Green Coffee Code Review

Afvallen kan ontzettend moeilijk zijn. Om deze reden zijn dieetsupplementen zo populair. Veel mensen grijpen naar deze hulpmiddelen om het afslanken makkelijker te maken. Green Coffee Code is een van de supplementen die dit mogelijk maakt. Het is momenteel een van ‘s werelds meest populaire supplementen voor gewichtsverlies. In de tussentijd zijn er daarnaast tal van andere supplementen op basis van groene koffiebonen in de markt gezet.

Green Coffee Ervaringen

Zoals de naam impliceert, is dit supplement gewonnen uit groene koffiebonen. Het bevat een stof genaamd chlorogeenzuur, die geweldige gewichtsverlies eigenschappen zou bevatten.

green coffee ervaringen
green coffee ervaringen

Green Coffee Code werd in 2012 door Dr. Oz gepromoot. Hij is een Amerikaanse tv-arts en waarschijnlijk de meest bekende gezondheidsgoeroe ter wereld.

Heb je ervaring met Green Coffee code of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Green Coffee Code Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Green Coffee zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactieaan waarom jij Green Coffeee graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Green Coffee Code Bijwerkingen

groene koffie afvallen met groene koffiebonen

Ik ben een grote fan van supplementen in het algemeen, maar ik ben extra sceptisch als het gaat om supplementen die gewichtsverlies beloven, omdat ze bijna nooit zoals geadverteerd werken. Dit artikel geeft een gedetailleerde kijk op Green Coffee Code; wat het is, hoe het werkt en wat de wetenschap te zeggen heeft.

Wat zijn groene koffiebonen?

Groene koffiebonen zijn eigenlijk gewoon ongebrande koffiebonen. Koffiebonen zijn van nature groen gekleurd, maar meestal worden ze geroosterd voordat ze verkocht worden aan de consument voor gebruik in de beroemde drank. Tijdens het roosteren worden de koffiebonen bruin gemaakt. Koffiebonen zijn rijk aan antioxidanten en stoffen als cafeïne en chlorogeenzuur.

Chlorogeenzuur wordt beschouwd als de belangrijkste actieve ingrediënt in groene koffiebonen. Dit zorgt voor gewichtsverlies. Helaas wordt het chlorogeenzuur verwijderd wanneer koffie wordt geroosterd. Dit heeft te maken met het feit dat chlorogeenzuur ontbindt onder invloed van warmte. Om deze reden zullen geroosterde koffiebonen niet hetzelfde effect hebben als groene koffiebonen.

Green Coffee Code Gebruiksaanwijzing

Groene koffiebonen kunnen een gunstig effect hebben op hoe het lichaam koolhydraten absorbeert en gebruikt. Chlorogeenzuur lijkt de opname van glucose te verminderen. Dit effect op de glucosemetabolisme kan een positieve rol spelen bij diabetes en gewichtsverlies.

Green Coffee Code kan ook een positieve invloed hebben op de bloedvaten, en dat heeft belangrijke gevolgen voor de gezondheid van het hart.

Uit testen is gebleken dat doseringen tussen 140-720 mg per dag de bloeddruk bij ratten en mensen verlaagt. Chlorogeenzuur functioneert ook als een antioxidant.

Groene koffie is niet veilig voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Ook mag het niet worden gebruikt door kinderen.

Is Green Coffee Code Gevaarlijk?

Green Coffee Code bevat wel veel cafeïne. Verschillende studies hebben aangetoond dat cafeïne de metabolisme kan verhogen met 3-11%. Toch blijkt het belangrijkste werkzame stof vermoedelijk de chlorogeenzuur te zijn. Dit is ook bewezen in een onderzoek waar muizen met overgewicht groene koffie kregen (bron).

Sommige menselijke studies suggereren dat het de opname van koolhydraten kan verminderen in het spijsverteringskanaal. Als dit waar is, dan is het innemen van Green Coffee Code als het eten van een koolhydraatarm dieet.

green-coffee-code

Andere studies (bij muizen en ratten) hebben aangetoond dat chlorogeenzuur je lichaamsgewicht kan verlagen. Het lichaam absorbeert minder vet uit de voeding, tevens wordt de functie van het hormoon adiponectine verbeterd. Dit hormoon zorgt voor de verbranding van vetten.

Het is aangetoond dat chlorogeenzuur cholesterol en triglyceride niveaus drastisch verbeterd in ratten. Dit zijn belangrijke risicofactoren voor hart-en vaatziekten.

Uit een grote analyse waarin alle studies op het gebied van groene koffie werden vergeleken, is gebleken dat er een significant positief effect is van het gebruik van groene koffie op het gewicht (bron).

Green Coffee van Stay Healthy Products

Ook de Nederlandse leverancier Stay Healthy verkoopt sinds kort Green Coffee.

stay healthy green coffee
stay healthy green coffee

Green Coffee Bean Extract  van Stay Healthy bevat een  40 tot 1 verhouding van 300mg, hierdoor krijg je een flinke hoeveelheid van 12.000mg Green Coffee! Het zal je metabolisme stimuleren en zorgt ervoor dat u afvalt op plekken zoals de buik, heup, billen en dijen. De cafeïne in het product veroorzaakt geen bijzondere bijwerkingen. Green Coffee is een krachtig natuurlijk antioxidant, die je lichaam beschermt tegen vrije radicalen. Op die manier helpt het jouw gezonde lichaamscellen te onderhouden. Het is 100% natuurlijk en er worden geen verbindingen gebruikt. Iedere dosis is veilig, effectief en bevat geen stimulerende middelen.

Mocht je vragen hebben over dit artikel? Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina.

 

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

61 Reacties

 1. Na het zien van dit bericht ben ik zeer enthousiast geworden. Ik ben helaas weer een paar kg aangekomen, deze wil ik er voor de zomervakantie graag af hebben. Hoe gaaf zou het zijn, om een paar kg af te vallen met behulp van deze supplementen. Daarom zou ik graag de green coffee code uittesten.

 2. Het lukt mij niet om af te vallen en heb best een buik. Ik zou het dolgraag willen proberen , ik ben het lijnen een beetje zat en niks lijkt te helpen zelfs de sportschool doet geen wonderen . Ik ben samen met mijn man begonnen met green coffee code , maar met zn twee 1 potje is maar 2 weken . Hoop dat we langer mogen uitproberen.

 3. ik ben al wat kilo’s kwijt maar zou er nog wat meer willen verliezen, met de nodige hulp lukt dit misschien wel.Daarom wil ik Green Coffee Code graag proberen

 4. Ik zou Green Coffee Code héél graag willen proberen. Ondanks dat ik gemotiveerd ben om af te vallen val ik al maanden nauwelijks af. Ik kan me niet voorstellen dat het echt werkt maar zou het graag testen en het leuk vinden om daar verslag van te doen. En als ik er ook nog extra energie door zou krijgen dan zou dat helemaal geweldig zijn! Bij een lengte van 1.69, 82,5 kg BMI 28,9 en een vetpercentage van 40,6% valt er genoeg vet te verbranden?

 5. Wil graag afvallen om het hardlopen weer te kunnen oppakken.
  Zal er ruim 35 kg af moeten..
  Wil graag voor de tweede keer de halve marathon rennen.

 6. Na 2 jaar ellende op werk en in de tussen tijd ook moeder geworden eindelijk de energie om af te willen vallen! Elk pondje gaat bij mij door het mondje en ik wil dit jaar eindelijk me zelfverzekerd voelen in de zomer over m’n lichaam!

 7. Ik zou graag green coffie code willen uitproberen. Ik lees er goede verhalen over
  maar ik ben wel sceptisch of deze “wonderpil” echt bestaat. Ik ben klein en eet heel gezond. Ik gebruik geen suikers en geen koolhydraten maar mijn buikvet is enorm gegroeid. Ik zit denk ik ook in de overgang waardoor je stofwisseling van slag raakt.
  Ik ben een hardloper maar raak geen vet meer kwijt. Met mijn vorige dieet heb ik vreselijke honger gehad. Dat kan toch ook niet gezond zijn. Maar wel 9 kg afgevallen.
  Ik hoop dat ik over een paar weken weer in mijn bikini weer op het strand kan zitten
  met een aantal kilo’s minder dan zal ik super blij zijn. Dus ik zou deze green coffie code graag willen testen.

 8. Ik zou graag green coffee code Willen proberen omdat ik steeds vecht met mijn kilos ik heb een jojo effect en heb veel producten geprobeerd maar had weinig effect en als dit zou helpen bent ik super blij

 9. Sinds anderhalf jaar ben ik gestopt met roken. Helaas ben ik wel gegroeid en het lukt maar niet om die kilo’s weer kwijt te raken. Tevens zit ik in de overgang wat ook niet echt slankmakend is. Ik zou Green Coffee Code willen testen om te kijken of het echt werkt.

 10. Ik wil het graag testen om mijn ‘overgangsbuikvet’, wat ik door buikspieroefeningen, planken, koolhydraatarm dieet e.d. maar niet wegkrijg. Ook wil ik weten of mijn energiepijl omhooggaat. Eigenlijk ben ik nieuwsgierig of alle genoemde pluspunten en/of minpunten waar zijn.

 11. Ik wil dit product graag testen om te kijken of het ook vet vermindert op moeilijke plekken, plekken waar je zelden afvalt, zelfs niet al doe je voldoende workouts specifiek op de moeilijke zones gericht.

 12. Ik ben in dit laatste jaar wat kilootjes bijgekomen. Dit kan o.a. zijn door mijn studies en waarschijnlijk ook door het overlijden van mijn oma. Maar een groot deel is toch te wijten aan mezelf, ik eet namelijk constant als ik voor de tv zit ’s avonds. Nu zou ik graag deze koffie willen uitproberen misschien gaat dit mijn hongergevoel en zin voor zoetigheden wat onder controle helpen houden. Zeker nu voor de zomer en met de examens voor de neus zou een energiebootje en geluksgevoel echt een pluspuntje zijn aan het afvallen.

 13. Ik zou graag willen testen omdat ik snel wil afvallen. Blijf al n hele tijd op hetzelfde gewicht hangen. Dit lijkt me een goede optie!

 14. Ik zou heel graag green coffee code testen. Ik heb echt hulp nodig – ik ben nog nooit zo dik geweest en ik voel me er dood ongelukkig van.

 15. Ik zou het product graag willen uitproberen. Ben gezond, maar wil graag fitter worden en dan moeten er toch flink wat kilo’s vanaf. Denk dat dit een goede impuls kan zijn, maar ben ook wel huiverig. Wat doet het met mijn lijf? Ik test graag mee.

 16. Graag zou ik de green coffee code voor jullie maar ook voor mijzelf uitwillen testen. Ik ben 1,67 lang met een gewicht van 93,6 kg. Volgens mijn BMI zou ik minstens 30 kg af moeten vallen. Ik heb al verschillende diëten gevolgd met goede resultaten alleen zijn deze helaas nooit blijvend. De afgelopen jaren zijn behoorlijk zwaar geweest met het resultaat dat bijna al het overtollige gewicht er weer aan zit.
  Sporten is voor mij nu oog geen optie, ik heb er gewoon weg geen energie voor.
  Daarom denk ik dat ik een goede proefpersoon voor u zal zijn.

 17. Beste mensen, ik zou graag het product willen testen, ik heb onlangs een enorme dip gehad vanwege het overlijden van mijn grootmoeder, en heb er aardig wat kilootjes bij. Het zou erg fijn zijn om het te mogen testen.
  Duimen maar.
  Gr Faye

 18. Ik zou green coffee ook graag willen uitproberen. Na 2 kindjes rijker te zijn heb ik er ook 15 kilo bij cadeau gekregen haha, helaas krijg ik dit er haast niet af, of zit het er zo weer aan. Duimen maar!! :)

 19. Het product zou mij binnen de 2 werkdagen bezorgd worden, doch tot op heden nog niets ontvangen, enkel de rekening ervan. Gelieve mij het product te bezorgen, dan zal ik die rekening betalen, anders protesteer ik die onmiddellijk.

 20. Ik zou Green Coffee Code graag testen voor mijn buikvet verkregen door medicatie. En het feit dat ik tegen de 50 loop en het er met sport en goed eten gewoon niet af krijg….HELP….

 21. Ik heb al twee keer een rekening van jullie gehad maar ik heb niets besteld en ook niet gekregen.
  Het is een groot bedrag voor mij en ik zou dat niet eens kunnen missen.
  Ik heb net op de site gekeken wat het zou kunnen zijn en het gaat om iets wat met greenbeans te maken heeft.

  Sorry , maar ik heb NIETS besteld en ook niets ontvangen..

 22. Ik zou dit product heel graag willen uitproberen. Ik heb enkel last van een dikke buik en bovenbenen dus hoop dat het door middel van dit product opgelost kan worden. Ik duim dat ik word uitgekozen ?

 23. Karin
  Graag zou ik het gratis prorfpakket willen proberen. Na zoveel dieten ben ik terug naar af. Na het lezen van de goede resultaten wil ik wel proefpersoon zijn.

 24. Graag zou ik het gratis prorfpakket willen proberen. Na zoveel dieten ben ik terug naar af. Na het lezen van de goede resultaten wil ik wel proefpersoon zijn.

 25. Graag zou ik dit product willen proberen. Ik heb al van alles geprobeerd en toen ik dit artikel las hoop ik het juiste gevonden te hebben.

 26. Ik zou het product graag willen proberen.
  Na jaren van dieten en vanalles proberen zonder echt resultaat is dit nog iets wat ik graag zou willen.
  Er moet ruim 12 kilo af en als ik het artikel moet geloven is dat een makkie!
  Ben heel benieuwd..

 27. Graag zou ik een gratis proofperoon willen zijn. Ik ben 1,67 m lang met het gewicht van 93,6 kilo. U snapt wel dat dit veel te veel is voor mijn lengte. En zou volgens mijn BMI minstens 30 kilo lichter moeten wegen.
  Ik heb veel advertenties gezien en gelezen. Maar vraag mezelf af of dit waar is en of het echte ervaringen zijn van echte mensen. Of dat het weer bedrog is om dikke mensen zoals ik weer te besodemieteren, geld afhandig te maken zonder enig reseltaat.
  Als u een echte tester nodig heeft dan denk ik dat ik een goede proofperoon voor u zou kunnen zijn.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in