Herbalife Review Ervaringen en Recepten

Er is veel kritiek op Herbalife, maar is dat wel terecht?  Heb jij een positieve of negatieve ervaringen met Herbalife? Dan wil ik je aanraden om dit artikel te lezen. 

Herbalife werd in 1980 opgericht als het eerste bedrijf in de welzijnsindustrie dat gericht was op een eenvoudige actieve en gezonde levensstijl. Het hoofdkantoor bevindt zich in Los Angeles. Inmiddels is het bedrijf beursgenoteerd en worden de producten door distributeurs in meer dan 75 landen ter wereld verkocht. Alle producten zijn wetenschappelijk getest en bevatten uitgebalanceerde kernvoeding, vitaminen en mineralen. Daarnaast is er een een lijn op het gebied van uiterlijke verzorging. Later werd HERBALIFE 24 geïntroduceerd. Dit zijn producten voor sporters of actieve mensen.

Timfit korting banner

Herbalife Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Herbalife zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het testpakket t.w.v. 119 euro gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 36 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Herbalife graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Multi Level Marketing

Het bedrijf werkt volgens de multi level marketing formule. Het komt erop neer dat je het moet aanschaffen via een tussenpersoon. Deze tussenpersoon (consulent) krijgt voor elke verkoop een commissie. MLM is een bedrijfsmodel waar een piramide van zelfstandige verkopers inkomsten verwerft door directe verkoop van producten zoals in dit geval Juice Plus. Tevens kunnen ze nieuwe verkopers werven. MLM maakt gebruik van persoonlijke relaties tussen verkoper en klant. MLM wordt vaak bekritiseerd onder andere door vergelijking met een piramidespel.

In principe kan iedereen Herbalife distributeur worden. De basis ligt bij het zelf gebruiken van de producten en vervolgens anderen helpen om ook succesvol af te vallen middels de producten. Herbalife biedt voortdurend trainingen aan om de aankomend distributeur te helpen in het begeleiden van andere mensen. Hoewel kennis van zaken in het verkopen van de producten geen vereiste is om de producten te gaan verkopen biedt enige kennis van voeding en wat het lichaam nodig heeft wel voordelen in het adviseren. Vraag u distributeur naar het juiste gebruik van de producten, voldoende eiwit inname en het juist gebruik van tussendoortjes en succes zal niet uitblijven.

Herbalife Nederland

Herbalife is al vele jaren actief in Nederland. Het bedrijf begon begin jaren negentig met de verkoop van producten in Nederland. Inmiddels is er een heus hoofdkantoor voor Nederland en België. Er is een distributiecentrum in Venray. Vanuit dit centrum worden meerdere Europese landen voorzien.

Herbalife is onverminderd populair in Nederland. Er zijn honderden consulenten verspreid over heel Nederland. Ook in veel kleinere plaatsen kun je een Herbalife consulent(e) vinden die jou kan helpen om af te vallen.

Kosten Herbalife

Vaak denken mensen dat de producten van Herbalife erg prijzig zijn. Dit komt onder andere doordat bekend is dat Herbalife een multilevel marketingmethode hanteert, waarbij ook de consulente geld verdient aan de producten. In de praktijk vallen de prijzen voor de producten best mee.

Een pot met de Formula 1 voedingsshake bijvoorbeeld kost tussen de €30 en de €45 euro. Een verpakking met 14 proteïnerepen is voor ongeveer €15 euro verkrijgbaar. Daar staat tegenover dat je kosten bespaart omdat je minder geld kwijt bent aan het maken van je maaltijden. Ook ben je natuurlijk een stuk sneller klaar met het bereiden van je maaltijd. Dit scheelt ook weer natuurlijk.

Herbalife Prijzen

 • Herbalife quickstart programma Adviesprijs: € 96,25,-
 • Formula 1 shake maaltijdvervanger (780 gram) Adviesprijs: € 56,15,-
 • Formula 2 multivitaminencomplex Adviesprijs: € 18,75,-
 • F1 Maaltijdvervanger reep (56 gram) Adviesprijs: € 3,09,-
 • Aloë Vera Max Drinksiroop Adviesprijs: € 40,-
 • Instant Theedrank met kruidenextracten (100 gram) Adviesprijs: € 50,55,-
 • Vezel en kruidentabletten Adviesprijs: € 17,30,-

Herbalife Kopen

Er zijn verschillende plekken waar je online Herbalife kunt bestellen. In tegenstelling tot vroeger ben je niet meer veroordeeld tot de Herbalife consulent(e) bij jou in de buurt. Tegenwoordig zijn er ook webwinkels die de producten van Herbalife verkopen. Bij deze webwinkels kun je eenvoudig de producten bestellen tegen aantrekkelijke tarieven.

timfit ervaringen recensie

Daarnaast bieden veel van deze webwinkels een vorm van gratis advies aan. Dit gratis advies kan helpen om de producten van Herbalife op een betere manier te gebruiken. Op deze manier voorkom je dat je bijvoorbeeld honger krijgt. Heb je daarentegen behoefte aan een meer persoonlijke begeleiding, dan kun je altijd terecht bij een Herbalife consulent bij jou in de buurt.

Herbalife Goedkoop Online Bestellen

Een veelgehoord nadeel van Herbalife is dat het duur is omdat het uitsluitend door consulentes besteld kan worden. Gelukkig kun je het sinds kort ook voordelig online bestellen. Wil je goedkoop Herbalife producten kopen? Bezoek dan de online shop en maak een keuze uit alle Herbalife Producten. Van Voedingsshakes tot de Energydrank alles is aanwezig.

De shakes zijn gebaseerd op sojaproteïne en plantaardige koolhydraten voor een langer verzadigd gevoel. Een shake bevat 220 Kcal. En heb je het geprobeerd en werkt het voor jou niet: Herbalife biedt een 30 dagen niet goed, geld terug garantie.

Herbalife Shake Programma’s

De shakes werken met verschillende programma’s. Een belangrijk ingrediënt in deze programma’s is de formule 1 shake. Deze shake bevat veel eiwitten. Het is een bewezen principe dat eiwitrijke diëten kunnen leiden tot gewichtsverlies en meer spiermassa, zonder duidelijke nadelige gevolgen (bron).

Het Basis Welzijn Programma

 • U gebruikt hierbij 1 shake per dag, als ontbijt
 • Daarnaast de vezel en kruiden en de kruidenthee
 • Formule1
 • Vezel en kruidentabletten. Vezels spelen ook een belangrijke rol in het stimuleren van gewichtsverlies (bron).
 • Instant kruidendrank, original smaak 50 g
 • Dit eenvoudige programma is gericht op een gezonde start van de dag en helpt u bij het stabiel houden van uw gewicht.

Startprogramma gewichtsbeheersing

 • U vervangt nu 2 maaltijden per dag door een shake
 • Daarnaast gebruikt u aanvullende vitaminen en mineralen, vezel en kruidentabletten.
 • Formule 1
 • Formule 2
 • Vezel en kruidentabletten
 • Dit programma is gericht op een duurzaam resultaat op het gebied van gewichtsbeheersing.

Uitgebreid programma

U neemt het startprogramma gewichtsbeheersing, uitgebreid met de kruidenthee, cellnutrition en celluloss. Dit is een intensiever programma, voor mensen die snel hun kg’s kwijt willen. Daarnaast zul je ook zien dat de centimeters er af vliegen. Uitermate geschikt voor mensen met een zeer actief leven en veel stress. Herbalife biedt uitgebalanceerd voeding aangevuld met de juiste vitaminen en mineralen. U zult versteld staan van de uitwerking die het op uw lichaam heeft. Naast het behalen van uw gewichstdoelen zult u zich fitter en energieker gevoelen. En ook veel minder last hebben van snacktrack. Voor meer informatie over de producten en het voor uw geschikte programma kunt u het contact formulier invullen. Voor het uitwisselen van ervaringen ga je naar Het Forum of Het Blog. Het is een commercieel product. Aan de verkoop van producten wordt geld verdiend. Het goede nieuws is dat U dat ook kan. Vraag middels het contact formulier naar de zakelijke mogelijkheid.

Weightloss Challenge (WLC)

In veel plaatsen in Nederland en Belgie wordt gewerkt met een cursus over afvallen. De zogenaamde WLC. U komt wekelijks bijeen om te wegen en te meten in een groep. Daarnaast wordt er elke week een presentatie gegeven over gezonde voeding en worden de producten gepromoot. U bent echter niet verplicht om de producten te gebruiken. U mag op uw eigen manier afvallen. Echter wie het meest is afgevallen wint de pot. Een leuke een leerzame methode om af te vallen, gesponsord door Herbalife. Informeer bij u in de buurt.

Herbalife (negatieve) ervaringen

In de loop der jaren hebben veel mensen hun ervaringen met Herbalife met ons gedeeld. Verreweg de meeste mensen zijn erg positief over Herbalife. Een van de deelnemers geeft bijvoorbeeld aan dat zij dertig kilo verloren had nadat zij met Herbalife was gestart. Andere mensen geven aan dat zij binnen een paar weken meer dan vijf centimeter zijn verloren. Sommige mensen waren eerst sceptisch over het gebruik van de middelen, maar zijn later zelf coach geworden omdat zij overtuigd zijn van de werking van Herbalife.

Dit enthousiaste komt waarschijnlijk door de wetenschappelijk bewezen werking van eiwitrijke diëten. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat je met eiwitrijke diëten duurzaam kunt afvallen (bron). Tweederde van de bevolking beschikt volgens dit onderzoek over genen die ervoor zorgen dat diëten rijk in eiwitten erg effectief voor hen zijn. Bovendien bevat Herbalife ook nog allerlei andere voedingsstoffen, zoals vitaminen en mineralen. Deze zorgen voor een voller gevoel. Het is een van de redenen dat veel mensen het dieet lang vol kunnen houden.

Er zijn ook negatieve ervaringen met Herbalife. Zo geeft een van onze bezoekers aan dat zij moeite heeft om van de consulente van Herbalife af te komen. Zij is niet tevreden en niet meer geïnteresseerd in het product, maar wordt nog wel steeds benaderd door de consulent. Sommige mensen geven aan dat zij een goede begeleiding ontvangen van hun Herbalife coach, terwijl anderen minder begeleiding krijgen.

Herbalife Ervaringen

De Ervaring me Herbalife van Marieke

Ben je op zoek naar een deskundig voedingsadvies? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Marieke, 43 jaar. Naast mijn werk als verpleegkundige heb ik mijn eigen bedrijf als voedingscoach. Ik werk onder andere met de producten van Herbalife. Toen ik een aantal jaar geleden een burn-out kreeg, begon ik ook aan te komen in gewicht. Deels door de stresshormonen, maar deels ook door te veel ongezonde dingen te eten. Ik kreeg steeds meer trek in zoete dingen en was eigenlijk niet te verzadigen. Op een gegeven moment paste ik niet meer in mijn kleding, maar ik kreeg de knop niet om. Ik had gewoon iets nodig wat me zou helpen.

voedingswaarde herbalife
voedingswaarde herbalife

Normaal Eetpatroon

Ik ben toen begonnen met de producten van Herbalife en dit hielp mij enorm om weer in een normaal eetpatroon te komen. In korte tijd kon ik mijn kleding weer aan, maar ik merkte ook dat ik me veel beter ging voelen en weer energieker werd. Dat heeft mij doen besluiten om verder te gaan als voedingscoach. Ik doe dit met ontzettend veel plezier. Het is telkens weer leuk om de resultaten te zien bij mijn cliënten. Samen met de cliënt maak ik een plan wat past in zijn of haar leefstijl. We kijken eerst naar de huidige gewoonte van iemand en daar zetten we een nieuwe menulijst naast. In principe vervang je om af te vallen twee maaltijden door een voedzame shake.

Maar ik heb ook cliënten die dolgraag tussen de middag een boterham willen eten. Dan maken we dus een menulijst waarbij ze alleen het ontbijt vervangen. Als men zich daar goed aan houdt valt men ook af, al gaat het wel iets langzamer. Als mensen bij mij thuis langskomen voor een advies maak ik altijd een complete bodyscan. We meten het vetgehalte, het orgaanvet, het vocht gehalte, de spiermassa en de botten. Daarnaast meten we bepaalde punten van het lichaam om zo de voortgang in de gaten te kunnen houden.

Niet Crachen

Ik vind het erg belangrijk dat mijn cliënten niet crashen. Dat wil zeggen dat zij spiermassa gaan verliezen en daardoor hun metabolisme naar beneden bijstellen, zodat ze eerder aan gaan komen na hun afval periode. Ik maak dus voor iedereen een persoonlijk plan op maat om dit te voorkomen. Dat is ook meteen mijn advies voor iedereen die met shakes aan de slag gaat. Doe het niet op eigen houtje! Vraag een deskundig advies en neem geen genoegen met alleen de voorschriften op de verpakking. Dit voorkomt namelijk dat je gaat jo jo en. Iemand die90 kg weegt en naar de 80 wil geef je niet hetzelfde als iemand die 70 kg weegt en op 60 uit wil komen.

Herbalife heeft daarnaast nog veel aanvullende producten. Mijn favorieten zijn de speciale groene thee en de proteïne reepjes, als lekker tussendoortje. Je voelt je daarna weer verkwikt en verzadigd. Ik ben echter geen Pottenverkoper, zoals ik wel eens lees, bij mij staat de cliënt voorop! Ik help hem of haar slechts om het doel te bereiken wat men voor ogen heeft op een coachende manier. Ik geef adviezen over een blijvende verandering in iemands eet en denkpatroon, zodat het resultaat een blijvend resultaat wordt.

Kosten Herbalife

Voor veel mensen zijn de kosten een belangrijke overweging bij het kiezen voor een bepaald dieet. We hebben daarom even snel voor jou op een rijtje gezet wat het Herbalife dieet jou ongeveer zal gaan kosten. In een standaardprogramma met Herbalife worden twee maaltijden vervangen door shakes. Daarnaast neem je nog een tussendoortje en wellicht een kruidentablet of een kruidenthee.

Een maaltijd met eiwitshake kost iets meer dan een euro per dag (daar komen nog de kosten bij van melk). Als je echter thuis een broodmaaltijd maakt, ben je ongeveer hetzelfde kwijt. Een eiwitreep kost iets meer dan een euro. Dit is wellicht iets duurder dan je gebruikelijke tussendoortje.

Al met al zijn de kosten van een Herbalife programma dus vrij verwaarloosbaar. Je betaalt hoogstens ietsje meer dan wanneer je je normale eetpatroon volgt. Daar komt dan nog bij dat je gratis begeleiding krijgt.

Ervaringen met Herbalife

Heb je een vraag over Herbalife? Of wil je ervaringen uitwisselen? Bezoek dan Het Forum en Het Blog voor vragen en ervaringen met Herbalife.


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

125 Reacties

 1. Ik wil dit proberen om te kunnen aantonen dat dit produkt ook werkt bij 65 plussers. Prodimed gehad doch binnen time weer aangekomen.

 2. Trainen in de sportschool is één van de dingen die ik graag doe. Ik ben dan ook gek op het proberen van verschillende sportvoeding om hiermee mijn opgestelde dieet te volgen. Echter is de kwaliteit van deze producten niet altijd even goed en wordt er niet altijd resultaat mee geboekt. Het zou mij zeer tof lijken om een dieet te combineren met herbalife producten. Hopelijk boek in hiermee wel resultaat! Verder denk ik dat als het goed werkt, veel van mijn sportvrienden dit ook zouden willen proberen.

 3. Hello, I would love to test Herbalife products because I want to change my nutritional lifestyle and lose the extra fat! I’ve been exercising for many years now, but I still have a bad muscle vs. fat ratio, and I know for sure that this due to my bad nutritional behavior. I want to change this and I think that Herbalife is a good way to go!

 4. Graag wil ik herbalife testen omdat ik vele andere dingen geprobeerd heb. Daarbij ook het progamma van juice plus. Voor mij was dit lastig vol te houden en de shakes vond ik ook vies. Na mijn zwangerschap ben ik 11 kilo aangekomen en ik ben een jong volwassen vrouw van 20 jaar dat graag wilt stralen en zich niet hoeft te vergelijken met andere. Ik doe dit altijd met mijn leeftijdsgenoten en voel me heel onzeker erdoor. Ik wil weer lekker in me vel zitten, gezond eten en weer stralen met het herbalife progamma. Een vriendinnetje van mij heeft mij de shake vanille laten proeven en ik vond het heerlijk. Dus wil dit graag proberen om te kijken of dit voor mij het passende progamma is en zou graag met jullie verder willen werken aan mijn doel gewicht.

 5. Ik wil graag Herbalife testen, omdat ik overgewicht heb en graag ongeveer 20 kilo wil afvallen. Diverse diëten geprobeerd, bij diëtistes geweest, echter zonder het gewenste resultaat. Ik wil dagelijks twee maaltijden vervangen door Herbalife shakes in combinatie met de kruiden- en vezeltabletten. Ik lees op internet goede en minder goede recensies. Ik wil graag van de mogelijkheid gebruik maken om het product gratis te testen, zodat ik kan beoordelen of het iets voor mij is.

 6. Als fervent sporter hoop ik komende winter enkele extra kilogrammen vet te verliezen en eventueel ook wat spiermassa te winnen. Tijdens mijn laatste deelname aan de ironman van Maastricht (afgelopen zomer 05/08/2018) bedroeg mijn vetpercentage ongeveer 14%. Ik had het de laatste weken voor de wedstrijd ook moeilijk om dit nog lager te krijgen.
  Volgend seizoen zou ik graag mijn vetpercentage richting 11 a 12,5% wensen te verlagen. Toename aan spiermassa zou meegenomen zijn, maar mag zeker ook niet overwegen. Te veel spiermassa zou ook niet positief zijn voor mijn wedstrijdgewicht. Mijn grote doel voor komend seizoen is de Ironman van Nice op 30/06/2019. Misschien kunnen de herbalife producten me in eerste instantie en zonder te grote gewichtstoename door de winterperiode helpen en me daarna volledig klaarstomen tegen de wedstrijd in Nice

 7. Ik zou heel graag het proefpakket van Herbalife eens proberen omdat ik er toch enkele kilo’s af wil. Herbalife is iets waar ik al vaak van gehoord heb en ik zou dit zeer graag ook zelf uittesten. Als dit een positief resultaat geeft dan kan ik hiermee verder blijven doen. Diëten, lopen… ik heb al veel dingen tevergeefs geprobeerd dus ik hoop dat dit wel werkt voor mij.

  Alvast bedankt en dit zou echt een mooie kans zijn voor mij!

 8. Hoi,
  Wij zijn beiden vinnige vijftigers die kampen met overgewicht en willen graag dit pakket eens uitproberen om te zien of het in onze leeftijdscategorie ook werkt.
  Mvg

 9. Ik ben iemand met ernstig overgewicht en heb moeite met de juiste afvalmethode te vinden. Ik was al erg benieuwd naar de Herbalife producten. Graag zou ik, als het nog mogelijk is, de testpakket willen proberen om te kijken of ik daadwerkelijk zal overwegen om te beginnen.

 10. Ik sport regelmatig, maar het is lastig om op het juiste gewicht te komen. Vooral door mijn spijsvertering. Ik denk dat ik regelmatiger moet eten. Graag zou ik het testpakket willen proberen om te kijken of dit me kan helpen.

 11. Beste,

  Bedankt voor deze bondige informatie.
  Zelf ben ik al een tijd opzoek naar een gezondere manier om af te vallen. Graag zou ik dan ook Herbalife graag willen proberen.

  Met vriendelijke groeten,
  Julie

 12. Ik zou graag het Herbalife Proefpakket proberen. Ben al bezig met afvallen, maar kan wel een boost gebruiken. Ik zou graag 10 kilo afvallen. Wil het graag eens uittesten. Alvast Bedankt!

 13. Sinds dit jaar heb ik een tussenjaar waarin ik mezelf volledig ga richten op mijn leefstijl. Hierbij speelt voeding voor mij een erg grote rol, aangezien ik een doel van 10 kg heb om af te vallen. Na wat research en advies van vrienden heb ik in gedachten om dit te doen met Herbalife. Daarom zou dit startpakket mij erg van pas komen. Met al mijn vrije tijd zou ik een optimaal evaluatie op kunnen brengen.

 14. Na mijn scheiding ben ik heel wat emotie kilo,s bijgekomen. Als ik in de spiegel kijk lijk ik niet meer op de vrouw die ik eens was. Ik ga volgend voorjaar met een vriendin de Pegrimsroute naar Santiago de Compostella lopen..Dit is eind april 2019. Ik heb nog ruim 8 maanden om minimaal 15 kilo af te vallen. Gaat dit lukken met Herbalife?

 15. Na de overgang lijkt afvallen steeds moeilijker te worden en daarnaast nog dat ik aan het revalideren ben van een rugblessure waardoor ik qua beweging niet alles kan wat ik graag zou willen.

 16. Mijn doel is niet afvallen, maar ik ben al een tijdje op zoek naar een ontbijt voor onderweg, wat makkelijk en snel klaar te maken is en dat goed vult. Ik eet/leef bewust, echter qua ontbijten doe ik mezelf vaak te kort. Kantoorbaan (40 uur) maar wel veel in de sportschool, ik ben benieuwd wat dit ontbijt met me doet. Eerlijk gezegd best sceptisch over Herbalife, maar ik ben zeker bereid het een kans te geven, misschien is dit juist wat ik zoek.

 17. Ik ben al 10 jaar aan het tobben met mijn gewicht, mede door de overgang gaat er gewoon niks meer af. Vroeger was ik binnen de kortste keren enkele kilos kwijt en nu -ondanks sportschool en gezond eten- lukt het niet meer. Toch moet er minstens 20 kilo af, ben op zoek naar de juiste handvatten en stimulans. Een vriend is door Herbalife al 25 kilo afgevallen heeft een super conditie opgebouwd en is erg tevreden. Ik zou dit heel graag willen proberen- motivatie is er – nu de middelen nog!

 18. Ik wil graag zelf mensen gaan begeleiden met afvallen en wil weten wat ik aanraad.
  In mijn omgeving ken ik zo al vier personen met een maagverkleining, echt verschrikkelijk als het zo moet dat moet toch anders kunnen?
  Catootje

 19. Ik kom graag in aanmerking voor deze proefperiode.
  Inmiddels al diverse (crash) diëten gedaan en nu op zoek naar iets wat langdurig resultaat geeft. Ben wel klaar met het bekende jojo effect.
  Inmiddels al weer op 105 kilo, terwijl 90 mijn streven is.
  Als dit doet wat het beloofd, ben ik zeer geïnteresseerd.

 20. De knop moet om , de afgelopen 7 jaar is mijn gewicht opgelopen tot vanmorgen gewogen 99.0 kg.
  Oorzaak is zoals bij veel mensen: minder gaan sporten, lange werkdagen waardoor te laat en onregelmatig eten.

  En natuurlijk ook lekker uit eten en snacken.

  graag zou ik het herbalife eens willen testen.

 21. Na mijn zwangerschap (2 jaar geleden)…krijg ik de kilo’s er niet meer af. Een collega van mij is met Herbalife begonnen en wauw! Wat een resultaat. Ga daarom graag de uitdaging aan om op een verantwoorde manier af te vallen. En er een gezondere leefstijl op na te houden!

 22. Ik wil graag een gezond gewicht. Omdat te bereiken moet er zeker 30 kilo af. Ben begonnen
  met powerwalken en wil gewoon gezond en fit worden.

 23. Met een burn-out en een moeder die op sterven ligt, is het lastig om mijn kilo’s in bedwang te houden. Ik zou deze graag willen testen, omdat er zeker 10 tot 15 kg af moet.

 24. Ik zou graag 20 kilo willen/moeten afvallen voor een gezond gewicht, Maar het lukt me niet om het voor elkaar te krijgen vandaar dat ik graag dit zou willen proberen

 25. Ik zit thuis met een burn-out en kom in gewicht aan door minder energie om wat te ondernemen. Wil graag wat meer energie erbij en kilo’s er af.

 26. Ik ben altijd al te zwaar geweest, maar na mijn 40ste begint ook het vet op mijn buik te groeien en afvallen door eetpatroon aan te passen lukt me nauwelijks. Ik ben benieuwd of Herbalife mij kan ondersteunen bij het verliezen van mijn overtollige kilo’s, zonder geobsedeerd met voeding bezig te zijn.

  • Herbalife neem ik tijd als ontbijt, en de kinderen ook. Snel en makkelijk en veel goede stoffen. Je krijgt er geen vermoeidheids dip van. Zoals ik dit wel bij brood heb. Ik meng het vaak met yoghurt en wat verse sap gemengd met warm water. Dit shake ik dan. Warm drank is goed voor je spijsvertering. Zodat je lichaam geen energie verliest om je koude voeding op te warmen. Zo kan het meteen alle vitamine en minaralen opnemen. Milt & Maag houden niet van Koude. Warme dranken zijn dus heel goed voor je spijsvertering. Heb je last van slijm dan is het beter om geen melkproducten te nemen. Maar de Herbalife te mengen met havermout die je met water aanmaakt. En zo start fit je dag op. Verder gewoon gezond eten en bewegen. Mvg Lhm_hyang Oosterse voedings coach

 27. Ik wil graag Herbalife gaan proberen.
  Zo’n 20 jaar geleden heeft me dat prima geholpen met afvallen.Omdat ik nu weer een stuk te zwaar ben zou ik het graag weer gaan proberen, want ik weet dat het topproducten zijn.

 28. Hallo,

  Ben afgelopen tijd 15kg aangekomen door zittend werk en lange ritten in de auto. Sinds 3 jaar op zelefde gewicht en met meerdere pogingen geen kilootje kwijtgeraakt. Nu ga ik met vakantie en heb extra trigger nodig om daar actief( afvallen) en gezond bezig te zijn? Willen jullie mij hiermee helpen?

  Gr. Nina

 29. Hoi,

  Ik moet 25 kg afvallen, heb het zelf “geprobeerd” maar merk dat ik toch kaders moet hebben. In mijn zoektocht kwam ik dit tegen. Zou het graag willen uitproberen, gezien de succeservaringen die ik online steeds lees.

 30. Ik zit al een tijdje te twijfelen of dit iets voor mij is en zelfs om misschien mensen ermee te coachen maar vind de info op internet soms onduidelijk. Durfde de sprong nog niet te maken. Omdat ik pcos heb ben ik benieuwd of dit wel voor me werkt. Test het graag uit.

 31. Ik moet ongeveer 15 kilo afvallen voor mijn bruiloft in november. Graag zou ik het willen proberen om af te vallen

 32. ik moet 100kg afvallen en kan wel een steuntje in de rug gebruiken voor die eerste lastige kilos,wil dolgraag weer fitter en gezond worden

 33. Ik zou graag een paar kilo’s afvallen, maar ook vooral voor mijn gezondheid zou ik het gebruiken. Ik heb vaak last in mijn spieren en gewrichten, soms vlug moe. Wil het product graag eens proberen.

 34. Van het weekend in aanraking gekomen met Herbalife en best nieuwsgierig geworden. Heb hele dag zere spieren en vermoeide benen, zeker na het sporten.
  Ik ben benieuwd of ik door het gebruik van Herbalife beter in mijn vel kan zitten. Paar kilo eraf is ook fijn maar niet de hoofdzaak.

 35. Ik wil het Herbalife programma graag proberen om af te vallen. Ik ben al een half jaar bezig met gezond en koolhydraat arm te eten maar val daar echt minimaal mee af. Ik ben ooit met Cambridge wel 20 kg afgevallen dus wil het graag weer met shakes proberen. Hiernaast vind ik het makkelijker om een programma te volgen dan om het zelf samen te stellen.
  Ik hoop dat ik het mag proberen.

 36. Hallo,
  ik ben al geruime tijd zo moe, en met een te traag werkende schildklier gooi je het probleem daarop. Maar de vraag is of dit wel klopt, zeker omdat de waarden goed waren. Daarna gegooid op stress, want met een druk gezin en soms best lastige dingen, waren de afgelopen jaren erg intensief. Maar ergens voel ik dat het misschien ook ligt aan mijn voeding of onbalans in mijn lichaam. Herbalife komt als onderlegd over, en misschien is dat wel de manier om mijn energie weer terug te krijgen. Het is zelf soms zo moeilijk om te bepalen of je voedongspatroon wel gebalanceerd is. Maar er zijn zoveel meer programma’s en wie zegt of Herbalife dan niet 1 van de velen is. Dus ik wil het graag uitproberen, zonder risico’s of het gevoel geld weg te gooien. Ik zou zo graag verrast worden, en mezelf weer fit en vitaal voelen. Gewoon weer iedere dag zin hebben in de dag en er zijn voor de kinderen.

 37. Ik ben een half jaar geleden bevallen en ben daarna in een postnautale depressie terechtgekomen. Bovenop de zwangerschapskilo s heb ik mezelf dus ook nog voller gemaakt door de emoties. Ik zit dus totaal niet lekker in mijn vel en intussen moet ik wel een huishouding runnen met 3 jonge kinderen. Mijn rugklachten nemen inmiddels ook alleen maar toe en dat op een leeftijd van 36! Ik heb dus dringend een motivatiefactor nodig en dat is dus afvallen! Deels om mijzelf weer mooier te vinden en beter te voelen en anderzijds doordat ik een energievolle en vrolijke moeder wil zijn voor mijn kinderen

 38. Ik ben een 50 jarige vrouw met een lengte van 1.56 cm en weeg 87 kilo, veel te zwaar dus.
  Krijg met geen mogelijkheid mijn overgewicht eraf en krijg last van mijn gewrichten.
  De beginnende overgang speelt ook een rol mee wat het afvallen nog lastiger maakt.
  Heb al vele diëten geprobeerd maar weinig tot geen resultaat.
  Herbalife ken ik niet en zou het dolgraag willen proberen.
  Ben erg benieuwd wat dit produkt bij mij gaat doen, dus bij deze wil ik graag uw testpersoon zijn.

 39. Graag zou ik het Herbalife programma willen proberen. Ik heb Cambridge dieet en vp3 dieet gevolgd. Nu wil ik graag de Herbalife producten proberen. Ik vind het moeilijk om zelf af te vallen. Voor mij is een programma volgen veel makkelijker.

 40. Ik zou graag pakket willen testen
  Ik ben overspannen en werk in de nachtzorg en ben hier door 10 kilo gegroeid heb hier onwijs veel moeite mee en zit niet lekker in mijn vel .
  Ik hoop door wat afgevallen met juist dieet weet wat beter te gaan voelen en meer energie

 41. Hoi, Ik zou graag willen starten met Herbalife omdat ik 12 Kilo ben aangekomen nadat ik ben gestopt met roken. Ik sport 3 maal in de week en heb al veel verschillende dieëten geprobeerd maar daarbij altijd een JOJO effect.
  Hopelijk wordt ik gekozen als test persoon en kom ik weer op mijn streef gewicht.

 42. Zou graag mee willen doen heb diverse dieten gevolgd maar toch vaak weer aangekomen . Heb veel last van mijn gewrichten en er zou nog zo een 10 kg af moeten. Wil graag dit proberdn te bereiken met Herbalife

 43. Beste,

  Ik wil heel graag de Herbalife producten aanschaffen maar zou eerst willen proberen hoe de producten zijn.

  Ik ben vrij jong en heb een hoge BMI, ik voel me niet lekker in me vel en ik begin mijn kleren bijna niet meer te passen. Ik zou graag het pakket willen proberen als eerste stap om het aan te schaffen. Ik moet 26 kilo afvallen en hoop dat dit mij kan helpen

 44. Ik wil graag herbalife testen. Ik zou voor de zomer nog een paar kilo kwijt willen en ben benieuwd of dit werkt.

 45. Beste

  Ik wil graag Herbalife proberen. Ik ben 31 jaar en moeder van 2 kinderen. Mijn jongste is 17 maanden. Ik was vorig jaar 10kg afgevallen na 2 maanden weight watchers en heb het een jaar kunnen behouden. Mijn gewicht begint nu terug te stijgen. Ik wil iets gemakkelijks zodat mijn maag terug krimpt. Ik kan zeer gemakkelijk afvallen. Na een jaar begint het dan terug moeilijk te gaan. Ik ben al beginnen sporten als motivatie. Ik heb aanleg om diabetes te krijgen (genetisch en overgewicht natuurlijk). Ik moet dus gewoon 10 kg af(mininum). Liefst 15kg.

 46. Ik wil herbalife graag testen omdat ik moeilijk gewicht verlies iknben 61 jaar.doe aan hardlopen. Maar ben nog steeds 7 kilo te zwaar .over herbalife heb ik goede berichten gelezen
  Gr margriet

 47. Ik zou graag na mijn 3de zwangerschap 13 kg willen afvallen en meer energie hebben .
  Ik heb er al veel van gehoord maar nog noiit de producten geprobeerd.

 48. Zou ook Heel graag afwillen vallen voor mijn vakantie 6 aug.Gaat geen gram af.Ben 49 jaar waarschijnlijk in de overgang

 49. Ik ben 48 jaar, volop in de overgang en krijg er geen gram af. Omdat ik zoveel positieve berichten lees, wil ik graag de uitdaging aan gaan.

 50. Ik zou heel graag de producten willen testen. Ik heb nu de try out erop zitten en ik wil heel graag aan mijzelf werken. Afvallen en hierdoor trots zijn op mezelf. Ook gelukkig zijn met mezelf is voor mij erg belangrijk. Ik hoop dit met Herbalife te bereiken. Ik duim!

 51. Ik zou heel graag de producten willen testen. Ik heb nu de try out erop zitten en ik wil heel graag aan mijzelf werken. Afvallen en hierdoor trots zijn op mezelf. Ook gelukkig zijn met mezelf is voor mij erg belangrijk. Ik hoop dit met Herbalife te bereiken.

 52. Hi,
  Mocht je een tester nodig hebben die voedingsshakes test om aan te komen meld ik me graag aan! Ik neem shakes naast mijn maaltijden in plaats van mijn maaltijden te vervangen.

 53. Ik zou graag herbal willen uitproberen waarom omdat ik afgelopen jaren heel erg ziek ben geworden waardoor ik heel wat kilos ben aangekomen en nu al jaar gevecht tegen het afvallen wat niet lukt cambrige dieeten ma nisk helpt miss is dit een begin voor mij om aftevallen . Ben mama van 3 kinderen

 54. Ik zou graag in aanmerking komen om de herbalife producten te testen. Na mijn zwangerschap zijn er nog 6kilo’s blijven plakken die ik er maar niet af krijg. Ik heb geen zwaar overgewicht maar juist die laatste kilotjes er af gaan moeizaam. Ik ben erg benieuwd of herbalife mij daar bij kan helpen. Dus heel graag!

 55. Ik wil herbal life graag uit proberen omdat ik graag wil afvallen en benieuwd ben of herbal life mij hierbij kan helpen. Alleen lukt het me niet maar samen met herbal life heb ik er vertrouwen in!

 56. Na mijn 2zwnagzrschapen ben ik bijde keeren 50kg bijgekomen,nu is tijd dat ze dus weg vliegen,ik heb andere product geprobeert,me weinig werking,en eigenlijk ben ik heel pesimistisch ingesteeld voor zo een producten! volg momenteel dieet maar wil toch graag dat Herbalife mij overtuig dat de producten werken en het ook zo kan! proberen wil ik graag om te kunnen vergelijken met andere dingens die ik al geprobeerd heb! Heb nog 35kg te gaan tot mijn doel van 80kg HERBALIFE ik wil u hulp

 57. Ik wil graag Herbalife proberen omdat ik al jaren kamp met echt heel veel overgewicht. Het lukt me maar niet om dit kwijt te raken. Ik wil afvallen, me fitter voelen, meer energie krijgen, leuke dingen met de kids doen en het allerbelangrijkste is een gezonder gewicht krijgen. Uit ervaringen van andere mensen heb ik vernomen dat Herbalife hier de juiste producten voor heeft. Er moet dus echt wat gebeuren.
  Daarom zou ik Herbalife graag willen testen. Ik hoop dan ook in aanmerking te komen.

 58. Ik wil graag herballife proberen omdat ik er genoeg van heb van al die andere dieten ik zoek iets permanents waarbij men gezondheid er ook op vooruit gaat ! De wil is er om het te doen !

 59. Graag wil ik herbalife proberen ik wil van me kilos af ben erg zwaar heb al van alles geprobeerd maar ik hoorde op me werk goeie verhalen over herbalife van mensen die het gebruikten.

 60. Graag wil ik herbalife proberen omdat ik graag wil afvallen doormiddel van het veranderen van voeding. Extra bewegen zit er niet in. Ook ben ik al weken aan het twijfelen of ik herbalife wil bestellen. Dit is een ultieme kans om het uit te proberen. En als het bevalt ook zelf voort te zetten.

 61. Ik heb net de WLC gevolg en ben ruim 5 kilo afgevallen. Netjes maar was toch wat teleurgesteld omdat ik gehoopt had wat meer gewicht te verliezen. Ik heb geen Herbalife producten gebruikt tijdens dese challenge maar ben nu toch eg benieuwd of het verlies van gewicht iets vlotter gaat met de producten. Ik zou het dus graag proberen zonder direct een hoop geld kwijt te zijn. Bevalt het goed dan is aanschaf zeker een mogelijkheid. Ben van het type eerst zien dan geloven….

 62. Een aantal jaar geleden gestart omdat ik door veel stress en vermoeidheid extra ben gaan eten. Ik woog voor ik begon aan herbalife 109 kilo. De eerste kilo’s heb ik er zelf afgekregen maar bleef toen weer hangen. Op 102 kilo. En omdat mij het brood in de keel uit ging hangen koos ik toen voor de shakes van herbalife. Ik ben langzaam, waar ik zelf voor gekozen heb (snel is niet persé beter) 30 kilo afgevallen. Ik was weer helemaal fitaal! Ik had zelf plezier aan sporten, waar ik voorheen niet de puf voor had. Nu na mijn zwangerschap ga ik weer beginnen.

 63. Hallo, ikzelf heb hele goede ervaringen met de Herbalife producten. De mooiste eigenschap van deze voeding is dat het je suikerspiegel stabiel houd en je kunt er mee afslanken op een gezonde manier. Alle voedingstoffen die je nodig hebt zitten in deze voeding, dit zorgt dat je vitaliteit enorm omhoog gaat. Ik spreek uit eigen ervaring en kan je helpen als je het voor jezelf wilt gaan testen. Groetjes Jolanda.

 64. Voor mij werkt Herbalife super! Ik val snel af in gewicht en centimeters. Het is prima vol te houden. Ben nu voor de tweede keer aan Herbalife begonnen. Eerste keer is al 12 jaar geleden en viel ik in 4 maanden tijd 12 kilo af met daarna geen jojo effect. Inmiddels een kind gekregen en drie keer per dag eten krijg ik gewoon er niet door en dat maakt dat ik veel ben aangekomen. Na een week 2 kilo kwijt en 5 centimeter. Goed vol te houden, geen honger gevoel en natuurlijk weet ik dat ik nu regelmatig eet en dat dat alleen al zoden aan de dijk zet, maar met Herbalife is de extra stimulans dat je ervoor betaalt en dus sneller door zet.
  Ieder heeft recht op zijn mening, maar ik ben zeer tevreden!

 65. Herbalif is pure geld klopperij.Het helpt helemaal niet en kost een hoop geld.Eens dat je iets gekocht hebt raak je van die kerels niet meer af.Ik heb twee jaar geleden beroep moeten doen om een van die opdringerige verkopers buiten te krijgen.

  • Klopt helemaal. Herbalife is een groot piramidespel waar allen de organisatie beter van wordt. Woekerprijzen voor consumenten met torenhoge commissies voor de ‘professionele’ consulent.

   Niet doen, er zijn meer dan voldoende betere en goed betaalbaar alternatieven

   Herbalife is een NO GO!

   Wendy

  • Vandaag in het nieuws

   Herbalife, verkoper van onder meer vitaminepillen en afslankmiddelen, heeft een schikking getroffen met de Amerikaanse toezichthouders om te voorkomen dat ze worden beschuldigd van een piramideconstructie. De Federal Trade Commission doet al jaren onderzoek, maar heeft nu een deal met Herbalife gesloten.

   De wereldwijd opererende distributeur moet zijn verdienmodel in de Verenigde Staten aanpassen en 200 miljoen dollar boete betalen als onderdeel van de schikking.

   In 2012 kwam de Amerikaanse belegger Bill Ackmann met beschuldigingen dat Herbalife zich schuldig maakt aan een vorm van piramidespel. Het bedrijf heeft zelf geen winkels of verkooppunten maar verkoopt zijn producten via particulieren. Die moeten bepaalde hoeveelheden afnemen en gaan zelf geld verdienen als ze een vastgestelde hoeveelheid bij een volgende klant aan de man weten te brengen.

   Herbalife moet die formule nu van de Amerikaanse autoriteiten aanpassen. Minder druk op afnemers om te moeten doorverkopen, en eerlijker prijzen voor die klanten als ze zelf weer Herbalife-producten doorverkopen. De toezichthouder gaat zeven jaar nauwgezet in de gaten houden of het concern zich houdt aan de afspraken.

 66. Ik heb een aantal jaren geleden herbalife gebruikt. werkte heel goed! 2 maaltijden vervangen door shakes, 1x per dag at ik dus een warme maaltijd en ik gebruikte vezel tabletten. viel in 6 weken tijd af van 75 naar 63 kg. heb alleen alle weken hele erge hoofdpijn gehad en het gevolg was toen ik weer ‘normaal’ ging eten ik een jaar later op 82.5 zat.. zwaarder dan ooit. mijn advies is: betaal niet voor afslank troep. ga gezond wandelen, hardlopen, fietsen en zwemmen en eet gezond en laat zoet staan zit op die manier weer op 67kg. al jaaaren.. snel afvallen is alleen maar jojo effect. eet gezond en beweeg en doe dat de rest van je leven. . af en toe iets lekkers mag maar hou het beperkt. .

 67. In het verleden best wel van die middeltjes gebruikt. Alleen Herbalife zette zoden aan de dijk. Ik ben nu veel meer voorstander van lifestyle aanpassen. Zo’n jaar of drie geleden gecoacht door een vrouw die wars is van halfvolle producten, zoetstoffen, halvarines, enz. Van haar geleerd dat eten niet zozeer een kwestie is van de honger stillen dan wel van het lichaam voeden. Sinds twee weken haar lessen weer opgepakt. Regelmatig eten, tussendoortjes nemen, snoep vermijden, biologische en volle producten gebruiken, dat soort dingen. Ben daar inmiddels 2 kg mee kwijt. O ja, en ik laat me mentaal steunen door vóór elke maaltijd twee ‘ideaalgewicht afslankpillen’ van het Kruitvat in te nemen.

 68. Hoi Melanie,
  Ik volg het zelfstandig. Ben nu 1 week bezig en al 3 kg kwijt dat is natuurlijk wel veel vocht maar ja het is er toch af. Gr

 69. Hoi Esther, leuk dat je ook begint. Ik wil starten maar weet nog niet zo goed waar ik moet beginnen. Volg jij herbalife zelfstandig of via een consulente?

  • hallo ik ben woensdag begonnen en ben erg benieuwd heb er een consulent bij die me goed coacht geen klachten over dinsdag is eerste weeg moment weer en ben erg benieuwd wat de weegschaal doet tot zover te spreken over herbalife groetjes

 70. Sorry Realist, maar als je afgaat op alleen de negatieve kritieken zul je nooit de waarde van een product in kunnen zien.

  Als dit een scam en een piramidespel zou zijn, zou het niet in zo veel landen verkrijgbaar zijn. In Nederland zijn piramidespelen trouwens bij wet verboden.

  Herbalife maakt in het openbaar reclame, ook op televisie. Ze sponsoren zelfs profsporters/sportteams. Dat doe je niet als je een piramidespel bent. Dan vertoon je je zo min mogelijk in het openbaar en ga je op de loop bij de eerste kritische geluiden. Alles wat succesvol is, krijgt altijd ook wel negatieve kritiek! En beurzen fluctueren nou eenmaal altijd bij negatief nieuws. Dat is ook zo als er iets negatiefs wordt gezegd over bijvoorbeeld Philips en Shell (olierampen etc.), maar toch kopen we hun producten, direct van wel indirect.

  Ja, voor succes in Herbalife moet je wel wat doen; zowel om af te slanken, aan te komen of je sportprestaties en je herstel na je prestatie te bevorderen. Ook om een zaak op te zetten, moet je er iets voor doen. Bill Gates is ook niet groot geworden door niets te doen en af te geven op anderen.
  Alleen diegenen die niet goed begeleid worden of zelf hun best niet doen en het opgeven, zullen commentaar (smoesjes) hebben. En niet alles gaat snel, meestal zijn hardlopers doodlopers. Dus pak je kans en laat je begeleiden! Als je realistische doelen hebt, zul je ze halen (zoals dat met elk doel gaat).

 71. joe hoe…ja hoor..het beweegt nog volop bij herbalife.
  Ik ben zelf met de voeding gestart 3 jaar geleden.
  Ik was zeer sceptisch maar na 4 dagen shake,thee,en vezels voelde ik mij al vol lopen van energie.
  Herbalife heeft mijn leven echt verandert.ik kan het wel van de daken schreeuwen!!!
  Ondertussen ben ik zelf herbalifecoach en ben blij dat ik ook met anderen dat gevoel kan delen.
  Het geeft een voldaan gevoel om al die positieve reacties te horen van de klanten en de band die je hierdoor krijgt met die mensen is zalig.
  Wil jij ook dat zalige gevoel?vrijblijvend 0491/594002….laakdal-belgie ;-)

 72. hallo ,
  tis hier zo stil ?!
  zijn jullie allemaal gestopt
  of zo ? omdat het niet werkte ?
  of juist wel ? ik ben vandaag begonnen!
  vanmorgen een chocolade shake die eigenlijk
  best mee viel van smaak ! laat me jullie ervaringen weten !
  grtjs

 73. Ik wil dus gaan starten met weight Loss chalance van 12 weken lijkt me prima maar wat nou als je in die periode op vakantie gaat 2 weken dan loop je toch niet meer gelijk met de anderen.
  En wat is er waar van dat je eerst lid moet worden van Herbalife en 120 euro moet betalen voor dat je er aan begint?
  groet Yvonne

 74. werkt prima om meer energie te krijgen en ook om af te slanken zeker met bewegen erbij en voldoende water drinken. kiesgezondafslanken.nl

 75. Zelf gebruik ik al heel lang de producten van Herbalife en ik kan met een woord zeggen dat ik er flink van ben opgeknapt!Het heeft een wereld voor me geopend en heb er heel veel energie voor terug gekregen. Ik was in eerste instantie chronische vermoeid, maar daar is nu nog weinig van te bekennen. Naar aanleiding van deze ervaring ben ik zelf Welzijnscoach geworden, waarbij ik bij de klanten herbalife producten gebruik ter ondersteuning van een gezond leefpatroon. Ik help mensen met afvallen, aankomen in mager spierweefsel (bij sporters), mensen met energieproblemen (energiedips over de dag of mensen die heel weinig energie hebben). Ik geef in eerste instantie een uitgebreide voedings-en lichaamanalyse en daarna breng ik een advies uit over welke producten het beste passen. Uiteraard wat de persoon echt nodig heeft en niet meer. Ik geef begeleiding via de telefoon maar ook face tot face, waarbij ik jouw als klant heel nauw opvolg en begeleidt. Als je tegene dingen aanloopt ben ik daarvoor!
  Ik woon in Utrecht. Als je in eerste instantie een vriblijvende voedings-en leefstijl analyse zou willen kun je contact met me opnemen. Ik zou de producten van Herbalife echt een kans geven, want het heeft zoveel mensen al goed gedaan!

 76. zelf ben ik goed afgevallen en weet dat het een probleem is om je gewicht stabiel te houden. Doe het daarom stap voor stap. Een baby kan ook niet gelijk al rennen. Dus het is opnieuw leren om goed met eten bezig te zijn. Ik begeleid nu mensen met gewichtsproblemen. Dus wil je meer over voeding of over herbalife weten meld je dan aan via kiesgezondafslanken.com

 77. Ik ben 3 weken geleden gestart met Herbalife. Dat ging goed, was 3.5 kg kwijt. Afgelopen weekend een weekend weggeweest en daar me teveel laten gaan, nu weer +0.5 maar ik ga er weer tegenaan.

  De shakes bevallen met prima, mits het met vruchtensap is, ik krijg het niet weg met zuivel. Het gaat alleen minder hard dan ik zou willen (al is een kg per week best netjes..) maar moet dan ook nog wel een sport vinden die bij mij past (vanwege kapotte schouder) op dit moment fiets ik veel.

  We gaan wel zien waar het schip strand. Voorlopig heb ik nog genoeg formule 1 staan en ook maaltijdrepen aangeschaft (handig voor op het werk of onderweg) Ik ga wel overstappen van de kruiden/vezeltabletten naar aloesiroop vanwege buikpijn, dus ben benieuwd.

  • Hoi Patricia,

   Krijg je hierin wel nauwe opvolging?Iemand die je wekelijks belt en je ook tips geeft om bv veel water te drinken en veel fruit te eten en proteine rijke tussendoortjes?Opvolging is erg belangrijk hoor en een extra service wat goed kan werken voor de motivatie. Ik hoop voor je dat het bevalt en anders kan ik je altijd in contact brengen met iemand die je er goed in begeleidt!

   Succes ermee!

   groetjes,
   cheyenne

 78. Ik moet eerlijk zeggen dat herbalife gewoon troep is met te veel chemische stoffen erin nou als ik die wil koop ik ze wel bij de droogist.
  Verder wordt het me bijna me strot in gedouwd zonder eerst te luisteren naar me wat ik wil, nee verkopen maar lekker euro’s vangen over de rug van zieke mensen.
  Ze moeten direct deze smerige praktijken eens hard aan pakken.
  Je kan never nooit gezond afvalen via shakes bestaat niet na paar jaar zult ge merken dat het waste of money is.
  Pilletje om vet af te breken dat is echt een grap.

  Ik ben er niet ingetrapt had het meteen door waar de zogenamde begeleitster naar toe wilde.

  Kortom mensen laat je niet verlijden door dit.

  Afvallen is gewoon gezonder leven sporten en gezond eten das alles ik raak me kilo’s gewoon kwijt door normaal leven zonder shake troep en zo.

  • Het is heel jammer dat je zo bent benadert door de verkopers van Herbalife, want die heb je er ook tussen zitten. Er is ook een netwerk van mensen die echt met hart voor de mens werken en je echt willen helpen en je totaal begeleiden van begin tot eind, zonder je producten door de keel te duwen. Dit is inderdaad absoluut verkeerd. Mocht je toch eens willen proberen heb ik de juiste contactpersoon voor je, is een absolute topbegeleider. Of je kan bij mij terecht. Herbalife is echt volwaardige goede voeding en echt geen troep wat te vergelijken is met wat je bij de drogist kunt kopen.

   gr. cheyenne sterk

 79. Hoi, Ik ben nog maar 1 week en 1 dag bezig met herbalife. ik woog 83 kgr en na 1 week 81 kgr Mijn streefgewicht is 58 kgr Ik vind de chocolade smaak lekker , (de cookies and crumbles iets minder) Maar ik heb geen zin meer in tussendoortjes, en honger zeker ook niet meer, de eerste 3 dagen nog wel. het gaat goed en veel kan ik na een week nog niet zeggen. Ik ben supper gemoiveerd en ga dit zeker blijven doen. t’is gemakkelijk, en ik moet ùmij maar zorgen maken over 1 goeie maaltijd per dag. Ik eet die ene maaltijd s’middags en sla en tomaat zijn er zeker altijd bij, ook vis en kip. volkoren brood of dieet brood maar ik overdrijf er niet mee, heb bijna geen zin meer in zoet, In de thee doe ik soms een lepeltje honing als ik hem warm drink, maar drink hem ook koud zonder zoet. Dat is mijn enigste tussendoortje en als ik toch nog veel zin hem in iets anders eet ik vruchten of een potje natuur yougurt.

  • Krijg je goede begeleiding hierin?dat je om de zoveel tijd contact met iemand krijgt over je vorderingen?

   gr. cheyenne

 80. Is het zo stil omdat iedereen gestopt is of zijn er geen tevreden of ontevreden herbalife gebruikers meer ?

  zelf ben ik er vorig jaar mee begonnen en ben toen in half jaar tijd 20 kg mee afgevallen (eventueel foto’s van mij heb ik nog wel om dat te laten zien).

  moest afvallen omdat ik voor ik met herbaliufe begon hartklachten had en onder controle sta bij een cardioloog die vond dat ik toch wel wat moest afvallen. nu in totaal 22 kg afgevallen en begonnen met een opleiding voedingsconsulent en daarnaast zelf distributeur geworden, want vind het mooi en prettig om anderen te kunnen helpen.

  het commerciele verhaaltjes vertellen vind ik niet wat bij herbalife hoort, wat er wel bij hoort is de goede begeleidig die de mensen verdienen.
  en vooral niet te vergeten.. ik vind het zelf een goed product maar vind niet dat iedereen dat moet vinden, daar is men vrij in. maar geef het wel een kans, er is niet voor niets de 30-dagen-niet-tevreden-geld-terug garantie.

  • Ben ik absoluut met je eens, met je insteek. echt top dat je zo insteek hebt. en herbalife is een prima, goede volwaardige ondersteuning van een gezond leefpatroon. Het is ook geen medicijn maar gewoon goede voeding!Top dat je zo op de goede weg bent!

   gr. cheyenne

 81. hey iedereen,

  Jaren terug heb ik herbalife gebruikt en ik was er toen uiterst tevreden over !! de eerste dagen had ik het enorm lastig door het hongergevoel en het “afkicken” van de cola. Ik had toen een hele goede begeleider : Marnix De Keyser uit de streek van Leuven maar ben jammer genoeg zijn telefoonnummer kwijt want die man kon je moed insoreken als het ff minder ging en dankzij hem hield ik het vol ! Elke week belde hij mij om mijn gewicht te weten en mij te blijven aanmoedigen. Ik verloor toen ongeveer 8 kg in een maand of drie/vier en voelde mij zo energiek dat ik soms over huizen kon springen !! Kent er iemand toevallig mijn begeleider van toen ?? Of heeft iemand zijn GSM-nummer ? Dan zou ik zovlug mogelijk opnieuw willen starten !!

  Groeten en alvast bedankt

  • Hoi Kathleen,

   Ik ken degene waar jij herbalife bij kocht niet. Wel kan ik je het nummer / emailadres geven van degene die mij begeleidt.
   Stuur mij een mailtje dan vraag ik of zij contact met je opneemt.

  • Hoi Katleen,

   Als je een Herbalife Distributeur zoekt in Nederland kun je het beste contact opnemen met Herbalife Nederland.

   contact met Herbalife

   klik op nee en vul het formulier in.

   Succes en hou je ons op de hoogte?

 82. Hoi allemaal,

  Ik ben een erg enthousiaste herbalifegebruiker. Niet alleen doordat ik er twee kledingmaten mee ben afgeslankt.
  Maar vooral over de gezondeheidsresultaten die er binnen mijn gezin zijn behaald. Zo heb ik mijn allergieën onder controle. Yes heerlijk een hele bos bloemen (met stuifmeel) en nergens geen last van. Mijn man heeft MS en de artsen verbazen zich over zijn conditie.

  Angelique

 83. ik heb zelf een unieke ervaring met de produkten van herbalife, het heeft mijn leven veranderd dankzij herbalife . is mijn depressie zo goed als voorbij en heb ik meer energie en ben ik 11 kilo en 32 cm minder . DANK U HERBALIFE.Ik ben nu zelf supervisor geworden omdat ik zo tevreden was over de produkten en zelf de mensen wil helpen . die ook problemen hebben . Er gaat voor mij een nieuwe wereld open. ik ga ook mee naar extravaganza in Stockholm , en voor de eerste keer in een vliegtuig zitten.yes why can. JHEEEEE.

 84. Hoi,

  Ik ga morgen beginnen met Herbalife. Ik ga vanavond bij mijn begeleidster de spullen ophalen. Ik ben erggggg benieuwd wat voor resultaat het opleverd. Ik wil 10 Kilo afvallen.

  Hoe gaat het met de rest?

  Ellen

 85. is iedereen gestopt met Herbalife?? het is hier zo stil, ik had de stille hoop dat het hier ook druk zo zijn net zoals op de andere forums.

  wel jammer, maar wie weet word het weer wat hier

 86. Ik doe mee aan de WLC van Herbalife ben heel serrieus bezig en toen ik ging wegen was ik aan gekomen snap er niet veel van doe zo me best. Vraag me af hoe jullie herbalife gebruiken ik moet 1376 kcal per dag eten dus ik neem 3 shakes avond eten en dan nog een reep erbij en dan zit ik nog maar aan de 1276 kcal.
  Wie wil me advies geven

  • Helma

   3 shakes en een avondmaaltijd is meer iets om aan te komen dan om af te vallen denk ik zo

   afslanken doe je met 2 shakes en een gevarieerde avondmaaltijd. en tussendoortjes 2 maal per dag.

   ben je nu nog bezig of ben je gestopt ?

 87. ik heb zelf ook herbalife gebruikt en moet zeggen het vloog eraf
  ik sporte 2 keer per week maar kreeg wel lichaamlijke problemen
  kreeg ineens bloed in de urine en blaasonstekingen waar ik nooit last van had .kreeg last van het sporten vanwege toch teveel ook verlies van spierafval wat je dus met sporten weer terug moest krijgen
  was blij dat mijn kilo’s eraf waren .maar doordat ik dus stopte van wegen die klachten, waren die kilo’s er zo weer erbij terwijl ik dus netjes alles deed volgens het boekje ,maar dan zonder shake’s en al die tabletten . ik zou ook nooit meer herbalife gebruiken omdat er toch iets niet helemaal lichaamlijk goed ging in mijn lichaam en er blijken meerdere deze klachten te hebbben gehad die ik in de loop van de tijd hoorde van andere gebruikers .heb verder een prima begeleiding te hebben gehad maar ik vind is van herbalife dat het net een piramide spel is alles wat ik mankeerde hadden de begeleiding ook wel eens gehad een heel mooi verkoop praatje, en dat stond mij niet aan .dus ik heb mijn oude gewicht van 15 kilo terug en accepteer maar dat ik dik ben want als je eens lijn lijn je je hele leven en ik wil ook wel eens niet hoeven te denken mag ik dit wel

 88. Ik zou graag meer willen weten over Herbalife in combinatie met Topsport.

  Niet zo ver van mijn woning zit een officiele herbalife verdeler: (Boortmeerbeek)

  Maar zoals ik al aanhaalde wil ik eerst wat meer te weten komen over Herbalife in Sport.

 89. Hoi Annick,

  Nee, sorry, hier heb ik geen ervaring mee. Ik zou het zeker aan je distributeur vragen of hun hier ervaring mee hebben.

  Inmiddels ben ik al een héle poos van de herbalife afgestapt en doe nu weight watchers wat mij goed bevalt.

  Sterkte ermee hoor!

 90. hallo,zijn er mensen die ervaring hebben met herbalife en bloedverdunners? Ik nam herbalife maar moet er mee stoppen van de dokter omdat mijn bloed terug dikker werd.

  • annick

   jou vraag./probleem heb ik eens doorgesproken met de cardioloog waar ik bij onder controle sta.

   Deze geeft aan dat geen probleem is om herbalife te nemen als je bloedverdunners neemt. Wel geeft ie aan om dan 1 keer per 3 maanden te laten controleren, want als je bloed er al “dikker” van zou worden moeten ze dat met je bloedverdunners gewoon bijstellen.

  • overigens gebruik ik zelf ook bloedverdunners en mijn cardioloog vond het beter dat ik die 22 kg kwijt was dan dat ik me druk moest maken om m’n bloed.

 91. Goede begeleiding is inderdaad belangrijk, maar het is ook belangrijk om alleen die producten te gebruiken die je echt nodig hebt!

  Enkele voorbeelden?

  Stel, je neemt twee shakes per dag, aangevuld met een ‘normale’ maaltijd en twee tot drie tussendoortjes. Neem je als tussendoortje een stuk fruit? En bestaat je normale maaltijd voor een deel uit verse groenten? Dan heb je geen vitamine- en mineralencomplex nodig!

  Ga je regelmatig naar het toilet, en heeft je stoelgang een normale consistentie? Waarom zou je dan kruiden- en vezeltabletten nemen?

  Een goede distributeur adviseert en verkoopt je alleen wat je echt nodig hebt, en op die manier bespaar je al snel heel wat geld! En wie wil dat nu niet?

  Wil je graag meer informatie over onze werkwijze? Neem dan een kijkje op onze website (www.herba-belgie.be), en vul volledig vrijblijvend het contactformulier in.

 92. Hai Hannah, dat zijn me nogal een boel vragen…

  Ik gebruik formule 1 2 x per dag: dus de shakepoeder,
  ’s morgens doe ik daar de proteïne poeder bij door, ’s middags niet.

  Verder 2 x 3 vezel en kruidentabletten en 3 multi vitamine,

  En dan heb ik de thermojetics thee: als vetblokker.

  Ik ben vanaf maart bezig en heb er 5 kilo af. Het vetpercentage wordt ook minder.

  Op het ogenblik steek ik lichamelijk slecht in mijn vel maar dat komt door m’n rug. Ik had genoeg energie.

  Honger gevoel Ja: met name ’s middags om een uur of 3 half 4 maar zij adviseert dan om een kleine shake te nemen of lekker rauwkost te knabbelen.

  ook mag ik 2 wasa vezelrijk knackebrood met huttenkase nemen als ik trek heb. Daar mag dan een likje honing op: is errug lekker!

  Avondmaaltijd koolhydraten beperken, meer groente erin verwerken! En dat werkt ook goed.

  Succes!

 93. Hallo Miepie,
  Ik ben nu ook ongeveer 2 maanden mee bezig, maar ik ben geen kilo afgevallen. Wat wel af is 1% van mijn vet massa percentage. Alleen vraag me af komt dit door de herbalife of door ik sport sinds dit jaar februari.

  Verder heb ik een goede begeleidster. Ze belt me regelmatig op.

  ik heb een paar vragen.
  1- welke programma volg je?
  2- kun je concrete vertellen hoeveel kilo/vet massa percentage ben je afgevallen
  3- hoe lang ben je al bezig?
  4- heb je genoeg ernergie?
  5- heb je honger gevoel?

  Ik ben erg benieuwd naar je reactie

  groetjes,
  Hannah

 94. Heey Lady XXL…

  Och… wat enorm jammer dat je zo’n slechte ervaring hebt!!!

  Je hebt dus duidelijk geen goede begeleiding gehad.

  Mocht je het nog een keer willen proberen… Dan wil/kan ik je de gegevens van mijn begeleidster geven.

  Zij weet ook dat ik op de kleintjes moet passen en komt bijvoorbeeld met tips als gewelde en gekookte pruimen om de stoelgang op gang te krijgen en zemelen door een shake!

  Kijk… daar heb je wat aan!!!

  Ik vind het écht triest dat ze je zo slecht hebben begeleidt…

  Sterkte voor de toekomst gewenst!

 95. Dag Allemaal,

  Ik eb de Herbalife ook gedaan helaas heb ik er slechte ervaring mee gehad. Ik kwam er van aan en ik had slechte begeleiding van twee verschillende verkoopsters. De eerste begeleidster die wilde alleen maar verkopen terwijl ze wist dat ik zonder werk zat. De tweede begeleidster belde me nooit op en ze gaf me open busjes shakes poeder.

  Het heeft me niet geholpen, ik werd dikker en financieel ben ik uitgekleed.

  Mijn advies is als je dit dieet wilt gaan doen zorg er dan voor dat je contact krijgt met iemand die een goede begeleidster heeft en het kost veel geld dus denk na voordat je aan het dieet begint. Mij kostte het zo’n 150 euro elke keer en soms 200 euro omdat ik moeilijk nee kon zeggen tegen een nieuw product en ik ten einde raad was met mijn gewicht werd daar handig gebruik van gemaakt.

  Groetjes
  Lady xxxl

 96. Heey Annet,

  Graag gedaan hoor!

  Ik weet uit eigen ervaring dat Arabella je graag eerst graag even persoonlijk, via de mail of telefoon, contact met je heeft.

  Zij is steengoed met begeleiding: de site waar je alles kan bij houden heeft meerdere begeleiders. De kans is dus groot dat je dan niet bij haar terecht zou komen en dat zou ik, voor jou, heel jammer vinden!

  Dus mij voorstel is: stuur haar een mailtje en dan gaat het hopelijk goed komen.

  Groetjes,

  Gerda

 97. (mail adres bekend bij de redactie) dit is het emailadres van mijn begeleidster… Zij kan je zoooooooooveel meer over herbalife en de site vertellen…

  Ze gaat alleen zaterdag met vakantie. Ik zal haar zeggen dat je eventueel gaat mailen…???

  Succes,

  Gerda

 98. oeps, nog wat vergeten… wat ze tegenwoordig ook hebben: is een site, waarbij je alle dingen die je nuttigd, drinkt, wat je beweegd kan invullen… Als je alles in het groen hebt dan heb je het goed gedaan!

  Een heeeeeeeeeeeele mooie methode om je gezond en goed te laten eten, drinken en bewegen!!!

 99. Hallo allemaal!

  Ik ben al sinds een aantal weken weer aan de herbalife! In het begin ging het heeel hard. Dat was het meest vocht…

  Ik krijg een heeeeele goede begeleiding! Wordt zeker 2 x per week gebeld. En bij degene waar ik de producten haal word ik gewogen en wordt mijn vetpercentage gemeten.

  Nieuw in het assortiment is de proteïne poeder: ik heb m’n begeleidster de link van vetvrij.com gemaild. Wellicht dat zij na haar vakantie wat aanvullende informatie kan mailen naar de beheerder van vetvrij!

  Het is goed vol te houden. Wel voldoende rauwkost eten, veel drinken!

  De begeleiding is helemaal top! Dus ik zou zeggen: probeer het!

  Je krijgt garantie op de producten! Mocht je iets niet lekker vinden dan nemen ze het retour en krijg je een andere smaak mee naar huis!

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.