Healthy Fit Plus Review en Ervaringen

Kun je Afvallen met Healthy Fit Plus Afslankpillen? Lees deze review en ervaringen voordat je deze afslankpillen koopt. Heb je ervaring met deze afslankpillen? Onder deze review kun je ervaringen van klanten lezen. We zijn ook benieuwd naar jouw ervaring met Healthy Fit Plus deel jouw ervaring met deze afslankpillen. Wil je deelnemen aan ons testpanel? Lees dan informatie in de onderstaande alinea.

Healthy Fit Plus Gratis TestenHealthy Fit Plus Review

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Healthy Fit Plus zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

nog 38 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Healthy Fit Plus graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Healthy Fit Plus is een nieuw afslankproduct van Nederlandse bodem. De uit Almere afkomstige afslankpillen worden uitsluitend online verkocht. Volgens de bijsluiter hebben de afslankpillen de onderstaande eigenschappen:

 • Eetlustremmer
 • Vetverbrander
 • Stofwisseling Booster
 • Energie Booster

Veelbelovend, maar is het echt de moeite waard om deze afslankpillen te kopen of is het zonde van je geld? In het volgende artikel lees je er alles over.

Kun je Afvallen met Healthy Fit Plus

De belangrijkste vraag is natuurlijk of je kunt afvallen met Healthy Fit Plus. Voordat we naar de resultaten van onze praktijktest gaan zijn we benieuwd naar de ingrediënten van deze pillen. We hebben getracht om de lijst met ingrediënten online te vinden maar helaas hebben we niets kunnen vinden. Dit pleit niet voor de pillen.

Gebruik Healthy Fit Plus

Gebruik is heel eenvoudig, je neemt twee keer per dat een capsule. Een ‘s morgens en een ‘s avonds. Het helpt je lichaam vervolgens om sneller vet te verbranden. Calorieën tellen en sportschool bezoek behoren volgens de leverancier tot het verleden, alhoewel later in dit artikel zal blijken dat het afvallen wel beter gaat met enige extra toepassingen.

De Praktijktest

Om de werking van deze afslankpilen te testen, hebben 10 mensen uit ons testpanel gedurende een maand de pillen getest. Alle proefpersonen zijn gezond en hebben Healthy Fit Plus gebruikt conform de voorschriften op de verpakking. We hebben gedurende een maand lang de effecten van het supplement in de gaten gehouden. 7 proefpersonen waren uitermate tevreden over de werking van het supplement.

Omdat we beter zicht willen krijgen zoeken we nog 40 vrijwilligers. Wil je graag deelnemen aan deze test? Laat dan middels een reactie aan waarom jij Healthy Fit Plus graag wil testen.

Verhogen van je Stofwisseling

De leverncier beweert verder de stofwisseling te verhogen. Deze eigenschap kennen we van vergelijkbare producten als Garcinia Cambogia 75 en Detox Ultra Plus. Door het versnellen van je stofwisseling gaat je lichaam meer calorieën verbranden in plaats van ze op te slaan als vet. Zoals bij ieder gewichtsverlies supplement is het ook bij deze afslankpillen aan te raden om een verantwoord voedingspatroon te volgen en voldoende te bewegen voor een beter resultaat.

Wat kost het?

Een pot met 60 capsules kost €79,95. Dit is voldoende voor twee maanden. Healthy Fit Plus is uitsluitend online verkrijgbaar.

Is Healthy Fit Plus Gevaarlijk?

Zoals ik schreef kunnen de capsules uitsluitend via internet besteld worden. De site is Nederlandstalig en staat ook in Nederland geregistreerd (Almere). De algemene voorwaarden en retour voorwaarden zien er op het eerste gezicht prima uit. Geen argwaan op dit gebied dus.

Ingrediënten Healthy Fit+

Ook over de ingrediënten is Healthy Fit Plus helder, er zijn vier hoofdbestanddelen die als volgt worden beschreven.

Konjac Mannan Fibre (Glucomannaan)

Glucomannan is een product van de konjac, een grote plant uit het geslacht Amorphophallus die voorkomt in bepaalde delen van China, Indonesië en Japan. Glucomannan is een in water oplosbare polysacharide die geschaard wordt onder de voedingsvezels. De voornaamste eigenschap van glucomannan is dat het honger kan onderdrukken, kan helpen bij het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel en kan helpen bij het afvallen.

Acai (berry extract)

De Acai bes is afkomstig uit het Amazone regenwoud in Zuid Amerika en groeit in grote trossen aan de Acai palm en bevat de belangrijkste mineralen die u in het dagelijks leven nodig heeft. Zorgt voor een verhoging van de energie, verbetert het immuunsysteem en verhoogt de vetverbranding.

Cellulose

Cellulose is het meest voorkomende natuurlijke polymeer ter wereld. Cellulose is een polysacharide die door nagenoeg alle planten wordt gemaakt (vooral bomen). De stof zit in veel natuurlijke vezels.

Acetyl L-Carnitine

Suppletie met acetyl-L-carnitine heeft als voordeel boven L-carnitine dat de gunstige effecten op het (centrale) zenuwstelsel groter zijn. Acetyl-L-carnitine bevordert de vitaliteit van onder meer zenuwstelsel, hart en bloedvaten, spieren, alvleesklier en lever

Healthy Fit Plus Opzeggen

Heb je de afslankpillen besteld en wil je er achteraf toch geen gebruik van maken? Gelukkig kun je dit product eenvoudig opzeggen. Na ontvangst van het product heb je namelijk 14 dagen de tijd om de koopovereenkomst te ontbinden. Vraag eenvoudig een retourformulier aan, vul het in en stuur het inclusief je pakket terug naar The Healthclub B.V. in Almere. Let er wel goed op dat je retourpakket voldoet aan de gestelde voorwaarden.

Voordelen Healthy Fit Plus

Healthy Fit Plus kan zorgen voor een onderdrukking van je eetlust. Het verhoogt je energieniveau, vergelijkbaar met het nuttigen van cafeïne. Het is een makkelijke manier om een van de grootste problemen van veel kenniswerkers op te lossen, namelijk het gebrek aan concentratie. Dit leidt tot betere prestaties en daarom zouden de meeste proefpersonen het middel zelf kopen, omdat zij het gevoel hebben dat zij het terug verdienen.

Nadelen Healthy Fit Plus

Ondanks dat er in beginsel wordt aangegeven dat een dieet niet noodzakelijk is, wordt naast het gebruik van Healthy Fit Plus geadviseerd om een caloriearm dieet te volgen om het afslankproces te bevorderen. Ook een eenvoudig trainingsschema zal het afvallen stimuleren. In een of twee gevallen leidde de afslankpillen tot een soort ongemakkelijke ‘vibe’. Een van de proefpersonen kwam op een borrel terecht voordat het middel uitgewerkt was en dit leidde tot een vervelend gevoel.

Conclusie Healthy Fit Plus

Als je op zoek bent naar een product om het natuurlijke gewichtsverlies te bevorderen ben je met met dit product op de goede weg. Healthy Fit Plus is een origineel supplement van Nederlandse bodem met een bijzondere werking. Hoewel €79,95 voor ongeveer een maand aan capsules best duur is, vinden onze proefpersonen het de moeite waard omdat ze de tijd weer terug verdienen.

Mocht je vragen hebben over dit artikel? Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina.


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

530 Reacties

 1. Jaaaa, dit wil ik proberen. Ik ben al veel afgevallen, maar die laatste kilootjes gaan wat lastig. Hoe gaan we dit regelen? Ben benieuwd. Wordt er contact opgenomen?

 2. Ben niet meer zo fit als voorheen zeker 30. Kg te zwaar heb zwaar werk en wil dit blijven doen mmar gezien mijn gewicht heb ik steeds meer klachten nu wil ik dit product zelf graag ervaren

 3. Zou graag ervaren of dit middel ook werkt voor mensen die, ivm gewrichtsproblemen, weinig tot niet extra kunnen bewegen dan de noodzakelijke dagelijkse beweging. Weinig beweging zorgt voor gewichtstoename waardoor gewrichtsproblemen vaak toenemen. Misschien het middel om de evisueze cirkel doorbreken…….?

 4. Ik zou dit heel graag gratis uitproberen. Al jaren kom ik niet van mijn buik/maag af. Heb al van alles geprobeerd, maar meer dan een paar kilo krijg ik er niet af. Moet er nog zeker 10 kwijt. Hopelijk is dit eindelijk de oplossing. En krijg je van deze pillen geen gevoel van duizeligheid etc. Wil het heel graag ervaren!

 5. Zou dit product graag willen proberen. Ben al jaren te zwaar en daardoor moe en niet veel zin om te sporten. Ik wil graag mij leven een boost, maar geloof eigenlijk niet echt in de wonderen van zo’n pil. Vandaar dat ik dit wel eens wil proberen, gewoon om te zien wat het met mij en met name mijn gewicht doet.
  Ik hoop dat ik hier voor in aanmerking kom, dit om het tegendeel van een pil te bewijzen.

 6. Net zoals het bericht hieronder van die mevrouw, zit ook ik in de overgang ben 55 jaar
  en weeg 67 bij een lengte van 158cm dus veel te zwaar. bmi van 27 .De hormonen maken het je niet makkelijk om af te vallen. Dus het is het proberen waard als je het eerst gratis mag proberen en zonder verplichtingen zoals wordt gezegd. Ik zeg kom maar op en ik ga ervoor. groetjes

 7. Graag test ik healthy fit plus. Ben 30 kg te zwaar na 4 zwangerschappen. En ik krijg t in Mn eentje er niet af. Ben inmiddels gestart met sporten en aanpassing van voeding en hoop in combinatie met de pillen wel af te valllen/ gezonder te worden.

 8. Ik ben in de overgang en kom momenteel aan van de lucht. Niets helpt en ik ben radeloos. Ik ben zeer benieuwd of dit wel gaat werken.

 9. Graag zou ik willen weten van u wat de richtlijnen zijn waaraan je moet voldoen om als proefpersoon te mogen deelnemen. Ikzelf ben zeker 30 kg te zwaar, en zou graag kilo’s verliezen maar dat lukt al jaren niet. Door deze extra kilo’s wordt ik ook erg beperkt in mijn bewegingsmogelijkheden, een fisceuse cirkel welke alleen maar verder negatief gaat. Dit doet mijn gezondheid niet ten goede. Bovendien krijg ik in mijn praktijk vele clienten die met hezelfde probleem worstelen, en aan allerlei dieeten deelnemen, echter dat wekt juist het jo jo effect op. Dat moet juist voorkomen worden.
  Mijn vraag is ook in hoeverre is er ook herstel van de huid, als al dat overtollige vet weg is, krijgt de huid zijn elasticiteit weer terug of blijven we met hele huidkwabben over.
  Ik hoor graag van u.

 10. Ik wil graag meedoen aan de afslanktest. Ik heb al op verschillende manieren geprobeerd af te vallen, maar het is me niet gelukt. Ik ga 3 keer per week sporten.
  Hoe kan ik mijn overtollige gewicht kwijt raken? Ik ben benieuwd of ik hierdoor de overtollige kilo’s kwijt kan raken. Dat zou een grote opluchting voor me zijn.

 11. Ik ben 21 jaar en ik heb het gevoel alsof ik nog steeds niet de controle heb over mijn gewicht. Ik kom vaak aan en val dan weer af. Ik vind dat dit op deze leeftijd onder controle moet zijn. Ik heb veel dingen geprobeerd, maar nog geen afslank pillen. Helaas kan ik dit geld echt echt niet missen. Ik ben er in ieder geval klaar voor om eens wat kilo’s de prullenbak in te gooien !

 12. Graag zou ik mee willen doen met jullie test. Mijn hele leven, na drie bevallingen, al bezig met afslankprogramma’s. Moeizaam proces. Ik sport drie keer per week. Wordt er onderhand depri en wanhopig van. Hopelijk selecteren jullie mij. Groetjes, M Geritz

 13. Zou heel graag in aanmerking komen voor gratis deelname, dit omdat het er voor mij niet inzit om €79,95 te moeten neerleggen voor een dieet! Ben al mijn hele leven aan het vechten tegen de kilo’s. Door veel stress zijn er de laatste jaren best wel kilo’s bij gekomen.
  Nu nog de kilo’s kwijt dan hoop ik weer mijn zelf vertrouwen terug te krijgen.

 14. Heb van alles geprobeerd, maar niets werkt ( goed ). Sta ondertussen sceptisch tegenover dit soort middelen, maar zou het evt. nog wel eens willen proberen.

 15. Ik gebruik healtyfit+ nu 3 weken 2x daags op het zelfde tijdstip en een half uur
  voor de maaltijd.
  Daarnaast doe ik 3x per week aan fitness en eet ik gezond zonder snoepen.
  Ook drink ik geen softdrinks en alcohol.
  Ik heb overgewicht en weeg 105 kg bij 1.80 meter ben man en 63 jaar.
  Nu na 3 weken ben ik nog geen pond afgevallen.
  WAT DOE IK FOUT???

 16. Graag wil ik me aanmelden om Healthy Fit Plus uit te testen om af te vallen. Door meerdere pogingen te hebben gedaan met andere middelen cq dieeten is het me helaas nog nooit gelukt. Nu na heel veel informatie gelezen te hebben, heb ik er alle vertrouwen in dat het mij dit keer zal lukken. Ik ben zeer positief ingesteld en sta er 100% achter om het middel nauwkeurig te gebruiken.
  Graag zie ik uw reactie tegemoet.

 17. Ik wil me graag aanmelden om het product Healthy Fit Plus gratis uit te testen.
  Heb de stap genomen om flink af te vallen wat voorheen mij nooit gelukt is. Na alle informatie gelezen te hebben over deze afslank pillen heb ik er vertrouwen in gekregen dat het me dit keer zal lukken. Ik ben zeer positief ingesteld en sta er 100 procent achter. Graag zie ik uw reactie tegemoet.

 18. Ik heb al aardig wat geprobeerd en helaas gaan er maar gemiddeld 5 kilo af. En als ze aangeven dat hier heel veel kilo’s afgaan ben ik heel erg benieuwd of het echt zo is.
  Ik sport 2 keer per week, verder eet ik gezond. Maar helaas te zwaar

 19. Heb ondertussen reeds alles geprobeerd om weer op mijn gewicht te komen maar wat ik ook doe, het lukt me niet. Dus zou ik graag deze pillen proberen om dat maatje minder te hebben om mijn lievelingsjurkje weer te kunnen dragen.

 20. Ik zou graag mijn ervaringen delen met Healthy Fit. Gebruik het nu 2 weken en wil graag meewerken aan je onderzoek.
  Mogelijk dat tips bij gebruik vanuit jou helpend zijn.

 21. ik ben benieuwd naar dit product. Ik ben een vrouw van 45 en de afgelopen jaren zijn de kilo’s er langzaam aan bij gekomen. Ik eet niet buitensporig en beweeg regelmatig maar het wordt steeds lastiger om af te vallen. Ik zou graag weer een maatje kleiner kleding aan kunnen trekken. Ik hoor graag of ik aanmerking kom voor de test!

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat bij mijn artikelen.