Herbalife Review Ervaringen en Recepten

Er is veel kritiek op Herbalife, maar is dat wel terecht?  Heb jij een positieve of negatieve ervaringen met Herbalife? Dan wil ik je aanraden om dit artikel te lezen. 

Herbalife werd in 1980 opgericht als het eerste bedrijf in de welzijnsindustrie dat gericht was op een eenvoudige actieve en gezonde levensstijl. Het hoofdkantoor bevindt zich in Los Angeles. Inmiddels is het bedrijf beursgenoteerd en worden de producten door distributeurs in meer dan 75 landen ter wereld verkocht. Alle producten zijn wetenschappelijk getest en bevatten uitgebalanceerde kernvoeding, vitaminen en mineralen. Daarnaast is er een een lijn op het gebied van uiterlijke verzorging. Later werd HERBALIFE 24 geïntroduceerd. Dit zijn producten voor sporters of actieve mensen.

Timfit korting banner

Herbalife Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Herbalife zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het testpakket t.w.v. 119 euro gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 36 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Herbalife graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Multi Level Marketing

Het bedrijf werkt volgens de multi level marketing formule. Het komt erop neer dat je het moet aanschaffen via een tussenpersoon. Deze tussenpersoon (consulent) krijgt voor elke verkoop een commissie. MLM is een bedrijfsmodel waar een piramide van zelfstandige verkopers inkomsten verwerft door directe verkoop van producten zoals in dit geval Juice Plus. Tevens kunnen ze nieuwe verkopers werven. MLM maakt gebruik van persoonlijke relaties tussen verkoper en klant. MLM wordt vaak bekritiseerd onder andere door vergelijking met een piramidespel.

In principe kan iedereen Herbalife distributeur worden. De basis ligt bij het zelf gebruiken van de producten en vervolgens anderen helpen om ook succesvol af te vallen middels de producten. Herbalife biedt voortdurend trainingen aan om de aankomend distributeur te helpen in het begeleiden van andere mensen. Hoewel kennis van zaken in het verkopen van de producten geen vereiste is om de producten te gaan verkopen biedt enige kennis van voeding en wat het lichaam nodig heeft wel voordelen in het adviseren. Vraag u distributeur naar het juiste gebruik van de producten, voldoende eiwit inname en het juist gebruik van tussendoortjes en succes zal niet uitblijven.

Herbalife Nederland

Herbalife is al vele jaren actief in Nederland. Het bedrijf begon begin jaren negentig met de verkoop van producten in Nederland. Inmiddels is er een heus hoofdkantoor voor Nederland en België. Er is een distributiecentrum in Venray. Vanuit dit centrum worden meerdere Europese landen voorzien.

Herbalife is onverminderd populair in Nederland. Er zijn honderden consulenten verspreid over heel Nederland. Ook in veel kleinere plaatsen kun je een Herbalife consulent(e) vinden die jou kan helpen om af te vallen.

Kosten Herbalife

Vaak denken mensen dat de producten van Herbalife erg prijzig zijn. Dit komt onder andere doordat bekend is dat Herbalife een multilevel marketingmethode hanteert, waarbij ook de consulente geld verdient aan de producten. In de praktijk vallen de prijzen voor de producten best mee.

Een pot met de Formula 1 voedingsshake bijvoorbeeld kost tussen de €30 en de €45 euro. Een verpakking met 14 proteïnerepen is voor ongeveer €15 euro verkrijgbaar. Daar staat tegenover dat je kosten bespaart omdat je minder geld kwijt bent aan het maken van je maaltijden. Ook ben je natuurlijk een stuk sneller klaar met het bereiden van je maaltijd. Dit scheelt ook weer natuurlijk.

Herbalife Prijzen

 • Herbalife quickstart programma Adviesprijs: € 96,25,-
 • Formula 1 shake maaltijdvervanger (780 gram) Adviesprijs: € 56,15,-
 • Formula 2 multivitaminencomplex Adviesprijs: € 18,75,-
 • F1 Maaltijdvervanger reep (56 gram) Adviesprijs: € 3,09,-
 • Aloë Vera Max Drinksiroop Adviesprijs: € 40,-
 • Instant Theedrank met kruidenextracten (100 gram) Adviesprijs: € 50,55,-
 • Vezel en kruidentabletten Adviesprijs: € 17,30,-

Herbalife Kopen

Er zijn verschillende plekken waar je online Herbalife kunt bestellen. In tegenstelling tot vroeger ben je niet meer veroordeeld tot de Herbalife consulent(e) bij jou in de buurt. Tegenwoordig zijn er ook webwinkels die de producten van Herbalife verkopen. Bij deze webwinkels kun je eenvoudig de producten bestellen tegen aantrekkelijke tarieven.

timfit ervaringen recensie

Daarnaast bieden veel van deze webwinkels een vorm van gratis advies aan. Dit gratis advies kan helpen om de producten van Herbalife op een betere manier te gebruiken. Op deze manier voorkom je dat je bijvoorbeeld honger krijgt. Heb je daarentegen behoefte aan een meer persoonlijke begeleiding, dan kun je altijd terecht bij een Herbalife consulent bij jou in de buurt.

Herbalife Goedkoop Online Bestellen

Een veelgehoord nadeel van Herbalife is dat het duur is omdat het uitsluitend door consulentes besteld kan worden. Gelukkig kun je het sinds kort ook voordelig online bestellen. Wil je goedkoop Herbalife producten kopen? Bezoek dan de online shop en maak een keuze uit alle Herbalife Producten. Van Voedingsshakes tot de Energydrank alles is aanwezig.

De shakes zijn gebaseerd op sojaproteïne en plantaardige koolhydraten voor een langer verzadigd gevoel. Een shake bevat 220 Kcal. En heb je het geprobeerd en werkt het voor jou niet: Herbalife biedt een 30 dagen niet goed, geld terug garantie.

Herbalife Shake Programma’s

De shakes werken met verschillende programma’s. Een belangrijk ingrediënt in deze programma’s is de formule 1 shake. Deze shake bevat veel eiwitten. Het is een bewezen principe dat eiwitrijke diëten kunnen leiden tot gewichtsverlies en meer spiermassa, zonder duidelijke nadelige gevolgen (bron).

Het Basis Welzijn Programma

 • U gebruikt hierbij 1 shake per dag, als ontbijt
 • Daarnaast de vezel en kruiden en de kruidenthee
 • Formule1
 • Vezel en kruidentabletten. Vezels spelen ook een belangrijke rol in het stimuleren van gewichtsverlies (bron).
 • Instant kruidendrank, original smaak 50 g
 • Dit eenvoudige programma is gericht op een gezonde start van de dag en helpt u bij het stabiel houden van uw gewicht.

Startprogramma gewichtsbeheersing

 • U vervangt nu 2 maaltijden per dag door een shake
 • Daarnaast gebruikt u aanvullende vitaminen en mineralen, vezel en kruidentabletten.
 • Formule 1
 • Formule 2
 • Vezel en kruidentabletten
 • Dit programma is gericht op een duurzaam resultaat op het gebied van gewichtsbeheersing.

Uitgebreid programma

U neemt het startprogramma gewichtsbeheersing, uitgebreid met de kruidenthee, cellnutrition en celluloss. Dit is een intensiever programma, voor mensen die snel hun kg’s kwijt willen. Daarnaast zul je ook zien dat de centimeters er af vliegen. Uitermate geschikt voor mensen met een zeer actief leven en veel stress. Herbalife biedt uitgebalanceerd voeding aangevuld met de juiste vitaminen en mineralen. U zult versteld staan van de uitwerking die het op uw lichaam heeft. Naast het behalen van uw gewichstdoelen zult u zich fitter en energieker gevoelen. En ook veel minder last hebben van snacktrack. Voor meer informatie over de producten en het voor uw geschikte programma kunt u het contact formulier invullen. Voor het uitwisselen van ervaringen ga je naar Het Forum of Het Blog. Het is een commercieel product. Aan de verkoop van producten wordt geld verdiend. Het goede nieuws is dat U dat ook kan. Vraag middels het contact formulier naar de zakelijke mogelijkheid.

Weightloss Challenge (WLC)

In veel plaatsen in Nederland en Belgie wordt gewerkt met een cursus over afvallen. De zogenaamde WLC. U komt wekelijks bijeen om te wegen en te meten in een groep. Daarnaast wordt er elke week een presentatie gegeven over gezonde voeding en worden de producten gepromoot. U bent echter niet verplicht om de producten te gebruiken. U mag op uw eigen manier afvallen. Echter wie het meest is afgevallen wint de pot. Een leuke een leerzame methode om af te vallen, gesponsord door Herbalife. Informeer bij u in de buurt.

Herbalife (negatieve) ervaringen

In de loop der jaren hebben veel mensen hun ervaringen met Herbalife met ons gedeeld. Verreweg de meeste mensen zijn erg positief over Herbalife. Een van de deelnemers geeft bijvoorbeeld aan dat zij dertig kilo verloren had nadat zij met Herbalife was gestart. Andere mensen geven aan dat zij binnen een paar weken meer dan vijf centimeter zijn verloren. Sommige mensen waren eerst sceptisch over het gebruik van de middelen, maar zijn later zelf coach geworden omdat zij overtuigd zijn van de werking van Herbalife.

Dit enthousiaste komt waarschijnlijk door de wetenschappelijk bewezen werking van eiwitrijke diëten. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat je met eiwitrijke diëten duurzaam kunt afvallen (bron). Tweederde van de bevolking beschikt volgens dit onderzoek over genen die ervoor zorgen dat diëten rijk in eiwitten erg effectief voor hen zijn. Bovendien bevat Herbalife ook nog allerlei andere voedingsstoffen, zoals vitaminen en mineralen. Deze zorgen voor een voller gevoel. Het is een van de redenen dat veel mensen het dieet lang vol kunnen houden.

Er zijn ook negatieve ervaringen met Herbalife. Zo geeft een van onze bezoekers aan dat zij moeite heeft om van de consulente van Herbalife af te komen. Zij is niet tevreden en niet meer geïnteresseerd in het product, maar wordt nog wel steeds benaderd door de consulent. Sommige mensen geven aan dat zij een goede begeleiding ontvangen van hun Herbalife coach, terwijl anderen minder begeleiding krijgen.

Herbalife Ervaringen

De Ervaring me Herbalife van Marieke

Ben je op zoek naar een deskundig voedingsadvies? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Marieke, 43 jaar. Naast mijn werk als verpleegkundige heb ik mijn eigen bedrijf als voedingscoach. Ik werk onder andere met de producten van Herbalife. Toen ik een aantal jaar geleden een burn-out kreeg, begon ik ook aan te komen in gewicht. Deels door de stresshormonen, maar deels ook door te veel ongezonde dingen te eten. Ik kreeg steeds meer trek in zoete dingen en was eigenlijk niet te verzadigen. Op een gegeven moment paste ik niet meer in mijn kleding, maar ik kreeg de knop niet om. Ik had gewoon iets nodig wat me zou helpen.

voedingswaarde herbalife
voedingswaarde herbalife

Normaal Eetpatroon

Ik ben toen begonnen met de producten van Herbalife en dit hielp mij enorm om weer in een normaal eetpatroon te komen. In korte tijd kon ik mijn kleding weer aan, maar ik merkte ook dat ik me veel beter ging voelen en weer energieker werd. Dat heeft mij doen besluiten om verder te gaan als voedingscoach. Ik doe dit met ontzettend veel plezier. Het is telkens weer leuk om de resultaten te zien bij mijn cliënten. Samen met de cliënt maak ik een plan wat past in zijn of haar leefstijl. We kijken eerst naar de huidige gewoonte van iemand en daar zetten we een nieuwe menulijst naast. In principe vervang je om af te vallen twee maaltijden door een voedzame shake.

Maar ik heb ook cliënten die dolgraag tussen de middag een boterham willen eten. Dan maken we dus een menulijst waarbij ze alleen het ontbijt vervangen. Als men zich daar goed aan houdt valt men ook af, al gaat het wel iets langzamer. Als mensen bij mij thuis langskomen voor een advies maak ik altijd een complete bodyscan. We meten het vetgehalte, het orgaanvet, het vocht gehalte, de spiermassa en de botten. Daarnaast meten we bepaalde punten van het lichaam om zo de voortgang in de gaten te kunnen houden.

Niet Crachen

Ik vind het erg belangrijk dat mijn cliënten niet crashen. Dat wil zeggen dat zij spiermassa gaan verliezen en daardoor hun metabolisme naar beneden bijstellen, zodat ze eerder aan gaan komen na hun afval periode. Ik maak dus voor iedereen een persoonlijk plan op maat om dit te voorkomen. Dat is ook meteen mijn advies voor iedereen die met shakes aan de slag gaat. Doe het niet op eigen houtje! Vraag een deskundig advies en neem geen genoegen met alleen de voorschriften op de verpakking. Dit voorkomt namelijk dat je gaat jo jo en. Iemand die90 kg weegt en naar de 80 wil geef je niet hetzelfde als iemand die 70 kg weegt en op 60 uit wil komen.

Herbalife heeft daarnaast nog veel aanvullende producten. Mijn favorieten zijn de speciale groene thee en de proteïne reepjes, als lekker tussendoortje. Je voelt je daarna weer verkwikt en verzadigd. Ik ben echter geen Pottenverkoper, zoals ik wel eens lees, bij mij staat de cliënt voorop! Ik help hem of haar slechts om het doel te bereiken wat men voor ogen heeft op een coachende manier. Ik geef adviezen over een blijvende verandering in iemands eet en denkpatroon, zodat het resultaat een blijvend resultaat wordt.

Kosten Herbalife

Voor veel mensen zijn de kosten een belangrijke overweging bij het kiezen voor een bepaald dieet. We hebben daarom even snel voor jou op een rijtje gezet wat het Herbalife dieet jou ongeveer zal gaan kosten. In een standaardprogramma met Herbalife worden twee maaltijden vervangen door shakes. Daarnaast neem je nog een tussendoortje en wellicht een kruidentablet of een kruidenthee.

Een maaltijd met eiwitshake kost iets meer dan een euro per dag (daar komen nog de kosten bij van melk). Als je echter thuis een broodmaaltijd maakt, ben je ongeveer hetzelfde kwijt. Een eiwitreep kost iets meer dan een euro. Dit is wellicht iets duurder dan je gebruikelijke tussendoortje.

Al met al zijn de kosten van een Herbalife programma dus vrij verwaarloosbaar. Je betaalt hoogstens ietsje meer dan wanneer je je normale eetpatroon volgt. Daar komt dan nog bij dat je gratis begeleiding krijgt.

Ervaringen met Herbalife

Heb je een vraag over Herbalife? Of wil je ervaringen uitwisselen? Bezoek dan Het Forum en Het Blog voor vragen en ervaringen met Herbalife.


131 Reacties

 1. zelf ben ik goed afgevallen en weet dat het een probleem is om je gewicht stabiel te houden. Doe het daarom stap voor stap. Een baby kan ook niet gelijk al rennen. Dus het is opnieuw leren om goed met eten bezig te zijn. Ik begeleid nu mensen met gewichtsproblemen. Dus wil je meer over voeding of over herbalife weten meld je dan aan via kiesgezondafslanken.com

 2. Ik ben 3 weken geleden gestart met Herbalife. Dat ging goed, was 3.5 kg kwijt. Afgelopen weekend een weekend weggeweest en daar me teveel laten gaan, nu weer +0.5 maar ik ga er weer tegenaan.

  De shakes bevallen met prima, mits het met vruchtensap is, ik krijg het niet weg met zuivel. Het gaat alleen minder hard dan ik zou willen (al is een kg per week best netjes..) maar moet dan ook nog wel een sport vinden die bij mij past (vanwege kapotte schouder) op dit moment fiets ik veel.

  We gaan wel zien waar het schip strand. Voorlopig heb ik nog genoeg formule 1 staan en ook maaltijdrepen aangeschaft (handig voor op het werk of onderweg) Ik ga wel overstappen van de kruiden/vezeltabletten naar aloesiroop vanwege buikpijn, dus ben benieuwd.

  • Hoi Patricia,

   Krijg je hierin wel nauwe opvolging?Iemand die je wekelijks belt en je ook tips geeft om bv veel water te drinken en veel fruit te eten en proteine rijke tussendoortjes?Opvolging is erg belangrijk hoor en een extra service wat goed kan werken voor de motivatie. Ik hoop voor je dat het bevalt en anders kan ik je altijd in contact brengen met iemand die je er goed in begeleidt!

   Succes ermee!

   groetjes,
   cheyenne

 3. Ik moet eerlijk zeggen dat herbalife gewoon troep is met te veel chemische stoffen erin nou als ik die wil koop ik ze wel bij de droogist.
  Verder wordt het me bijna me strot in gedouwd zonder eerst te luisteren naar me wat ik wil, nee verkopen maar lekker euro’s vangen over de rug van zieke mensen.
  Ze moeten direct deze smerige praktijken eens hard aan pakken.
  Je kan never nooit gezond afvalen via shakes bestaat niet na paar jaar zult ge merken dat het waste of money is.
  Pilletje om vet af te breken dat is echt een grap.

  Ik ben er niet ingetrapt had het meteen door waar de zogenamde begeleitster naar toe wilde.

  Kortom mensen laat je niet verlijden door dit.

  Afvallen is gewoon gezonder leven sporten en gezond eten das alles ik raak me kilo’s gewoon kwijt door normaal leven zonder shake troep en zo.

  • Het is heel jammer dat je zo bent benadert door de verkopers van Herbalife, want die heb je er ook tussen zitten. Er is ook een netwerk van mensen die echt met hart voor de mens werken en je echt willen helpen en je totaal begeleiden van begin tot eind, zonder je producten door de keel te duwen. Dit is inderdaad absoluut verkeerd. Mocht je toch eens willen proberen heb ik de juiste contactpersoon voor je, is een absolute topbegeleider. Of je kan bij mij terecht. Herbalife is echt volwaardige goede voeding en echt geen troep wat te vergelijken is met wat je bij de drogist kunt kopen.

   gr. cheyenne sterk

 4. Hoi, Ik ben nog maar 1 week en 1 dag bezig met herbalife. ik woog 83 kgr en na 1 week 81 kgr Mijn streefgewicht is 58 kgr Ik vind de chocolade smaak lekker , (de cookies and crumbles iets minder) Maar ik heb geen zin meer in tussendoortjes, en honger zeker ook niet meer, de eerste 3 dagen nog wel. het gaat goed en veel kan ik na een week nog niet zeggen. Ik ben supper gemoiveerd en ga dit zeker blijven doen. t’is gemakkelijk, en ik moet ùmij maar zorgen maken over 1 goeie maaltijd per dag. Ik eet die ene maaltijd s’middags en sla en tomaat zijn er zeker altijd bij, ook vis en kip. volkoren brood of dieet brood maar ik overdrijf er niet mee, heb bijna geen zin meer in zoet, In de thee doe ik soms een lepeltje honing als ik hem warm drink, maar drink hem ook koud zonder zoet. Dat is mijn enigste tussendoortje en als ik toch nog veel zin hem in iets anders eet ik vruchten of een potje natuur yougurt.

  • Krijg je goede begeleiding hierin?dat je om de zoveel tijd contact met iemand krijgt over je vorderingen?

   gr. cheyenne

 5. Is het zo stil omdat iedereen gestopt is of zijn er geen tevreden of ontevreden herbalife gebruikers meer ?

  zelf ben ik er vorig jaar mee begonnen en ben toen in half jaar tijd 20 kg mee afgevallen (eventueel foto’s van mij heb ik nog wel om dat te laten zien).

  moest afvallen omdat ik voor ik met herbaliufe begon hartklachten had en onder controle sta bij een cardioloog die vond dat ik toch wel wat moest afvallen. nu in totaal 22 kg afgevallen en begonnen met een opleiding voedingsconsulent en daarnaast zelf distributeur geworden, want vind het mooi en prettig om anderen te kunnen helpen.

  het commerciele verhaaltjes vertellen vind ik niet wat bij herbalife hoort, wat er wel bij hoort is de goede begeleidig die de mensen verdienen.
  en vooral niet te vergeten.. ik vind het zelf een goed product maar vind niet dat iedereen dat moet vinden, daar is men vrij in. maar geef het wel een kans, er is niet voor niets de 30-dagen-niet-tevreden-geld-terug garantie.

  • Ben ik absoluut met je eens, met je insteek. echt top dat je zo insteek hebt. en herbalife is een prima, goede volwaardige ondersteuning van een gezond leefpatroon. Het is ook geen medicijn maar gewoon goede voeding!Top dat je zo op de goede weg bent!

   gr. cheyenne

 6. hey iedereen,

  Jaren terug heb ik herbalife gebruikt en ik was er toen uiterst tevreden over !! de eerste dagen had ik het enorm lastig door het hongergevoel en het “afkicken” van de cola. Ik had toen een hele goede begeleider : Marnix De Keyser uit de streek van Leuven maar ben jammer genoeg zijn telefoonnummer kwijt want die man kon je moed insoreken als het ff minder ging en dankzij hem hield ik het vol ! Elke week belde hij mij om mijn gewicht te weten en mij te blijven aanmoedigen. Ik verloor toen ongeveer 8 kg in een maand of drie/vier en voelde mij zo energiek dat ik soms over huizen kon springen !! Kent er iemand toevallig mijn begeleider van toen ?? Of heeft iemand zijn GSM-nummer ? Dan zou ik zovlug mogelijk opnieuw willen starten !!

  Groeten en alvast bedankt

  • Hoi Kathleen,

   Ik ken degene waar jij herbalife bij kocht niet. Wel kan ik je het nummer / emailadres geven van degene die mij begeleidt.
   Stuur mij een mailtje dan vraag ik of zij contact met je opneemt.

  • Hoi Katleen,

   Als je een Herbalife Distributeur zoekt in Nederland kun je het beste contact opnemen met Herbalife Nederland.

   contact met Herbalife

   klik op nee en vul het formulier in.

   Succes en hou je ons op de hoogte?

 7. Hoi allemaal,

  Ik ben een erg enthousiaste herbalifegebruiker. Niet alleen doordat ik er twee kledingmaten mee ben afgeslankt.
  Maar vooral over de gezondeheidsresultaten die er binnen mijn gezin zijn behaald. Zo heb ik mijn allergieën onder controle. Yes heerlijk een hele bos bloemen (met stuifmeel) en nergens geen last van. Mijn man heeft MS en de artsen verbazen zich over zijn conditie.

  Angelique

 8. ik heb zelf een unieke ervaring met de produkten van herbalife, het heeft mijn leven veranderd dankzij herbalife . is mijn depressie zo goed als voorbij en heb ik meer energie en ben ik 11 kilo en 32 cm minder . DANK U HERBALIFE.Ik ben nu zelf supervisor geworden omdat ik zo tevreden was over de produkten en zelf de mensen wil helpen . die ook problemen hebben . Er gaat voor mij een nieuwe wereld open. ik ga ook mee naar extravaganza in Stockholm , en voor de eerste keer in een vliegtuig zitten.yes why can. JHEEEEE.

 9. Hoi,

  Ik ga morgen beginnen met Herbalife. Ik ga vanavond bij mijn begeleidster de spullen ophalen. Ik ben erggggg benieuwd wat voor resultaat het opleverd. Ik wil 10 Kilo afvallen.

  Hoe gaat het met de rest?

  Ellen

 10. is iedereen gestopt met Herbalife?? het is hier zo stil, ik had de stille hoop dat het hier ook druk zo zijn net zoals op de andere forums.

  wel jammer, maar wie weet word het weer wat hier

 11. Ik doe mee aan de WLC van Herbalife ben heel serrieus bezig en toen ik ging wegen was ik aan gekomen snap er niet veel van doe zo me best. Vraag me af hoe jullie herbalife gebruiken ik moet 1376 kcal per dag eten dus ik neem 3 shakes avond eten en dan nog een reep erbij en dan zit ik nog maar aan de 1276 kcal.
  Wie wil me advies geven

  • Helma

   3 shakes en een avondmaaltijd is meer iets om aan te komen dan om af te vallen denk ik zo

   afslanken doe je met 2 shakes en een gevarieerde avondmaaltijd. en tussendoortjes 2 maal per dag.

   ben je nu nog bezig of ben je gestopt ?

 12. ik heb zelf ook herbalife gebruikt en moet zeggen het vloog eraf
  ik sporte 2 keer per week maar kreeg wel lichaamlijke problemen
  kreeg ineens bloed in de urine en blaasonstekingen waar ik nooit last van had .kreeg last van het sporten vanwege toch teveel ook verlies van spierafval wat je dus met sporten weer terug moest krijgen
  was blij dat mijn kilo’s eraf waren .maar doordat ik dus stopte van wegen die klachten, waren die kilo’s er zo weer erbij terwijl ik dus netjes alles deed volgens het boekje ,maar dan zonder shake’s en al die tabletten . ik zou ook nooit meer herbalife gebruiken omdat er toch iets niet helemaal lichaamlijk goed ging in mijn lichaam en er blijken meerdere deze klachten te hebbben gehad die ik in de loop van de tijd hoorde van andere gebruikers .heb verder een prima begeleiding te hebben gehad maar ik vind is van herbalife dat het net een piramide spel is alles wat ik mankeerde hadden de begeleiding ook wel eens gehad een heel mooi verkoop praatje, en dat stond mij niet aan .dus ik heb mijn oude gewicht van 15 kilo terug en accepteer maar dat ik dik ben want als je eens lijn lijn je je hele leven en ik wil ook wel eens niet hoeven te denken mag ik dit wel

 13. Ik zou graag meer willen weten over Herbalife in combinatie met Topsport.

  Niet zo ver van mijn woning zit een officiele herbalife verdeler: (Boortmeerbeek)

  Maar zoals ik al aanhaalde wil ik eerst wat meer te weten komen over Herbalife in Sport.

 14. Hoi Annick,

  Nee, sorry, hier heb ik geen ervaring mee. Ik zou het zeker aan je distributeur vragen of hun hier ervaring mee hebben.

  Inmiddels ben ik al een héle poos van de herbalife afgestapt en doe nu weight watchers wat mij goed bevalt.

  Sterkte ermee hoor!

 15. hallo,zijn er mensen die ervaring hebben met herbalife en bloedverdunners? Ik nam herbalife maar moet er mee stoppen van de dokter omdat mijn bloed terug dikker werd.

  • annick

   jou vraag./probleem heb ik eens doorgesproken met de cardioloog waar ik bij onder controle sta.

   Deze geeft aan dat geen probleem is om herbalife te nemen als je bloedverdunners neemt. Wel geeft ie aan om dan 1 keer per 3 maanden te laten controleren, want als je bloed er al “dikker” van zou worden moeten ze dat met je bloedverdunners gewoon bijstellen.

  • overigens gebruik ik zelf ook bloedverdunners en mijn cardioloog vond het beter dat ik die 22 kg kwijt was dan dat ik me druk moest maken om m’n bloed.

 16. Goede begeleiding is inderdaad belangrijk, maar het is ook belangrijk om alleen die producten te gebruiken die je echt nodig hebt!

  Enkele voorbeelden?

  Stel, je neemt twee shakes per dag, aangevuld met een ‘normale’ maaltijd en twee tot drie tussendoortjes. Neem je als tussendoortje een stuk fruit? En bestaat je normale maaltijd voor een deel uit verse groenten? Dan heb je geen vitamine- en mineralencomplex nodig!

  Ga je regelmatig naar het toilet, en heeft je stoelgang een normale consistentie? Waarom zou je dan kruiden- en vezeltabletten nemen?

  Een goede distributeur adviseert en verkoopt je alleen wat je echt nodig hebt, en op die manier bespaar je al snel heel wat geld! En wie wil dat nu niet?

  Wil je graag meer informatie over onze werkwijze? Neem dan een kijkje op onze website (www.herba-belgie.be), en vul volledig vrijblijvend het contactformulier in.

 17. Hai Hannah, dat zijn me nogal een boel vragen…

  Ik gebruik formule 1 2 x per dag: dus de shakepoeder,
  ’s morgens doe ik daar de proteïne poeder bij door, ’s middags niet.

  Verder 2 x 3 vezel en kruidentabletten en 3 multi vitamine,

  En dan heb ik de thermojetics thee: als vetblokker.

  Ik ben vanaf maart bezig en heb er 5 kilo af. Het vetpercentage wordt ook minder.

  Op het ogenblik steek ik lichamelijk slecht in mijn vel maar dat komt door m’n rug. Ik had genoeg energie.

  Honger gevoel Ja: met name ’s middags om een uur of 3 half 4 maar zij adviseert dan om een kleine shake te nemen of lekker rauwkost te knabbelen.

  ook mag ik 2 wasa vezelrijk knackebrood met huttenkase nemen als ik trek heb. Daar mag dan een likje honing op: is errug lekker!

  Avondmaaltijd koolhydraten beperken, meer groente erin verwerken! En dat werkt ook goed.

  Succes!

 18. Hallo Miepie,
  Ik ben nu ook ongeveer 2 maanden mee bezig, maar ik ben geen kilo afgevallen. Wat wel af is 1% van mijn vet massa percentage. Alleen vraag me af komt dit door de herbalife of door ik sport sinds dit jaar februari.

  Verder heb ik een goede begeleidster. Ze belt me regelmatig op.

  ik heb een paar vragen.
  1- welke programma volg je?
  2- kun je concrete vertellen hoeveel kilo/vet massa percentage ben je afgevallen
  3- hoe lang ben je al bezig?
  4- heb je genoeg ernergie?
  5- heb je honger gevoel?

  Ik ben erg benieuwd naar je reactie

  groetjes,
  Hannah

 19. Heey Lady XXL…

  Och… wat enorm jammer dat je zo’n slechte ervaring hebt!!!

  Je hebt dus duidelijk geen goede begeleiding gehad.

  Mocht je het nog een keer willen proberen… Dan wil/kan ik je de gegevens van mijn begeleidster geven.

  Zij weet ook dat ik op de kleintjes moet passen en komt bijvoorbeeld met tips als gewelde en gekookte pruimen om de stoelgang op gang te krijgen en zemelen door een shake!

  Kijk… daar heb je wat aan!!!

  Ik vind het écht triest dat ze je zo slecht hebben begeleidt…

  Sterkte voor de toekomst gewenst!

 20. Dag Allemaal,

  Ik eb de Herbalife ook gedaan helaas heb ik er slechte ervaring mee gehad. Ik kwam er van aan en ik had slechte begeleiding van twee verschillende verkoopsters. De eerste begeleidster die wilde alleen maar verkopen terwijl ze wist dat ik zonder werk zat. De tweede begeleidster belde me nooit op en ze gaf me open busjes shakes poeder.

  Het heeft me niet geholpen, ik werd dikker en financieel ben ik uitgekleed.

  Mijn advies is als je dit dieet wilt gaan doen zorg er dan voor dat je contact krijgt met iemand die een goede begeleidster heeft en het kost veel geld dus denk na voordat je aan het dieet begint. Mij kostte het zo’n 150 euro elke keer en soms 200 euro omdat ik moeilijk nee kon zeggen tegen een nieuw product en ik ten einde raad was met mijn gewicht werd daar handig gebruik van gemaakt.

  Groetjes
  Lady xxxl

 21. Heey Annet,

  Graag gedaan hoor!

  Ik weet uit eigen ervaring dat Arabella je graag eerst graag even persoonlijk, via de mail of telefoon, contact met je heeft.

  Zij is steengoed met begeleiding: de site waar je alles kan bij houden heeft meerdere begeleiders. De kans is dus groot dat je dan niet bij haar terecht zou komen en dat zou ik, voor jou, heel jammer vinden!

  Dus mij voorstel is: stuur haar een mailtje en dan gaat het hopelijk goed komen.

  Groetjes,

  Gerda

 22. (mail adres bekend bij de redactie) dit is het emailadres van mijn begeleidster… Zij kan je zoooooooooveel meer over herbalife en de site vertellen…

  Ze gaat alleen zaterdag met vakantie. Ik zal haar zeggen dat je eventueel gaat mailen…???

  Succes,

  Gerda

 23. oeps, nog wat vergeten… wat ze tegenwoordig ook hebben: is een site, waarbij je alle dingen die je nuttigd, drinkt, wat je beweegd kan invullen… Als je alles in het groen hebt dan heb je het goed gedaan!

  Een heeeeeeeeeeeele mooie methode om je gezond en goed te laten eten, drinken en bewegen!!!

 24. Hallo allemaal!

  Ik ben al sinds een aantal weken weer aan de herbalife! In het begin ging het heeel hard. Dat was het meest vocht…

  Ik krijg een heeeeele goede begeleiding! Wordt zeker 2 x per week gebeld. En bij degene waar ik de producten haal word ik gewogen en wordt mijn vetpercentage gemeten.

  Nieuw in het assortiment is de proteïne poeder: ik heb m’n begeleidster de link van vetvrij.com gemaild. Wellicht dat zij na haar vakantie wat aanvullende informatie kan mailen naar de beheerder van vetvrij!

  Het is goed vol te houden. Wel voldoende rauwkost eten, veel drinken!

  De begeleiding is helemaal top! Dus ik zou zeggen: probeer het!

  Je krijgt garantie op de producten! Mocht je iets niet lekker vinden dan nemen ze het retour en krijg je een andere smaak mee naar huis!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.