Green Coffee Code Review

Afvallen in 2021

Afvallen kan ontzettend moeilijk zijn. Om deze reden zijn dieetsupplementen zo populair. Veel mensen grijpen naar deze hulpmiddelen om het afslanken makkelijker te maken. Green Coffee Code is een van de supplementen die dit mogelijk maakt. Het is momenteel een van ‘s werelds meest populaire supplementen voor gewichtsverlies. In de tussentijd zijn er daarnaast tal van andere supplementen op basis van groene koffiebonen in de markt gezet.

Green Coffee Ervaringen

Zoals de naam impliceert, is dit supplement gewonnen uit groene koffiebonen. Het bevat een stof genaamd chlorogeenzuur, die geweldige gewichtsverlies eigenschappen zou bevatten.

green coffee ervaringen
green coffee ervaringen

Green Coffee Code werd in 2012 door Dr. Oz gepromoot. Hij is een Amerikaanse tv-arts en waarschijnlijk de meest bekende gezondheidsgoeroe ter wereld.

Heb je ervaring met Green Coffee code of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Green Coffee Code Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Green Coffee zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactieaan waarom jij Green Coffeee graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Green Coffee Code Bijwerkingen

groene koffie afvallen met groene koffiebonen

Ik ben een grote fan van supplementen in het algemeen, maar ik ben extra sceptisch als het gaat om supplementen die gewichtsverlies beloven, omdat ze bijna nooit zoals geadverteerd werken. Dit artikel geeft een gedetailleerde kijk op Green Coffee Code; wat het is, hoe het werkt en wat de wetenschap te zeggen heeft.

Wat zijn groene koffiebonen?

Groene koffiebonen zijn eigenlijk gewoon ongebrande koffiebonen. Koffiebonen zijn van nature groen gekleurd, maar meestal worden ze geroosterd voordat ze verkocht worden aan de consument voor gebruik in de beroemde drank. Tijdens het roosteren worden de koffiebonen bruin gemaakt. Koffiebonen zijn rijk aan antioxidanten en stoffen als cafeïne en chlorogeenzuur.

Chlorogeenzuur wordt beschouwd als de belangrijkste actieve ingrediënt in groene koffiebonen. Dit zorgt voor gewichtsverlies. Helaas wordt het chlorogeenzuur verwijderd wanneer koffie wordt geroosterd. Dit heeft te maken met het feit dat chlorogeenzuur ontbindt onder invloed van warmte. Om deze reden zullen geroosterde koffiebonen niet hetzelfde effect hebben als groene koffiebonen.

Green Coffee Code Gebruiksaanwijzing

Groene koffiebonen kunnen een gunstig effect hebben op hoe het lichaam koolhydraten absorbeert en gebruikt. Chlorogeenzuur lijkt de opname van glucose te verminderen. Dit effect op de glucosemetabolisme kan een positieve rol spelen bij diabetes en gewichtsverlies.

Green Coffee Code kan ook een positieve invloed hebben op de bloedvaten, en dat heeft belangrijke gevolgen voor de gezondheid van het hart.

Uit testen is gebleken dat doseringen tussen 140-720 mg per dag de bloeddruk bij ratten en mensen verlaagt. Chlorogeenzuur functioneert ook als een antioxidant.

Groene koffie is niet veilig voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Ook mag het niet worden gebruikt door kinderen.

Is Green Coffee Code Gevaarlijk?

Green Coffee Code bevat wel veel cafeïne. Verschillende studies hebben aangetoond dat cafeïne de metabolisme kan verhogen met 3-11%. Toch blijkt het belangrijkste werkzame stof vermoedelijk de chlorogeenzuur te zijn. Dit is ook bewezen in een onderzoek waar muizen met overgewicht groene koffie kregen (bron).

Sommige menselijke studies suggereren dat het de opname van koolhydraten kan verminderen in het spijsverteringskanaal. Als dit waar is, dan is het innemen van Green Coffee Code als het eten van een koolhydraatarm dieet.