Grootste Risico Mexicaanse griep in Randstad

Start met KetoX

De Mexicaanse griep rukt op! Ben je benieuwd waar je in Nederland het grootste risico loopt om besmet te worden met het Nieuwe Influenza A (H1N1) Gebruik dan de klikkaart van het RIVM.

klikkaart

Klik op de bovenstaande kaart om de interactive H1N1 kaart van Nederland te bezoeken.

In Nederland zijn tot en met 21 oktober 2009 205 ziekenhuisopnamen ten gevolge van Nieuwe Influenza A (H1N1) gemeld (voorheen ook wel ‘Mexicaanse Griep’ of ‘Varkensgriep’ genoemd).

bron: rivm

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.