Het Nieuwe Eten

Start met KetoX

Overgewicht en gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het Voedingscentrum probeert ons al jaren om bewust met voeding om te gaan. Denk bijvoorbeeld aan de balansdag. Omdat veel mensen gezonder willen gaan eten, maar weten niet precies hoe ze dit aan moeten pakken heeft heft Voedingscentrum Het Nieuwe Eten geïntroduceerd. Dit is eeen manier om je dagelijks eten gezonder te krijgen.

Begin met Het Nieuwe Eten en kies een volgende stap om te veranderen.

1. Kies een dagelijks moment  het voor jou lastig is om gezond te eten.
2. Kijk wat gezonder kan.
3. Kies een gezonder alternatief dat óók bij je past.
4. Bepaal hoe je dit gaat doen.
5. Bepaal wanneer je gaat beginnen.
6. Door dit een tijdje te doen wordt het vanzelf een nieuwe gewoonte.

Door eens kritisch te kijken naar wat je eet. Op welke punten kan het voor jou gezonder? Pak die punten vervolgens stukje bij beetje aan, in je eigen tempo. En je bent al direct met Het Nieuwe Eten begonnen.

bron en meer informatie: voedingscentrum.nl

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.