Hallu Forte 3 Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Hallux Valgus is een vervelende kwaal waarbij er een knobbel aan de voet ontstaat. Dit ziet er niet alleen heel oncharmant uit, je kunt ook vaak je favoriete schoenen niet meer dragen. De Hallu Forte 3 biedt hoop op een oplossing.

Wat is de Hallu Forte 3?

Hallux valgus is een vergroeiing  aan je middenvoetsbeentjes die langzaamaan ontstaat. Vaak ontstaat hallux valgus door een combinatie van verkeerd schoeisel en erfelijke aanleg. Ook overgewicht kan een rol spelen bij het ontstaan van hallus valgus (bron), net als overmatig lopen (bijvoorbeeld tijdens het werk).

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Hallux valgus is vaak erg pijnlijk. Naast de vervorming ontstaat er soms een ontsteking in de buurt van de knobbel. Tot op heden was de enige oplossing een operatie. In deze operatie wordt het middenvoetsbeen herstelt. Na deze operatie moet je vaak speciaal schoeisel dragen.

Hallu Forte 3 ervaringen
Hallu Forte 3 ervaringen

De Hallu Forte 3 is een soort mal die je om je voet kunt schuiven. Deze zorgt ervoor dat je hallux valgus zich niet verder kan ontwikkelen. Het product is zodanig ontworpen dat deze in de meeste schoenen past. Zelfs bij veel schoenen die een deel van de voet laten zien, zie je de Hallu Forte 3 niet.

De Hallu Forte 3 zou zijn ontwikkeld door een professor die luistert naar de naam Louis van Amstel. In zoekmachines verwijzen alle resultaten echter naar een danser met dezelfde naam.

Voor wie is de Hallu Forte 3 geschikt?

De Hallu Forte 3 is geschikt voor iedereen die normaal schoeisel draagt. Het product past mogelijk niet goed in combinatie met speciaal, orthopedisch schoeisel. Er bestaat een kleine kans op irritatie in het begin, als je voet nog moet wennen aan de mal.

Is de Hallu Forte 3 effectief?

Er is geen onderzoek gedaan naar apparaatjes zoals de Hallu Forte 3. Volgens sommige wetenschappers is een operatie zelfs de enige serieuze remedie tegen hallux valgus (bron).

Voordat je overgaat tot een operatie, is er wel iets anders dat je nog kunt proberen. Er zijn mallen op de markt die tenen iets verder uitspreiden. Dit is effectief tegen de pijn die hallux valgus veroorzaakt (bron). Omdat het uiteindelijk om een vergroeiing aan het bot gaat, is hallux valgus onomkeerbaar en vroeger of later zal een operatie wel noodzakelijk zijn.

Hallu Forte 3 wat is het
Hallu Forte 3 wat is het

Wat kost de Hallu Forte 3?

De Hallu Forte 3 is verkrijgbaar voor €61 inclusief gratis verzending. Je krijgt dan een paar van de mallen, zodat je beide voeten kunt behandelen.

Voordelen

De Hallu Forte ziet er stevig uit en is makkelijk aan te brengen. In de meeste schoenen zie je niet dat je een malletje om je voeten draagt.

Nadelen

Het is niet bewezen dat het product werkt. De kans is hierdoor aanwezig dat je de problemen erger maakt, waardoor je een zwaardere operatie nodig hebt. Als je last hebt van je voeten, ga dan naar de arts.

Conclusie

Er is nog nooit onderzoek gedaan naar de werking van mallen zoals de Hallu Forte 3. De kans bestaat hierdoor dat je je voetproblemen alleen maar erger maakt. De Hallu Forte 3 is iets aan de dure kant, maar wel van goede kwaliteit. Toch is de beste investering waarschijnlijk gewoon een bezoekje aan een huisarts of podoloog.