Healthy Fit Plus Review

Kun je Afvallen met Healthy Fit Plus Afslankpillen? Lees deze review en ervaringen voordat je deze afslankpillen koopt.

Heb je ervaring met deze afslankpillen? Onder deze review kun je ervaringen van klanten lezen. We zijn ook benieuwd naar jouw ervaring met Healthy Fit Plus deel jouw ervaring met deze afslankpillen. Wil je deelnemen aan ons testpanel? Lees dan informatie in de onderstaande alinea.

Healthy Fit Plus Gratis TestenHealthy Fit Plus Review

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Healthy Fit Plus zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

nog 38 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Healthy Fit Plus graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Healthy Fit Plus is een nieuw afslankproduct van Nederlandse bodem. De uit Almere afkomstige afslankpillen worden uitsluitend online verkocht. Volgens de bijsluiter hebben de afslankpillen de onderstaande eigenschappen:

 • Eetlustremmer
 • Vetverbrander
 • Stofwisseling Booster
 • Energie Booster

Veelbelovend, maar is het echt de moeite waard om deze afslankpillen te kopen of is het zonde van je geld? In het volgende artikel lees je er alles over.

Kun je Afvallen met Healthy Fit Plus

De belangrijkste vraag is natuurlijk of je kunt afvallen met Healthy Fit Plus. Voordat we naar de resultaten van onze praktijktest gaan zijn we benieuwd naar de ingrediënten van deze pillen. We hebben getracht om de lijst met ingrediënten online te vinden maar helaas hebben we niets kunnen vinden. Dit pleit niet voor de pillen.

Gebruik Healthy Fit Plus

Gebruik is heel eenvoudig, je neemt twee keer per dat een capsule. Een ‘s morgens en een ‘s avonds. Het helpt je lichaam vervolgens om sneller vet te verbranden. Calorieën tellen en sportschool bezoek behoren volgens de leverancier tot het verleden, alhoewel later in dit artikel zal blijken dat het afvallen wel beter gaat met enige extra toepassingen.

De Praktijktest

Om de werking van deze afslankpilen te testen, hebben 10 mensen uit ons testpanel gedurende een maand de pillen getest. Alle proefpersonen zijn gezond en hebben Healthy Fit Plus gebruikt conform de voorschriften op de verpakking. We hebben gedurende een maand lang de effecten van het supplement in de gaten gehouden. 7 proefpersonen waren uitermate tevreden over de werking van het supplement.

Omdat we beter zicht willen krijgen zoeken we nog 40 vrijwilligers. Wil je graag deelnemen aan deze test? Laat dan middels een reactie aan waarom jij Healthy Fit Plus graag wil testen.

Verhogen van je Stofwisseling

De leverncier beweert verder de stofwisseling te verhogen. Deze eigenschap kennen we van vergelijkbare producten als Garcinia Cambogia 75 en Detox Ultra Plus. Door het versnellen van je stofwisseling gaat je lichaam meer calorieën verbranden in plaats van ze op te slaan als vet. Zoals bij ieder gewichtsverlies supplement is het ook bij deze afslankpillen aan te raden om een verantwoord voedingspatroon te volgen en voldoende te bewegen voor een beter resultaat.

Wat kost het?

Een pot met 60 capsules kost €79,95. Dit is voldoende voor twee maanden. Healthy Fit Plus is uitsluitend online verkrijgbaar.

Is Healthy Fit Plus Gevaarlijk?

Zoals ik schreef kunnen de capsules uitsluitend via internet besteld worden. De site is Nederlandstalig en staat ook in Nederland geregistreerd (almere). De algemene voorwaarden en retour voorwaarden zien er op het eerste gezicht prima uit. Geen argwaan op dit gebied dus.

Healthy Fit Plus Opzeggen

Heb je de afslankpillen besteld en wil je er achteraf toch geen gebruik van maken? Gelukkig kun je dit product eenvoudig opzeggen. Na ontvangst van het product heb je namelijk 14 dagen de tijd om de koopovereenkomst te ontbinden. Vraag eenvoudig een retourformulier aan, vul het in en stuur het inclusief je pakket terug naar The Healthclub B.V. in Almere. Let er wel goed op dat je retourpakket voldoet aan de gestelde voorwaarden.

Voordelen Healthy Fit Plus

Healthy Fit Plus kan zorgen voor een onderdrukking van je eetlust. Het verhoogt je energieniveau, vergelijkbaar met het nuttigen van cafeïne. Het is een makkelijke manier om een van de grootste problemen van veel kenniswerkers op te lossen, namelijk het gebrek aan concentratie. Dit leidt tot betere prestaties en daarom zouden de meeste proefpersonen het middel zelf kopen, omdat zij het gevoel hebben dat zij het terug verdienen.

Nadelen Healthy Fit Plus

Ondanks dat er in beginsel wordt aangegeven dat een dieet niet noodzakelijk is, wordt naast het gebruik van Healthy Fit Plus geadviseerd om een caloriearm dieet te volgen om het afslankproces te bevorderen. Ook een eenvoudig trainingsschema zal het afvallen stimuleren. In een of twee gevallen leidde de afslankpillen tot een soort ongemakkelijke ‘vibe’. Een van de proefpersonen kwam op een borrel terecht voordat het middel uitgewerkt was en dit leidde tot een vervelend gevoel.

Conclusie Healthy Fit Plus

Als je op zoek bent naar een product om het natuurlijke gewichtsverlies te bevorderen ben je met met dit product op de goede weg. Healthy Fit Plus is een origineel supplement van Nederlandse bodem met een bijzondere werking. Hoewel €79,95 voor ongeveer een maand aan capsules best duur is, vinden onze proefpersonen het de moeite waard omdat ze de tijd weer terug verdienen.

Mocht je vragen hebben over dit artikel? Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina.

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

48 Reacties

 1. Ik zou het heel graag proberen. Door bewegingsbeperkingen is afvallen bijzonder lastig. Mijn klachten leveren bovendien ontstellend veel stress (en dus dikmakende cortisol) op. Daar zou ik liever persoonlijk op ingaan en niet in een openbare mail. Maar ik stel me erg graag kandidaat voor de proeg. Streefgewicht: -/- 30 kg ten opzichte van nu

 2. Ik zie al allemaal reacties van mensen drie graag in het testpanel willen.. net als ik… ben een enorme jojo-er en wil zo graag eens op mijn streefgewicht komen dat ik deze unieke kans zo graag wil!

 3. Ik heb nou al zo veel geprobeerd maar krijg het er niet vanaf. Ik heb altijd gesport maar kan het ivm mijn artrose niet meer, wandelen gaat wel. Ik zou het heel graag willen proberen, wie weet kan ik in de zomer wat zelfverzekerder naar het strand, dan onzeker in de tuin blijven liggen.

 4. Ik zou dit graag eens willen proberen. Wil graag voor de zomer minimaal 10kg afvallen. Zou dit HET product zijn wat mij hierbij gaat helpen? Heb al dat ik minder energie heb en me futloos voel, zodat ik ga lijnen. Van Healthy Fit Plus zou dit niet het geval moeten zijn. Wil het graag testen!

 5. Ik zou healthy fit plus erg graag willen testen omdat ik overgewicht heb. Ik let heel goed op wat ik eet en beweeg elke dag, ook heb ik elke week anderhalf uur training en elke week een wedstrijd, maar het helpt allemaal helemaal niks. Het lijkt mij dus super om het uit te proberen!

 6. Beste,

  Ik ben 24 naar en weeg te zwaar voor mijn leeftijd(20 kilo te veel) ik voel me onzeker hierdoor. Graag zou ik als motivatie willen uittesten.

 7. Nicolet.
  Ben ruim 25 kilo te zwaar en heb al van alles geprobeerd maar niets helpt. Zou zo graag iets vinden wat zijn beloftes waar maakt.
  Ik wil echt graag die kilo’s kwijt ga last van mijn gewrichten krijgen.

 8. Ik wil dit graag eens proberen.
  Ik moet nog 8 kilo kwyt.
  Overgehouden van de bevalling.
  Het zit me erg in de weg, en kryg het er maar niet af.
  Dus ben erg benieuwd of het met deze supplementen gaat lukken :-)

 9. Om te beginnen ben ik gewoon heel benieuwd wat zo’n supplement met mij doet. Ben sowieso 10 kilo te zwaar dus lijkt mij een ultieme poging om twee vliegen in 1 klap te slaan. Wat extra energie kan iedereen wel gebruiken dus ik ook ;-)

 10. Ik ben geselecteerd voor het testpanel en heb mijn pakket inmiddels in huis.
  maandag starten, ik zal jullie op de hoogte houden

 11. Ik weeg intussen 105 kg en ben 2 maanden geleden begonnen met afvallen. Er is slechts 2 kg afgegaan.
  Omdat ik door lichamelijke beperkingen niet kan sporten, zoek ik naar goede werkzame alternatieven en hoop dat dit er één is. Graag wil ik uw product gratis testen en u hiervan op de hoogte houden.
  Met vriendelijke groet,

  Hetty

 12. Ik ben 10 kilo aangekomen, en het is mij niet gelukt om met diëten en sporten het eraf te krijgen.
  Frustrerend!
  Healty fit plus zou ik graag willen proberen.

 13. Ik ben zeer sceptisch maar zou graag de uitdaging aan gaan om het te proberen. Zou graag 6 kg eraf willen. Ik sport, snoep amper maar toch in 2 jaar tijd 6kg erbij. Heb ook totaal geen energie dus kom maar op.

 14. Ik zou dit heel graag willen testen. Het lukt mij zelf niet om nog 10 kg af te vallen en ben zeer benieuwd of jullie product dit kan waar maken!!

 15. Ik zou dit heel graag willen testen. Het lukt mij zelf niet om nog 10 kg af te vallen en ben zeer benieuwd of jullie product dit kan waar maken!!

 16. Ondanks gevarieerd eten en voldoende bewegen, gaan de overtollige kilo’s er niet af. Ik hoop dat diit supplement het verschil zal maken. Ik ben wel sceptsich, dus het zal geweldig zijn als blijkt dat het werkt. Ik heb verder geen ervaring met andere afslankpillen.

 17. Graag zou ik deze pillen willen testen. Aangezien ik te dik ben en ik een voorbeeld zou moeten zijn voor mijn dochtertje. Afslanken zou dus goed voor mij enijn gezin zijn.

 18. Hallo,
  Eerlijk gezegd betijwelf ik of dit product ook daatwerkelijk zal werken maar proberen kan geen kwaat toch? Ik zal het een mooie ervaring vinden om dit product te testen en te laten weten of het wel of niet heeft gewerkt.

 19. Hallo,

  Ik ben 30 kilo te zwaar. Ondanks Veel wandelen en opletten wat ik eet lukt het maar niet om af te vallen.ik mag verder niet sporten doordat ik een Nog geopereerd moet worden. Hierdoor ben ik veel aangekomen. Ik heb al diverse dieten gevolgd maar met weinig resultaat. Onder andere sonja bakker, weight care , gezonder eten en noem maar op. Ik word er echt radeloos van. Ook leef ik van mijn ziektewet uitkering dus kan ook niet veel uitgeven voor dergelijke producten.

  Ik hoop dat ik mee kan doen aan jullie test panel zodat ik hopelijk af val en jullie kunnen o of het ook werkt bij mensen die alleen kunnen wandelen en niet kunnen sporten.

  Hopelijk zie ik een reactie te gemoet

  Groetjes jermaine

 20. Hallo,
  Graag zou ik dit product willen testen, waarom : omdat ik (en mijn zussen) veel te zwaar zijn en echt af moeten vallen, dus daarom ben ik het proefkonijn van ons
  In de hoop dat ik uitgekozen word
  Gr. Loes

 21. Ook ik ben 20kg zwaarder geworden na de overgang en wil dan ook graag meedoen met het testen van het afslankmiddel

 22. Ook ik ben na de overgang 20 kg aangekomen en het lukt mij maar niet om ze kwijt te raken .En door de goede recencies hoop ik dat ik ook in aanmerking kom om mee te doen.

 23. Ik ben erg benieuwd of ook ik minstens 10 kg kan afvallen in korte tijd. Een begin zou al mooi zijn. Waar ik de meeste moeite mee heb zijn de trek en hongeraanvallen s’avonds na het eten, dus als dit echt helpt met onderdrukken zou al mooi zijn. Ook ben ik steeds doodmoe.
  Ik ben benieuwd. Wil graag de test proberen
  Groetjes
  Marian

 24. Sinds de overgang wordt ik steeds zwaarder en niets wat ik daar tegen doe, helpt. Daarnaast werk ik ook nog eens heel onregelmatig, wat bijna automatisch leid tot een afname van energie (altijd moe) en daardoor een nogal gemakkelijk eetpoatroon. Ik ben toe aan een “wondermiddeltje”

 25. Beste, ik ben 48 heb twee kinderen en een leuke maat zeer onregelmatige baan. Onregelmatig en met name niet ’t meest gezonde eten heeft geleid tot overgewicht. Ik ben 1.78 meter lang maar 90 kilo en dat is fors te veel. Ik hen een personal trainer bij een sportschool genomen maar ik vond ’t vreselijk. Graag zou ik mijn levensstijl willen verbeteren door, dat ben ik nu afgelopen weken aan ’t doen, beter op mijn eetpatroon te letten. Graag zou ik het product willen testen omdat ik denk dat ik een waardepeildatum testpersonen zou zijn. Mijn motivatie is groter dan vorig jaar sportschool. De drive is groot om gezonder te gaan leven mijn kinderen hebben sinds augustus nog maat 1 ouder, mijn partner heeft hartstilstand gekregen. Dus mijn motivatie om gezond te zijn en te blijven is groot. Ik hoor graag van u. Mvg annique bijsrers

 26. Na mijn zwangerschap blijft het lastig om de kilo’s kwijt te raken.
  Wie weet kan dit product mij een duw in de goede richting geven.

 27. Nou wie niet waagt die niet wint ik zou het graag willen testen om eindelijk eens van mijn kilootjes af te komen

 28. Al jaren probeer ik van alles om niet aan te komen ven zelfs af te vallen. Inmiddels val ik op geen enkele manier meer af. Zeer frustrerend. Een hulpmiddel wat mij minder eetlust en meer energie zou geven zou heel welkom zijn,. Maar eigenlijk geef ik de moed op. Zou dit middel kunnen ondersteunen? Zou zo fijn zijn. Ik ben 58 en 20 kg te zwaar

 29. Ik wil het graag proberen. Ik ben een paar jaar geleden op eigen houtje 20 kilo afgevallen, maar door prive problemen zijn deze er ook weer bijna allemaal aangekomen. Het lukt me wel om weer een paar kilo af te vallen maar dan blijf ik weer hangen op een bepaald gewicht. Ik geloof nooit zo in afslankpillen, dus ik zou het graag eens proberen om te kijken of dit echt werkt!

 30. Heel simpel, omdat het mij op eigen houtje niet lukt. Heb een stimulerend middel nodig. En ik las goeie recensies.

 31. Ik wil zo graag afvallen, maar het lukt me niet op “eigen”kracht..Ik kan bijna niet geloven dat het zo simpel zou kunnen..wil het daarom heel graag proberen..

 32. Ik wil graag proberen af te vallen en vooral mijn eet/ snaai gewoontes in de avonduren met dit middel onder drukken.

 33. Ik zou dit product graag willen testen. Ik ben in de overgang en het valt niet mee om af te vallen. Ik ben heel benieuwd!

 34. Graag zou ik het product willen testen. Heb behoorlijk overgewicht en al vele diëten en sporten geprobeerd maar werkt niet echt. Wil er echt iets aan doen heb heupproblemen dus gewochts erlies is echt iets wat moet.

 35. Ik wil Healthy fit graag proberen omdat ik al op zo veel verschillende manieren heb geprobeerd om af te vallen. Van shakes tot extreem sporten en op dit moment ben ik zwaarder dan ooit en zou graag een gezonder gewicht willen bereiken. Door middel van deze tabletten en sporten. Hopelijk krijg ik een kans en een mooi resultaat.
  Groetjes Geertje

 36. Ik wil het graag proberen
  Heb al veel gedaan naar niks werk er
  Ik hoop dat dit wel werk dus heel graag
  Alvast bedankt

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat bij mijn artikelen.