Heeft u weleens klachten bij het lijnen?

Start met KetoX

Soms ervaren mensen klachten tijdens het lijnen. Dit kunnen klachten zijn zoals schommelingen in gewicht, hoofdpijn, trage stoelgang en het koud hebben.

Hoofdpijn kan ontstaan doordat er te weinig gedronken wordt en het gewicht te snel daalt. Drink minimaal anderhalve liter. Het is sowieso belangrijk om voldoende te drinken tijdens het afvallen, omdat er afvalstoffen vrij komen. Zorg er ook voor dat u niet te snel afvalt

Een trage stoelgang kan veroorzaakt worden door een lage inname van vet, voedingsvezel en/of vocht. Vet kan een soort smerende functie hebben in de darmen. Gebruik halvarine op brood. Eet meer vezelrijke voedingsmiddelen dan gewoonlijk. Daarnaast is het ook belangrijk om meer te drinken omdat de voedingsvezels vocht opnemen. Deze vezels werken als een soort spons.

U gewicht kan gaan schommelen omdat u vocht kunt vasthouden door zout. Ook kunt u na een etentje aankomen. Daarnaast kunnen vrouwen rondom de menstruatie 1-2 kg aankomen doordat ze vocht vasthouden. Het kan ook gebeuren dat u het koud kunt krijgen. Dit komt omdat het lichaam zuiniger omgaat met de energie.Probeer per dag mintens 30 minuten te bewegen om de stofwisseling te verhogen.

Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!