Het dieet van Gillian MacKeith

Afvallen in 2021

Gillian MacKeith is bekend van het ‘wat je eet ben je zelf‘ dieet. Volgens vele is dit het ultieme gezondheidsplan. In dit boek geeft de auteur je aanwijzingen en dagelijkse begeleiding tijden het volgen van het plan. Het bevat: stap 1: Word Wakker. Stap 2: Het Plan. Stap 3: Dr Gillians Detox. Stap 4: Een Leven Lang Slank. Dit gezondheidsplan is 100% praktisch, interactief en geeft spectaculaire resultaten. Het inspireert je om je lichaam te verzorgen op de best mogelijke manier. Gillian laat zien hoe je dat precies doet, nu en voor de rest van je leven.

Gillian McKeith is de bekende presentator van Wat je eet ben je zelf en schrijfster van Het ultieme gezondheidsplan. Ze legt de nadruk op gezond eten, maar ook op emotionele en spirituele balans. Met haar natuurlijke manier van eten, voel je je goed en heb je meer energie.  Dit boekje gaat over de productvariatie die Gillian nastreeft: hoe wissel je af en hoe kom je aan de benodigde natuurlijke ingrediënten? Ook bevat het nieuwe recepten die Gillians favoriete producten bevatten voor snelle, maar gezonde gerechten.

Bestel de boeken van  Gillian MacKeith bij bol.com

Gillian McKeith gezondheidsboek
Gillian McKeith gezondheidsboek
Gillian MacKeith

Voedings- en receptenboekje
Voedings- en receptenboekje
Gillian MacKeith & McKeith

Wat je eet ben je zelf
Wat je eet ben je zelf
Gillian MacKeith

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.