Het Britney Spears Dieet

Afvallen in 2021

Alles al geprobeerd? Misschien is het Britney Spears dieet wel iets voor jou. Begin maar alvast met sparen want het kost Britney Spears 22.000 dollar om weer net zo slank te zijn als tijdens haar gloriedagen.

En dat dit vruchten afwerpt, is goed te zien. Tijdens haar vakantie in Mexico zag onze Britney er weer redelijk strak uit.

De popdiva geeft namelijk ruim o.a. 10.000 dollar per maand uit aan haar dietist en voedingssupplementen. Daarnaast heeft Britney ook een personal trainer én choreograaf in dienst die haar wat spannende moves moet bijbrengen.

Britney zou ook alweer plannen hebben voor en nieuw album en zou hierbij de hulp van haar ex Justin Timberlake hebben ingeschakeld.

bron: Entertainmentwise

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.