Griepprik in Australië is een chaos

Start met KetoX

pdfpg1crop-200x0Het H1N1 Mexicaanse Griep inentingsprogramma van de Australische overheid dreigt in een chaos te verzanden, omdat verzekeraars weigeren de artsen te verzekeren tegen de mogelijke gevolgen wanneer een “patiënt” ziek wordt of sterft aan de gevolgen / bijverschijnselen van de vaccinatie.

In Nederland is de griepprik voor de Mexicaanse griep vanaf september beschikbaar. In eerste instantie zou iedere Nederlander een prik krijgen tegen het H1N1 virus maar onlangs werd bekend dat alleen de personen die normaal een griepprik krijgen, zwangere vrouwen, medisch personeel, ouderen en risicogroepen in aanmerking komen voor een prik. De ouderenbond was hierover verontwaardigd omdat eerder was aangegeven dat ouderen geen risicofactor zouden zijn omdat zij meer weerstand zouden hebben tegen het griepvirus.

bron: smh.com.au

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.