Afvallen in 2021

Wat is het Gymking voedingsprogramma?

Een van de meest recente afslankproducten is Gymking met het Slim Pack M2 voedingsprogramma. Dit programma is speciaal ontworpen om je vetpercentage omlaag te krijgen. Het doet dit door middel van een uitgebalanceerd voedingssysteem met makkelijke van-dag-tot-dagschema’s.

Dit programma is onderverdeeld in 4 fasen en daardoor makkelijk vol te houden en effectief. De vier fasen zien er als volgt uit:

  • In Fase 1 wordt de basis gelegd van dit voedingsprogramma. Je richt je op het herprogrammeren van je lichaam. Duur 6 weken.
  • In Fase 2 stimuleer je maximale vetverbranding met behulp van de strategisch ontworpen voedingcombo’s. Met dit dieet hou je je vetverbranding maximaal 24 uur lang. Duur 6 weken.
  • Fase 3 is de kortste en ook zwaarste fase. Hier werk je gericht aan het lichaam van je dromen. Duur 3 weken.
  • In Fase 4 zijn je doelen bereikt en wordt de aandacht gevestigd op behoud. Duur doorgaand.

Voor wie is Gymking geschikt?

Op de website maakt Gymking onderscheid tussen mannen en vrouwen. De pakketten komen veelal overeen in opbouw, met wat kleine wijzigingen naar geslacht. Toch is dit programma voor een ieder geschikt. Zoals altijd is het raadzaam eerst je huisarts te raadplegen alvorens met een nieuw dieet- of fitnessplan aan de slag te gaan.

Is Gymking effectief?

Gymking houdt rekening met hoe personen nieuwe gezonde gewoonten adopteren en heeft een programma opgesteld dat hierop inspeelt. Dit maakt Gymking effectief. Toch is een belangrijke succesfactor je eigen inzet en motivatie. Dankzij de verschillende fasen en ingebouwde meetmomenten lijkt Gymking wel een effectief afslankprogramma te zijn. Het helpt je ook na je afslanktraject om je doelgewicht te behouden.

Wat kost Gymking?

Gymking kan je per fase aanschaffen. De fasepakketten worden als volgt verkocht:

  • Fase 1 kan je bestellen voor 19,95 euro.
  • Fase 2 kan je bestellen voor 14,95 euro.
  • Fase 3 kan je bestellen voor 9,95 euro.
  • Fase 4 kan je bestellen voor 9,95 euro.
  • De Gymking’s boodschappenlijst kan je bestellen voor 1,99 euro.

Koop je liever de verschillende fasen niet los, dan kan je genieten van een leuke korting. Zo kan je 25% besparen door Fase 1 en 2 samen te bestellen voor 26,50 euro.

Bespaar 27% door alle fasen in 1 keer te bestellen voor 39,95 euro.

Bespaar 46% door alle fasen tweemaal te bestellen. Dus het pakket voor de man en voor de vrouw voor 59,50 euro.

Voordelen van Gymking

Gymking is een uitgebreid maaltijdplan met een bijbehorend boodschappenlijst. Maaltijden plannen is dus nooit zo gemakkelijk geweest. Je hoeft niet zelf gezonde maaltijden te verzinnen. Alles staat in de E-boek.

Nadelen van Gymking

Begeleiding is geen onderdeel van dit traject. Bovendien wordt er veel nadruk gelegd op voeding en weinig op fitness. Gymking lijkt mij daardoor onvolledig.

Conclusie

Gymking is een makkelijk vol te houden voedingsprogramma waarmee je je gewichtsdoelen kan bereiken. Toch lijkt het mij onvolledig. Ik mis meer informatie over de rol van beweging en ook een stukje begeleiding vanuit Gymking. Dit programma valt te proberen, hou alleen maar rekening met het voorgaande.

Gezonde Groeten,

natascha