Grip op Koolhydraten, GOK Kookboek

Start met KetoX

Goed nieuws voor GOK-ker’s. Eerder is het receptenboek met de passende titel ‘Grip op Koolhydraten Kookboek’ al aangekondigd maar nu is het dan eindelijk zover. de opvolger van het succesvolle boek ‘Grip op Koolhydraten‘ ligt (bijna) in de boekhandel. Met trots delen Yvonne Lemmers en Thea Bremer mee dat na een periode van hard werken een mooi full-colour kookboek bij de drukker ligt.

Yvonne en Thea hebben bij de omslag gekozen voor een duidelijke link met het eerste boek. Vandaar weer het stralende gezicht van Yvonne, maar dan gespiegeld, met als voordeel dat de boeken – met dezelfde maten – mooi in de boekenkast passen en tegen elkaar aan gehouden, een compleet gezicht vormen. Om in de stijl van Grip op Koolhydraten te blijven is gekozen voor de kleur ORANJE voor dit kookboek.

Koolhydraatarme en Koolhydraatbeperkte recepten

In dit Grip Op Koolhydraten KOOKBOEK staan 120 koolhydraatarme en 22 koolhydraatbeperkte recepten. Alle gerechten zijn voorzien van een foto.

Het boek is ingedeeld in:

. groene recepten (crackers, ontbijtgerechten, hapjes, soepen, salades, groenten, pizza’s, ovenschotels, vleesgerechten en visgerechten)

. oranje recepten (met o.a. nagerechten zoals ijs, taart en bavarois zonder suiker of kunstmatige zoetstoffen)

Tevens in dit boek diverse voorbeeldmenu’s en de verkorte richtlijnen van Grip Op Koolhydraten fase 1 (Opgewicht komen).

De recepten zijn geschikt voor alle mensen die een koolhydraatarme/beperkte leefwijze volgen.
Voor alle andere mensen is dit boek wellicht dé stap om over te gaan op deze gezonde en heerlijke koolhydraatbeperkte eetwijze met het welgewaardeerde dagelijkse koolhydraten-uur.

Over Yvonne Lemmers  en Thea Bremer

Yvonne Lemmers (1960), diëtiste, heeft in 2009 haar eerste boek Grip Op Koolhydraten uitgebracht, waarin ze het koolhydraatbeperkte OPGEWICHT programma beschrijft. Het succes van Grip Op Koolhydraten – OPGEWICHT, de vele positieve reacties, de gezondheidsverbetering van medelijners (GOK-kers) en de vraag naar meer koolhydraatarme recepten en dagmenu’s is aanleiding geweest voor het maken van dit kookboek. Voor ieder GOK-ker een welkome aanvulling op het basisboek.

Bestel deze boeken van Yvonne Lemmers bol.com