Er is veel kritiek op Herbalife. Heb jij een positieve of negatieve ervaringen met Herbalife? Dan wil ik je aanraden om dit artikel te lezen. Lees ervaringen en deel jouw ervaring.

Herbalife werd in 1980 opgericht als het eerste bedrijf in de welzijnsindustrie die gericht was op een eenvoudige actieve en gezonde levensstijl. Het hoofdkantoor bevindt zich in Los Angeles. Inmiddels is het bedrijf beursgenoteerd en worden de producten door distributeurs in meer dan 75 landen ter wereld verkocht. Alle producten zijn wetenschappelijk getest en bevatten uitgebalanceerde kernvoeding, vitaminen en mineralen. Daarnaast is er een een lijn op het gebied van uiterlijke verzorging en sinds 2011 helemaal nieuw: HERBALIFE 24, producten voor sporters of actieve mensen.

Multi Level Marketing

Het bedrijf werkt volgens de multi level marketing formule. Het komt erop neer dat je Herbalife moet aanschaffen via een tussenpersoon. Deze tussenpersoon (consulent) krijgt voor elke verkoop een commissie. MLM is een bedrijfsmodel waar een piramide van zelfstandige verkopers inkomsten verwerft door directe verkoop van producten zoals in dit geval Juice Plus. Tevens kunnen ze nieuwe verkopers werven. MLM maakt gebruik van persoonlijke relaties tussen verkoper en klant. MLM wordt vaak bekritiseerd onder andere door vergelijking met een piramidespel.

In principe kan iedereen Herbalife distributeur worden. De basis ligt bij het zelf gebruiken van de producten en vervolgens anderen helpen om ook succesvol af te vallen middels de producten. Herbalife biedt voortdurend trainingen aan om de aankomend distributeur te helpen in het begeleiden van andere mensen. Hoewel kennis van zaken in het verkopen van de producten geen vereiste is om de producten te gaan verkopen biedt enige kennis van voeding en wat het lichaam nodig heeft wel voordelen in het adviseren. Vraag u distributeur naar het juiste gebruik van de producten, voldoende eiwit inname en het juist gebruik van tussendoortjes en succes zal niet uitblijven.

Herbalife Goedkoop Online Bestellen

Een veelgehoord nadeel van Herbalife is dat het duur is omdat het uitsluitend door consulentes besteld kan worden. Gelukkig kun je het sinds kort ook voordelig online bestellen. Wil je goedkoop Herbalife producten kopen? Bezoek dan de online shop en maak een keuze uit alle Herbalife Producten. Van Voedingsshakes tot de Energydrank alles is aanwezig.

De shakes zijn gebaseerd op sojaproteïne en plantaardige koolhydraten voor een langer verzadigd gevoel. Een shake bevat 220 Kcal. En heb je het geprobeerd en werkt het voor jou niet: Herbalife biedt een 30 dagen niet goed, geld terug garantie.

De Programma’s

Herbalife werkt met verschillende programma’s

2hf

Het basis welzijn programma

 • U gebruikt hierbij 1 shake per dag, als ontbijt
 • Daarnaast de vezel en kruiden en de kruidenthee
 • Formule1
 • Vezel en kruidentabletten
 • Instant kruidendrank, original smaak 50 g
 • Dit eenvoudige programma is gericht op een gezonde start van de dag en helpt u bij het stabiel houden van uw gewicht.

Startprogramma gewichtsbeheersing

 • U vervangt nu 2 maaltijden per dag door een shake
 • Daarnaast gebruikt u aanvullende vitaminen en mineralen, vezel en kruidentabletten.
 • Formule 1
 • Formule 2
 • Vezel en kruidentabletten
 • Dit programma is gericht op een duurzaam resultaat op het gebied van gewichtsbeheersing.

Uitgebreid programma

U neemt het startprogramma gewichtsbeheersing, uitgebreid met de kruidenthee, cellnutrition en celluloss. Dit is een intensiever programma, voor mensen die snel hun kg’s kwijt willen. Daarnaast zul je ook zien dat de centimeters er af vliegen. Uitermate geschikt voor mensen met een zeer actief leven en veel stress. Herbalife biedt uitgebalanceerd voeding aangevuld met de juiste vitaminen en mineralen. U zult versteld staan van de uitwerking die het op uw lichaam heeft. Naast het behalen van uw gewichstdoelen zult u zich fitter en energieker gevoelen. En ook veel minder last hebben van snacktrack. Voor meer informatie over de producten en het voor uw geschikte programma kunt u het contact formulier invullen. Voor het uitwisselen van ervaringen ga je naar Het Forum of Het Blog. Herbalife is een commercieel product. Aan de verkoop van producten wordt geld verdiend. Het goede nieuws is dat U dat ook kan. Vraag middels het contact formulier naar de zakelijke mogelijkheid.

Weightloss Challenge (WLC)

In veel plaatsen in Nederland en Belgie wordt gewerkt met een cursus over afvallen. De zogenaamde WLC. U komt wekelijks bijeen om te wegen en te meten in een groep. Daarnaast wordt er elke week een presentatie gegeven over gezonde voeding en worden de producten gepromoot. U bent echter niet verplicht om de producten te gebruiken. U mag op uw eigen manier afvallen. Echter wie het meest is afgevallen wint de pot. Een leuke een leerzame methode om af te vallen, gesponsord door Herbalife. Informeer bij u in de buurt.

Ervaringen met Herbalife

Heb je een vraag over Herbalife? Of wil je ervaringen uitwisselen? Bezoek dan Het Forum en Het Blog voor vragen en ervaringen met Hebalife.


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

59 Reacties

 1. Een aantal jaar geleden gestart omdat ik door veel stress en vermoeidheid extra ben gaan eten. Ik woog voor ik begon aan herbalife 109 kilo. De eerste kilo’s heb ik er zelf afgekregen maar bleef toen weer hangen. Op 102 kilo. En omdat mij het brood in de keel uit ging hangen koos ik toen voor de shakes van herbalife. Ik ben langzaam, waar ik zelf voor gekozen heb (snel is niet persé beter) 30 kilo afgevallen. Ik was weer helemaal fitaal! Ik had zelf plezier aan sporten, waar ik voorheen niet de puf voor had. Nu na mijn zwangerschap ga ik weer beginnen.

 2. Hallo, ikzelf heb hele goede ervaringen met de Herbalife producten. De mooiste eigenschap van deze voeding is dat het je suikerspiegel stabiel houd en je kunt er mee afslanken op een gezonde manier. Alle voedingstoffen die je nodig hebt zitten in deze voeding, dit zorgt dat je vitaliteit enorm omhoog gaat. Ik spreek uit eigen ervaring en kan je helpen als je het voor jezelf wilt gaan testen. Groetjes Jolanda.

 3. Voor mij werkt Herbalife super! Ik val snel af in gewicht en centimeters. Het is prima vol te houden. Ben nu voor de tweede keer aan Herbalife begonnen. Eerste keer is al 12 jaar geleden en viel ik in 4 maanden tijd 12 kilo af met daarna geen jojo effect. Inmiddels een kind gekregen en drie keer per dag eten krijg ik gewoon er niet door en dat maakt dat ik veel ben aangekomen. Na een week 2 kilo kwijt en 5 centimeter. Goed vol te houden, geen honger gevoel en natuurlijk weet ik dat ik nu regelmatig eet en dat dat alleen al zoden aan de dijk zet, maar met Herbalife is de extra stimulans dat je ervoor betaalt en dus sneller door zet.
  Ieder heeft recht op zijn mening, maar ik ben zeer tevreden!

 4. Herbalif is pure geld klopperij.Het helpt helemaal niet en kost een hoop geld.Eens dat je iets gekocht hebt raak je van die kerels niet meer af.Ik heb twee jaar geleden beroep moeten doen om een van die opdringerige verkopers buiten te krijgen.

  • Klopt helemaal. Herbalife is een groot piramidespel waar allen de organisatie beter van wordt. Woekerprijzen voor consumenten met torenhoge commissies voor de ‘professionele’ consulent.

   Niet doen, er zijn meer dan voldoende betere en goed betaalbaar alternatieven

   Herbalife is een NO GO!

   Wendy

  • Vandaag in het nieuws

   Herbalife, verkoper van onder meer vitaminepillen en afslankmiddelen, heeft een schikking getroffen met de Amerikaanse toezichthouders om te voorkomen dat ze worden beschuldigd van een piramideconstructie. De Federal Trade Commission doet al jaren onderzoek, maar heeft nu een deal met Herbalife gesloten.

   De wereldwijd opererende distributeur moet zijn verdienmodel in de Verenigde Staten aanpassen en 200 miljoen dollar boete betalen als onderdeel van de schikking.

   In 2012 kwam de Amerikaanse belegger Bill Ackmann met beschuldigingen dat Herbalife zich schuldig maakt aan een vorm van piramidespel. Het bedrijf heeft zelf geen winkels of verkooppunten maar verkoopt zijn producten via particulieren. Die moeten bepaalde hoeveelheden afnemen en gaan zelf geld verdienen als ze een vastgestelde hoeveelheid bij een volgende klant aan de man weten te brengen.

   Herbalife moet die formule nu van de Amerikaanse autoriteiten aanpassen. Minder druk op afnemers om te moeten doorverkopen, en eerlijker prijzen voor die klanten als ze zelf weer Herbalife-producten doorverkopen. De toezichthouder gaat zeven jaar nauwgezet in de gaten houden of het concern zich houdt aan de afspraken.

 5. Ik heb een aantal jaren geleden herbalife gebruikt. werkte heel goed! 2 maaltijden vervangen door shakes, 1x per dag at ik dus een warme maaltijd en ik gebruikte vezel tabletten. viel in 6 weken tijd af van 75 naar 63 kg. heb alleen alle weken hele erge hoofdpijn gehad en het gevolg was toen ik weer ‘normaal’ ging eten ik een jaar later op 82.5 zat.. zwaarder dan ooit. mijn advies is: betaal niet voor afslank troep. ga gezond wandelen, hardlopen, fietsen en zwemmen en eet gezond en laat zoet staan zit op die manier weer op 67kg. al jaaaren.. snel afvallen is alleen maar jojo effect. eet gezond en beweeg en doe dat de rest van je leven. . af en toe iets lekkers mag maar hou het beperkt. .

 6. In het verleden best wel van die middeltjes gebruikt. Alleen Herbalife zette zoden aan de dijk. Ik ben nu veel meer voorstander van lifestyle aanpassen. Zo’n jaar of drie geleden gecoacht door een vrouw die wars is van halfvolle producten, zoetstoffen, halvarines, enz. Van haar geleerd dat eten niet zozeer een kwestie is van de honger stillen dan wel van het lichaam voeden. Sinds twee weken haar lessen weer opgepakt. Regelmatig eten, tussendoortjes nemen, snoep vermijden, biologische en volle producten gebruiken, dat soort dingen. Ben daar inmiddels 2 kg mee kwijt. O ja, en ik laat me mentaal steunen door vóór elke maaltijd twee ‘ideaalgewicht afslankpillen’ van het Kruitvat in te nemen.

 7. Hoi Melanie,
  Ik volg het zelfstandig. Ben nu 1 week bezig en al 3 kg kwijt dat is natuurlijk wel veel vocht maar ja het is er toch af. Gr

 8. Hoi Esther, leuk dat je ook begint. Ik wil starten maar weet nog niet zo goed waar ik moet beginnen. Volg jij herbalife zelfstandig of via een consulente?

  • hallo ik ben woensdag begonnen en ben erg benieuwd heb er een consulent bij die me goed coacht geen klachten over dinsdag is eerste weeg moment weer en ben erg benieuwd wat de weegschaal doet tot zover te spreken over herbalife groetjes

 9. Sorry Realist, maar als je afgaat op alleen de negatieve kritieken zul je nooit de waarde van een product in kunnen zien.

  Als dit een scam en een piramidespel zou zijn, zou het niet in zo veel landen verkrijgbaar zijn. In Nederland zijn piramidespelen trouwens bij wet verboden.

  Herbalife maakt in het openbaar reclame, ook op televisie. Ze sponsoren zelfs profsporters/sportteams. Dat doe je niet als je een piramidespel bent. Dan vertoon je je zo min mogelijk in het openbaar en ga je op de loop bij de eerste kritische geluiden. Alles wat succesvol is, krijgt altijd ook wel negatieve kritiek! En beurzen fluctueren nou eenmaal altijd bij negatief nieuws. Dat is ook zo als er iets negatiefs wordt gezegd over bijvoorbeeld Philips en Shell (olierampen etc.), maar toch kopen we hun producten, direct van wel indirect.

  Ja, voor succes in Herbalife moet je wel wat doen; zowel om af te slanken, aan te komen of je sportprestaties en je herstel na je prestatie te bevorderen. Ook om een zaak op te zetten, moet je er iets voor doen. Bill Gates is ook niet groot geworden door niets te doen en af te geven op anderen.
  Alleen diegenen die niet goed begeleid worden of zelf hun best niet doen en het opgeven, zullen commentaar (smoesjes) hebben. En niet alles gaat snel, meestal zijn hardlopers doodlopers. Dus pak je kans en laat je begeleiden! Als je realistische doelen hebt, zul je ze halen (zoals dat met elk doel gaat).

 10. joe hoe…ja hoor..het beweegt nog volop bij herbalife.
  Ik ben zelf met de voeding gestart 3 jaar geleden.
  Ik was zeer sceptisch maar na 4 dagen shake,thee,en vezels voelde ik mij al vol lopen van energie.
  Herbalife heeft mijn leven echt verandert.ik kan het wel van de daken schreeuwen!!!
  Ondertussen ben ik zelf herbalifecoach en ben blij dat ik ook met anderen dat gevoel kan delen.
  Het geeft een voldaan gevoel om al die positieve reacties te horen van de klanten en de band die je hierdoor krijgt met die mensen is zalig.
  Wil jij ook dat zalige gevoel?vrijblijvend 0491/594002….laakdal-belgie ;-)

 11. hallo ,
  tis hier zo stil ?!
  zijn jullie allemaal gestopt
  of zo ? omdat het niet werkte ?
  of juist wel ? ik ben vandaag begonnen!
  vanmorgen een chocolade shake die eigenlijk
  best mee viel van smaak ! laat me jullie ervaringen weten !
  grtjs

 12. Ik wil dus gaan starten met weight Loss chalance van 12 weken lijkt me prima maar wat nou als je in die periode op vakantie gaat 2 weken dan loop je toch niet meer gelijk met de anderen.
  En wat is er waar van dat je eerst lid moet worden van Herbalife en 120 euro moet betalen voor dat je er aan begint?
  groet Yvonne

 13. werkt prima om meer energie te krijgen en ook om af te slanken zeker met bewegen erbij en voldoende water drinken. kiesgezondafslanken.nl

 14. Zelf gebruik ik al heel lang de producten van Herbalife en ik kan met een woord zeggen dat ik er flink van ben opgeknapt!Het heeft een wereld voor me geopend en heb er heel veel energie voor terug gekregen. Ik was in eerste instantie chronische vermoeid, maar daar is nu nog weinig van te bekennen. Naar aanleiding van deze ervaring ben ik zelf Welzijnscoach geworden, waarbij ik bij de klanten herbalife producten gebruik ter ondersteuning van een gezond leefpatroon. Ik help mensen met afvallen, aankomen in mager spierweefsel (bij sporters), mensen met energieproblemen (energiedips over de dag of mensen die heel weinig energie hebben). Ik geef in eerste instantie een uitgebreide voedings-en lichaamanalyse en daarna breng ik een advies uit over welke producten het beste passen. Uiteraard wat de persoon echt nodig heeft en niet meer. Ik geef begeleiding via de telefoon maar ook face tot face, waarbij ik jouw als klant heel nauw opvolg en begeleidt. Als je tegene dingen aanloopt ben ik daarvoor!
  Ik woon in Utrecht. Als je in eerste instantie een vriblijvende voedings-en leefstijl analyse zou willen kun je contact met me opnemen. Ik zou de producten van Herbalife echt een kans geven, want het heeft zoveel mensen al goed gedaan!

 15. zelf ben ik goed afgevallen en weet dat het een probleem is om je gewicht stabiel te houden. Doe het daarom stap voor stap. Een baby kan ook niet gelijk al rennen. Dus het is opnieuw leren om goed met eten bezig te zijn. Ik begeleid nu mensen met gewichtsproblemen. Dus wil je meer over voeding of over herbalife weten meld je dan aan via kiesgezondafslanken.com

 16. Ik ben 3 weken geleden gestart met Herbalife. Dat ging goed, was 3.5 kg kwijt. Afgelopen weekend een weekend weggeweest en daar me teveel laten gaan, nu weer +0.5 maar ik ga er weer tegenaan.

  De shakes bevallen met prima, mits het met vruchtensap is, ik krijg het niet weg met zuivel. Het gaat alleen minder hard dan ik zou willen (al is een kg per week best netjes..) maar moet dan ook nog wel een sport vinden die bij mij past (vanwege kapotte schouder) op dit moment fiets ik veel.

  We gaan wel zien waar het schip strand. Voorlopig heb ik nog genoeg formule 1 staan en ook maaltijdrepen aangeschaft (handig voor op het werk of onderweg) Ik ga wel overstappen van de kruiden/vezeltabletten naar aloesiroop vanwege buikpijn, dus ben benieuwd.

  • Hoi Patricia,

   Krijg je hierin wel nauwe opvolging?Iemand die je wekelijks belt en je ook tips geeft om bv veel water te drinken en veel fruit te eten en proteine rijke tussendoortjes?Opvolging is erg belangrijk hoor en een extra service wat goed kan werken voor de motivatie. Ik hoop voor je dat het bevalt en anders kan ik je altijd in contact brengen met iemand die je er goed in begeleidt!

   Succes ermee!

   groetjes,
   cheyenne

 17. Ik moet eerlijk zeggen dat herbalife gewoon troep is met te veel chemische stoffen erin nou als ik die wil koop ik ze wel bij de droogist.
  Verder wordt het me bijna me strot in gedouwd zonder eerst te luisteren naar me wat ik wil, nee verkopen maar lekker euro’s vangen over de rug van zieke mensen.
  Ze moeten direct deze smerige praktijken eens hard aan pakken.
  Je kan never nooit gezond afvalen via shakes bestaat niet na paar jaar zult ge merken dat het waste of money is.
  Pilletje om vet af te breken dat is echt een grap.

  Ik ben er niet ingetrapt had het meteen door waar de zogenamde begeleitster naar toe wilde.

  Kortom mensen laat je niet verlijden door dit.

  Afvallen is gewoon gezonder leven sporten en gezond eten das alles ik raak me kilo’s gewoon kwijt door normaal leven zonder shake troep en zo.

  • Het is heel jammer dat je zo bent benadert door de verkopers van Herbalife, want die heb je er ook tussen zitten. Er is ook een netwerk van mensen die echt met hart voor de mens werken en je echt willen helpen en je totaal begeleiden van begin tot eind, zonder je producten door de keel te duwen. Dit is inderdaad absoluut verkeerd. Mocht je toch eens willen proberen heb ik de juiste contactpersoon voor je, is een absolute topbegeleider. Of je kan bij mij terecht. Herbalife is echt volwaardige goede voeding en echt geen troep wat te vergelijken is met wat je bij de drogist kunt kopen.

   gr. cheyenne sterk

 18. Hoi, Ik ben nog maar 1 week en 1 dag bezig met herbalife. ik woog 83 kgr en na 1 week 81 kgr Mijn streefgewicht is 58 kgr Ik vind de chocolade smaak lekker , (de cookies and crumbles iets minder) Maar ik heb geen zin meer in tussendoortjes, en honger zeker ook niet meer, de eerste 3 dagen nog wel. het gaat goed en veel kan ik na een week nog niet zeggen. Ik ben supper gemoiveerd en ga dit zeker blijven doen. t’is gemakkelijk, en ik moet ùmij maar zorgen maken over 1 goeie maaltijd per dag. Ik eet die ene maaltijd s’middags en sla en tomaat zijn er zeker altijd bij, ook vis en kip. volkoren brood of dieet brood maar ik overdrijf er niet mee, heb bijna geen zin meer in zoet, In de thee doe ik soms een lepeltje honing als ik hem warm drink, maar drink hem ook koud zonder zoet. Dat is mijn enigste tussendoortje en als ik toch nog veel zin hem in iets anders eet ik vruchten of een potje natuur yougurt.

  • Krijg je goede begeleiding hierin?dat je om de zoveel tijd contact met iemand krijgt over je vorderingen?

   gr. cheyenne

 19. Is het zo stil omdat iedereen gestopt is of zijn er geen tevreden of ontevreden herbalife gebruikers meer ?

  zelf ben ik er vorig jaar mee begonnen en ben toen in half jaar tijd 20 kg mee afgevallen (eventueel foto’s van mij heb ik nog wel om dat te laten zien).

  moest afvallen omdat ik voor ik met herbaliufe begon hartklachten had en onder controle sta bij een cardioloog die vond dat ik toch wel wat moest afvallen. nu in totaal 22 kg afgevallen en begonnen met een opleiding voedingsconsulent en daarnaast zelf distributeur geworden, want vind het mooi en prettig om anderen te kunnen helpen.

  het commerciele verhaaltjes vertellen vind ik niet wat bij herbalife hoort, wat er wel bij hoort is de goede begeleidig die de mensen verdienen.
  en vooral niet te vergeten.. ik vind het zelf een goed product maar vind niet dat iedereen dat moet vinden, daar is men vrij in. maar geef het wel een kans, er is niet voor niets de 30-dagen-niet-tevreden-geld-terug garantie.

  • Ben ik absoluut met je eens, met je insteek. echt top dat je zo insteek hebt. en herbalife is een prima, goede volwaardige ondersteuning van een gezond leefpatroon. Het is ook geen medicijn maar gewoon goede voeding!Top dat je zo op de goede weg bent!

   gr. cheyenne

 20. hey iedereen,

  Jaren terug heb ik herbalife gebruikt en ik was er toen uiterst tevreden over !! de eerste dagen had ik het enorm lastig door het hongergevoel en het “afkicken” van de cola. Ik had toen een hele goede begeleider : Marnix De Keyser uit de streek van Leuven maar ben jammer genoeg zijn telefoonnummer kwijt want die man kon je moed insoreken als het ff minder ging en dankzij hem hield ik het vol ! Elke week belde hij mij om mijn gewicht te weten en mij te blijven aanmoedigen. Ik verloor toen ongeveer 8 kg in een maand of drie/vier en voelde mij zo energiek dat ik soms over huizen kon springen !! Kent er iemand toevallig mijn begeleider van toen ?? Of heeft iemand zijn GSM-nummer ? Dan zou ik zovlug mogelijk opnieuw willen starten !!

  Groeten en alvast bedankt

  • Hoi Kathleen,

   Ik ken degene waar jij herbalife bij kocht niet. Wel kan ik je het nummer / emailadres geven van degene die mij begeleidt.
   Stuur mij een mailtje dan vraag ik of zij contact met je opneemt.

  • Hoi Katleen,

   Als je een Herbalife Distributeur zoekt in Nederland kun je het beste contact opnemen met Herbalife Nederland.

   contact met Herbalife

   klik op nee en vul het formulier in.

   Succes en hou je ons op de hoogte?

 21. Hoi allemaal,

  Ik ben een erg enthousiaste herbalifegebruiker. Niet alleen doordat ik er twee kledingmaten mee ben afgeslankt.
  Maar vooral over de gezondeheidsresultaten die er binnen mijn gezin zijn behaald. Zo heb ik mijn allergieën onder controle. Yes heerlijk een hele bos bloemen (met stuifmeel) en nergens geen last van. Mijn man heeft MS en de artsen verbazen zich over zijn conditie.

  Angelique

 22. ik heb zelf een unieke ervaring met de produkten van herbalife, het heeft mijn leven veranderd dankzij herbalife . is mijn depressie zo goed als voorbij en heb ik meer energie en ben ik 11 kilo en 32 cm minder . DANK U HERBALIFE.Ik ben nu zelf supervisor geworden omdat ik zo tevreden was over de produkten en zelf de mensen wil helpen . die ook problemen hebben . Er gaat voor mij een nieuwe wereld open. ik ga ook mee naar extravaganza in Stockholm , en voor de eerste keer in een vliegtuig zitten.yes why can. JHEEEEE.

 23. Hoi,

  Ik ga morgen beginnen met Herbalife. Ik ga vanavond bij mijn begeleidster de spullen ophalen. Ik ben erggggg benieuwd wat voor resultaat het opleverd. Ik wil 10 Kilo afvallen.

  Hoe gaat het met de rest?

  Ellen

 24. is iedereen gestopt met Herbalife?? het is hier zo stil, ik had de stille hoop dat het hier ook druk zo zijn net zoals op de andere forums.

  wel jammer, maar wie weet word het weer wat hier

 25. Ik doe mee aan de WLC van Herbalife ben heel serrieus bezig en toen ik ging wegen was ik aan gekomen snap er niet veel van doe zo me best. Vraag me af hoe jullie herbalife gebruiken ik moet 1376 kcal per dag eten dus ik neem 3 shakes avond eten en dan nog een reep erbij en dan zit ik nog maar aan de 1276 kcal.
  Wie wil me advies geven

  • Helma

   3 shakes en een avondmaaltijd is meer iets om aan te komen dan om af te vallen denk ik zo

   afslanken doe je met 2 shakes en een gevarieerde avondmaaltijd. en tussendoortjes 2 maal per dag.

   ben je nu nog bezig of ben je gestopt ?

 26. ik heb zelf ook herbalife gebruikt en moet zeggen het vloog eraf
  ik sporte 2 keer per week maar kreeg wel lichaamlijke problemen
  kreeg ineens bloed in de urine en blaasonstekingen waar ik nooit last van had .kreeg last van het sporten vanwege toch teveel ook verlies van spierafval wat je dus met sporten weer terug moest krijgen
  was blij dat mijn kilo’s eraf waren .maar doordat ik dus stopte van wegen die klachten, waren die kilo’s er zo weer erbij terwijl ik dus netjes alles deed volgens het boekje ,maar dan zonder shake’s en al die tabletten . ik zou ook nooit meer herbalife gebruiken omdat er toch iets niet helemaal lichaamlijk goed ging in mijn lichaam en er blijken meerdere deze klachten te hebbben gehad die ik in de loop van de tijd hoorde van andere gebruikers .heb verder een prima begeleiding te hebben gehad maar ik vind is van herbalife dat het net een piramide spel is alles wat ik mankeerde hadden de begeleiding ook wel eens gehad een heel mooi verkoop praatje, en dat stond mij niet aan .dus ik heb mijn oude gewicht van 15 kilo terug en accepteer maar dat ik dik ben want als je eens lijn lijn je je hele leven en ik wil ook wel eens niet hoeven te denken mag ik dit wel

 27. Ik zou graag meer willen weten over Herbalife in combinatie met Topsport.

  Niet zo ver van mijn woning zit een officiele herbalife verdeler: (Boortmeerbeek)

  Maar zoals ik al aanhaalde wil ik eerst wat meer te weten komen over Herbalife in Sport.

 28. Hoi Annick,

  Nee, sorry, hier heb ik geen ervaring mee. Ik zou het zeker aan je distributeur vragen of hun hier ervaring mee hebben.

  Inmiddels ben ik al een héle poos van de herbalife afgestapt en doe nu weight watchers wat mij goed bevalt.

  Sterkte ermee hoor!

 29. hallo,zijn er mensen die ervaring hebben met herbalife en bloedverdunners? Ik nam herbalife maar moet er mee stoppen van de dokter omdat mijn bloed terug dikker werd.

  • annick

   jou vraag./probleem heb ik eens doorgesproken met de cardioloog waar ik bij onder controle sta.

   Deze geeft aan dat geen probleem is om herbalife te nemen als je bloedverdunners neemt. Wel geeft ie aan om dan 1 keer per 3 maanden te laten controleren, want als je bloed er al “dikker” van zou worden moeten ze dat met je bloedverdunners gewoon bijstellen.

  • overigens gebruik ik zelf ook bloedverdunners en mijn cardioloog vond het beter dat ik die 22 kg kwijt was dan dat ik me druk moest maken om m’n bloed.

 30. Goede begeleiding is inderdaad belangrijk, maar het is ook belangrijk om alleen die producten te gebruiken die je echt nodig hebt!

  Enkele voorbeelden?

  Stel, je neemt twee shakes per dag, aangevuld met een ‘normale’ maaltijd en twee tot drie tussendoortjes. Neem je als tussendoortje een stuk fruit? En bestaat je normale maaltijd voor een deel uit verse groenten? Dan heb je geen vitamine- en mineralencomplex nodig!

  Ga je regelmatig naar het toilet, en heeft je stoelgang een normale consistentie? Waarom zou je dan kruiden- en vezeltabletten nemen?

  Een goede distributeur adviseert en verkoopt je alleen wat je echt nodig hebt, en op die manier bespaar je al snel heel wat geld! En wie wil dat nu niet?

  Wil je graag meer informatie over onze werkwijze? Neem dan een kijkje op onze website (www.herba-belgie.be), en vul volledig vrijblijvend het contactformulier in.

 31. Hai Hannah, dat zijn me nogal een boel vragen…

  Ik gebruik formule 1 2 x per dag: dus de shakepoeder,
  ‘s morgens doe ik daar de proteïne poeder bij door, ‘s middags niet.

  Verder 2 x 3 vezel en kruidentabletten en 3 multi vitamine,

  En dan heb ik de thermojetics thee: als vetblokker.

  Ik ben vanaf maart bezig en heb er 5 kilo af. Het vetpercentage wordt ook minder.

  Op het ogenblik steek ik lichamelijk slecht in mijn vel maar dat komt door m’n rug. Ik had genoeg energie.

  Honger gevoel Ja: met name ‘s middags om een uur of 3 half 4 maar zij adviseert dan om een kleine shake te nemen of lekker rauwkost te knabbelen.

  ook mag ik 2 wasa vezelrijk knackebrood met huttenkase nemen als ik trek heb. Daar mag dan een likje honing op: is errug lekker!

  Avondmaaltijd koolhydraten beperken, meer groente erin verwerken! En dat werkt ook goed.

  Succes!

 32. Hallo Miepie,
  Ik ben nu ook ongeveer 2 maanden mee bezig, maar ik ben geen kilo afgevallen. Wat wel af is 1% van mijn vet massa percentage. Alleen vraag me af komt dit door de herbalife of door ik sport sinds dit jaar februari.

  Verder heb ik een goede begeleidster. Ze belt me regelmatig op.

  ik heb een paar vragen.
  1- welke programma volg je?
  2- kun je concrete vertellen hoeveel kilo/vet massa percentage ben je afgevallen
  3- hoe lang ben je al bezig?
  4- heb je genoeg ernergie?
  5- heb je honger gevoel?

  Ik ben erg benieuwd naar je reactie

  groetjes,
  Hannah

 33. Heey Lady XXL…

  Och… wat enorm jammer dat je zo’n slechte ervaring hebt!!!

  Je hebt dus duidelijk geen goede begeleiding gehad.

  Mocht je het nog een keer willen proberen… Dan wil/kan ik je de gegevens van mijn begeleidster geven.

  Zij weet ook dat ik op de kleintjes moet passen en komt bijvoorbeeld met tips als gewelde en gekookte pruimen om de stoelgang op gang te krijgen en zemelen door een shake!

  Kijk… daar heb je wat aan!!!

  Ik vind het écht triest dat ze je zo slecht hebben begeleidt…

  Sterkte voor de toekomst gewenst!

 34. Dag Allemaal,

  Ik eb de Herbalife ook gedaan helaas heb ik er slechte ervaring mee gehad. Ik kwam er van aan en ik had slechte begeleiding van twee verschillende verkoopsters. De eerste begeleidster die wilde alleen maar verkopen terwijl ze wist dat ik zonder werk zat. De tweede begeleidster belde me nooit op en ze gaf me open busjes shakes poeder.

  Het heeft me niet geholpen, ik werd dikker en financieel ben ik uitgekleed.

  Mijn advies is als je dit dieet wilt gaan doen zorg er dan voor dat je contact krijgt met iemand die een goede begeleidster heeft en het kost veel geld dus denk na voordat je aan het dieet begint. Mij kostte het zo’n 150 euro elke keer en soms 200 euro omdat ik moeilijk nee kon zeggen tegen een nieuw product en ik ten einde raad was met mijn gewicht werd daar handig gebruik van gemaakt.

  Groetjes
  Lady xxxl

 35. Heey Annet,

  Graag gedaan hoor!

  Ik weet uit eigen ervaring dat Arabella je graag eerst graag even persoonlijk, via de mail of telefoon, contact met je heeft.

  Zij is steengoed met begeleiding: de site waar je alles kan bij houden heeft meerdere begeleiders. De kans is dus groot dat je dan niet bij haar terecht zou komen en dat zou ik, voor jou, heel jammer vinden!

  Dus mij voorstel is: stuur haar een mailtje en dan gaat het hopelijk goed komen.

  Groetjes,

  Gerda

 36. (mail adres bekend bij de redactie) dit is het emailadres van mijn begeleidster… Zij kan je zoooooooooveel meer over herbalife en de site vertellen…

  Ze gaat alleen zaterdag met vakantie. Ik zal haar zeggen dat je eventueel gaat mailen…???

  Succes,

  Gerda

 37. oeps, nog wat vergeten… wat ze tegenwoordig ook hebben: is een site, waarbij je alle dingen die je nuttigd, drinkt, wat je beweegd kan invullen… Als je alles in het groen hebt dan heb je het goed gedaan!

  Een heeeeeeeeeeeele mooie methode om je gezond en goed te laten eten, drinken en bewegen!!!

 38. Hallo allemaal!

  Ik ben al sinds een aantal weken weer aan de herbalife! In het begin ging het heeel hard. Dat was het meest vocht…

  Ik krijg een heeeeele goede begeleiding! Wordt zeker 2 x per week gebeld. En bij degene waar ik de producten haal word ik gewogen en wordt mijn vetpercentage gemeten.

  Nieuw in het assortiment is de proteïne poeder: ik heb m’n begeleidster de link van vetvrij.com gemaild. Wellicht dat zij na haar vakantie wat aanvullende informatie kan mailen naar de beheerder van vetvrij!

  Het is goed vol te houden. Wel voldoende rauwkost eten, veel drinken!

  De begeleiding is helemaal top! Dus ik zou zeggen: probeer het!

  Je krijgt garantie op de producten! Mocht je iets niet lekker vinden dan nemen ze het retour en krijg je een andere smaak mee naar huis!

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.