Het pure eten: Raw Food Goji Bessen Formule

Een nieuw boek over Raw Food! Raw Food is niet langer een trend maar een ‘way of life’ Negatieve berichten over Raw Food zoals dat het_pure_eten_van_rawfoodhet kan leiden tot ondergewicht of dat het slecht zou zijn voor kinderen behoren tot het verleden. Raw Food is helemaal hot!

Na het verschijnen van het Kookboek van het gelukkige buitenleven‘ had Anna de Leeuw de smaak te pakken. De Raw Food smaak wel te verstaan. Anna de Leeuw heeft zich gespecialiseerd in lifestyle fotografie en werkt onder andere voor Elle Wonen, Eigen Huis & Interieur, Elegance, VT Wonen, Home and Garden en diverse buitenlandse tijdschriften.

Recent is er een nieuw boek over Raw Food van de hand van Anna de Leeuw verschenen met de titel ‘Het pure eten van Raw Food’ In dit boek kun je alle feiten vinden over Raw Food.

De Goji Bessen Formule

De goji-bes is een fel oranje-rood vruchtje dat groeit aan een inheems Chinese struik. In Azie wordt de goji-bes al generaties lang gegeten, in de hoop dat dit een langer leven met zich meebrengt. Onderzoek wijst uit dat het eten van bessen – zoals zwarte bessen, cranberries en acai bessen – duidelijk een gunstige werking heeft op de gezondheid. Bessen als de goji bes bevatten veel krachtige anti-oxidanten en andere componenten die kunnen helpen bij het voorkomen van kanker en andere ziekten, waaronder hartkwalen.

Goji-bessen bevatten ook componenten die rijk zijn in vitamine-A, wat ook het verouderingsproces vertraagt. Deze speciale componenten helpen ook het functioneren van het immuunsysteem versterken, het zicht beschermen en hartkwalen voorkomen.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in