Het Hormoon Balans Dieet Ralph Moorman

Afvallen in 2021

Personal Coach Ralph Moorman heeft deze week zijn dieetboek ‘Het Hormoon Balans Dieet’ gepresenteerd. Ralph is bekend als personal trainer van verschillende bekende Nederlanders. Naast een uitgebalanceerd trainingsprogramma speelt het hormoonbalansprogramma een grote rol in de doelstelling van Ralph Moorman.

Het hormoonbalansdieet
Het hormoonbalansdieet
Moorman, R.

De Hormoonfactor

Het geheim hoe je onevenwichtigheden tussen  hormonen zelf kunt herkennen en hoe je de hormonen weer in balans krijgt staat beschreven in de eerste bestseller van Ir. Moorman: De Hormoonfactor. Hierin worden de vier belangrijkste pijlers van zijn programma behandeld:

  • VOEDING,
  • TRAINING,
  • STRESSBEPERKING
  • HORMOONTHERAPIE

Ralphs tweede boek Het Hormoonbalansdieet is een complete uitwerking van de eerste pijler VOEDING.

De hormoonfactor
De hormoonfactor
Ralph Moorman

Tijdens de boekpresentatie gaven verschillende BN’ers aan wat hun geheim was om op gewicht te blijven. Bekijk hier het fragment van SBS.

9 Reacties

  1. Ik heb lipoedeem . Heb 7 weken geleden liposuctie vergoed gekregen omdat ik een geval appart ben . T was nog te overzien omdat ik altijd goed op mijn eten pas en veel sport !!! Nu mag ik geen extreme sporten meer beoefenen , omdat de afvalstoffen niet goed afvoeren ???????? En heb nog een vraag heb me laten prikken op t3 maar was volgens endocrinoloog goed ?!?! Zou jij even willen kijken aub . Want je word van t jasje naar de muur gestuurd. Ik ben 158 en weeg nu 77 . T3 VRy thyroxine is 4.2. T4 VRy theroxine is 11. T3 triiodothyronine tsh is 2.4. Graag uw mening of advies. !! Alvast bedankt he. Xx dionne

  2. Ik ben al eventjes bezig met het hormoonbalans dieet en het bevalt opzich prima. Wel even wennen maar dat is logisch natuurlijk.
    Het probleem alleen is dat ik ongesteld word door de pil heen….
    iemand enig idee of dit aan het dieet ligt? hormonen? heb daar nl nooit last van gehad….