Herbalife Review Ervaringen en Recepten

Er is veel kritiek op Herbalife, maar is dat wel terecht?  Heb jij een positieve of negatieve ervaringen met Herbalife? Dan wil ik je aanraden om dit artikel te lezen. 

Herbalife werd in 1980 opgericht als het eerste bedrijf in de welzijnsindustrie dat gericht was op een eenvoudige actieve en gezonde levensstijl. Het hoofdkantoor bevindt zich in Los Angeles. Inmiddels is het bedrijf beursgenoteerd en worden de producten door distributeurs in meer dan 75 landen ter wereld verkocht. Alle producten zijn wetenschappelijk getest en bevatten uitgebalanceerde kernvoeding, vitaminen en mineralen. Daarnaast is er een een lijn op het gebied van uiterlijke verzorging. Later werd HERBALIFE 24 geïntroduceerd. Dit zijn producten voor sporters of actieve mensen.

Herbalife Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Herbalife zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het testpakket t.w.v. 119 euro gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 36 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Herbalife graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Multi Level Marketing

Het bedrijf werkt volgens de multi level marketing formule. Het komt erop neer dat je het moet aanschaffen via een tussenpersoon. Deze tussenpersoon (consulent) krijgt voor elke verkoop een commissie. MLM is een bedrijfsmodel waar een piramide van zelfstandige verkopers inkomsten verwerft door directe verkoop van producten zoals in dit geval Juice Plus. Tevens kunnen ze nieuwe verkopers werven. MLM maakt gebruik van persoonlijke relaties tussen verkoper en klant. MLM wordt vaak bekritiseerd onder andere door vergelijking met een piramidespel.

In principe kan iedereen Herbalife distributeur worden. De basis ligt bij het zelf gebruiken van de producten en vervolgens anderen helpen om ook succesvol af te vallen middels de producten. Herbalife biedt voortdurend trainingen aan om de aankomend distributeur te helpen in het begeleiden van andere mensen. Hoewel kennis van zaken in het verkopen van de producten geen vereiste is om de producten te gaan verkopen biedt enige kennis van voeding en wat het lichaam nodig heeft wel voordelen in het adviseren. Vraag u distributeur naar het juiste gebruik van de producten, voldoende eiwit inname en het juist gebruik van tussendoortjes en succes zal niet uitblijven.

Herbalife Nederland

Herbalife is al vele jaren actief in Nederland. Het bedrijf begon begin jaren negentig met de verkoop van producten in Nederland. Inmiddels is er een heus hoofdkantoor voor Nederland en België. Er is een distributiecentrum in Venray. Vanuit dit centrum worden meerdere Europese landen voorzien.

Herbalife is onverminderd populair in Nederland. Er zijn honderden consulenten verspreid over heel Nederland. Ook in veel kleinere plaatsen kun je een Herbalife consulent(e) vinden die jou kan helpen om af te vallen.

Kosten Herbalife

Vaak denken mensen dat de producten van Herbalife erg prijzig zijn. Dit komt onder andere doordat bekend is dat Herbalife een multilevel marketingmethode hanteert, waarbij ook de consulente geld verdient aan de producten. In de praktijk vallen de prijzen voor de producten best mee.

Een pot met de Formula 1 voedingsshake bijvoorbeeld kost tussen de €30 en de €45 euro. Een verpakking met 14 proteïnerepen is voor ongeveer €15 euro verkrijgbaar. Daar staat tegenover dat je kosten bespaart omdat je minder geld kwijt bent aan het maken van je maaltijden. Ook ben je natuurlijk een stuk sneller klaar met het bereiden van je maaltijd. Dit scheelt ook weer natuurlijk.

Herbalife Prijzen

 • Herbalife quickstart programma Adviesprijs: € 96,25,-
 • Formula 1 shake maaltijdvervanger (780 gram) Adviesprijs: € 56,15,-
 • Formula 2 multivitaminencomplex Adviesprijs: € 18,75,-
 • F1 Maaltijdvervanger reep (56 gram) Adviesprijs: € 3,09,-
 • Aloë Vera Max Drinksiroop Adviesprijs: € 40,-
 • Instant Theedrank met kruidenextracten (100 gram) Adviesprijs: € 50,55,-
 • Vezel en kruidentabletten Adviesprijs: € 17,30,-

Herbalife Kopen

Er zijn verschillende plekken waar je online Herbalife kunt bestellen. In tegenstelling tot vroeger ben je niet meer veroordeeld tot de Herbalife consulent(e) bij jou in de buurt. Tegenwoordig zijn er ook webwinkels die de producten van Herbalife verkopen. Bij deze webwinkels kun je eenvoudig de producten bestellen tegen aantrekkelijke tarieven.

timfit ervaringen recensie

Daarnaast bieden veel van deze webwinkels een vorm van gratis advies aan. Dit gratis advies kan helpen om de producten van Herbalife op een betere manier te gebruiken. Op deze manier voorkom je dat je bijvoorbeeld honger krijgt. Heb je daarentegen behoefte aan een meer persoonlijke begeleiding, dan kun je altijd terecht bij een Herbalife consulent bij jou in de buurt.

Herbalife Goedkoop Online Bestellen

Een veelgehoord nadeel van Herbalife is dat het duur is omdat het uitsluitend door consulentes besteld kan worden. Gelukkig kun je het sinds kort ook voordelig online bestellen. Wil je goedkoop Herbalife producten kopen? Bezoek dan de online shop en maak een keuze uit alle Herbalife Producten. Van Voedingsshakes tot de Energydrank alles is aanwezig.

De shakes zijn gebaseerd op sojaproteïne en plantaardige koolhydraten voor een langer verzadigd gevoel. Een shake bevat 220 Kcal. En heb je het geprobeerd en werkt het voor jou niet: Herbalife biedt een 30 dagen niet goed, geld terug garantie.

Herbalife Shake Programma’s

De shakes werken met verschillende programma’s. Een belangrijk ingrediënt in deze programma’s is de formule 1 shake. Deze shake bevat veel eiwitten. Het is een bewezen principe dat eiwitrijke diëten kunnen leiden tot gewichtsverlies en meer spiermassa, zonder duidelijke nadelige gevolgen (bron).

Het Basis Welzijn Programma

 • U gebruikt hierbij 1 shake per dag, als ontbijt
 • Daarnaast de vezel en kruiden en de kruidenthee
 • Formule1
 • Vezel en kruidentabletten. Vezels spelen ook een belangrijke rol in het stimuleren van gewichtsverlies (bron).
 • Instant kruidendrank, original smaak 50 g
 • Dit eenvoudige programma is gericht op een gezonde start van de dag en helpt u bij het stabiel houden van uw gewicht.

Startprogramma gewichtsbeheersing

 • U vervangt nu 2 maaltijden per dag door een shake
 • Daarnaast gebruikt u aanvullende vitaminen en mineralen, vezel en kruidentabletten.
 • Formule 1
 • Formule 2
 • Vezel en kruidentabletten
 • Dit programma is gericht op een duurzaam resultaat op het gebied van gewichtsbeheersing.

Uitgebreid programma

U neemt het startprogramma gewichtsbeheersing, uitgebreid met de kruidenthee, cellnutrition en celluloss. Dit is een intensiever programma, voor mensen die snel hun kg’s kwijt willen. Daarnaast zul je ook zien dat de centimeters er af vliegen. Uitermate geschikt voor mensen met een zeer actief leven en veel stress. Herbalife biedt uitgebalanceerd voeding aangevuld met de juiste vitaminen en mineralen. U zult versteld staan van de uitwerking die het op uw lichaam heeft. Naast het behalen van uw gewichstdoelen zult u zich fitter en energieker gevoelen. En ook veel minder last hebben van snacktrack. Voor meer informatie over de producten en het voor uw geschikte programma kunt u het contact formulier invullen. Voor het uitwisselen van ervaringen ga je naar Het Forum of Het Blog. Het is een commercieel product. Aan de verkoop van producten wordt geld verdiend. Het goede nieuws is dat U dat ook kan. Vraag middels het contact formulier naar de zakelijke mogelijkheid.

Weightloss Challenge (WLC)

In veel plaatsen in Nederland en Belgie wordt gewerkt met een cursus over afvallen. De zogenaamde WLC. U komt wekelijks bijeen om te wegen en te meten in een groep. Daarnaast wordt er elke week een presentatie gegeven over gezonde voeding en worden de producten gepromoot. U bent echter niet verplicht om de producten te gebruiken. U mag op uw eigen manier afvallen. Echter wie het meest is afgevallen wint de pot. Een leuke een leerzame methode om af te vallen, gesponsord door Herbalife. Informeer bij u in de buurt.

Herbalife (negatieve) ervaringen

In de loop der jaren hebben veel mensen hun ervaringen met Herbalife met ons gedeeld. Verreweg de meeste mensen zijn erg positief over Herbalife. Een van de deelnemers geeft bijvoorbeeld aan dat zij dertig kilo verloren had nadat zij met Herbalife was gestart. Andere mensen geven aan dat zij binnen een paar weken meer dan vijf centimeter zijn verloren. Sommige mensen waren eerst sceptisch over het gebruik van de middelen, maar zijn later zelf coach geworden omdat zij overtuigd zijn van de werking van Herbalife.

Dit enthousiaste komt waarschijnlijk door de wetenschappelijk bewezen werking van eiwitrijke diëten. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat je met eiwitrijke diëten duurzaam kunt afvallen (bron). Tweederde van de bevolking beschikt volgens dit onderzoek over genen die ervoor zorgen dat diëten rijk in eiwitten erg effectief voor hen zijn. Bovendien bevat Herbalife ook nog allerlei andere voedingsstoffen, zoals vitaminen en mineralen. Deze zorgen voor een voller gevoel. Het is een van de redenen dat veel mensen het dieet lang vol kunnen houden.

Er zijn ook negatieve ervaringen met Herbalife. Zo geeft een van onze bezoekers aan dat zij moeite heeft om van de consulente van Herbalife af te komen. Zij is niet tevreden en niet meer geïnteresseerd in het product, maar wordt nog wel steeds benaderd door de consulent. Sommige mensen geven aan dat zij een goede begeleiding ontvangen van hun Herbalife coach, terwijl anderen minder begeleiding krijgen.

Herbalife Ervaringen

De Ervaring me Herbalife van Marieke

Ben je op zoek naar een deskundig voedingsadvies? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Marieke, 43 jaar. Naast mijn werk als verpleegkundige heb ik mijn eigen bedrijf als voedingscoach. Ik werk onder andere met de producten van Herbalife. Toen ik een aantal jaar geleden een burn-out kreeg, begon ik ook aan te komen in gewicht. Deels door de stresshormonen, maar deels ook door te veel ongezonde dingen te eten. Ik kreeg steeds meer trek in zoete dingen en was eigenlijk niet te verzadigen. Op een gegeven moment paste ik niet meer in mijn kleding, maar ik kreeg de knop niet om. Ik had gewoon iets nodig wat me zou helpen.

voedingswaarde herbalife
voedingswaarde herbalife

Normaal Eetpatroon

Ik ben toen begonnen met de producten van Herbalife en dit hielp mij enorm om weer in een normaal eetpatroon te komen. In korte tijd kon ik mijn kleding weer aan, maar ik merkte ook dat ik me veel beter ging voelen en weer energieker werd. Dat heeft mij doen besluiten om verder te gaan als voedingscoach. Ik doe dit met ontzettend veel plezier. Het is telkens weer leuk om de resultaten te zien bij mijn cliënten. Samen met de cliënt maak ik een plan wat past in zijn of haar leefstijl. We kijken eerst naar de huidige gewoonte van iemand en daar zetten we een nieuwe menulijst naast. In principe vervang je om af te vallen twee maaltijden door een voedzame shake.

Maar ik heb ook cliënten die dolgraag tussen de middag een boterham willen eten. Dan maken we dus een menulijst waarbij ze alleen het ontbijt vervangen. Als men zich daar goed aan houdt valt men ook af, al gaat het wel iets langzamer. Als mensen bij mij thuis langskomen voor een advies maak ik altijd een complete bodyscan. We meten het vetgehalte, het orgaanvet, het vocht gehalte, de spiermassa en de botten. Daarnaast meten we bepaalde punten van het lichaam om zo de voortgang in de gaten te kunnen houden.

Niet Crachen

Ik vind het erg belangrijk dat mijn cliënten niet crashen. Dat wil zeggen dat zij spiermassa gaan verliezen en daardoor hun metabolisme naar beneden bijstellen, zodat ze eerder aan gaan komen na hun afval periode. Ik maak dus voor iedereen een persoonlijk plan op maat om dit te voorkomen. Dat is ook meteen mijn advies voor iedereen die met shakes aan de slag gaat. Doe het niet op eigen houtje! Vraag een deskundig advies en neem geen genoegen met alleen de voorschriften op de verpakking. Dit voorkomt namelijk dat je gaat jo jo en. Iemand die90 kg weegt en naar de 80 wil geef je niet hetzelfde als iemand die 70 kg weegt en op 60 uit wil komen.

Herbalife heeft daarnaast nog veel aanvullende producten. Mijn favorieten zijn de speciale groene thee en de proteïne reepjes, als lekker tussendoortje. Je voelt je daarna weer verkwikt en verzadigd. Ik ben echter geen Pottenverkoper, zoals ik wel eens lees, bij mij staat de cliënt voorop! Ik help hem of haar slechts om het doel te bereiken wat men voor ogen heeft op een coachende manier. Ik geef adviezen over een blijvende verandering in iemands eet en denkpatroon, zodat het resultaat een blijvend resultaat wordt.

Kosten Herbalife

Voor veel mensen zijn de kosten een belangrijke overweging bij het kiezen voor een bepaald dieet. We hebben daarom even snel voor jou op een rijtje gezet wat het Herbalife dieet jou ongeveer zal gaan kosten. In een standaardprogramma met Herbalife worden twee maaltijden vervangen door shakes. Daarnaast neem je nog een tussendoortje en wellicht een kruidentablet of een kruidenthee.

Een maaltijd met eiwitshake kost iets meer dan een euro per dag (daar komen nog de kosten bij van melk). Als je echter thuis een broodmaaltijd maakt, ben je ongeveer hetzelfde kwijt. Een eiwitreep kost iets meer dan een euro. Dit is wellicht iets duurder dan je gebruikelijke tussendoortje.

Al met al zijn de kosten van een Herbalife programma dus vrij verwaarloosbaar. Je betaalt hoogstens ietsje meer dan wanneer je je normale eetpatroon volgt. Daar komt dan nog bij dat je gratis begeleiding krijgt.

Ervaringen met Herbalife

Heb je een vraag over Herbalife? Of wil je ervaringen uitwisselen? Bezoek dan Het Forum en Het Blog voor vragen en ervaringen met Herbalife.

184 Reacties

 1. Beste, is er nog een pakket ter beschikking? Ik heb door twee blessures kort na elkaar twee jaar niet kunnen sporten, met alle gevolgen van dien. Bovendien was ik sowieso al een pakje te zwaar. Ik hoop dat met het sporten de Herbalife shakes me de goeie start kunnen geven om opnieuw voor een gezonde levensstijl te gaan, zowel qua voeding als sport. Kan wat voeding betreft ook een ‘reset’ gebruiken… dank!

 2. Ik heb Herbalife in 2002 gebruikt en werkte toen goed na een zwangerschap. Ben benieuwd of t nu ook goed werkt. Ik zou graag gebruik willen maken en willen testen of het bij mij nu ook zo goed werkt.🍀🙏🏽

 3. Helemaal enthousiast geworden en op aanraden van een vriendin die 20 kilo hiermee is afgevallen wil ik dit heel graag testen en zelf ervaren of dit echt lekker is en vooral mij helpt om nu eens af te vallen wat mij nooit eerder is gelukt, ik normaliter geen fan ben van shakes lijkt mij dit een uitgesproken kans om Herbalife eens te gaan testen en uitproberen

 4. Ik ben de afgelopen 2 jaar 15 kg bijgekomen & hierdoor ben ik zeer ongelukkig dus ik wil herbalife wel eens uitproberen en zien of het helpt.

 5. Hallo,
  Ik wil graag de herbalife producten testen. Ondanks dieet en een gezonde levensstijl is mijn vetpercentage te hoog. Ik zoek een manier om dit te doen dalen.

 6. Ik lees vooral veel positieve en negatieve reacties over Herbalife en wil met het testpakket echt zeker zijn of het de investering waard is :)

 7. Na een burn out veel aangekomen. Sporten gaan we rustig aan oppakken maar voeding is 80%. Dus hopelijk afvallen met behulp van Herbalife en wel de energie behouden.

 8. Nu ik afstudeer wil ik er graag de studentenkilo’s terug af krijgen! Mijn drukke levensstijl zorgt ervoor dat ik in het verleden geen tijd kon steken in andere diëten. Daarom lijken shakes mij een mooi alternatief, dat ik zeker een kans wil geven!

 9. Mijn doel is niet om af te vallen. Maar om te zorgen dat ik voldoende van alle benodigde vitamines en stoffen binnen krijg. Ik merk dat ik dit lastig vind in mijn dagelijkse leefstijl en dat ik niet middels vitaminepillen de stoffen wil nemen. Jaren ben ik al op zoek naar een gezondere leefstijl waardoor ik me ook fitter voel. Ik hoop dat Herbalife kan helpen hierbij zodat ik een goed begin van de dag heb. Daarnaast zou het ook fijn zijn minder behoefte te hebben aan suikers. Wat ik begrijp zou Herbalife hier ook in ondersteunen.

 10. Ik zit midden in de examens en wat energie is altijd welkom! Herbalife klinkt super en het grootste pluspunt: vegaannnnn!

 11. Ik ben wel benieuwd of herbalife mij kan helpen bij mijn vermoeidheid en weinig energie wordt dit jaar 50 en zit midden in de overgang met veel last van opvliegers en alle andere kwaaltjes die daar bij horen gevolg daarvan is dat ik dingen ga eten die niet goed voor je zijn en daar wil ik heel graag van af.

 12. Ooit heb ik herbalife gebruikt en dat is toen goed bevallen, is zeker zo’n twintig jaar geleden, nu is het helemaal vernieuwd en ik ben erg benieuwd naar de structuur en de smaak. Helaas draag ik momenteel iets teveel kilo’s met mij mee, waar ik op korte termijn heel graag vanaf wil, ik heb al 3 verschillende potten shakes hier thuis liggen van andere merken, ook die staan goed aangeschreven, maar ik vind de shakes totaal niet lekker, dus vandaar dat ik een reactie plaats, ik ben erg benieuwd naar herbalife en wat het mij zal opleveren.

 13. Ik zou graag Herbalife proberen, omdat ik op een natuurlijke manier wil afslanken, sta in september op voor maagballon. Wie weet moet dit niet gebeuren.ik moet trouwens 20 kilo afvallen

 14. Ik ben op dit moment zwanger van ons tweede kindje en wil daarna aan iets beginnen waarbij ik hopelijk een mooi lichaam bij krijg

 15. Ik moet 10 kilo afvalen hoop met dit paket het te behalen hoop met dit produkt dat het lukt ik hoop dat ik die 10 kilo met dit produkt afvalt daarom wil ik wel test persoon zijn voor dit produkt hoop dat ik in aanmerking komt voor dit produkt te testen vriendelijke groet sandra bartels

 16. Ik moet 10 kilo afvalen hoop met dit paket het te behalen hoop met dit produkt dat het lukt ik hoop dat ik die 10 kilo met dit produkt afvalt daarom wil ik wel test persoon zijn voor dit produkt vriendelijke groet sandra bartels

 17. Eerlijk gezegd geloof ik niet helemaal in het gebruik van de producten.
  Overtuig me door het product te laten testen en je hebt direct een klant bij 😊

 18. Dit klinkt te mooi om waar te zijn, maar niet geschoten is altijd mis 😉 Gratis testen dat klinkt me als muziek in de oren. Nu ik in de overgang zit, sluipen de kilo’s m’n lichaam in. Alsof de opvliegers en de vermoeidheid nog niet genoeg zijn, tijdens deze nieuwe fase in m’n leven zoals er dan zo mooi gezegd word😢. Ik zou graag op een verantwoorde manier m’n kilo’s en m’n vermoeidheid te lijf gaan en Herbalife zou mij daar wellicht goed bij kunnen helpen, daar wil ik wel een test persoon voor zijn.

 19. Beste,
  Ik starte mer Herbalife maar ik voel daar eerlijk gezegd niks van verschil in. Zelf at ik alle dagen yoghurt mer havermout en heel veel fruit en granola. Mijn verzadigd gevoel was veel langer op deze manier dan met Herbalife. Ik kreeg ook een opgeblazen gevoel in mijn buik. Ik heb nu gelezen dat wanneer je toch niet tevreden bent Herbalife uw producten terugbetaald kunnen jullie mij zeggen wat ik daarvoor moet doen aub?
  Mvg de Vis Tara

 20. Hallo

  Ik zou heel graag dit eens testen, moet toch zeker 15kg afvallen.
  Lees veel goeie dingen hierover, maar heb het zelf nog niet durven aankopen.

 21. Ik wil Herbalife gaan proberen om juist op gewicht te blijven. Ik ben sinds 3 maanden actief aan het sporten en ik wil juist niet verder afvallen maar wel de juiste voedingstoffen binnen krijgen.

 22. Ik heb gehoord dat je doormiddel van een shake in de ochtend en een pil erbij. Door deze combi strakker kan worden en energie is in mijn moederleven ook welkom 😁🤟 Ik wil dit graag en als het waar is dan wil ik dit graag testen🎉

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.