Handige Lijnhulpjes

Afvallen in 2021

Afvallen is niet makkelijk. Gelukkig hebben we een aantal handige hulpjes om je te helpen.

Tip 1. Test je BMI

Eerst moet je een doel stellen. Daarvoor moet je weten hoeveel kilo je kwijt moet raken om op je ideale gewicht te komen. Gebruik de BMI meter om je streefgewicht te bepalen.

Tip 2. Calorieën Tabel

Een volwassen vrouw heeft per dag 2000Kcal nodig. Mannen mogen iets meer en mogen 25000Kcal per dag. Om uit te rekenen hoeveel calorieën er in de producten zit die je dagelijks eet kun je de calorieën tabel gebruiken.

Tip 3. Calorieën Verbruiksmeter

Door te eten en drinken krijg je calorieën binnen. Door te bewegen raak je calorieën kwijt. Met de caloriën verbruiksmeter kun je eenvoudig berekenen hoeveel calorieën je verbruikt per activiteit.

WeightWatchers Hulpjes

De onderstaande hulpjes zijn speciaal voor iedereen die de WeightWatchers methode volgt.

Tip 1. WeightWatchers Productzoeker

Zoek snel het aantal punten bij een product. Dit hulpje maakt het puntenboekje overbodig!

Tip 2. WeightWatchers Puntencalculator

Bereken eenvoudig het aantal punten van ieder product online!

Tip 3. WeightWatchers Puntenlijst

Een veelgebruikte klassieker: De Puntenlijst!

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.