Het Franse Dieet

Start met KetoX

Het is eigenlijk geen dieet, je kunt alles eten maar met mate. Heeft u zich nooit fransevlageens afgevraagd waarom de fransen zo slank zijn? En toch alles eten eten, zoals wijn, stokbrood, kaas en boter?

Fransen eten in kleine porties en proeven iedere hap. Het uitgangspunt van de Fransen is dat je voedsel moet eten dat van zeer hoge kwaliteit is, van chocolade tot champagne, eet langzaam, gebruik al uw zintuigen en eet kleine porties.

Nogmaals het is geen dieet, het enige wat u moet doen is bewust eten en bewegen (niet zwoegen in een fitnesszaal met zeer slanke mensen om u heen) maar elke dag een stukje wandelen, geniet van de natuur en de omgeving.

U zult merken dat u geleidelijk afvalt, wat ook het beste is voor uw stofwisseling.

Zorg voor afwisseling in uw voeding, gebruik nieuwe kruiden en verse seizoensgebonden groenten. Neem van alle gerechten een paar hapjes, kauw langzaam en geniet van uw voeding!

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.