Het 2 Dagendieet

Afvallen in 2021

Het twee dagendieet helpt je binnen notime in je bikini. De meeste mensen die diëten, houden dat maar moeilijk vol en ga jojoën. Het Het 2 dagendieet is lijnen een stuk eenvoudiger geworden. Je hoeft in ieder geval niet af te zien. Het 2 dagendieet is ook bekend als het 05:02 Horizondieet.

Test het 2 Dagendieet2dagendieet

We zijn op zoek naar ervaringen. Wil jij dit dieet voor ons uittesten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil jij meewerken aan een kort interview over dit onderbroken dieet? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Het 2 Dagendieet Boek

De Nederlandse vertaling van het boek van Michelle Harvie telt 400 pagina’s en is in juli 2013 uitgegeven door Kosmos uitgevers. Door het mentale aspect dat je na twee dagen diëten, alweer gewoon mag eten maakt de kans dat je je opeens toch weer te buiten gaat aan slecht voedsel minimaal.

Normaal Eten

Het klopt inderdaad dat je twee dagen strikt moet diëten, maar vervolgens mag je vijf dagen (binnen de richtlijnen) eten wat je wilt. Het geheim van het 2 dagendieet is het mentale aspect. Omdat je na twee dagen intensief lijnen weer ‘normaal’ mag eten is het beter vol te houden dan de meeste diëten.

Calorieën Tellen

Tijdens het 2 Dagen Dieet tel je maar 2 dagen per week calorieën. De overige 5 dagen mag je ‘normaal’ eten. Zelfs tussendoortjes zijn toegestaan.

Richtlijnen

Tijdens de twee dieetdagen mag je het volgende eten en drinken:

  • 4 porties zuivel
  • 4 glazen water
  • 4 porties groente
  • 1 stuk fruit
  • 1 multivitaminepil

De Auteur

Het boek is in Engeland en Amerika een bestseller en oorspronkelijk geschreven door Dr. Michelle Harvie en Prof. Tony Howell.

Verantwoord en Gezond Afvallen

Een goed alternatief voor het 2 dagen dieet is de 7 x 7 afslankmethode. De 7 x 7 methode heeft dezelfde sterke eigenschappen van het het 2 dagen dieet met als voordeel dat je geen hongergevoel hebt en het een beter resultaat heeft op de langere termijn.

Met het 7×7 Afslank Receptenboek is het eenvoudig om op een lekkere en verantwoorde manier 8 kilo per maand af te vallen. De voordelen van 7×7 op een rijtje:

  • De recepten bestaan enkel uit natuurlijke producten.
  • De recepten zijn voordelig en makkelijk te maken.
  • De recepten zijn geschikt voor het hele gezin.
  • De recepten helpen je wekelijks tot wel 2 kilo lichaamsvet te verbranden (elke week weer opnieuw).

7x7 button

7×7 ten opzichte van het vetvrij dieet

Overgewicht 7x7

Door de natuurlijke eigenschappen van de recepten is gewichtsverlies niet alleen gegarandeerd, het is ook nog eens blijvend.

Boekrecensie Informatie

Het 2 Dagendieet
Auteur: Michelle Harvie & Tony Howell
Prijs: € 14,99
ISBN: 9789021553764
Kosmos Uitgevers