GOK Grip op Koolhydraten Dieet Recepten Boek Bestellen

Afvallen in 2021

Het ‘Grip op Koolhydraten Dieet’ van Yvonne Lemmers wordt veel gevolgd door afvallers die in eerste instantie het Prodimed Eiwitdieet hebben gevolgd of het Koolhydraatarme dieet van dr. Frank.

Dit komt omdat het ‘Grip op Koolhydraten Dieet’ van Yvonne Lemmers naadloos aansluit op Prodimed en het dr. Frank Dieet. Als je met een van deze diëten je streefgewicht hebben behaald is Het ‘Grip op Koolhydraten Dieet’ een logisch vervolg om op gewicht te blijven. Koolhydraten zijn dikmakers, dat is algemeen bekend het boek ‘Grip op Koolhydraten’ leert je er alles over. Blijf op gewicht met ‘Grip op Koolhydraten’

Kenmerken OPGEWICHT-programma

  • Proteïnerijk
  • Koolhydraatbeperkt
  • Geschikt voor DIABETES-2
  • Fase 1: opgewicht komen
  • Fase 2: opgewicht blijven

Honger en overeten is geen psychologisch probleem dat alleen met pure wilskracht overwonnen kan worden. Het is een biologische wet. Een te hoog insulinegehalte is de oorzaak met HONGER, overeten en vetstapeling als gevolg. Beperking van het aantal koolhydraten geeft je een ongekend bevrijdend gevoel.

Bestel de boeken van Yvonne Lemmers bij bol·com

GOK Kookboek Deel 2

Inmiddels is het tweede GOK kookboek verschenen met de titel ‘ Grip op Koolhydraten Kookboek 2‘ Maar is GOK eigenlijk wel geschikt voor jou? Je komt er achter door middel van een paar eenvoudige vragen te beantwoorden:

– Kies je bewust voor “verantwoord” vetarm, LIGHT en dieet?
– Kun je moeilijk afvallen of opgewicht blijven?
– Heb je vaak honger of trek?
– Heb je darmklachten of stoelgangproblemen?
– Wil je meer energie?
– Heb je een onregelmatige menstruatie en/of stemmingswisselingen?
– Heb je last van allerlei kwaaltjes en ben je vaak futloos?
– Heb je overgewicht, een dikke buik of diabetes type 2?

Scoor je meer dan 4x JA dan is het mogelijk dat je overgevoelig (allergisch) bent voor koolhydraten. Dit koolhydraatbeperkte en proteinerijke OPGEWICHT-programma is dan een aanrader voor je. Overgevoeligheid voor koolhydraten kan aanzetten tot dwangmatig eetgedrag. Dit eetpatroon wordt ook wel voedselverslaving of koolhydraatverslaving genoemd. Dat deze overgevoeligheid de oorzaak is van toenemende vetzucht in onze maatschappij is nog maar recentelijk ontdekt. Om van die verslaving af te komen, een mooi figuur te krijgen en tegelijkertijd weer optimaal te voelen is het OPGEWICHT-programma ontwikkeld.

Gebruik dit boek GRIP OP KOOLHYDRATEN als leidraad om weer “lekker in je vel te komen”. Houd je aan de richtlijnen. Leer van de uitleg, de voorbeeldmenu’s, de recepten en de vragen en antwoorden. En spiegel je aan de verhalen uit de praktijk. Voel wat het doet met je lijf!

Diëtiste Yvonne Lemmers (1960) begeleidt sinds 2005 – op haar geheel eigen wijze in groepsverband, individueel en via online coaching – mensen die af willen vallen. In dit boek GRIP OP KOOLHYDRATEN beschrijft ze het OPGEWICHT-programma wat ontstaan is uit haar eigen jarenlange persoonlijke bevindingen om op een koolhydraatbeperkte manier te eten en te leven en door lering te trekken uit de bevindingen van haar vele medelijners die de methode inmiddels “beproefd” hebben.