stuur je eenvoudig en mail en je ontvangt je volledige investering terug, zonder moeilijke vragen.

Mijn Eindoordeel

Het Smoothie Afslank  Plan is een uitstekende handleiding voor verantwoord gewichtsverlies op basis van lekkere smoothie recepten. Het is tevens geschikt om te volgen voor iedereen die zijn of haar streefgewicht heeft bereikt, of wil behouden.

De smoothie recepten onderscheiden zich van de bestaande smoothie recepten door hun kracht en eenvoud. De aanvullende tips en informatie maken het een compleet programma dat goed op te volgen is. Jasper verwacht geen drastische lifestyle wijzing maar slecht een paar eenvoudige aanpassingen in je voedingspatroon. Met een paar kleine veranderingen en het drinken van lekere smoothies kun snel het gewenste resultaat bereiken.

Je kunt het boek nu direct online bestellen. Hierbij heb je een niet-goed geld terug garantie.

Gezonde Groeten,

sanne

26 Reacties

 1. Start met Het Smoothie Afslankplan en krijg toegang tot de exclusieve besloten facebook groep. In deze groep worden updates gepost over de Smoothie Challenge.

  Je hebt nodig: Het Smoothie Afslank Plan (bestel op: http://www.vetvrij.com/smoothie-afslankplan ), een blender en een positieve instelling :)

  Samen zijn we die overtollige kilo’s de baas!

  Succes!

  Deze Facebookgroep bied je gezonde programma’s die je gegarandeerd helpen afvallen. Een stralende gezondheid als nieuwe standaard voor iedereen!

 2. Hallo Jasper, wat ik me voorstellen bij het smoothie afslankplan? Staan daar alleen smoothie recepten in of een heel dag menu? En voor hoeveel weken is dat plan.
  Ik wil heel graag en snel 20 kilo afvallen.
  Ik zoek iets wat goed te combineren is met het gezin. S ochtends groenten eten is voor mij niet weggelegd.
  Ik vind het zonde om het boek te bestellen en dat dan achteraf blijkt dat ik weer geld heb weggegooid.
  Groeten

  Wendy

 3. Hoi Jasper,

  Alweer een tijdje terug heb jij mij uitgenodigd om je smoothie en sappen recepten voordat je het boek op de markt wilde brengen uit te proberen. Ik heb dat toen alleen, zonder man en kind gedaan. Dat is toen goed bevallen, maar ik ben na een paar weken gestopt. Uiteindelijk maar 1 kilo terug gekregen :) dus dat ik ook niet veel.

  Nu werd het hoog tijd dat mijn echtgenoot ging afvallen. Iemand die ooit 1x een dieet heeft gedaan. Dat zgn koolsoep dieet. Na een hele week was hij nog geen gram kwijtgeraakt! Dus dat wilde hij niet meer!! :)

  Nu doen wij al 6 weken het smoothie dieet. En het gaat fantastisch. Heb 1x een sapje ertussen gezet.
  Hij is 1.80m en bij aanvang woog hij 92 kilo. Veel te zwaar. Veel buikvet. Zo’n rond zwanger buikje (en dat voor een man!). Nu is het 6 kilo kwijt geraakt. Totaal geen honger en het gaat goed. Nu doen wij het samen. En ’s middags eten wij warm.
  Nu als wij gasten hebben gehad , zegt hij: ik kan niet wachten totdat ik weer een smoothie mag eten. Het is nu echt een leefstijl voor ons geworden.Volgende weekend is onze trouwdag en gaan wij 2 dagen in een heel sjiek hotel in Kaapstad zitten.Wat zegt Elmar, mijn man: Als wij nou vrijdag daar uit eten gaan en zondagochtend daar dan ontbijten, dan kunnen we de rest van het weekend wel onze smoothies doen! Zie je het voor je? Wij nemen onze keuken machine (blender) mee – als het aan hem ligt – en gaan we dus op onze hotelkamer onze eigen maaltijden bereiden. :)

  28 december gaan wij kamperen. Dan nemen we onze blender ook mee heb ik gezegd. Elmar is het er helemaal mee eens. Het is een “sport” en een leefwijze voor ons geworden. Ik vind smoothie 1, die met Sweet Potato, de bietjes recepten en de yoghurt recepten erg lekker. Die met spinazie en avocado vinden wij alle 2 nogal zwaar en romig. Maar ik ben er al achter, als je die de volgende dag eet of mengt met wat yoghurt of ijsbergsla, dan wordt hij een stuk makkelijker te drinken.

  Ik begin nu ook wat creatiever om te gaan met de recepten. Heb toen niet alles uitgeprint. Dus nog een vraagje: hoe zit het met de courgette? Mag dat er ook in? Mijn pdf file van de Smoothies is beschadigd zegt mijn computer, dus ik kan niet alles meer nakijken. :(

  Onze zoon is 15 en mager, die wil (nog) niet meedoen. Maar ja… hij krijgt er toch wat van mee.

  Nu ga ik EINDELIJK je 7×7 afslankboek kopen (had niet altijd euro’s op de bank)! Wij kijken er alle 2 naar uit. Ik bestel zowel de digitale versie, dan kan ik meteen beginnen, en de hardcopy. En net een vriendin gevraagd of ze alsjeblieft het boek mee zou willen nemen uit Nederland. Geen probleem schreef ze net. Dus top. Ik ben nu de laatste keer 4 kilo afgevallen, het schommelt een beetje. Maar ik heb ook minder overgewicht. Ik ben 1.71m en weeg nu 64. Krijg nu heel veel complimentjes dat ik er zo goed uit zie. Die vriendin die het boek uit Nederland voor mij mee neemt, geloofde niet dat het “maar” 4 kilo was. Ze vond dat het wel 10 kilo leek. Ha, ha.

  Jippie.
  Heb de digitale versie gedownload. Wordt vervolgd!… En bedankt voor je goede tips en recepten.

  Hartelijke groeten,

  Brigitte de Groot-Broekhof

 4. Wat er staat geen brood enz dan kan de ambachtelijke bakker wel inpakken en als je suikerziekte hebt moet je juist brood gebruiken het is super gezond en als je het belegd met komkommer appel of tomaat dat is gezond volgens mijn arts graag jullie reactie

 5. Smoothie plan werkt super!!
  Ben al afgevallen. Voel het aan mijn kleren maar ga niet zoveel op de weegschaal staan dus weet nog niet hoeveel.
  Heb energie te veel!! Geen opgeblazen gevoel meer. En super lekkere sapjes en smoothies!! Ik raad het iedereen aan.
  Geen hongergevoel ook niet. Ik heb zelfs geen zin meer in snoep en snacks.
  Ben blij dat ik ermee begonnen ben!!!! Kijk elke keer opnieuw uit naar men volgende smoothie. Ben begonnen met het KICK START programma.

 6. Beste Sanne & Jasper,

  Allereerst wil ik je heel erg bedanken dat je dit ontwikkeld hebt. Ik ben 34 jaar en moeder van 2 kinderen. Ik worstelde jarenlang met mijn overgewicht en darmklachten. Ik ben maar 1.60 m en had dagelijks na mijn warme maaltijd last van een opgezette buik. Zo erg dat het leek alsof ik zeker 6 a 7 maanden zwanger was en dat overdrijf ik niet.

  Ik heb diverse onderzoeken gehad in het ziekenhuis en daar kwam niks uit behalve dat het een reactie kan zijn op het eten wat ik toen at.

  Ik zat niet lekker in mijn vel en vond dat het tijd werd om mijn eetgewoontes aan te passen. Dit was niet altijd makkelijk maar dat zullen de meeste mensen herkennen. Wij eten thuis vaak hindoestaanse/Surinaamse maaltijden. Lekker maar erg ongezond natuurlijk.

  Ik ben enkele maanden geleden begonnen met het 7×7 afslank receptenboek en verloor daarmee enkele kilo’s. Toen ik ermee begon woog ik 74,2 kilo. Enkele weken geleden ben ik goed ziek geweest en kon amper iets binnen houden. Toen ik was opgeknapt kreeg ik vreetbuien en kwam weer een kilo aan.

  Vandaag ben ik 6 dagen bezig met jouw smoothie dieet. Ik heb me vanochtend gewogen (ik doe dit te vaak en weet dat het niet goed is maar kon het niet laten:)) en woog 69,5!!!! Dat ben ik in jaren niet meer geweest!! Voor de zwangerschappen heb ik altijd rond de 60 kilo gewogen. Ik ben hier dus ontzettend blij mee en ik vind de recepten ontzettend lekker.

  Soms is het lastig want mijn man is echt een grote eter en zit savonds op de bank vaak te genieten van een zak chips maar dan neem ik vaak mijn snack volgens het receptenboek. Ik heb echt mijn draai weer gevonden en voel me super!

  Ik probeer veel familieleden, vrienden en collega’s van dit dieet te overtuigen, helaas ziet niet iedereen het zitten om rijst, pasta of aardappelen te laten staan. Ik ben er iig erg blij mee en ik zet door!!!!

  Heel erg bedankt Jasper!!!

  Groet,
  Rekha

 7. Beste sanne
  staat in jullie recepten boek bij elke smoothie aangegeven hoeveel koolhydraten erin zitten?
  Groetjes Joke