Herbalife Review Ervaringen en Recepten

Er is veel kritiek op Herbalife, maar is dat wel terecht?  Heb jij een positieve of negatieve ervaringen met Herbalife? Dan wil ik je aanraden om dit artikel te lezen. 

Herbalife werd in 1980 opgericht als het eerste bedrijf in de welzijnsindustrie dat gericht was op een eenvoudige actieve en gezonde levensstijl. Het hoofdkantoor bevindt zich in Los Angeles. Inmiddels is het bedrijf beursgenoteerd en worden de producten door distributeurs in meer dan 75 landen ter wereld verkocht. Alle producten zijn wetenschappelijk getest en bevatten uitgebalanceerde kernvoeding, vitaminen en mineralen. Daarnaast is er een een lijn op het gebied van uiterlijke verzorging. Later werd HERBALIFE 24 geïntroduceerd. Dit zijn producten voor sporters of actieve mensen.

Herbalife Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Herbalife zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het testpakket t.w.v. 119 euro gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 36 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Herbalife graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Multi Level Marketing

Het bedrijf werkt volgens de multi level marketing formule. Het komt erop neer dat je het moet aanschaffen via een tussenpersoon. Deze tussenpersoon (consulent) krijgt voor elke verkoop een commissie. MLM is een bedrijfsmodel waar een piramide van zelfstandige verkopers inkomsten verwerft door directe verkoop van producten zoals in dit geval Juice Plus. Tevens kunnen ze nieuwe verkopers werven. MLM maakt gebruik van persoonlijke relaties tussen verkoper en klant. MLM wordt vaak bekritiseerd onder andere door vergelijking met een piramidespel.

In principe kan iedereen Herbalife distributeur worden. De basis ligt bij het zelf gebruiken van de producten en vervolgens anderen helpen om ook succesvol af te vallen middels de producten. Herbalife biedt voortdurend trainingen aan om de aankomend distributeur te helpen in het begeleiden van andere mensen. Hoewel kennis van zaken in het verkopen van de producten geen vereiste is om de producten te gaan verkopen biedt enige kennis van voeding en wat het lichaam nodig heeft wel voordelen in het adviseren. Vraag u distributeur naar het juiste gebruik van de producten, voldoende eiwit inname en het juist gebruik van tussendoortjes en succes zal niet uitblijven.

Herbalife Nederland

Herbalife is al vele jaren actief in Nederland. Het bedrijf begon begin jaren negentig met de verkoop van producten in Nederland. Inmiddels is er een heus hoofdkantoor voor Nederland en België. Er is een distributiecentrum in Venray. Vanuit dit centrum worden meerdere Europese landen voorzien.

Herbalife is onverminderd populair in Nederland. Er zijn honderden consulenten verspreid over heel Nederland. Ook in veel kleinere plaatsen kun je een Herbalife consulent(e) vinden die jou kan helpen om af te vallen.

Kosten Herbalife

Vaak denken mensen dat de producten van Herbalife erg prijzig zijn. Dit komt onder andere doordat bekend is dat Herbalife een multilevel marketingmethode hanteert, waarbij ook de consulente geld verdient aan de producten. In de praktijk vallen de prijzen voor de producten best mee.

Een pot met de Formula 1 voedingsshake bijvoorbeeld kost tussen de €30 en de €45 euro. Een verpakking met 14 proteïnerepen is voor ongeveer €15 euro verkrijgbaar. Daar staat tegenover dat je kosten bespaart omdat je minder geld kwijt bent aan het maken van je maaltijden. Ook ben je natuurlijk een stuk sneller klaar met het bereiden van je maaltijd. Dit scheelt ook weer natuurlijk.

Herbalife Prijzen

 • Herbalife quickstart programma Adviesprijs: € 96,25,-
 • Formula 1 shake maaltijdvervanger (780 gram) Adviesprijs: € 56,15,-
 • Formula 2 multivitaminencomplex Adviesprijs: € 18,75,-
 • F1 Maaltijdvervanger reep (56 gram) Adviesprijs: € 3,09,-
 • Aloë Vera Max Drinksiroop Adviesprijs: € 40,-
 • Instant Theedrank met kruidenextracten (100 gram) Adviesprijs: € 50,55,-
 • Vezel en kruidentabletten Adviesprijs: € 17,30,-

Herbalife Kopen

Er zijn verschillende plekken waar je online Herbalife kunt bestellen. In tegenstelling tot vroeger ben je niet meer veroordeeld tot de Herbalife consulent(e) bij jou in de buurt. Tegenwoordig zijn er ook webwinkels die de producten van Herbalife verkopen. Bij deze webwinkels kun je eenvoudig de producten bestellen tegen aantrekkelijke tarieven.

timfit ervaringen recensie

Daarnaast bieden veel van deze webwinkels een vorm van gratis advies aan. Dit gratis advies kan helpen om de producten van Herbalife op een betere manier te gebruiken. Op deze manier voorkom je dat je bijvoorbeeld honger krijgt. Heb je daarentegen behoefte aan een meer persoonlijke begeleiding, dan kun je altijd terecht bij een Herbalife consulent bij jou in de buurt.

Herbalife Goedkoop Online Bestellen

Een veelgehoord nadeel van Herbalife is dat het duur is omdat het uitsluitend door consulentes besteld kan worden. Gelukkig kun je het sinds kort ook voordelig online bestellen. Wil je goedkoop Herbalife producten kopen? Bezoek dan de online shop en maak een keuze uit alle Herbalife Producten. Van Voedingsshakes tot de Energydrank alles is aanwezig.

De shakes zijn gebaseerd op sojaproteïne en plantaardige koolhydraten voor een langer verzadigd gevoel. Een shake bevat 220 Kcal. En heb je het geprobeerd en werkt het voor jou niet: Herbalife biedt een 30 dagen niet goed, geld terug garantie.

Herbalife Shake Programma’s

De shakes werken met verschillende programma’s. Een belangrijk ingrediënt in deze programma’s is de formule 1 shake. Deze shake bevat veel eiwitten. Het is een bewezen principe dat eiwitrijke diëten kunnen leiden tot gewichtsverlies en meer spiermassa, zonder duidelijke nadelige gevolgen (bron).

Het Basis Welzijn Programma

 • U gebruikt hierbij 1 shake per dag, als ontbijt
 • Daarnaast de vezel en kruiden en de kruidenthee
 • Formule1
 • Vezel en kruidentabletten. Vezels spelen ook een belangrijke rol in het stimuleren van gewichtsverlies (bron).
 • Instant kruidendrank, original smaak 50 g
 • Dit eenvoudige programma is gericht op een gezonde start van de dag en helpt u bij het stabiel houden van uw gewicht.

Startprogramma gewichtsbeheersing

 • U vervangt nu 2 maaltijden per dag door een shake
 • Daarnaast gebruikt u aanvullende vitaminen en mineralen, vezel en kruidentabletten.
 • Formule 1
 • Formule 2
 • Vezel en kruidentabletten
 • Dit programma is gericht op een duurzaam resultaat op het gebied van gewichtsbeheersing.

Uitgebreid programma

U neemt het startprogramma gewichtsbeheersing, uitgebreid met de kruidenthee, cellnutrition en celluloss. Dit is een intensiever programma, voor mensen die snel hun kg’s kwijt willen. Daarnaast zul je ook zien dat de centimeters er af vliegen. Uitermate geschikt voor mensen met een zeer actief leven en veel stress. Herbalife biedt uitgebalanceerd voeding aangevuld met de juiste vitaminen en mineralen. U zult versteld staan van de uitwerking die het op uw lichaam heeft. Naast het behalen van uw gewichstdoelen zult u zich fitter en energieker gevoelen. En ook veel minder last hebben van snacktrack. Voor meer informatie over de producten en het voor uw geschikte programma kunt u het contact formulier invullen. Voor het uitwisselen van ervaringen ga je naar Het Forum of Het Blog. Het is een commercieel product. Aan de verkoop van producten wordt geld verdiend. Het goede nieuws is dat U dat ook kan. Vraag middels het contact formulier naar de zakelijke mogelijkheid.

Weightloss Challenge (WLC)

In veel plaatsen in Nederland en Belgie wordt gewerkt met een cursus over afvallen. De zogenaamde WLC. U komt wekelijks bijeen om te wegen en te meten in een groep. Daarnaast wordt er elke week een presentatie gegeven over gezonde voeding en worden de producten gepromoot. U bent echter niet verplicht om de producten te gebruiken. U mag op uw eigen manier afvallen. Echter wie het meest is afgevallen wint de pot. Een leuke een leerzame methode om af te vallen, gesponsord door Herbalife. Informeer bij u in de buurt.

Herbalife (negatieve) ervaringen

In de loop der jaren hebben veel mensen hun ervaringen met Herbalife met ons gedeeld. Verreweg de meeste mensen zijn erg positief over Herbalife. Een van de deelnemers geeft bijvoorbeeld aan dat zij dertig kilo verloren had nadat zij met Herbalife was gestart. Andere mensen geven aan dat zij binnen een paar weken meer dan vijf centimeter zijn verloren. Sommige mensen waren eerst sceptisch over het gebruik van de middelen, maar zijn later zelf coach geworden omdat zij overtuigd zijn van de werking van Herbalife.

Dit enthousiaste komt waarschijnlijk door de wetenschappelijk bewezen werking van eiwitrijke diëten. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat je met eiwitrijke diëten duurzaam kunt afvallen (bron). Tweederde van de bevolking beschikt volgens dit onderzoek over genen die ervoor zorgen dat diëten rijk in eiwitten erg effectief voor hen zijn. Bovendien bevat Herbalife ook nog allerlei andere voedingsstoffen, zoals vitaminen en mineralen. Deze zorgen voor een voller gevoel. Het is een van de redenen dat veel mensen het dieet lang vol kunnen houden.

Er zijn ook negatieve ervaringen met Herbalife. Zo geeft een van onze bezoekers aan dat zij moeite heeft om van de consulente van Herbalife af te komen. Zij is niet tevreden en niet meer geïnteresseerd in het product, maar wordt nog wel steeds benaderd door de consulent. Sommige mensen geven aan dat zij een goede begeleiding ontvangen van hun Herbalife coach, terwijl anderen minder begeleiding krijgen.

Herbalife Ervaringen

De Ervaring me Herbalife van Marieke

Ben je op zoek naar een deskundig voedingsadvies? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Marieke, 43 jaar. Naast mijn werk als verpleegkundige heb ik mijn eigen bedrijf als voedingscoach. Ik werk onder andere met de producten van Herbalife. Toen ik een aantal jaar geleden een burn-out kreeg, begon ik ook aan te komen in gewicht. Deels door de stresshormonen, maar deels ook door te veel ongezonde dingen te eten. Ik kreeg steeds meer trek in zoete dingen en was eigenlijk niet te verzadigen. Op een gegeven moment paste ik niet meer in mijn kleding, maar ik kreeg de knop niet om. Ik had gewoon iets nodig wat me zou helpen.

voedingswaarde herbalife
voedingswaarde herbalife

Normaal Eetpatroon

Ik ben toen begonnen met de producten van Herbalife en dit hielp mij enorm om weer in een normaal eetpatroon te komen. In korte tijd kon ik mijn kleding weer aan, maar ik merkte ook dat ik me veel beter ging voelen en weer energieker werd. Dat heeft mij doen besluiten om verder te gaan als voedingscoach. Ik doe dit met ontzettend veel plezier. Het is telkens weer leuk om de resultaten te zien bij mijn cliënten. Samen met de cliënt maak ik een plan wat past in zijn of haar leefstijl. We kijken eerst naar de huidige gewoonte van iemand en daar zetten we een nieuwe menulijst naast. In principe vervang je om af te vallen twee maaltijden door een voedzame shake.

Maar ik heb ook cliënten die dolgraag tussen de middag een boterham willen eten. Dan maken we dus een menulijst waarbij ze alleen het ontbijt vervangen. Als men zich daar goed aan houdt valt men ook af, al gaat het wel iets langzamer. Als mensen bij mij thuis langskomen voor een advies maak ik altijd een complete bodyscan. We meten het vetgehalte, het orgaanvet, het vocht gehalte, de spiermassa en de botten. Daarnaast meten we bepaalde punten van het lichaam om zo de voortgang in de gaten te kunnen houden.

Niet Crachen

Ik vind het erg belangrijk dat mijn cliënten niet crashen. Dat wil zeggen dat zij spiermassa gaan verliezen en daardoor hun metabolisme naar beneden bijstellen, zodat ze eerder aan gaan komen na hun afval periode. Ik maak dus voor iedereen een persoonlijk plan op maat om dit te voorkomen. Dat is ook meteen mijn advies voor iedereen die met shakes aan de slag gaat. Doe het niet op eigen houtje! Vraag een deskundig advies en neem geen genoegen met alleen de voorschriften op de verpakking. Dit voorkomt namelijk dat je gaat jo jo en. Iemand die90 kg weegt en naar de 80 wil geef je niet hetzelfde als iemand die 70 kg weegt en op 60 uit wil komen.

Herbalife heeft daarnaast nog veel aanvullende producten. Mijn favorieten zijn de speciale groene thee en de proteïne reepjes, als lekker tussendoortje. Je voelt je daarna weer verkwikt en verzadigd. Ik ben echter geen Pottenverkoper, zoals ik wel eens lees, bij mij staat de cliënt voorop! Ik help hem of haar slechts om het doel te bereiken wat men voor ogen heeft op een coachende manier. Ik geef adviezen over een blijvende verandering in iemands eet en denkpatroon, zodat het resultaat een blijvend resultaat wordt.

Kosten Herbalife

Voor veel mensen zijn de kosten een belangrijke overweging bij het kiezen voor een bepaald dieet. We hebben daarom even snel voor jou op een rijtje gezet wat het Herbalife dieet jou ongeveer zal gaan kosten. In een standaardprogramma met Herbalife worden twee maaltijden vervangen door shakes. Daarnaast neem je nog een tussendoortje en wellicht een kruidentablet of een kruidenthee.

Een maaltijd met eiwitshake kost iets meer dan een euro per dag (daar komen nog de kosten bij van melk). Als je echter thuis een broodmaaltijd maakt, ben je ongeveer hetzelfde kwijt. Een eiwitreep kost iets meer dan een euro. Dit is wellicht iets duurder dan je gebruikelijke tussendoortje.

Al met al zijn de kosten van een Herbalife programma dus vrij verwaarloosbaar. Je betaalt hoogstens ietsje meer dan wanneer je je normale eetpatroon volgt. Daar komt dan nog bij dat je gratis begeleiding krijgt.

Ervaringen met Herbalife

Heb je een vraag over Herbalife? Of wil je ervaringen uitwisselen? Bezoek dan Het Forum en Het Blog voor vragen en ervaringen met Herbalife.

188 Reacties

 1. Ik zou heel graag willen testen. Voornamelijk om af te vallen, maar ook om te kijken of dit werkt icm de wisseldiensten die ik werk. Aangezien ik nogal sceptisch ben tegenover de shakes, maar door voldoende sporten niet afval wil ik graag proberen of dit wel iets doet.

 2. Ik heb 4 bevallingen achter de rug waarbij ik ben aangekomen. Ik wil graag weer fit en energiek zijn om met mijn jongens te kunnen voetballen en rennen. Niets heeft geholpen om af te vallen tot nu toe. Dieet heeft ervoor gezorgd dat ik zelfs ben aangekomen. Heb veel over Herbalife gehoord. Alhoewel ik sceptisch ben zou ik het toch willen proberen

 3. Graag zou ik een testpakket van jullie willen ontvangen. Ben al een hele tijd bezig met koolhydraadarm eten. Maar die laatste kilo,s gaan er maar niet af jammergenoeg.
  Aangezien ik dit toch wel heel graag wil vandaar deze reaktie. Ik ben 60 jaar en als het nu niet gaat lukken dan lukt het nooit meer.
  Vriendelijke groet van ellen.

 4. Ik wil heel graag 8 kilo kwijt, maar met gewoon gezond eten ( denk door overgang) lukt het niet. Wellicht dat dit voor mij werkt.

 5. Graag zou ik Herbalife willen testen om te zien of dit effectief werkt zoals men beweerd. Ik weeg 108 kg en zou graag terug onder de 100 kg wegen. Daarom even proberen met Herbalife.

 6. Hi,

  Graag zou ik Herbalife willen proberen.
  Ik heb al meerdere diëten en groene thee pillen geprobeerd…maar niets helpt mij om die paar kilo kwijt te raken. Ook lees ik dat je je er fitter door voelt en dat het helpt tegen een opgeblazen buik/maag, waar ik erg vaak last van heb!
  Ik ben erg benieuwd of Herbalife voor mij de oplossing is en zou graag jullie testpersoon worden!!

  Groetjes liza

 7. Ik probeer al twee en half jaar om van de zwangerschap kilo’s af te komen maar op een of andre manier wil het maar niet lukken . Sporte heb ik geen tijd voor, dus dit lijkt me een goede alternatieven om nu voor de zomer paar kilootjes kwijt te raken.

 8. Ik wil Herbalife testen omdat ik veel vitamine te kort heb, veel moe ben, alles wat je nodig hebt zit in 1 shake en wil me beter voelen

 9. Wil graag van mijn zwangerschap kilo’s af en daarnaast wil ik graag info over het product of het ook geschikt is voor mensen met ziekte van crohn..

 10. Ik ben op korte tijd enkele kilo’s bijgekomen en ik krijg deze er maar niet af. Ik heb al vanalles geprobeerd maar niets werkt. Ik ben echt ten einde raad. Ik heb zowel negatieve als positieve commentaar gelezen over Herbalife en zou er graag zelf mijn mening over vormen.

 11. Ik ben iemand die vrij snel honger heeft en nogal moe is, dus ik kom gemakkelijk bij. Ik zou super graag herbalife uitproberen, ik heb al veel negatieve commentaren gehoord maar ben toch zelf eens benieuwd om te zien of het werkt.

 12. Ik heb al van alles geprobeerd ik sport wel maar niet intensief. Daarbij pak ik wat afslanken pillen maar heb geen resultaat. Daarom zou ik dit wel eens uit willen proberen

 13. Ik wil wel testpersoon zijn voor Herbalife.
  Wil iets afvallen vooral cm rond mijn buik niet perse in gewicht. Maar vooral meer energie krijgen de dag door.

 14. hoi hoi
  tot heden van alles gebruikt hippro etc etc niks helpt echt om een doorbraak te maken
  3 a 4 kilo gaat eraf maar dat was het dan
  in het verleden wel eens flink afgevallen door bijna niks te eten
  nooit herbalife geprobeerd zou toch nog 2 keer weer eens een nieuwe poging willen wagen om mijn leefstijl te veranderen evt met een test pakket wil graag zón 20 kilo afvallen

 15. Graag zou ik meer energie willen hebben en ook 10 kg willen afvallen zodat ik beter in mijn vel kom te zitten. Ik sta elke morgen doodmoe op.
  Dit lijkt me een mooie manier om te kijken of Herbalife mij kan helpen.
  Gr Miranda

 16. Ik ben op zoek naar een product dat mij kan helpen weer naar een normaal eetpatroon te komen. Ik heb een reset nodig. Nu ben ik heel nieuwsgierig of ik mijn energie blijf behouden of krijg ik juist meer energie? Is de smaak ok? Ik probeer het graag uit en deel dan met liefde mijn ervaringen. Hartelijke groet, Simone

 17. Hoi

  Ik zou het graag willen testen

  Heb een bruiloft van mijn zusje 18 april voor de wet en de bruiloft is 17 augustus

  Ik moet heuulll veeuul kilo’s kwijt 😅

  Mvg

 18. Ik wil wel graag dit product uittesten. Ben hier nog niet mee bekend en zoekende naar een manier om weer af te vallen en op gewicht te blijven daarna . Helaas al voor de zoveelste keer en hoop hiermee de laatste keer

 19. Hoi!

  Ik zou Herbalife onwijs graag willen testen. Na heel veel sporten, voeding en dieten weet ik nog steeds niet wat werkt voor mij!!

 20. Vaak zie ik mensen om mij heen die zeggen afgevallen te zijn met een shake. Ik geloof wel dat het kan maar wat ik graag zou willen testen is hoe snel je die kilo’s er weer aan komt.

 21. Hallo! Ik zou de producten graag uitproberen om een gezondere binnenkant te krijgen. Ik voel mij na een dag werken, zeker tegen het einde van de week, futloos en moe en zou hier graag verandering in zien.

 22. Ik zou dit graag Herbalife willen tests. Op dit moment heb ik flink wat overgewicht. Ik merk dat het mij in mijn dagelijks leven begint te beïnvloeden. Na een dag gewerkt te hebben ben ik op, futloos, moe en geen energie meer. Heb bergen kleding liggen waar ik uitgegroeid ben.
  Mijn doel is dat als het zomer is, ik weer lekker buiten kan lopen al we met vakantie zijn.En niet al loop te hijgen en te puffen als ik een klein stukje omhoog moet lopen.
  Zou leuk zijn als ik met dit startpakket de eerste kilo’s kwijt zou raken de 25kg die ik kwijt zou willen.

 23. hoi hoi ik ben gewoon radelos kleding past niet meer ik voel me gevangen in mijn lichaam en veels te snel buiten adem en ik zie door de bomen het bos niet meer….wat zou mij kunnen helpen?ik hoop dat de producten van herbalife me mijn leven weer terug kunnen geven

 24. 7,5 jaar geleden is er bij borstkanker geconstateerd. Hiervoor heb ik bestralingen, chemo en 5 jaar hormoonkuur gehad……en ben ik hierdoor behoorlijk aangekomen.

  Medio 2017 heb ze uitzaaiingen gevonden, waarvoor ik bestraald ben.

  Helaas is deze tumor in augustus jl weer teruggekomen en zit ik weer aan een hormoonkuur.

  Ik wil dolgraag afvallen, om gezondheidsredenen…..maar ook om weer lekker in mijn vel te voelen.

  Daarom hoop ik, dat ik gezien mijn medische achtergrond Herbalife mag uittesten om te kijken dat je in combinatie van hormonen en Herbalife…..en uiterraard met sporten toch kunt afvalllen.
  Ik ben benieuwd of dit product werkt en of u de uitdaging met mij durft aan te gaan

 25. Door een ontzettende zware periode ben ik veel aangekomen. Net naar Gran Canaria geweest, maar durf me niet eens in mijn badkleding te vertonen om zo met mijn kinderen te gaan zwemmen. Dus ik moet nu echt wat gaan doen. Ik wil er in ieder geval 15 kg vanaf, maar het liefste 20. Mijn grootste probleem zit in het snoepen wat erg versterkt word door stress. Ik ben nu dus zoekende naar iets wat mijn hongergevoel ook zeker kan stillen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik in de basis geen voorstander ben van shakes, ben er wat sceptisch over, maar zou het toch eens willen proberen en daarom kom ik graag in aanmerking voor een proefpakket om te kijken of me dat over de streep kan trekken om er inderdaad mee verder te gaan.

 26. Ik wil dit proberen om te kunnen aantonen dat dit produkt ook werkt bij 65 plussers. Prodimed gehad doch binnen time weer aangekomen.

 27. Trainen in de sportschool is één van de dingen die ik graag doe. Ik ben dan ook gek op het proberen van verschillende sportvoeding om hiermee mijn opgestelde dieet te volgen. Echter is de kwaliteit van deze producten niet altijd even goed en wordt er niet altijd resultaat mee geboekt. Het zou mij zeer tof lijken om een dieet te combineren met herbalife producten. Hopelijk boek in hiermee wel resultaat! Verder denk ik dat als het goed werkt, veel van mijn sportvrienden dit ook zouden willen proberen.

 28. Hello, I would love to test Herbalife products because I want to change my nutritional lifestyle and lose the extra fat! I’ve been exercising for many years now, but I still have a bad muscle vs. fat ratio, and I know for sure that this due to my bad nutritional behavior. I want to change this and I think that Herbalife is a good way to go!

 29. Graag wil ik herbalife testen omdat ik vele andere dingen geprobeerd heb. Daarbij ook het progamma van juice plus. Voor mij was dit lastig vol te houden en de shakes vond ik ook vies. Na mijn zwangerschap ben ik 11 kilo aangekomen en ik ben een jong volwassen vrouw van 20 jaar dat graag wilt stralen en zich niet hoeft te vergelijken met andere. Ik doe dit altijd met mijn leeftijdsgenoten en voel me heel onzeker erdoor. Ik wil weer lekker in me vel zitten, gezond eten en weer stralen met het herbalife progamma. Een vriendinnetje van mij heeft mij de shake vanille laten proeven en ik vond het heerlijk. Dus wil dit graag proberen om te kijken of dit voor mij het passende progamma is en zou graag met jullie verder willen werken aan mijn doel gewicht.

 30. Ik wil graag Herbalife testen, omdat ik overgewicht heb en graag ongeveer 20 kilo wil afvallen. Diverse diëten geprobeerd, bij diëtistes geweest, echter zonder het gewenste resultaat. Ik wil dagelijks twee maaltijden vervangen door Herbalife shakes in combinatie met de kruiden- en vezeltabletten. Ik lees op internet goede en minder goede recensies. Ik wil graag van de mogelijkheid gebruik maken om het product gratis te testen, zodat ik kan beoordelen of het iets voor mij is.

 31. Als fervent sporter hoop ik komende winter enkele extra kilogrammen vet te verliezen en eventueel ook wat spiermassa te winnen. Tijdens mijn laatste deelname aan de ironman van Maastricht (afgelopen zomer 05/08/2018) bedroeg mijn vetpercentage ongeveer 14%. Ik had het de laatste weken voor de wedstrijd ook moeilijk om dit nog lager te krijgen.
  Volgend seizoen zou ik graag mijn vetpercentage richting 11 a 12,5% wensen te verlagen. Toename aan spiermassa zou meegenomen zijn, maar mag zeker ook niet overwegen. Te veel spiermassa zou ook niet positief zijn voor mijn wedstrijdgewicht. Mijn grote doel voor komend seizoen is de Ironman van Nice op 30/06/2019. Misschien kunnen de herbalife producten me in eerste instantie en zonder te grote gewichtstoename door de winterperiode helpen en me daarna volledig klaarstomen tegen de wedstrijd in Nice

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.