Healthy Fit Plus Review en Ervaringen

Kun je Afvallen met Healthy Fit Plus Afslankpillen? Lees deze review en ervaringen voordat je deze afslankpillen koopt. Heb je ervaring met deze afslankpillen? Onder deze review kun je ervaringen van klanten lezen. We zijn ook benieuwd naar jouw ervaring met Healthy Fit Plus deel jouw ervaring met deze afslankpillen. Wil je deelnemen aan ons testpanel? Lees dan informatie in de onderstaande alinea.

Healthy Fit Plus Gratis TestenHealthy Fit Plus Review

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Healthy Fit Plus zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

nog 38 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Healthy Fit Plus graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Healthy Fit Plus is een nieuw afslankproduct van Nederlandse bodem. De uit Almere afkomstige afslankpillen worden uitsluitend online verkocht. Volgens de bijsluiter hebben de afslankpillen de onderstaande eigenschappen:

 • Eetlustremmer
 • Vetverbrander
 • Stofwisseling Booster
 • Energie Booster

Veelbelovend, maar is het echt de moeite waard om deze afslankpillen te kopen of is het zonde van je geld? In het volgende artikel lees je er alles over.

Kun je Afvallen met Healthy Fit Plus

De belangrijkste vraag is natuurlijk of je kunt afvallen met Healthy Fit Plus. Voordat we naar de resultaten van onze praktijktest gaan zijn we benieuwd naar de ingrediënten van deze pillen. We hebben getracht om de lijst met ingrediënten online te vinden maar helaas hebben we niets kunnen vinden. Dit pleit niet voor de pillen.

Gebruik Healthy Fit Plus

Gebruik is heel eenvoudig, je neemt twee keer per dat een capsule. Een ‘s morgens en een ‘s avonds. Het helpt je lichaam vervolgens om sneller vet te verbranden. Calorieën tellen en sportschool bezoek behoren volgens de leverancier tot het verleden, alhoewel later in dit artikel zal blijken dat het afvallen wel beter gaat met enige extra toepassingen.

De Praktijktest

Om de werking van deze afslankpilen te testen, hebben 10 mensen uit ons testpanel gedurende een maand de pillen getest. Alle proefpersonen zijn gezond en hebben Healthy Fit Plus gebruikt conform de voorschriften op de verpakking. We hebben gedurende een maand lang de effecten van het supplement in de gaten gehouden. 7 proefpersonen waren uitermate tevreden over de werking van het supplement.

Omdat we beter zicht willen krijgen zoeken we nog 40 vrijwilligers. Wil je graag deelnemen aan deze test? Laat dan middels een reactie aan waarom jij Healthy Fit Plus graag wil testen.

Verhogen van je Stofwisseling

De leverncier beweert verder de stofwisseling te verhogen. Deze eigenschap kennen we van vergelijkbare producten als Garcinia Cambogia 75 en Detox Ultra Plus. Door het versnellen van je stofwisseling gaat je lichaam meer calorieën verbranden in plaats van ze op te slaan als vet. Zoals bij ieder gewichtsverlies supplement is het ook bij deze afslankpillen aan te raden om een verantwoord voedingspatroon te volgen en voldoende te bewegen voor een beter resultaat.

Wat kost het?

Een pot met 60 capsules kost €79,95. Dit is voldoende voor twee maanden. Healthy Fit Plus is uitsluitend online verkrijgbaar.

Is Healthy Fit Plus Gevaarlijk?

Zoals ik schreef kunnen de capsules uitsluitend via internet besteld worden. De site is Nederlandstalig en staat ook in Nederland geregistreerd (Almere). De algemene voorwaarden en retour voorwaarden zien er op het eerste gezicht prima uit. Geen argwaan op dit gebied dus.

Ingrediënten Healthy Fit+

Ook over de ingrediënten is Healthy Fit Plus helder, er zijn vier hoofdbestanddelen die als volgt worden beschreven.

Konjac Mannan Fibre (Glucomannaan)

Glucomannan is een product van de konjac, een grote plant uit het geslacht Amorphophallus die voorkomt in bepaalde delen van China, Indonesië en Japan. Glucomannan is een in water oplosbare polysacharide die geschaard wordt onder de voedingsvezels. De voornaamste eigenschap van glucomannan is dat het honger kan onderdrukken, kan helpen bij het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel en kan helpen bij het afvallen.

Acai (berry extract)

De Acai bes is afkomstig uit het Amazone regenwoud in Zuid Amerika en groeit in grote trossen aan de Acai palm en bevat de belangrijkste mineralen die u in het dagelijks leven nodig heeft. Zorgt voor een verhoging van de energie, verbetert het immuunsysteem en verhoogt de vetverbranding.

Cellulose

Cellulose is het meest voorkomende natuurlijke polymeer ter wereld. Cellulose is een polysacharide die door nagenoeg alle planten wordt gemaakt (vooral bomen). De stof zit in veel natuurlijke vezels.

Acetyl L-Carnitine

Suppletie met acetyl-L-carnitine heeft als voordeel boven L-carnitine dat de gunstige effecten op het (centrale) zenuwstelsel groter zijn. Acetyl-L-carnitine bevordert de vitaliteit van onder meer zenuwstelsel, hart en bloedvaten, spieren, alvleesklier en lever

Healthy Fit Plus Opzeggen

Heb je de afslankpillen besteld en wil je er achteraf toch geen gebruik van maken? Gelukkig kun je dit product eenvoudig opzeggen. Na ontvangst van het product heb je namelijk 14 dagen de tijd om de koopovereenkomst te ontbinden. Vraag eenvoudig een retourformulier aan, vul het in en stuur het inclusief je pakket terug naar The Healthclub B.V. in Almere. Let er wel goed op dat je retourpakket voldoet aan de gestelde voorwaarden.

Voordelen Healthy Fit Plus

Healthy Fit Plus kan zorgen voor een onderdrukking van je eetlust. Het verhoogt je energieniveau, vergelijkbaar met het nuttigen van cafeïne. Het is een makkelijke manier om een van de grootste problemen van veel kenniswerkers op te lossen, namelijk het gebrek aan concentratie. Dit leidt tot betere prestaties en daarom zouden de meeste proefpersonen het middel zelf kopen, omdat zij het gevoel hebben dat zij het terug verdienen.

Nadelen Healthy Fit Plus

Ondanks dat er in beginsel wordt aangegeven dat een dieet niet noodzakelijk is, wordt naast het gebruik van Healthy Fit Plus geadviseerd om een caloriearm dieet te volgen om het afslankproces te bevorderen. Ook een eenvoudig trainingsschema zal het afvallen stimuleren. In een of twee gevallen leidde de afslankpillen tot een soort ongemakkelijke ‘vibe’. Een van de proefpersonen kwam op een borrel terecht voordat het middel uitgewerkt was en dit leidde tot een vervelend gevoel.

Conclusie Healthy Fit Plus

Als je op zoek bent naar een product om het natuurlijke gewichtsverlies te bevorderen ben je met met dit product op de goede weg. Healthy Fit Plus is een origineel supplement van Nederlandse bodem met een bijzondere werking. Hoewel €79,95 voor ongeveer een maand aan capsules best duur is, vinden onze proefpersonen het de moeite waard omdat ze de tijd weer terug verdienen.

Mocht je vragen hebben over dit artikel? Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina.

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

316 Reacties

 1. Al jaren heb ik te kampen met overgewicht. BMI veel te hoog en erg ongezond dus. Ik heb zoveel geprobeerd dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Na mijn zwangerschap ontzettend veel aangekomen, niks helpt! Met alle gevolgen van dien. Ik kreeg dit artikel door van mijn man om te lezen. Ik ben overtuigd en wil dit graag gebruiken. Ik wil ook andere hiermee inspireren dat als ik het kan, iedereen het kan. Vast dank voor deze mogelijkheid…

  Ik kan niet wachten, eindelijk naar een gezond BMI….

 2. Wil het heeeeel graag uittesten.
  Ben er zo klaar mee dat geen enkel dieet bij mij helpt.
  Noem iets en ik heb t geprobeerd/gedaan.
  Eet nu zelfs te weinig en nog val ik niet af.
  Kortom helluppppp,
  Zou dit dan…..is er dan hoop?..

 3. Veel dingen geprobeerd maar steeds niet met optimaal resultaat. Dus sta ik open voor iets nieuws wat zoals het er zo uitziet wel een positief resultaat heeft. Laat maar komen die pillen kan niet wachten.

 4. Zal dit product graag willen proberen ik heb al 15 jaar fibromyalgie altijd heel veel pijn heb veel medichijnen gebruikt veel aan gekomen daar van heb twee jaar geleden revalidatiecentrum geweest hebbe me van medicijnen af geholpen ben toen tien kilo kwijt geraakt maar zit ook in de overgang heb van alles geprobeerd maar niks lukt

 5. Ik zou dit product graag willen uitproberen.
  Ik heb gelezen dat het je lichaam reinigt. Sinds een aantal jaren heb ik fibromyalgie. Ik heb vaak veel pijn en het gevoel heb dat ik giftige stoffen vasthoud. Daardoor voel ik mij vaak moe en lusteloos.
  Het kan geen kwaad om meteen ook wat buikvet kwijt te raken.
  Ik wil graag meedoen aan het onderzoek. Kunt u mij het gratis pakket toesturen?

  Alvast bedankt!

 6. Ik ben erg sceptisch over de zgn afslankcapsules, ik zou het zeker willen proberen aangezien ik enorm aangekomen ben en mijn gewicht me belemmerd in vele dingen. Ben zeer benieuwd of dit icm wandelen werkt.

 7. Ben benieuwd of dit mij gaat helpen een begin te maken. Na stoppen met roken ben linde kilo’s niet meer kwijtgeraakt :-(

 8. Ik ben de 50 gepasseerd en sport regelmatig. Ondanks dat blijf ik boven de 90 kg, zou graag rond de 85kg willen wegen. Misschien kan Healty fit plus mij hiermee kunnen helpen?

 9. Ik zou het product graag willen testen! Nu de zomer er aankomt zou ik graag nog een paar kilo’s kwijt willen.. Het product belooft binnen twee weken al merkbaar resultaat te geven en ik zou graag zelf testen of dat zo is!

 10. Het artikel maakt mij nieuwsgierig. In de overgang en me wild geschrokken dat elk pondje wat door het mondje gaat als kilo op mijn buik en dijen bljjft plakken. kom maar op met deze pillen en laat mij het effect ervaren en er een mooie recensie voor schrijven.
  Groetjes
  Jolanda

 11. lk wil de pil graag uitproberen. Vaak geprobeerd af te vallen door te diëten en te sporten, maar weinig resultaat. Misschien dat dit helpt?

 12. Nieuwsgierig, aangezien ik reuma heb, en het dus moeilijk is om te sporten:) een kilo of 10 minder zou al prima zijn.

 13. Ik ben psychiatrisch patiënt en slik antidepressiva en antipsychotica. Is het gevaarlijk jullie product te gebruiken?

 14. veel stress door baan kwijt, scheiding en weg laten halen van goedaardige tumor op mijn hersenvlies vorig jaar, brachten mij 21 kg extra… Tot mijn 50e in 2015 heb ik altijd maximaal 67 kg gewogen… Nu weet ik 88kg… Bij een lengte van 1.64 m is dat echt te veel… Daarom wil ik de healthyfit afslankpillen graag uittesten om zo weer terug te komen op mijn vertrouwde gewicht… Dank jullie wel…

 15. Wil graag het produkt proberen. Kan nu al enkele maanden niet hardlopen door een hielspoor wat nog maanden gaat duren als het nog over gaat. De kilo’s komen er nu in een rap tempo bij. Woog 72 kg en nu 83 kg.

 16. Zou dit middel eens willen proberen. Ben al 10 Kg afgevallen maar als ik mijn streefgewicht wil halen zal er nog 6-8 Kg af moeten. en deze laatste kilo’s lukken maar niet wat ik ook doe en/of probeer.

 17. Ik ben de laatste 3 jaar 7 kilo aangekomen. Waarschijnlijk door de overgang. En ik krijg ze er niet meer af met gezond eten. Zou dit middel ook werken bij overgangskilo’s? Graag test ik het uit!

 18. Ik wil het ook graag eens proberen, ben altijd zeer sceptisch naar dit soort producten en ben dan ook zeer benieuwd of het voor mij zou kunnen werken, aangezien andere diëten tot op heden nog weinig effect hebben gehad…

 19. Ik zou dit product graag gratis willen uitproberen, omdat ik nu 7 weken bezig ben met 3x in de week te sporten. Dit doe ik thuis via fitchannel en ben echt centimeters aan het verliezen maar zie niets met mijn gewicht gebeuren. Door deze afslankpillen hoop ik dat het sneller gaat en ook mijn gewicht naar beneden gaat.

 20. Hallo. Nog nooit iets geprobeerd om af te vallen behalve de natuurlijke manier van minder eten en meer bewegen. Vraag mij af of dit zou werken.
  Wil het graag uitproberen

 21. Ik heb altijd het hoogste woord over afvallen middels een wonderpil… ik zou graag mijn ongelijk toegeven door deze pil te testen! Ik wil ca 20 kilo afvallen. Ik heb 12 juli een reunie en wat zou het fijn zijn als er dan al 10 kg af zou zijn… we weten allemaal hoe kritisch iedereen naar elkaar kijkt tijdens zon reunie…

  Groetjes
  SABINA

 22. Ik ga binnenkort onder het mes voor een bwc na een gbp vijf jaar geleden. Heb nog steeds enig overgewicht. Zou graag nog een aantal kilos kwijt willen voordat ik de bwc laat doen om een zo mooi mogelijke resultaat te kunnen behalen.

 23. Hoi! Ik zoi graag proefkonijn willen zijn omdst ik al ervaring heb met verschillende methodes om af te vallen dus ik weet dat ik de proeftijd door kan zetten. Ik heb helaas bij veel methodes of pillen niet veel resultaat gezien dus ik ben benieuwd of jullie echt zo goed zijn als dat er staat! En een paar kilo kwijt voor de zomervakantie is natuurlijk altijd leuk (:

 24. Heb al jaren overgewicht en van alle dieetsoorten geprobeerd. Dan heeft flink geld gekost maar niets helpt. Zou EEG graag in aanmerking komen om dit product te testen! Ben benieuwd

 25. Graag zou ik dit middel proberen. Het lukt me slecht om op eigen kracht de laatste 10 kilo’s kwijt te raken na de geboorte van mijn 2 kinderen

 26. Ik ben gezonder gaan eten en sport er nu 1 jaar bij. Maar val nog steeds niet af.
  Zou er graag 5kg af hebben.

 27. Al vanaf mijn 13e heb ik last can lipoedeem een stoornis in mijn vetcellen, ondanks dat ik sport (3x per week) en gezond eet blijft het vet toch op mijn benen en armen.

  Ik ben nu 27 jaar en ondanks mijn strenge levensstijl val ik niet af op mijn ondernemen en bovenarmen. Ik zou dit middel erg graag willen proberen om te kijken of het ook helpt af te voeren bij de vet ophopingen in mijn benen. En daarmee misschien nog meer lot genoten kan helpen!

 28. Ik heb al vanaf mijn 13e last can lipoedeem, een stoornis in mijn vetopslag. Ondanks diëten gaat dit bijna niet van mijn armen en ondernemen af. Hier heb ik erg veel last van.

  Ik ben nu 27 jaar en zou erg graag dit middel willen proberen om te kijken of mij lipoedeem minder zou worden en daarmee dit kan aanbevelen bij andere dames met deze aandoening.

 29. Zou het ook graag willen proberen, dit lijkt te mooi om waar te zijn. Nu hoeft er niet zoveel af maar toch liever een 5 kilo minder. Maar helaas lukt het me dat tot op heden niet zelf om het eraf te krijgen en te houden. Hoop dat dit werkt!

 30. Het lukt mijzelf niet om er een kilo of 10 af te krijgen . Ik kan wel wat hulp gebruiken. En ik zou het dus heel graag uit proberen. Ik zou graag wat beter in mijn vel zitten om wat meer zelfvertrouwen te krijgen . Ik ben al 11 jaar alleenstaande moeder ,en wil nu even aan mezelf werken .

 31. Het lukt mijzelf niet om er een kilo of 10 af te krijgen . Ik kan wel wat hulp gebruiken. En ik zou het dus heel graag uit proberen. Ik zou graag wat beter in mijn vel zitten om wat meer zelfvertrouwen te krijgen .

 32. Ik ben inmiddels in de overgang en krijg de overtollige kilootjes er niet meer af zou het graag willen proberen maar vind het prijzig voor 30 dagen en dat heb ik ook niet zo even liggen ben alleen staande moeder en moet de kost voor vier personen verdienen dus de kinderen gaan voor.Maar ik zou het heel graag willen testen.
  Gr Yolanda

 33. Ik wil voor de zomervakantie graag 10 kilo afvallen in 5 weken….. ben dus benieuw en ook wel sceptisch…..

 34. In ruim 10 jaar tijd ben ik bijna 20 kilo aangekomen. Vooral mijn buik is behoorlijk dik, soms lijk ik wel zwanger. Al veel geprobeerd om kilo’s te verliezen maar telkens als ik een dieet probeer lijk ik nog meer trek in allerlei ongezonde dingen te krijgen. Probleem is dat ik alles lekker vindt en liefst in grote hoeveelheden.
  Ik heb over Healthy Fit + gelezen en hoewel ik niet zo in pillen geloof lijkt mij dit product toch een kanshebber omdat het natuurlijk is en als steuntje in derug naar een gezonder voedingspatroon en meer beweging. Ik wil graag proefpersoon zijn.

 35. Hallo,
  Ik wil graag afvallen omdat ik te zwaar ben agv mijn zwangerschap. Ondanks dat ik regelmatig beweeg en probeer op te letten met eten, lukt het afvallen maar niet. Gezien mijn drukke leventje heb ik ook een behoorlijke eetlust, wat het niet makkelijker maakt. Wat ik lees over Healthy Fit + maakt mij enthousiast en graag zou ik zelf ondervinden of dit werkt (en of het bijv. ook mijn eetlust vermindert). Graag deel ik mijn ervaringen om evt. nieuwe gebruikers te kunnen helpen in hun beslissing om het wel of niet te gaan gebruiken.

 36. Graag zou ik rond de 8 kilo willen verliezen. Ben fanatiek sporter alleen krijg deze kilo’s er echt niet af. Geloof normaal niet in pillen, dus hoop dat dit het zetje kan zijn om het te laten lukken

 37. Ik lijn al mijn hele leven ik val dan een beetje af en kom meer bij dan ik ben afgevallen. Mijn paard zou super blij zijn als ik 10 kilo zou afvallen, ikzelf natuurlijk ook.

 38. Wil heel graag 10 kg afvallen vanwege mijn hartproblemen eet gezond,sport maar het lukt mij niet,weeg nu 87 kg en moet naar 77-78 kg
  Hoop dat dit het het middel voor mij is maar heb al veel geprobeerd maar het lukt heel erg moeilijk.
  Zou graag mijn ervaring delen met toekomstige gebruikers

 39. Ik ben bereid om gratis te testen en mijn ervaringen delen. Mijn gewicht blijft maar schomelen tussen de 75 en 80. Ik wil graag weer onder de 70 komen en dat lukt gewoon niet meer. Wat ik ook doe.

 40. Geaag zou ik met deze pillen 10 tot15 kilo willen afvallen. Ik heb van alles al geprobeerd maar heb geen baat tot nu tot. Detoxen heeft geholpen met 2tot 3 kilos maar die ztten er weer aan.
  Zit er psychisch heel erg mee dat ik nu 87 kilo weeg terwijl ik altijd rond de 60 kilo heb gewogen.

 41. Ik zou deze capsules graag proberen. Er moet 12 kilo af en lukt niet zo erg. Ik wil dan ook mijn ervaringen delen.

 42. Ik zou deze capsules graag proberen. Er. Iet 12 kilo af en lukt niet zo erg. Ik wil dan ook mijn ervaringen delen.

 43. Wil graag wat kilootjes kwijt, hoor goede verhalen van dit product om mij heen dus wil het graag testen!

 44. Graag zou ik dit product gratis willen proberen. Ik heb een behoorlijk overgewicht. Als het resultaat goed is ben ik graag bereid om door te gaan met dit product.

 45. Op mijn leeftijd (45 jaar) gaat afvallen niet meer zo makkelijk merk ik. Misschien kan dit product mij net een steuntje in de rug geven om 5 kilo af te vallen…

 46. Mijn cholesterolgehalte is veel te hoog en ben wat te zwaar. Zou dit middel graag uittesten op cholesterol verlaging, zodat ik hiervoor geen medicatie hoef te gaan gebruiken.

 47. Ik heb healthy fit plus besteld omdat ik nog steeds aan het jo-jo-en ben. Heb tot nu toe niets gevonden wat echt helpt op de lange termijn.

 48. Door mijn scheiding en een getraumatiseerd kind ben ik in ongeveer 3 jaar tijd enorm veel aangekomen. Alle stress heeft geleid tot veel eten en geen energiebron te sporten. 30 kilo’s zijn erbij gekomen. Nu mijn leven wert op de rit is, wil ik die kilo’s er supergraag af krijgen. Ik wil dan ook graag proefpersoon worden! Groetjes ilse

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat bij mijn artikelen.