Het 2 Dagendieet

Het twee dagendieet helpt je binnen notime in je bikini. De meeste mensen die diëten, houden dat maar moeilijk vol en ga jojoën. Het Het 2 dagendieet is lijnen een stuk eenvoudiger geworden. Je hoeft in ieder geval niet af te zien. Het 2 dagendieet is ook bekend als het 05:02 Horizondieet.

Test het 2 Dagendieet2dagendieet

We zijn op zoek naar ervaringen. Wil jij dit dieet voor ons uittesten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil jij meewerken aan een kort interview over dit onderbroken dieet? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Het 2 Dagendieet Boek

De Nederlandse vertaling van het boek van Michelle Harvie telt 400 pagina’s en is in juli 2013 uitgegeven door Kosmos uitgevers. Door het mentale aspect dat je na twee dagen diëten, alweer gewoon mag eten maakt de kans dat je je opeens toch weer te buiten gaat aan slecht voedsel minimaal.

Normaal Eten

Het klopt inderdaad dat je twee dagen strikt moet diëten, maar vervolgens mag je vijf dagen (binnen de richtlijnen) eten wat je wilt. Het geheim van het 2 dagendieet is het mentale aspect. Omdat je na twee dagen intensief lijnen weer ‘normaal’ mag eten is het beter vol te houden dan de meeste diëten.

Calorieën Tellen

Tijdens het 2 Dagen Dieet tel je maar 2 dagen per week calorieën. De overige 5 dagen mag je ‘normaal’ eten. Zelfs tussendoortjes zijn toegestaan.

Richtlijnen

Tijdens de twee dieetdagen mag je het volgende eten en drinken:

 • 4 porties zuivel
 • 4 glazen water
 • 4 porties groente
 • 1 stuk fruit
 • 1 multivitaminepil

De Auteur

Het boek is in Engeland en Amerika een bestseller en oorspronkelijk geschreven door Dr. Michelle Harvie en Prof. Tony Howell.

Verantwoord en Gezond Afvallen

Een goed alternatief voor het 2 dagen dieet is de 7 x 7 afslankmethode. De 7 x 7 methode heeft dezelfde sterke eigenschappen van het het 2 dagen dieet met als voordeel dat je geen hongergevoel hebt en het een beter resultaat heeft op de langere termijn.

Met het 7×7 Afslank Receptenboek is het eenvoudig om op een lekkere en verantwoorde manier 8 kilo per maand af te vallen. De voordelen van 7×7 op een rijtje:

 • De recepten bestaan enkel uit natuurlijke producten.
 • De recepten zijn voordelig en makkelijk te maken.
 • De recepten zijn geschikt voor het hele gezin.
 • De recepten helpen je wekelijks tot wel 2 kilo lichaamsvet te verbranden (elke week weer opnieuw).

7x7 button

7×7 ten opzichte van het vetvrij dieet

Overgewicht 7x7

Door de natuurlijke eigenschappen van de recepten is gewichtsverlies niet alleen gegarandeerd, het is ook nog eens blijvend.

Boekrecensie Informatie

Het 2 Dagendieet
Auteur: Michelle Harvie & Tony Howell
Prijs: € 14,99
ISBN: 9789021553764
Kosmos Uitgevers


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

229 Reacties

 1. Ik zou het ook graag willen proberen want heb het metabolisme dieet geprobeerd maar is wel moeilijk om een maand niet te zondigen

 2. Zou ik ook wel eens willen proberen! Al van alles geprobeerd, zonder resultaat!
  Zou er minimum 15 kg kwijtwillen.

 3. In het 2 dagendieet wordt gebruik gemaakt van raapzaadolie. Weet iemand waar ik deze kan kopen? Ekoplaza, plaatselijke biologische natuurwinkel, niemand heeft het of kan het bestellen. Verder vraag ik me af of je ook uien mag eten op de 2 dieetdagen of echt alleen maar lente uitjes

 4. Werkt prima. Ik doe dit nu een half jaar en zit op mijn streefgewicht van ca. 75 kg (1.80m, was ongeveer 82 kg). Op de ‘vastendagen’ even doorbijten, rauw worteltje of tomaat tussendoor. Ik houd op de twee dagen dat ik weinig eet mijn kcal bij met ‘myfitnesspal’. Sporten gaat ook prima op deze dagen en ik voel me fit. Ik heb de 600 kcal dagen niet aaneengesloten omdat je metabolisme anders in een soort spaarstand kan komen.

  • Beste Johan hoe vaak en hoe lang per week sport jij dan Let jij er dan ook op dat je op de vijf dagen wel drie maaltijden hebt of ga je je fors te buiten Hoe is jou dat gelukt in een half jaar Ik zou het erg prettig vinden als je mij wat meer bij praat Worstel al jaren met 15 extra kilo’s die i.p.v. minder steeds meer worden In afwachting van je reactie

 5. Ook ik wil deze leefstijl heel graag testen, het lijkt mij heel fijn dat je ook nog normaal
  mag eten, iets wat met een gezin heel fijn is!

 6. gebruik nu een jaar weightcare shakes maar val al 9 maanden niks af. Ik weeg nog steeds 93 kilo dus overgewicht genoeg bij 1.68 cm lengte. Heb geen idee hoe ik van die shakes afkom bang pm te groeien misschien is dit de oplossing voor mij. Geen shakes meer en eindelijk weer afvallen.

 7. Ik zou nog even laten weten hoe het met het 2 dagen dieet gaat, nou het gaat geweldig ik ben vorige week dinsdag begonnen, mijn dagen zijn dinsdag en woensdag dus deze week ook dinsdag en woensdag het dieet gehouden, en ik ben van 110.8 naar 106.4 gegaan, dus je begrijpt ik ben hier heeeeeeeeel blij mee en het is heel goed vol te houden, het is tenslotte maar 2 dagen en de dagen erna eet je gewoon, niet jezelf volprakken natuurlijk maar gewoon.

 8. Hoi Marieke,
  Ik heb het boek via deze site met korting bij BOL gekocht.
  Ben deze maandag (29 juli) begonnen.
  Was erg benieuwd, eet namelijk al vanaf 2009 heel gezond, volgens de nieuwe methode Montignac (Dit is erg Mediterraan!). De 5 niet-dieet dagen zijn dus voor mij een peuleschilletje.
  Was erg benieuwd en ben vandaag toch maar op de weegschaal gaan staan. Èn jawel, hoor, al meer dan 1 kilo eraf! Dat is heel leuk, natuurlijk. Heb gisteren namelijk ook 2,5 glaasjes wijn gedronken!
  Ben ook (weer) meer gaan bewegen en voel me prima.
  Er wordt echter echt geadviseerd om de 2 dieet-dagen achter elkaar te doen.
  Als je die op maandag en dinsdag doet, zoals ik heb gedaan is het heel goed vol te houden, vind ik.
  Succes,
  Carla (61 jaar)

 9. Ik heb een vraagje over het 2 dagen dieet. Ik heb het dieet bekeken v Micheal Mosley en Michelle Harvie. Op veel vlakken komen beide methodes overeen, het grote verschil en is dat de ene zegt dat de 2 strenge dagen wel achter elkaar moeten en de ander zegt absoluut niet.

 10. heel graag test ik dit dieet voor jullie uit!
  Pas gisteren heb ik voor het eerst over het 2 dagendieet gehoord. Het lijkt mij ideaal om gewicht te verliezen en eraf te houden. Belangrijker nog vind ik, dat het een verantwoorde manier van afvallen lijkt te zijn. Ik geloof wel in de uitspraak ‘gezond van binnen is gezond van buiten’.

  groet!
  Mariëlle

 11. ik wil dit zeker gaan proberen , ik ben 19 jaar 1.62 en weeg 75 kilo echt te zwaar dus!
  er mogen zeker een aantal kilo’s van af maar het doorzetten van een gewoon dieet vind ik altijd zo lastig.. ik hoop dat dit wel gaat werken volgend jaar weer strak in bikini op het strand??

 12. Momenteel zit ik in de overgang. Ik ben 49 jaar en ik weeg 58 kilo met een lengte van 1.53. Graag zou ik 5 kilo af willen vallen. Sinds december 2012 ben ik aan het lijnen en ben 7 kilo kwijt. Nu willen die laatste paar kilo er maar niet af. Ik hoop dat het met dit dieet wel gaat lukken.

  Met vriendelijke groet,

  Leila.

 13. Ik wil heel graag meedoen, om het uit te proberen. Ik mag graag 10 kg afvallen.

  met vriendelijke groet,
  Sandra.

 14. Graag zou ik dit dieet willen uitproberen ik ben op eigen kracht vorig jaar 34 kilo afgevallen maar na een zwangerschap weer 14 kilo erbij die er maar niet af willen ik heb niet meer de discipline die ik toen had misschien dat dit een goede start is om de 14 kilo er weer ag te krijgen

 15. Zou graag mee willen doen.
  Heb een maagband gehad omdat ik erg veel overgewicht had ben er mee afgevalln maat de vand noest eruit ondat hih 2 x is gekanteld en dat is gevaarlijk. Wil nu nog 15 kilo afvallen hoop dat ik via jullie een begin kan maken.

 16. hallo, het boek heb ik al in huis nu nog gauw lezen en doen.
  Het lijkt mij een geweldige uitdaging om dit voor jullie uit te testen, en natuurlijk voor mij zelf.
  Dit lijkt mij nou eens een ‘dieet’ wat je gewoon een leven lang kan doen.
  Het maakt je lichaam ook eens gezonder en dat is natuurlijk het belangrijkste.
  Ik ben benieuwd.

  Groeten van Lidia van Helvoort

 17. Ben 61 jaar, ben in 2009 19 kilo afgevallen. Eet nog steeds hetzelfde gezonde eten. Beweeg veel. Er zijn nu echter 7 kilo bij gekomen. Wil er echt heel graag van af. Heb al wat geprobeerd, niks lukt, helaas. Wil heel graag mee doen aan de test!!!

 18. Ik heb al heel veel dingen geprobeerd maar hou het niet vol omdat er altijd weer wat tussenkomt. Een feestje, bezoek, en div. verantwoordelijkheden. Bij het ene dieet mag je geen koolhydraten bij de andere geen vet en bij een ander alleen maar shake’s enz. enz. Ik moet zeker 40 kilo afvallen dus dit zal een leuk beginnetje kunnen zijn.

 19. Ik zou graag mee willen doen met het dieet want moet voor mijn ivf behandeling nog een aantal kilo afvallen

 20. Ik wil heel graag mee doen. Ik moet 30 kilo kwijt en geloof dat zo een dieet mij kan helpen. Wacht het met spanning af!

 21. graag zou ik dit dieet uit willen proberen. Al veel dieten geprobeerd, maar geen blijven resultaat en vaak een crime.

 22. Ben erg nieuwsgierig wat er in die 2 dagen gegeten moet worden.
  Het is soms zo moeilijk vol te houden.
  Ik zou het graag willen testen, zit met de laatste 5 kilootjes die er niet af willen, misschien dat het zo gaat

  greetz helma

 23. Ik wil dit graag proberen Mijn bmi is 35.7 en weeg 96kilo En ik hou van sporten zoals spinning en Xco en skaten En ik ben 2jaar geleden 30 kilo afgevallen met Prodimed maar alles zit er weer aan Wil zo graag weer 30 kilo afvallen en zo blijven

  Groetjes Paula

 24. Beste,

  Ik wil zeker deel nemen aan het 2 dagen dieet als testpersoon.

  Met vriendelijke groeten,

  Veronique

 25. Ik ben razend benieuwd naar dit dieet!
  Diëten is altijd een beetje een hel… De eerste dagen gaat het nog. Sta je elke morgen op de weegschaal in de hoop dat er enkele grammetjes af zijn, maar nee hoor… en dan geef je het op.
  Dit 2-dagen dieet is dus ideaal. Je hoeft het helemaal niet op te geven, want na twee dagen mag je weer (min of meer) gewoon eten. Ik kijk er naar uit dit te mogen testen!!

 26. ben eigenlijk wel zat van het jojo effect voor me zelf ruim 20 kg te zwaar dus elke kilo die er af gaat en blijft is welkom

 27. Ik zou het graag willen proberen ik moet minstens vijf kilo afvallen van de dokter m’n cholesterol staat te hoog hartaandoeningen in de fam,
  dus zou graag meedoen om hopenlijk wat af te vallen!

 28. Ik wil het wel graag uitproberen op een gezonden en verantwoordelijke manier. Hoef geen kilo’s kwijt, maar een paar pondjes. Hoop dat ik erbij ben, ECHT dieëten is niet wat voor mij, maar misschien dat dit net wat kilo’s kwijt raakt.
  Dank u wel.
  Met vriendelijke groet,
  Esther

 29. Graag wil ik meedoen! Ik heb het boek met kookboek een aantal weken geleden gekocht in Engeland. Ik was al begonnen met lezen, maar door persoonlijke omstandigheden er verder niet aan toegekomen. Mijn BMI is 40, dus het is écht nodig dat ik afval en dit wil ik ook heel graag. Heb alle diëten wel geprobeerd en de conclusie is wel; diëten werken niet. Dit is echter een bepaalde levensstijl en spreekt me erg aan. Vooral 2 dagen streng zijn is goed vol te houden. Ik wilde al gaan zoeken of het al in Nederland bekend was en vind het dus erg leuk dat dit opgepikt wordt!

 30. Graag wil ik dit proberen, geloof niet dat er een dieet is wat ik nog niet heb geprobeer, dus ben wel heel erg benieuwd

 31. Ik wil graag dit dieet testen.
  Omdat ik over 50 dagen de vierdaagse van Nijmegen ga lopen en een paar kilo’s lichter beter voor mij conditie is.

 32. Hallo, ik zou graag dit dieet willen testen. Ik heb 2 jaar geleden het cambridgedieet gevolgd en hiermee 30 kilo afgevallen. Intussen ben ik ook al weer 19 kilo aangekomen. Wat ik nu ook probeer ik krijg het er heel moeilijk weer af en ik moet er niet aan denken om weer te gaan cambridgen. Dus het zou heel fijn zijn als ik hiervoor in aanmerking zou komen.

 33. Zoals ik de richtlijnen lees, kan ik me er niet veel bij voorstellen dat het zou werken.

  Des te meer reden om te proberen misschien, maar ben toch nog een beetje sceptisch.

  Ik moet tenslotte 3 x 12 kg kwijt raken. Als het hiermee zou lukken?

 34. Ik ben nu in het totaal al 23 kilo kwijt maar de resterende kilo’s willen maar niet lukken, blijf nu op 97 kilo steken en moet toch echt naar 85 kilo.
  Dus alle hulp is meer dan welkom

 35. Zou heel graag willen meedoen. 5 dagen gewoon eten en slechts 2 dagen diëten klinkt ideaal. Zo kan een mens toch nog een beetje genieten tijdens het diëten.

 36. ik wil heel graag meedoen omdat ik 3 jaar geleden bevallen ben en de overtollige 20 kilo’s zitten er nog altijd aan.dit zou heel fijn zijn om te mogen testen

 37. Alles al geprobeerd en ook wel afgevallen .maar nu wil nu eens een niet jojo dieet
  En Ik zoek iets wat ik mijn leven lang kan blijven doen en dit lijkt mij heel geschikt

  Vriendelijke groet Snaaiertje

 38. kom maar op. 2 dagen is te doen denk ik, als dit de manier voor mij is om eindelijk gezond te eten en af te vallen?

 39. dag
  ik moet zeker 30 kg vermageren, dus dat 2 dagen dieet zou al een goede stap in de juiste richting zijn

 40. Ikwil me ook graag als testpersoon aanmelden, want na een flinke beroerte op mijn 39e( nu 3 jaar geleden) ben ik beperkt in mijn beweging en daardoor komen de kilo’s erlangzaam alleen maar bij, ben al 4 weken aan het dieten, maar het gaat maar niet vooruit. Ik grijp nu alles aan om een paar kilos verliezen…

 41. Ik ben wel geïnteresseerd maar zou wel graag meer weten over wat je dan uiteindelijk mag eten.
  Ik lees hier een aantal producten en elders las ik 500 kcal op de dieetdagen. Is dit ook te doen op de werkdagen? Graag zou ik meer info willen en dan kijken of ik een serieus testpersoon kan zijn.

 42. Graag wil ik aan dit dieet mee doen. Het lijkt mij wel vol te houden om 2 dagen veel minder te eten dan een gewone dag. ik hoop dan eindelijk weer eens echt af te vallen en mijn oude kleding weer aan te kunnen (wat maat betreft dan).

 43. Ik zou graag meedoen en resultaat verkrijgen ,ik heb 10kg overgewicht en al ALLES geprobeerd maar niets lukt.
  Ik zou graag tegen het einde van het jaar ,die 10kg weg gewerkt hebben.
  Vandaag ga ik helaas zondigen met een glaasje Cava om mijn 48 ste verjaardag te vieren!!
  Ik hoop dat ik mag meedoen!
  Groetjes Manou voor het Sanne team

 44. Graag wil ik me kandidaat stellen om dat 2 daagse dieet uit te proberen , ik ben er zelfs heel erg benieuwd naar ..en in deze hoop stel ik mij vrijwillig voor om het te doen ! lieve groetjes :)

 45. Ik zou graag dit dieet willen uit proberen. Voor de zomer mogen er nog wat kilo’s af en dit dieet klinkt goed in de oren en kan me vast helpen het doel te behalen.

 46. Ik zou graag mee willen doen met deze test.Ik wil er een paar kilootjes af vanwege suiker dus ik hoop ik hier aan mee mag doen??

 47. Wat hebben toch veel mensen dezelfde problemen. Soms word ik er verdrietig van: al die pogingen, die steeds weer veel teleurstellingen opleveren…
  Zou dit tweedagendieet kunnen doen wat het belooft? Ik hoop het echt!

 48. Ik ben al jaren opzoek naar een dieet wat echt werkt en geen jojo effect veroorzaakt dus kom maar op ik ben benieuwd !

 49. Ook ik zou dit dieet graag willen testen. Er mogen nog een aantal kilootjes af voor de zomer!
  Bij bovenstaande reactie klopt de naam dus niet, ik heet geen debiel maar Debbie ;-)

 50. Lijkt mij een goede manier om mijn twee vakantie kilo’s kwijt te raken, Ik meld ik me bij deze aan als proefpersoon.

  gr. Hein

 51. Ben al eens 30 kilo afgevallen maar houdt helaas geen stand…. dus wil ik dit weleens proberen?
  Alhoewel ik alle dieet-en al eens geprobeerd heb.. Ik word er echt moedeloos van.

 52. Dit lijkt mij tenminste vol te houden daarom wil ik ontzettend graag
  hier aan mee doen en ben benieuwd hoeveel je door dit 2 dagen dieet per week
  gaat afvallen!

 53. Ik heb veel moeite met 10-15 kilo extra door medicijngebruik.
  Hou dieeten moeilijk vol, maar dit is misschien wel de oplossing!

 54. Na shakes, pillen en diverse diëten klinkt dit 2 dagen dieet een stuk beter.
  Ik wil dit dieet graag uitproberen en mijn ervaringen delen.
  Ik ben nu al enthousiast, 2 dagen dieet en 5 dagen ‘normaal’ eten klinkt als muziek in mn oren.

 55. Moet vier jaar naar het buitenland ( warm en zonnig verblijf) zie op tegen mijn bikini aandoen dus bied mij aan om dit van harte te ondernemen

 56. Lijk me leuk dit dieet uit te proberen! Dus als jullie nog mensen zoeken dan zou ik graag hieraan willen deelnemen.

 57. Graag wil ik gebruik maken van de mogelijkheid om het nieuwe 2dagen dieet uit te proberen en ontvang dan ookmgraag nog wat nadere informatie over dit dieet. B.v. Hoe groot zijn de porties?

  Bvd
  Marianne

 58. Waarom niet ben nu ook bezig calorieën aan het tellen alle dagen dan , maar die snoep lapt het mij dan weer dus ja wie weet

 59. Het lijkt me een geweldig dieet om uit te proberen. In 2 dagen zo’n resultaat behalen, daar heb ik tot nu toe alleen van durven dromen…

 60. Ik zou het ontzettend leuk vinden mee te mogen draaien in jullie “test” team !!! Wie weet kan deze manier van eten mij helpen ;)

 61. Graag wil ik 5 kilo afvallen. Het lijkt me fijn om dit dieet te volgen, omdat het naar 2 dagen is. De andere dagen eet je gewoon. Dan is het makkelijker vol te houden.

 62. Ben benieuwd of dit werkt. Wil graag zo’n 10 kilo afvallen maar begin na een paar dagen altijd weer moeilijk te krijgen. Misschien krijg ik hiermee wel mijn suiker waarden onder controle.

 63. Dit zou een geweldig dieet voor me zijn. Ik houd lijnen altijd maar een paar dagen goed vol en dan verslapt het alweer. En er moeten toch nog wel 8 tot 10 kilootjes vanaf.

 64. Graag zou ik eens mee willen doen !!! zeker om die moeilijke kilo’s te verminderen
  groetjes en ik kijk er naar uit
  Claire

 65. Hallo , Graag zou ik nog 4 kilo afvallen tegen het huwelijk van mijn dochter op 28 juni . Kun jij me daar bij helpen.Dank u.

 66. Ik zou het graag willen uitproberen, vooral omdat ik erg aan het jojo-en ben.
  Ben dus erg benieuwd of dit dieet waarmaakt wat het beloofd!

 67. Dit lijkt me een heerlijk dieet om vol te houden.
  En zo de laatste kg’s eraf te krijgen.
  Ben al 30 kg kwijt en wil dit dieet graag gebruiken voor de laatste 5 kg.
  En dan hoop ik de 35 kg kwijt te zijn.
  Weeg dan 75 kg………hoop dat mijn droom uitkomt.

 68. Ik doe mee!!!Met deze verassing wil ik wel ’s weten wat het gaat brengen het 2 dagen dieet,in wat t doet,en of je er geen honger aan lijdt, en wat je er mee kunt afvallen,en of t gaat werken als je na de 2 dagen weer Noormaal op een gezonde manier eet,Wel maak een keus ik hoop t te komen weten,ik ben er klaar voor!!!!Wie niet waagt wie niet wint toch!!! Groetjes

 69. Ik zou graag 10 kg van mijn gewicht af willen.En wil er voor gaan met het 2 dagen/5 dagen dieet.Bedankt voor dit aanbod!

 70. Ik wil heel graag meedoen. Ik heb het niet zo op diëten, maar na een burn-out periode ben ik bijna 15 kg te zwaar en heb nog te weinig energie. Mentaal is de ballast weg. Nu nog het fysieke, om letterlijk lekker in mijn vel te zitten. Ik verwacht dat het vastendieet bijdraagt om weer helemaal gezond te zijn en te blijven en dat het goed te doen is.

 71. Ben al een paar weken aan het trainen met persoonlijke trainer en heb veel meer energie. Zou graag ook willen dat het vet gaat verbranden, het lichaam blijft in de ruststand ik wil de komende maanden 10 kilo afvallen.

 72. Ik heb net als vele anderen hier ook al alle dieeten geprobeerd.Ik val af en ik kom ook weer aan .Dus het lijkt me wel wat om dit dieet testen, heb last van hoge bloeddruk dus er moeten er wat kilo’s vanaf voor een goede gezondheid, en hopelijk is dat met dieet een stap in de goede richting!!

 73. Hallo Sanne, Graag zou ik voor jullie het 2 dagendieet willen uittesten .
  Door stoppen met roken en chronische rugpatient ,heupen en knieklachten ben ik zo een 20 à25 kg bijgekomen .
  Heb al veel dieten gedaan maar niets hielp . Ik ben iemand die begint met volle moed en na 2 dagen geef ik er al de brui aan . Indien je mij zou kiezen dan wil ik alles delen met iedereen zo zou ik ook nog meer steun krijgen .
  Drinken van water heb ik geen probleem mee , zo’n 2 liter water / dag en ook nog groen thee;3x/dag ga ik met de hond zo’n 30 min wandelen en dan doe ik ook nog eens 30 min.fietsen op de hometrainer bovenop ; hoop echt dat je voor mij kiest
  MVG Chantal

 74. Alle soorten diëten heb ik al geprobeerd, met 1 resultaat: een jojo-effect en mezelf achteraf nog slechter voelen dan ervoor…
  Het twee dagen dieet spreekt me enorm aan aangezien het volgens mij veel makkelijker vol te houden is. Normale dieten putten je uit en laten je zo verlangen naar iets lekkers dat van zodra je stopt met het dieet, de kilo’s er weer aan vliegen omdat je zo hunkert naar gewoon voedsel.
  Ik wil het alvast dolgraag uitproberen!

 75. Dat is het , lijkt me ideaal, daar ik steeds met volle moed begin te lijnen en na 2 dagen geef ik er al de brui aan.Mocht ik gekozen worden door jou ,zou ik alles met iedereen delen ;
  Heb ook al verschillende dieten gedaan maar niets helpt ,door de medicatie en mijn rugklachten en ook stoppen met roken ben ik wel 20 à 25 kg bijgekomen ;
  Hopelijk kies je voor mij dat zou ik heel tof vinden , beweeg wel door te wandelen met de hond zo een 3x 30 min en ook op de hometrainer elke dag 30 à 35 min. fietsen .
  Drink ook veel water mintens 2 liter / dag ;
  Zou het zeer graag voor jullie testen MVG Chantal

 76. ik kom net van het 17 dagen dieet af, dus sta natuurlijk open voor het 2 dagen dieet. wat ik er tot nu toe van weet lijkt me dit een mooi vervolg erop.

 77. Het lukt mij maar niet om de laatste 5 kilo kwijt te raken. Misschien dat het met het 2 dagendieet wel lukt. Dus ja, ik wil het graag uit proberen.

  Groeten,
  Christa

 78. Ik wil dit dieet wel uit testen .
  Er moeten een paar kilokes terug af na het stoppen met roken .
  Groetjes van cecille.

 79. Ik herken het verhaal van Selma, ook ik val slechts ca. 2 kg af en dan stagneert het. Ik weeg nu ruim 15 maanden rond de 83 kg. Bij een lengte van 1.83 is dat iets te veel volgens mij. Als ik het hardop zeg, 1 dag strikt eten en de dag erna normaal voel ik geen weerstand opkomen, dus dit zou de oplossing voor mij kunnen zijn. Ik ga het gewoon doen. Mocht ik gekozen worden door jou,dan kan ik mijn ervaringen delen. Ik sport best veel en zal op de 2 “balansdagen” waarschijnlijk minder high intensity training kunnen doen, dus de dagen worden maandag en woensdag.

 80. Ik ben er wel voor te vinden om dit dieet uit te testen.
  Alles voor het doel sneller te behalen ;-)
  Groetjes

 81. Ik ben diabeet en heb hart falen gehad, en vind het moeilijk om goed dieet te volgen, vaak na een langere periode verval je terug in je oude gewoontes, ik wil het wel heel graag proberen want ik denk dat twee dagen in de week heel lang goed vol te houden is.

  Zou het heel graag voor jullie willen testen.

  Gr. Jeannette

 82. Al jaren tob ik met afvallen, soms lukt het, maar na een paar dagen krijg ik zo’n behoefte aan alles wat ik niet moet eten dat mij moeite weer voor niets is geweest! Des, JAAAAAA, ik wil het graag uittesten!

 83. Lijkt me een prima manier om die laatste kilo’s kwijt te spelen.
  Ben nog een 3 à 4 kilo af van het gewicht dat ik zou willen ( daarom nog niet zoals het zou moeten volgens de ideale maten ).
  Ik merk nu dat ik het moeilijker heb om het dieet te blijven volhouden
  Dit zou misschien een ideale oplossing kunnen zijn !

 84. Als drukwerkende man die veel onderweg is, lijkt mij dit de ideale manier om wat gewicht kwijt te raken. Ik zou het 2dagen dieet graag willen testen.

 85. het spreekt mij erg aan om maar 2 dagen echt te diëten, kan mooi in een rustig weekend. En daarna weer (bijna) normaal gaan eten. Ik wil het graag testen.

 86. Ik wil wel weer eens wat anders proberen. Op het moment geen tijd voor de jaarlijkse kuur die ik gewoon ben te doen.

 87. Ik zou dit dieet graag willen proberen omdat het goed vol te houden lijkt zijn en in alle dagelijkse/wekelijkse planningen goed is in te passen.

 88. Ik hoorde dat hiervoor proefpersonen werden gezocht?
  het lijkt me ideaal. Ik wil graag een paar kilo kwijt maar het lukt maar niet.
  Hoe kan ik hiervoor in aanmerking komen?

 89. Ik zou het erg graag willen proberen! Heb moeite met het volhouden van de meeste dieten omdat je zolang ‘vast’ zit aan een bepaald dieet. Het lijkt mij fijn dat je bij dit dieet maar 2 dagen hoeft op te letten en calorieen hoeft te tellen, en de rest van de dagen normaal kunt eten. Bovendien wil ik erg graag voor de zomer wat slanker willen zijn!

 90. Ik wil het supergraag proberen.
  Wil zeker 10 kilo afvallen en zit op een dood punt.
  En zit daardoor niet lekker in mijn vel.
  Wil wil wel.

 91. Graag wil ik dit dieet testen. Ik ben 156 en weeg 78 kilo dus ik wil er zeker 15 kilo af hebben. Ben heel nieuwsgierig naar dit dieet.

 92. Lijkt me wel een dieet wat vol te houden is. Ik wil in 2 jaar tijd zo’n 50 kg kwijt raken dus een dieet wat lang vol te houden is zou wel fijn zijn. Dus ik wil het wel graag uittesten.

 93. Ook ik moet de nodige kilo’s kwijt en wil dit dieet wel uitproberen, twee dagen is te overzien en het vooruitzicht dat je de rest van de week ( binnen het normale) gewoon mag eten spreekt mij wel aan.

 94. Graag zou ik dit 2-dragen dieet willen uitproberen en erachter komen of dit ook goed werkt met een fulltime kantoorbaan. Groet

 95. ik zou zo graag mee willen doen heb al van alles geprobeerd maar niks helpt al die moeite wat je er voor doet help help

 96. Graag wil ik dit dieet voor jullie uittesten, en natuurlijk voor mezelf. ik ben maar 1.59 en weeg 80 kilo, doordat ik niet kan sporten lukt het niet om af te vallen, dit lijkt me een hele goede oplossing.

 97. ik zou graag dit dieet gaan doen, ik begin 8 juni mijn eigen kleding winkel en wil er dan wel top uit zien, na 2 jaar werkloos thuis zitten is er wel wat aangekomen!!

 98. Beste ,

  Dit dieet zou ideaal voor mij zijn.
  Ik heb al meerdere malen geprobeert om gezonder te eten , leefstijl aan te passen , meer sporten , ….. Maar telkens het resultaat niet snel genoeg bekomen word en er een verleiding is , kan ik er niet aan weerstaan. Dan denk ik ” ik dieet al zoveel dagen of weken en het helpt toch niet , waarom alles laten?”

  Daarom zou ik heel graag dit dieet uittesten , en m’n bevindingen delen met mensen in dezelfde situatie als ik.

  MVG
  Tamara

 99. 1,52 m lang, 70 kg en van alles geprobeerd om kilo’s kwijt te raken. Helaas helpt niets tot nu toe! Ondanks drie keer per week sporten, blijven er kilo’s bijkomen. Af en toe word ik wanhopig.
  Ria.

 100. Het klinkt heel interessant, en zou het graag willen uitproberen
  het wil me niet echt lukken om wat kilo’s kwijt te raken doe van alles maar zie geen resultaat
  Ik loop al een tijdje mee om echt voor goed met die overtollige kilo’s om ze kwijt te raken.
  Misschien is dit mijn redder in Nood
  Ik zou het heel goed kunnen gebruiken en zeker mijn streef gewicht te behalen.
  Groetjs Sandra

 101. ik zou heel erg graag het 2 dagen dieet willen proberen! lijkt mij een super uitdaging om mijn bevindingen en resultaten weer door te kunnen geven en zodoende ook weer andere mensen te stimuleren af te vallen!
  groetjes karlijn

 102. Dit klinkt interessant, ik zou het best willen uitproberen. Ik ben van mening dat je niet te lang achter elkaar streng moet diëten, omdat je dat niet volhoudt. Dit klinkt als een slimme oplossing. Ik ben in de afgelopen jaren 16 kilo afgevallen en heb er nog 10 te gaan. Ik hoor graag of ik mee mag doen.
  Groetjes JowieS

 103. Dit lijkt mij wel wat…..ik wil graag nog de beruchte lastige 3 a 5 kg kwijt zodat ik bikiniproof ben voor de zomer

 104. Hallo,
  Ik ben nasim! Via facebook zag ik dat jullie proefpersonen zoeken voor dit dieet! Ik doe nu om de dag dieet! Ben benieuwd hoe dit dieet is! Ik ben 1,58 cm lang en weeg 59 kg! Wil graag naar 55kg! En op dit gewicht komen en blijven is een zware opgave voor mij geworden! Graag jullie hulp;-)

  Hartelijke groeten,
  Nasim

 105. Goedemorgen,

  Via facebook werd ik er op geattendeerd dat jullie test personen zoeken. Mijn naam is Maureen Brinkman. Ik heb geen extreem overgewicht maar wil erg graag 10 kilo afvallen. Ik ben 1.70 en weeg 70 kilo. Ik maak erg lange dagen waardoor ik al snel meer eet. Dit dieet klinkt iets als wat goed past bij mijn drukke levensstijl.

  Ik hoop op een positieve reactie, mochten er nog vragen zijn hoor ik het ook graag.

  Met gezonde groeten,

  Maureen Brinkman

 106. Het lukt mij ook niet om een aantal kilootjes kwijt te raken. Ik ben niet echt veel te dik, maar een paar kilootjes minder zou heel fijn zijn. Ik sport veel en denk dat ik heel gezond eet. Dit dieet zou ik dan ook heel graag willen uitproberen.

 107. Ik wil dit wel proberen,het gaat maar om 5 kilo die ik er maar niet af kan krijgen wie weet lukt het met dit dieet.

  Groetjes Ida

 108. ook ik zou het graag proberen, ik heb al zoveel geprobeerd en het helpt een tijdje en dan ga je toch weer naar het oude eet patroon..

 109. Ik zou het dieet wel willen uitproberen. Ik ben werkzaam in het ziekenhuis als voedingsassistent en ik ben erg geintresseerd in voeding. Ik kom op mijn werk zeer veel mensen tegen die toch wel ‘iets’ te zwaar zijn en zie ook wat de consequenties daar van zijn.

 110. Ik zou het 2 dagen dieet graag willen testen.

  Ik ben 35 jaar 1.62 lang en weeg 70 kg.
  Ik heb nooit eerder hoeven lijnen en dat is misschien ook wel het geen waarom het me nu ook niet lukt.
  3 jaar geleden ben ik gescheiden en woog nog maar 53kg en paste ik in kinderkleding maat 164!
  Nu is het absoluut niet dat ik daar heen wil maar ik zou toch erg graag 10kg eraf willen hebben.
  Mensen reageren meteen dat je nu het “goede” leven weer hebt, maar ik ben alles behalve gelukkig met mijn lichaam op dit moment.
  Ik sport 4 x in de week. Ik sta dan 1 uur op de crosstrainer, maar alleen dat is niet voldoende. Nu mijn voeding nog.
  En daarom zou ik dus heel graag jullie dieet willen testen.

  Groetjes Tamara

 111. Ik heb al verschillende dingen geprobeerd en elke keer hou ik het wel een tijdje vol, maar op een bepaald punt schiet het er een beetje bij in.
  Vraag me wel af of zo crashen wel gezond is, maar een paar kilo’s minder zou ook fijn zijn :)

 112. Ik wil graag 15 kilo afvallen zodat mijn bloeddruk weer normaal wordt.
  Bovendien duik ik en dan is een lager gewicht ook zeer welkom.
  Wat ik ook probeer ik blijf altijd jojoen dan weer 10 kg kwijt en dan sluipen de kilo;s er weer aan zodra ik met een dieet stop. Erg frustrerend.
  Dus ik wil best in aanmerking komen voor de test.
  Groetjes Ineke

 113. Hallo,
  Ik heb al verschillende keren deze site bekeken, om te kijken welke dieet er nu bij mij past.
  Maar tjonge wat zijn er veel.
  Nu lijkt me het 2 dagen dieet wel wat.
  Ik zou graag mee willen testen en jullie mijn ervaringen delen.

  Ik zal me nog even voorstellen.
  Ik ben een jonge vrouw van eind de 20.
  Na de bevalling van een schitterende zoon ben ik nog nooit zo dik geweest.
  Oftewel ik vind mezelf te dik.
  Ik ben ongeveer 1.70 en weeg ruim 75 kilo.
  Zou de weegschaal graag richting de 60 zien gaan.
  Maar het lukt me maar niet.

  Ik ben erg enthousiast en wil graag met dit dieet starten.
  Ik hoor graag of ik ervoor in aanmerking kom en wat de precieze voorwaarden zijn.

  Misschien tot gauw

  Grt Helma

 114. Heeft iemand al wat gehoord? Is het ook bekent hoe het gaat? We moesten een reactie geven en zouden dan meer horen. Ik wil graag starten. Zouden wij ook bericht over kunnen krijgen over hoe nu verder?

  Groetjes Andrea

 115. Goedemorgen! Ik wil zo graag 6 of 7 kilo kwijt en het lukt me maar niet. Ik wil die kilo’s kwijt zijn voordat ik de vierdaagse van Nijmegen ga lopen! Ik wil het 2-dagen dieet wel uittesten! Ik hoor graag van jullie! groetjes

 116. Ik zou heel graag mee willen doen! Er moet bij mij minimaal 10 kilo af en het lukt me maar niet.
  Mijn grote hobby is koken. Het feit dat het steeds 2 dagen zijn en daarna ,met mate, normaal eten spreekt me zeer aan.
  Het doet me denken aan het brooddieet.1dag alleen droog brood en daarna weer een dag gewoon eten!
  Graag hoor ik van jullie.
  Hartelijke groet Jet

 117. Ik heb geen idee hoe het werkt maar wil het wel uittesten. Ik ben 1.74 lang en weeg nu ongeveer 123 kilo en wil nu absoluut terug naar de 75-80 kilo. Ben afgelopen maandag begonnen met het 7 dagen dieet van vetvrij.com.
  Graag een reactie ook als ik niet in aanmerking kom voor deze test.
  greot Monique

 118. Dit lijkt me een goede start om te beginnen. Iedereen weet hoe moeilijk het is die knop om te zetten. Ik wil heel graag deze 2 dieetdagen uit proberen.

 119. Ik heb sinds de overgang een hardnekkig buikje gekregen, ik lijk wel zwanger!
  Ik sta dus echt te popelen om het 2dagen dieet uit te proberen

 120. Ik zou wel graag meewerken en dit dieet uittesten.
  Ik ben erg benieuwd hoe het zal verlopen, maar ik heb er vertrouwen in.

  Met vriendelijke groet,

  Andrea Bakker

Klik hier voor meer ervaringen

Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com