Het Metabolisme Dieet Haylie Pomroy

Afvallen in 2021

Slank in 28 dagen

Het Metabolisme Dieetboek gaat over het herstel van je metabolisme, maar wat is dat metabolisme precies? Metabolisme is een ander woord voor stofwisseling. Het metabolisme proces bestaat uit een aantal chemische reacties die zich in de cellen van alle levende organismen voordoen. Het doel hiervan is om voedsel om te zetten in energie en brandstof, ofwel substantie. Dit is een verzamelnaam voor bloed, botten en vet.

verlies 10 kilo in 10 weken

‘verlies 10 kilo in 10 weken’ en ‘dieten door veel te eten’ Lezen we op de kaft van ‘Het Metabolisme Dieet‘. Het is een dieet van plezier, niet van ontkenning. Haylie Pomroy, de auteur van deze bestseller, stuurt je in een nieuwe richting. Ze zorgt ervoor dat je opgebrande metabolisme een nieuwe boost krijgt. Weg met de angst en ontkenning en geniet weer van je voedsel. Met het Metabolismedieet zijn de onaangename bijwerkingen van diëten overbodig en honger is uit den boze. Je schudt je metabolisme wakker op de juiste manier en werkt aan een verbeterde houding tussen spiermassa en vet. Krijg weer energie, en geniet van je lichaam.

Lees de Ervaring van Wendy

Wendy Tulkens screef een blog over haar ervaring met het Metaboliseme Dieet. Heb je vragen over het Metabolisme Dieet, of heb je ervaring met deze manier van afvallen? Dan kun je een vraag stellen, of je ervaring delen. Je kunt ook de reacties van andere bezoekers lezen.

Wat is Metabolisme?

Metabolisme of stofwisseling is een proces, en dus niet iets tastbaars. Het metabolisme proces bestaat uit een aantal chemische reacties die zich in de cellen van alle levende organisme afspelen. Ze regelen het omzetten van voedsel in energie en voorzien je lichaam van energie. Je kunt het zien als brandstof voor je lichaam.

Uithongeren

Veel mensen die graag willen afvallen, gaan zichzelf uithongeren. Dit is echter een ramp voor je lichaam, met name je spieren gaan hier kapot aan. Er komt een moment dat het hongergevoel is verdwenen, maar niet omdat je eet, maar omdat je lichaam zelf begint met het eten… Van spierweefsel. Je lichaam begint eerst aan het afbreken van speirmassa omdat het vet zal worden bewaard voor echte noodgevallen. ‘Spieren zijn vervangbaar’ is de logica van je lichaam. Je moet dus eten om af te vallen.

Metabolisme Versnellen

Je metabolisme is altijd bezig met het verbranden, opslaan of afbouwen van deze zaken. Je bent een metabolisme, want je leeft, en of te leven, te ademen, te bewegen, denken en reageren heb je energie nodig. Deze energie is afkomstig uit het voedsel dat je eet. Bij veel mensen met overgewicht is het metabolisme vertraagd. De kunt van dit dieet is om je metabolisme weer te versnellen.

Juiste Informatie

Voor je aan het metabolismedieet kunt beginnen moet je jezelf afvragen waarom jouw metabolisme is vertraagd. Je weet nu wat metabolisme is, en hoe je lichaam hiermee omgaat. Met de juiste informatie kun je het metabolisme beïnvloeden, In het boek ‘Het Metabolisme Dieet’ kun je hier alles over lezen.

De 3 Fasen

Het Metabolisme is opgebouwd uit drie afzonderlijke fasen.

  • Fase 1 – Afschudden
  • Fase 2 – Kwijtraken
  • Fase 3 – Ontkennen

De eerste fase is  maandag en dinsdag. Tijdens deze dagen eet je veel koolhydraten en fruit. De tweede fase is woensdag en donderdag. Je eet nu veel eiwitten ene groenten. De derde fase is vrijdag, zaterdag en zondag. Je kunt tijdens deze drie dagen alles uit de fase 1 en 2 eten,  aangevuld met gezonde vetten en oliën. Doordat er geen gewenning optreedt in je metabolisme, zal het sneller werken en meer verbranden. je verliest zo gewicht, maar ook daalt je slechte cholesterol en stabiliseert je bloedsuikerwaarde. je krijgt meer energie, slaapt beter en ervaart minder stress. Tot slot heb je verschillende do’s- en dont’s die je helpen om je doel te bereiken.

Metabolisme Recepten

Naast de basisregels, een duidelijke uitleg over de verschillende fasen staat er een compleet weekmenu in voor vier weken met recepten om een dagmenu samen te stellen. Door het volgen van dit weekmenu houdt je jezelf strikt aan de regels en ga je voor een optimaal resultaat.

Vragen en Ervaringen

Heb je vragen over het Metabolisme Dieet, of heb je ervaring met deze manier van afvallen? Dan kun je een vraag stellen, of je ervaring delen. Je kunt ook de reacties van andere bezoekers lezen.