Het geheim van slanke mensen

Start met KetoX


Als je slanke mensen vraagt hoe ze zo slank blijven, krijg je meestal als antwoord: Ik eet wat ik wil en ik kom niet aan. En dat is ook waar: slanke mensen eten gewoon toastjes met brie op een feestje, houden ook van chocola, nemen zonder schuldgevoel een taartje op een verjaardag en lopen echt niet allemaal de marathon! Hoe kan dat? Waarom werkt dat bij hen zo? Ben jij (nog) geen slanke geluksvogel? Dan is er nu goed nieuws: Het geheim van slanke mensen is ontrafeld…

Eten wat je wilt…mieke, het geheim van slanke mensen

In het nieuwe boek Het geheim van slanke mensen legt Mieke Kosters uit hoe je ‘ik eet wat ik wil’ toepast in je eigen situatie. Ze laat zien dat afvallen echt leuk is! Het gaat niet over ‘niet mogen’, moeten en afzien. Alles mag. Je eet en drinkt wat jij lekker vindt; er staat niets op de verboden middelen lijst.

…en afvallen!

Het motto in het boek is: je eet wat je wilt, maar je wilt niet langer te veel eten. Je ontdekt hoe afvallen en te veel eten eigenlijk werkt in je hoofd. Waarom eet je elke keer opnieuw te veel en hoe verander je dat? Je leert hoe je zonder frustratie nee zegt tegen te veel eten, net als slanke mensen.

Chocoladedag, zonnige zomerdag, drankdag of compensatiedag?

Terwijl je oefent met de nieuwe mindset, ontwikkel je in deze methode een goed basis eetpatroon. In het boek staan 28 dagmenu’s: van de Lekker-veel-brooddag tot de Hollandsedag of koekjesdag om je daarmee op weg te helpen.

Meer dan 200 kilo afgevallen in 2 maanden

Inmiddels hebben heel veel personen Het geheim van slanke mensen al ontdekt. In de 2 maanden voordat het boek uitkwam , vielen 25 testpersonen meer dan 200 kilo af!

Slank-in-1-dag en facebook

Naast het boek heeft Mieke Kosters de training Slank-in-1-dag ontwikkeld. In een groep breng je de theorie uit het boek in-1-dag in de praktijk. Bovendien kun je speciale workshops via Facebook.com/afvallen volgen.

Mieke Kosters

Na haar studie economie aan de Rijksuniversiteit Groningen werkte Mieke 13 jaar in de marketingcommunicatie, de laatste jaren had ze een eigen marketingcommunicatiebureau. Het geheim van slanke mensen is ontstaan uit eigen ervaring en aangescherpt met experts op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Speciaal voor Het geheim van slanke mensen, volgde Mieke de opleiding tot gewichtsconsulent.

Meer informatie