Het ‘Krachtige Buikweg Programma’

Afvallen in 2021

Eerlijk gezegd schoten we in de lach bij het lezen van de titel: ‘Het Krachtige Buikweg Programma’ Dit programma is samengesteld door de Vlaamse Kevin Peter. Het basisprogramma bestaat uit trainingschema van 36 vetverbrandende oefeningen. Naast een digitaal informatie e-boek ontvang je een digitaal trainingschema. Volgens Peter hoef je niet meer naar de sportschool dankzij zijn programma. Wij zijn benieuwd!

Wat belooft het ‘Buikweg Programma’ ?

In het 53 pagina’s tellende informatieboek kun je lezen welke stappen je zorgvuldig moet nemen om je buik zo snel mogelijk strak te krijgen. In het trainingschema staan 36 vetverbrandende oefeningen. Dit zijn oefeningen die je maar een paar keer per dag hoeft te doen voor snel resultaat. Het programma bestaat uit 2 onderdelen. Een digitale informatie e-boek en een digitaal trainingschema. Je hoeft je niet aan te melden bij de sportschool! Alle het informatie is makkelijk thuis toe te passen.

Je moet het zelf willen

Voor dit dieet geldt net als voor ieder dieet, je moet het zelf willen. Het programma gaat natuurlijk niet werken als je met een zak chips voor de buis blijft hangen. Je moet er natuurlijk wel wat voor doen.

Bestel het programma

Wil je het ‘Krachtige Buikweg Programma’ proberen? Bestel het dan online en start vandaag nog. via deze link kun je het programma bestellen.

Jouw ervaring met dit programma

heb jij dit programma gevolgd? We zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit e-boek en het bijbehorende trainingsschema. Geef hier jouw mening, stel vragen of lees de ervaringen van anderen.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.