Leptin Green Coffee 800, 1000 en Pure Black

 

Steeds meer mensen met overgewicht proberen af te vallen met behulp van wondermiddeltjes. Afslankkoffie is een van deze middelen. Eerder hebben we een aantal van deze producten besproken. Deze keer hebben we Green Coffee 800 Leptin onder de loep genomen.

Wat doet Green Coffee 800 Leptin

Als we de informatie van de leverancier moeten geloven hebben we te maken met een wondermiddel. Naast afvallen zou Leptin Green Coffee 800 ook goed zijn voor de volgende dingen:

 • Lichaamsvet omzetten naar energie
 • Goed voor spieropbouw
 • Vermoeidheid wegnemen
 • Cholesterol verlagen
 • Antioxidanten activiteit vergroten
 • Je lichaam ontdoen van giftige en schadelijke stoffen
 • Je huid verbeteren
 • Versterken van je immuunsysteem
 • Een betere werking van je lever
 • Dichtslibben van uw aderen tegen te gaan
 • Verbetert je spijsvertering

Green Coffee 800 bevat antioxidanten deze stimuleren de stofwisseling en verhogen de verbranding. Green tea leaf extract verruimt het mentale bewustzijn, vermindert de eetlust en verlaagt het cholesterol en panax ginseng wortel helpt om je energieniveau op peil te houden.

Ingrediënten van Leptin Green Coffee

Leptin Green Coffee bevat de volgende Ingrediënten: groene thee, cafeïne, calcium, chroom, panax ginseng wortel, anti-oxidant polyfenolen en epigallocatechin gallate (EGCG).

En wat is Green Coffee 1000

Green Coffee 1000 is een nieuwe krachtigere variant die je helpt om een goede balans in je dieet te creëren. Bij gebruik in combinatie met een gezonde voeding zorgt Green Coffee 1000 er voor dat je eetlust vermindert. Tevens stimuleert het product het lichaam om vetten te verbranden waardoor je verantwoord en snel gewicht kunt verliezen. Naast gewichtsafname heeft Green Coffee 1000 een anti-verouderend effect, zuivert het de darmen en werkt het positief voor mensen met een huidprobleem zoals acne.

Green Coffee 1000 bevat antioxidanten deze stimuleren de stofwisseling, verhogen de verbranding en zorgen voor de afvoer van gifstoffen. Green tea leaf extract verruimt het mentale bewustzijn, vermindert de eetlust en verlaagt het cholesterol en panax ginseng wortel helpt om uw energieniveau op peil te houden.

Waarschuwing voor  sibutramine van VWS

Augustus 2010 heeft de Inspectie voor de volksgezondheid. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een waarschuwing gepubliceerd dat bepaalde soorten Green Coffee sibutramine kan bevatten. Het hele artikel van WVS kun je hier lezen.

Jouw mening over Leptin Green Coffee 800 en 1000

We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring met Leptin Green Coffee 800 en 1000. Gebruik jij dit product? Of heb je hebt gebruikt? Geef dan hier jouw mening of lees hier de meningen van anderen. We hebben ook een Afslankkoffie Forum voor discussie over Afslankkoffie.

Wat kost Green Coffee 800 Leptin

1 doos Green Coffee 800 leptin. Totaal 18 zakjes € 19,00
2 dozen Green Coffee 800 leptin Totaal 36 zakjes € 37,00
3 dozen Green Coffee 800 leptin. Totaal 54 zakjes € 53,50
4 dozen Green Coffee 800 leptin. Totaal 72 zakjes € 70,00
5 dozen Green Coffee 800 leptin. Totlaal 90 zakjes € 85,00

de bovenstaande prijzen zijn richtprijzen en kunnen afwijken


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

135 Reacties

 1. Ik heb ook greencoffee besteld via Internet maar meer dan 700euro voor pillen 60 stuks denk ik…ben vandaag gestart!eens benieuwd

 2. Ik weet niet wat is normal maat bij mijn de honger woord alleen maar meer ik ben niet afvallen maar wel aangekomen nou dat weet ik niet dat normal is maar gebruiken ik al 1 week.

 3. Hallo,
  Bij mij werkt het zeeer goed!
  Doe het in combinatie met cardiofitness en buikspieroefeningen.
  Had zelf namelijk een ‘plof’-buik, wou het er voor de zomer af hebben
  en dat is gelukt 7 kilo in 5 weken.
  .Alianna.

 4. Ik wil niet afvallen maar het lichaam zuiveren dat zou ik wel graag willen zonder af te vallen is de koffie dan wel geschikt. Smaakt het naar koffie? Er is ook koffie met n paddestoel “Reishi “die het lichaam zou zuiveren kun je deze koffie daarmee vergelijken? Smaakt de green koffie naar echte koffie??
  Ik hoop dat iemand mijn vragen kan beantwoorden??
  Groetjes

 5. Hoi Anja,
  Ik lees net jouw reactie op de site greencoffee en ik heb ook problemen gehad met bestellingen.
  Op hun site staat bij een bestelling van 2 x greencoffie 1000 de 3e gratis.
  Dit is dus niet waar. Ze doen niet wat ze beloven.
  Na herhaaldelijk hierover heen en weer te hebben gemaild ben ik er maar mee gestopt :-(
  Niet bestellen dus.

  Groetejs, Denise

 6. Ik ben zeer maar dan zeer slechte ervaring met
  Ze beloven veel via hun website maar dat is allemaal heel erg misleidend.
  Bestel aub niets van deze producten via de site
  Mvg
  Anja

 7. Ik gebruik de 1000 variant nu 30 dagen.. ik krijg idd meer energie en mijn hongergevoel gedurende de dag is ook stukken minder. Inmiddels staat mijn teller op -5 kg omdat ik een stuk minder eet.. ’s avonds keert honger gevoel wel wat terug.. dan is het kwestie van volhouden.. maar ik moet zeggen dat ik met dat kopje smorgens me stuk lekkerder voel dan zonder die koffie en alleen maar lijnen. Ik volg geen strak dieetplan, ik eet alleen minder maar wel gezond. Ik ben er dus erg blij mee.

  • Voelt goed. Maar mensen die een gezondheid probleem hebben. Lees het instructies goed na..
   Na een tijdje heb ik zelfs weinig honger. Veel water drinken. En gezond eten moet je ook beter doen. Da zie je het resultaat sneller. Karakter mensen. Volhouden zomer is er bijna ;)

 8. 3 pakken besteld.
  eerste twee pakken deden niets en bij het beginnen van pak 3 verloor ik een kilo per week met gemak..
  al met al tevreden,de koffie is lekker en gezond!
  ik heb 3 nieuwe pakken besteld om te kijken of er meer af gaat?

 9. Ik heb nu al tot 2 keer toe green coffee gebruikt en het bevalt me super!!!! Ik heb lang niet zo’n trek in alles, en het is een heel goed middel ter ondersteuning van een dieet. Ik ben nu weer anderhalve week bezig met een dieet en ben nu al weer 5 kilo kwijt!!! , en hoef echt geen honger te lijden. Dit heb ik 2 jaar geleden ook al gedaan en ben toen 25 kilo afgevallen. Helaas heb ik er bijna alles door gewoon weer teveel te eten weer bij op gekregen waardoor ik nu weer opnieuw ben begonnen, maar nu niet zo streng als toen, waardoor ik hoop nu de kilo’s er wel af te houden. Succes iedereen!!

 10. Ben het nu al 3 dagen aan het gebruiken en ik merk echt dat mijn honger gevoel door de dag heen weg is, nog niet op de weegschaal gaan staan maar na 3 dagen heeft dat ook nog weinig zin denk ik.

  Ben benieuwd!!!

 11. dat heb ik 1 week gedaan mijn gewicht blijt het zelfde ik ben niet verdikkkerd dat is ook wel ok maar het heeft nu ook wel niet zo een groot efect maar ik ben niet bijgekomen ik zal het nog een paar maanden blijven doen maar ondertussen heb ik 33 andere tips om aftevaal die ik heb opgeschreven 1 er van is eet of drink niet al staant of als je ligt en nog meer en nu door die andere tips ben ik wel 10 kilo in 2 weken afgevallen daar ben ik heel gelukkig mee

 12. Hallo allen,

  Ik heb één maand geleden Green coffe 1000 gebruik 2 pakken en het heeft geen enkel effect of bijwerking gehad.

  Heb zojuist Green coffee 800 besteld, ben benieuwd of ik hier wel mee afval…

  gr.

 13. Hoi allemaal.
  Hierbij mijn ervaringen met green coffee.vorig jaar feb mee begonnen. De 1e 2 pakken deden helemaal niks. Maar heb doorgezet.toe ging het snel!!!ongeveer een kilo in de week.eerst last van hoofdpijn slapeloosheid. Dat was gauw over.woog 67 kilo aan het begin. In juni zat ik op 62 kilo.voelde me fantastisch!!!helaas kwam de vakantie eraan en ben ik gestopt. Ben nu weer begonnen. En idd weer niks eraf maar ik zet door want ik weet dat het kan.
  Groetjes nicol

 14. Hoi daar. Hopelijk alles goed met jullie. Ik heb ongeveer 25 kg overgewicht. Welke van jullie Green coffee”s kan ik gebruiken en hoe lang denk je dat het kan duren voor ik die kilo”s kwijt ben? Graag uw reactie. Grtjes, Kieran

 15. Kort geleden heb ik een green coffee 1000 gehaald 18 zakjes in een pakje. Toen ik thuis kwam heb ik hem open gemaakt en toen zach ik dat de zakjes al open zijn geweest en daar door kon ik hem niet gebruiken. Vandaag ben ik terug naar de winkel gegaan en toen zei een medewerker dat ik contact moest opnemen maar ik kon uw telefoon nummer niet vinden daar door stuur ik deze mail. Wat ik graag wil weten is of ik deze pakje nog kan ruilen?

 16. Kan iemand ook vertellen wat je dan eet bij het gebruik van deze koffi? Ik neem aan dat je wel enigzins moet letten op wat je eet?

 17. ik val er ook niet vanaf maar dat zou kunnen komen omdat ik diabetes heb. Het helpt mij wel heel goed om mijn eetlust te remmen. Normaal loop ik de hele dag met een rammelende maag, met de coffee is dat een stuk minder. Maar wat zou ik graag een beetje afvallen….Helaas dat zit er niet in.

 18. heb vorig jaar gebruikt en hielp echt goed was in in 6mnd 20 kilo gevallen das echt veel. zoveel dat mensen mij moeilijk herkende.nu weer begonnen en doet weer goed.dus het kan aan je lichaamsstoffen liggen of je afvalt en ook belangrijk je eetpatroon.kan oo kaan leeftijd liggen.ahngt ervan vanaf hoor.bij ieder werkt iets anders

  • hallo natascha, waar heb je koffie toen gekocht.. Gewoon bij de DA en heb je er wat bijzonders voor moeten doen? Zoals veel minder eten/ sporten?? Hoe oud ben jij als ik vragen mag??

 19. Hallo een vraagje ik was ook begonnen met green coffee 1000 en ik ben geen grammetje afgevallen.
  ik voelde me wel goed maar had zoiets jeetje en ben zo goed aan het lijnen maar val echt geen grammetje af………..
  ben nou sinds woensdag gestopt.
  maar kan iemand mij vertellen moet ik gewoon even volhouden of werkt het bij mij gewoon niet.

  ik hoor graag

 20. ik heb green coffee 1000 van leprin gebruikt en binnen 5 maanden ben ik 10-11 kilo kwijt, kreeg er veel energie van, minder trek en viel snel af.
  tenminste in het begin, na 2 pakjes (16zakjes) ging het wat minder snel, toen een weekje gestopt en weer begonnen..nu ben ik gestopt en mis het enorm.
  ik ben best gevoelig voor verslaving en deze koffie zie ik zeker ook als een soort verslaving, want ik mis de energie die kreeg echt heel erg..duss voor een tijdje is het leuk om af te vallen maar ik zou het niet langdurig gebruiken..slaap overigens ook wat slechter op de koffie, lig gewoon om niks wakker snachts. maar ben wel blij met mijn figuur! succes iedereen!

  • Heb ik ook!
   Word de hele nacht steeds wakker. Best vervelend.

   Ook nog niets afgevallen na twee weken :( gebruik ook de 1000

 21. Kortingsbon Green Coffee

  Speciale tijdelijke actie: Voor € 28 ontvang je 3 pakken met 18 zakjes Green Coffee 1000 (waarde € 80,85), voor € 55 krijg je 6 pakken met 18 zakjes (waarde € 161, 70) en voor € 99 kun je er even tegenaan met 12 pakken van 18 zakjes (waarde € 323,40). De nieuwe geconcentreerde variant Green Coffee 1000 bevat 10 gram per sachet, ontwikkeld uit groene thee, cafeïne en een mengsel van kruidenextracten. Het product is geheel vrij van medicijnen.

  Klik hier voor de Green Coffee Groupon Voucher

 22. Goedemorgen,

  Ik ben al 9 dagen begonnen met green coffee, en er zitten in een doos 18 zakjes. Wie weet wanneer je moet stoppen met gerbuiken van de green cofffee? Moet ik hierna weer een nieuwe doos kopen? of moet ik daarna stoppen en over een maand weer beginnen.
  Zelf merk ik het niet dat ik aan het afvallen ben. Mn eetlust is ook het zelfde,

  Gr

 23. Hallo allemaal,

  Het is allemaal onzin ik gebruik al drie weken eerste doos was van greencoffee 1000 en nu ben ik bezig met greencoffee 800 en nog steeds geen grammetje afgevallen het zijn allemaal niet waar ze vertellen allemaal leugens en ik heb geen probleem met schildklieren dus het is zonde voor je geld.

  gr.

 24. hallo allemaal

  ik ga morgen met green coffee 1000 beginnen.
  paar maanden geleden heb ik het ook gebruikt en het ging prima maar ben wel weer bij gekomen. kan ook zijn omdat ik met de prikpil begonnen ben dus hoop dat de kilos weer er af vliegen

  gr.

 25. Ik gebruik nu 2 weken de Green Coffee Leptin 1000 mg. Ben nu al 3 kg afgevallen. Heb in het begin wel klachten gehad, flink opgeblazen gevoel in de maag en darmen, slechte stoelgang. Bij navraag had ik beter de eerstge dagen met een half zakje kunnen beginnen. Gaat nu goed, geen klachten. Ook geen honger gevoel. Let er wel op dat je de originele Green Coffee koopt. Die met het zilveren ovale sticker op de voorkant v.d. verpakking waarop “Original” staat.
  Ik vind het een super product, je hoeft niet echt op dieet. Goed vol te houden en niet vies. Als je op gewenst gewicht bent stop je gewoon.

  Groetjes, Mary-Ann

 26. Ik vind de Green Coffee nog steeds een uitkomst 1 x daags een kopje koffie en ,een beetje een gezond eetpatroon en je komt heel ver geen gekke fratsen,kijk alleen uit waar je het koopt,hoe goedkoper ,hoe groter de kans op troep..ik ga erg goed op de Green Coffee 1000 en wissel dat af met de Soybean milk van Leptin een echte vet vreter in omvang..
  Succes allemaal

 27. Druk aan de afslankkoffie van DR. SENSE. Geloofde er niet zo in maar ben overtuigd door m’n collega’s. Het halve bedrijf zit er nu aan en we verliezen gemiddeld tussen de 0,5 en een kilo per week. Sommigen krijgen er veel energie van. Bij mijzelf valt dit mee.

  • Ik hoor ook een heleboel goede berichten over Dr. sense afslankkoffie.
   2 van mijn vriendinnen hebben samen dr sense gekocht en zijn inderdaad al 3 weken lang elke week gewicht verloren.

   Ga dus ook maar snel inkopen… :)

 28. Ik ben via een kennis op de hoogte gebracht van de green coffee en heb ook een doosje besteld.
  Zelf was ik 5 kilo afgevallen in 8 weken tijd en nu ging het niet meer zo snel.
  Ben nu 2 weken aan de green coffee en 3,9 kilo kwijt. Ik vind het top

 29. Bij gebruik van leptin green coffee is het abosouut belangrijk om minstens 2 l water te drinken! Dit lees ik nergens hier op de sites. Wordt hier wel genoeg aandacht aan besteedt? Je nieren werken hard om de afvalstoffen te verbranden. Te weinig water richt dus schade aan je nieren. Ik koop mijn green coffee 1000 bij mijn chinese toko, die mij hierop attendeert. Het klopt ook, zodra ik te weinig drink, merk ik het aan de urine en krijg ik last van mijn blaas. Dus let hier goed op! Ook is het belangrijk om even af en toe je lichaam en de nieren rust te geven. “Mijn chinees” vindt dat ik na 2 doosjes even nemen.
  Overigens gebruik ik green coffee 1000 sinds januari dit jaar. Het bevalt mij uitstekend. Minder trek, meer energie, voel mij echt fit, ben 10 kilo afgevallen, verder geen bijwerkingen. Ik sport daarbij maar moet goed op gezonde voeding letten. Als ik weinig trek heb, wil ik wel eens een maaltijd overslaan. Dit is niet goed natuurlijk, maar het is mijn eigen verantwoordelijkheid. Wel af en toe gestopt en nu op dit moment drink ik het niet meer elke dag.

 30. mijn vriend wil ook green coffe 1000 gebruiken, maar hij drink bier en soms ook andere sterk drink zoals wisky. Ik vraag af of is een contra indicatie met green coffe en alcohol.

  • Beste Norma,

   met green coffee heb ik helaas geen ervaringen maar kan je wel iets anders vertellen.
   Mijn vriend en ik gebruiken afslankkoffie van dr sense.

   In tegenstelling tot mij drinkt mijn vriend regelmatig in het weekend.
   Dit varieert van bier tot sterke drank.

   Zowel hij als ik verliezen kilo’s en de werking bij hem is hetzelfde als bij mij.
   Dus over het product wat ik gebruik kan ik je zeggen dat drank of niet geen verder effect heeft.

 31. Ik gebruik nu sinds twee weken de leptin Green Coffee 800. Al snel viel ik 3 kilo af maar daar bleef het bij. Ik merk echter wel dat ik slanker geworden ben. Vreemd. Ook de eetlust voor tussendoortjes is afgenomen, dat is op zich goed. Een bijverschijnsel is wel dat mijn stoelgang is verstoord. Ik heb nu al vier dagen het toilet niet hoeven bezoeken. Ik vertrouw het niet, is dat normaal? Wie heeft daar ook ervaringen mee?

 32. ik heb dit pakje donderdag gekocht nu lees ik dat ze uit de handel zijn genomen van leptin een zakje gebruit kan ik mijn geld terug eisen
  ben wel geschrokken dat het gevaarlijk is.gr

 33. Ik ben met goede moed aan de afslank koffie begonnen.. Helaas heeft het mij helemaal niks opgeleverd. Ik vond het ook niet fijn om een half uur te moeten wachten met ontbijten.. Heb dus elke morgen mijn herbalife shake mee naar het werk genomen want ik ga geen half uur zitten wachten totdat ik kon eten. Ik ben al reeds 19 kilo afgevallen via Herbalife en sporten en zit met mijn vet en spieren in de groene zone. Dus ik denk dat het daarom bij mij niet geholpen heeft. Ik wil nog een paar kilo kwijt en juist die gaan moeilijk. Ik ben ook erg benieuwd naar de afslankpillen waar Zwarte parel over schrijft. Maar als ik eerlijk ben geloof ik niet zo in die soort dingen. Het is toch dat je op je eten moet letten en moet sporten, dat is toch de beste oplossing en dat je leven lang vol houden. Als het allemaal makkelijk zou zijn zou niemand meer dik zijn, op dit moment ben ik in the USA en als er echt pillen bestonden, die ook goed voor je zijn of koffie waardoor je dus echt door zou afvallen dan zou hier niemand rondlopen of in een rolstoel zitten omdat ze te dik zijn.. Ik geloof niet in de sprookjes en ik wil gewoon iedereen waarschuwen, trap er niet in, gewoon sporten en op je eten letten is het beste wat je kan doen, dan duurt het wel langer maar blijft het er ook langer vanaf en is beter voor je lichaam. Maar ik weet ook wel dat het niet makkelijk is. Ik ben er ook nog langer niet en baal wel dat deze koffie mij dus niet geholpen heeft en ik vraag me inderdaad ook af of het wel goed is, want heb je te hoge bloeddruk dan mag je het al niet gebruiken en dat is niet voor niks.
  Succes allemaal.

 34. nou sorry hoor, maar als je niet eens normaal kan schrijven ga ik al helemaal niet aannemen dat dit ‘spul’ werkt.. pffftt

 35. Hallo je vroeg wat voor spul het is . Nou het zijn afslankpillen , opdit moment is het op , het is een kuur van 17 of 20 dagen.

  Oke tot horens

 36. Hoi, kan je mij nog meer vertelen over die nieuwe spul. Is het ook een soort tee? Hoe gebruik je die? en hoe kan ik die kopen?

 37. Hoi ik heb ook de koffie gebruikt , maar ben gestopt vanwege hogebloeddruk en diabeetsie . Ik gebruik zins kort een beter spul zonder bijwerking en gevaar voor mensen met hogebloeddruk of diabeetsie . Ik ben in 5 dagen 3kg kwijt geraakt . Het is een kuur van 17 of 20 dagen . Ik ben zelf bezig om distrubituur te worden ,ik voel mijn eindelijk lekker bij een afslank middel. Je kan met dit produkt in 20 dagen 5 tot 8 kilo kwijt raken. Het is puur natuur.

 38. Behalve de bijwerkingen of dat het product niet werkt. Waar kunnen wij dan aan zien, dat het product nep is? Aan de verpakking bv?
  Gr, Vanessa.

 39. Ja, ik ben ook echt benieuwd, ik heb al zoveel pillen en poedertjes geslikt dat ik ook graag wil weten of het echt werkt. Ik ben al wel 18 kilo kwijt maar dat met herbalife en sporten en gezond eten.. maar net die laatste paar kilo blijven hangen en daar zoek ik nu iets voor. Al het andere wat ik heb geprobeerd hielp echt niet. Ik had ook ergens gelezen dat het niet ‘gezond’ is om groene koffie te drinken maar ik weet ook niet wat daar van waar is? Groetjes van Anja

 40. Norma, hoeveel ben je al afgevallen? en waarom wil je 2x per dag de koffie drinken? Denk je dan niet dat je daardoor dan snachts misschien niet meer kan slapen omdat je dan teveel energie hebt? Je kan hem ook verhogen denk ik, van 800 naar 1000

 41. Hoi, ik gebruik de green coffee al een maand en gaat wel goed. Marr ik wil ook heel graag weten of kan 2 keer per dag de green coffee drinken.

 42. Hee, bedankt, dat zou voor mij juist veel makkelijker zijn. Ik moet smorgens altijd rennen.. vind vroeg op staan al een hel. Voor mij zou dan om 9-9,30 uur het al kunnen want ik eet om 6.30 uur dus dan rond 9-9.30 uur zou ik de koffie kunnen pakken. Ik heb nog verder niks besteld, zit ziek thuis en hoest me achterover (griep) dus wacht even totdat ik mij beter voel. Ik lees wel vaak dat de ene er gelijk vanaf valt en de andere pas na een paar weken. Hee bedankt voor de tip.
  groetjes van Anja

 43. Ik wil ook de groene koffie gaan bestellen .. Heb al veel geprobeerd zoals black cats (pillen, op natuurbasis en krijg je ook energie van) wat volgens mij er op lijkt. Ben al reeds 18 kilo afgevallen en wil er nu nog 3 kwijt maar zit al vanaf aug. op het zelfde gewicht. Ik shake herbalife 2x per dag en eet verder heel gezond en sport 2-3x per week. Drink veel groene thee en water, zeker 2 liter per dag. Ik lees wel dat je na de koffie die je smorgens drinkt pas 30 minuten daarna mag eten. Dat zou voor mij een probleem zijn. Ik zou dan 30 minuten moeten wachten voordat ik de shake kan nemen terwijl ik op tijd op mijn werk moet zijn en sta elke morgen al om 6.15 uur op dus zou ik om 5.45 uur moeten opstaan wat eigenlijk niet mijn bedoeling is. Is het dus echt nodig dat je een half uur wacht met eten na de koffie? verder slaap ik heel heel slecht waardoor ik met die black cats ook ben mee gestopt. Hoop dat iemand mij antwoord kan geven. Bedankt.

  • Hoi Anja,

   Als de tijd echt een probleem voor je is kun je het ook als “koffie break” zo rond 11uur ‘s-morgens gebruiken. Minimaal 2 1/2 a 3 uur na een maaltijd en zeker 20 tot 30 minuten vóór een maaltijd is het meest gunstige en bijvoorkeur wél voor de middag in verband met de schop onder de spijsvertering die het geeft (lees “energie”).
   Voor mij was het ook een probleem en ik doe dit al een tijdje zo en gaat echt prima!

   Succes!

 44. ik wilde weten of iemand ervaring heeft met green coffee 1000 in combinatie met sport.

  ik merk dat als ik sport ,nadat ik mijn coffee op heb,mijn hartslag oploopt naar 180.dat is niet goed natuurlijk.

  ik sla dan op mijn sportdag de coffee over.

  tip:als je echt niet kan slapen ,helpt melatonine een klein handje.

 45. Hoi iedereen,

  Sinds kort, een dag of 7 ben ik ook begonnen met de Green Coffee 800.
  Om eerlijk te zijn,het is waar dat het je honger gevoel vermindert.
  Al probeer je wat extra bij te eten,lijkt wel of het eten niet door je keel gaat omdat er nog eten in je mag zit.Je krijgt er wel een droge keel,maar door veel te drinken is dat ook verholpen.
  Maar ik heb er wel problemen mee gehad,na gebruik van de eerste dag,voel ik me sindsdien niet meer lekker in me vel.Ik heb namelijk een beroerte van gehad. lijkt wel of ik in mekaar ga storten.Kan niet veel bewegen,moet weinig kleren aandoen,het is zo koud momenteel en als ik buiten aan het lopen bent krijg ik in eens zo warm dat ik alles eruit moet halen,alleen om me lichaam koud te krijgen.Vandaar dat ik ermee gestopt bent.Zoiets heb ik nooit eerder meegemaakt
  Mijn vraag is of er ook nog andere mensen zijn die ook met zoiets te maken hebben.Ik zeg niet dat het geen goede spul is,want het heeft anderen wel geholpen met afhalen zonder problemen.

 46. Ik gebruik nu al 5 dagen green coffee 800 en ik heb weinig gesnoept, maar ik heb niet het gevoel dat mijn hongergevoel vermindert word. Dat ik weinig snoep komt meer door het feit dat ik mezelf tegenhou om te snoepen.
  Nou heb ik de volgende vraag: maakt het veel uit als ik de koffie inneem met minder dan 100 ml water?
  En hoe weet ik dat ik de echte green coffee 800 heb? Ik heb de mijne bij een kapperszaak gekocht en na al de verhalen hierboven gelezen te hebbben, twijfel ik of ik wel de goede gebruik? Ik heb trouwens tot nu toe geen last van bijwerkingen.

  • ben er nu een week mee bezig ,heb inderdaad weinig slaap.
   ik heb toen een dag overgeslagen,maar slapen …

   maar het heeft wel resultaat

 47. Hoi,
  Ik ben sinds begin september bezig en ben nu 6,5 kg kwijt. Het gaat niet zo heel snel maar voel me er wel prettig bij. (geen honger, veel dorst en veel meer energie).
  Ga er zeker mee door. Ik vraag me alleen af of ik nu 800 plus moet gebruiken, heb afgelopen tijd alleen 800 gebruikt?
  Gr saskia

 48. hoi, ik ben sins 28 oktober 2010 begonnen met green koffie 1000.
  durf nog niet te wegen maar donderdag 4 november 2010 ga ik wegen… ben benieuwd of ik af gevallen ben,

  28-10-2010 woog ik 92 kilo

 49. Hallo,

  Wanneer val je eigenlijk af??
  Ik gebuik het een week morgen en ik ben geen een kilo afgevallen.
  Ik eet ook wat minder enz.

  Een collega is zo goed afgevallen ermee en je kon het meteen zien.
  Bij mij zie ik niks ook niet op mijn weegschaal:(.

 50. Ik gebruik de greencoffee van leptin nu 1 maand er is ruim 9 kilo van af,
  ik heb totaal geen bijwerkingen,
  heb me eigenlijk nog nooit zo goed gevoeld in jaren!!!!
  Ik zou dus ook zeggen ga vooral door…
  Ik koop het bij Anita en zal daar ook trouwe klant blijven !!!!

 51. Ik ben maandag begonnen met green coffee 800. Ik ben heeeeeel erg benieuwd. Een collega is echt afgevallen. Ik kon het echt zien. Ik hoop dat het gaat werken.

  Ik merk wel dat ik niet kan slapen. Dat is wel minder.

 52. Hallo allemaal,

  Ik heb precies een maand lang green coffee 800 gebruikt en ben idd 3kg afgevallen. Ik stond er zelfs versteld van. Ik woog 81kg en ben nu 78kg. Ook had ik geen bijwerkingen hoor. Dus door gaan voor mij.

  Ik denk ook dat het van persoon tot persoon verschilt. Dus degenen die bij werkingen hebben, mischien geeft het je aan dat er iets met jouw aan de hand is. Dus ga dan naar de huisarts.

  Soms komen er dingen op je pad die voor een waarschuwing gelden.

  Groetjes uit Suriname

 53. Hi,

  Het is jammer dat de berichtgeving rondom de groene koffie veel mensen doet twijfelen of ze er mee door moeten gaan/ aan moeten beginnen.

  Ik gebruik zelf al jaren medicatie tegen hoge bloeddruk en heb zonder bijwerkingen de groene koffie van Kracht van Licht gebruikt.

  Ik heb dagelijks mijn bloeddruk gevolgd en er was (gelukkig) helemaal niets aan de hand en ben met gemak de paar kilo die eraf moesten kwijt.

  Succes!

 54. @van throo

  Ik bedoelde het ook niet om haar voor het hoofd te stoten ..maar hier staat nu alsof jullie als Enige de echte koffie hebben.niet de enige echte want daar ben ik ook heilig van overtuigd dat jullie het juiste product hebben,en ik vind het alleen maar goed om te zien als mensen juist behandeld worden dat voorop !
  Maar laten we wel eerlijk blijven er zijn er meer van in Nederland met de juiste koffie…
  heel veel succes voor jullie en we gaan er vanuit de juiste blijven over..
  prettig weekend allemaal !
  Liefs Anita

 55. Wij leveren aan veel partijen in Nederland de echte koffie en zijn dus zeker niet de enige die de echte koffie verkopen.

  Doordat er veel partijen zijn die beweren de goede koffie verkopen en in uiterlijk vrijwel identieke verpakkingen verhandelen heeft voor veel comotie en problemen gezorgd.
  Ik denk daarom dat het goed is dat deze discussie gevoerd wordt, Monique. Door jou ervaringen met de veilige koffie die door tevreden gebuikers zoals jij en Louise vinden anderen wellicht de weg naar partijen die de gezondheid van hun gebruikers belangrijk vinden.

  Een erg goede ontwikkeling dus .

 56. Louise wat fijn dat je dit meldt.

  @Monique en Anja, Ik geloof niet dat Louise hier wie dan ook voor het hoofd heeft willen stoten. Dat ze aangeeft dat wij het enige echte product verkopen bij kracht van licht klopt ook.
  Waarom zou het verkeerd zijn?

  Wij testen ons product in Nederland en garanderen daarmee de echtheid en de veiligheid van de Koffie die we leveren.
  Er zijn veel partijen die aangeven de green coffe van de zelfde producent te hebben, maar dat is niet altijd waar, dat weten we nu ook.

  Ik zie werkelijk niet wat ze hier verkeerd gezegd kan hebben en ja we ondersteunen onze klanten en begeleiden ze ook in het afval proces.
  Door eerlijk en transparant te werken hou je tevreden klanten over. Het mag gezegd worden, als daarmee niemand afgevallen wordt, zoals nu een van onze tevreden klanten, Louise, gedaan heeft.

  Welke info moet ze volgens jou nog eens checken Monique?

  Dat de veiligheid van de klanten voorop staat blijkt echt wel van die partijen die er zo ethisch mee om springen, de foute leveranciers worden steeds beter aangepakt en dat is zeker een plus punt.

  • Hoi,

   Mijn reactie is niet om hierover een hele discussie te starten. Het is alleen niet zo dat jullie de enige zijn die de echte koffie verkopen, dat wilde ik alleen even kwijt. En die info is dus dat ze op internet zo kan vinden dat er meer leveranciers in Nederland zijn die dezelfde koffie verkopen.

   Ik hoop dat iedereen de goede koffie koopt, waar men dat het liefst doet, en dat men er beter van wordt. Dat is alles.

   Groetjes Monique

 57. Beste Louise

  Het is heel prettig,dat ook jij jezelf zeker voelt bij jouw leverancier dat is heel belangrijk vooral als het om je gezondheid gaat en fijn als hun al je vragen kunnen beantwoorden !
  Maar dat zij de Enige Echte koffie hebben dat gaat een beetje ver, want er zijn zat leveranciers met dezelfde fabriek als Kracht van het licht hier in Nederland,wat wel prettig is ,is dat de foute leveranciers aangepakt worden en dat is erg belangrijk en mensen moeten zeker opletten waar het te kopen..
  Heel veel succes met het afvallen verder,
  Vriendelijke groet Anita

 58. Gezondheid staat voorop lijkt me. Ik heb begrepen en maak ook overal uit op dat de ENIGE ECHTE koffie bij krachtvanlicht vandaan komt.

  Ik drink het in de ochtend en het gaat perfect. Ik eet 3 keer per dag, wel kleinere porties dan ik normaal zou eten, heb gewoon minder honger en daardoor val ik geleidelijk af, geen bijwerkingen.

  Ik snap dus niet waarom mensen risico’s nemen en het ergens anders kopen. Maar idereen moet het zelf weten! Succes!

  groetjes Louise

  • Louise,

   Anita van den Broek verkoopt precies dezelfde koffie als Kracht van Licht en er zijn er nog wel meer die dat doen in Nederland. Kracht van Licht is echt niet de enige. Iedereen kan distributeur worden van deze koffie, kijk maar op de site van smartsense. Ik heb de koffie van Anita en daar krijg je perfecte begeleiding en ik heb ook geen klachten en met mij nog velen. Ik zou je info nog even checken.

   Groetjes Monique

 59. Hoi,

  Na heel veel gesurfd te hebben op het net en eigenlijk geen negatieve berichten gevonden te hebben over de green coffee die Anita verkoopt ben ik vandaag ook weer begonnen. Ik heb het eerder 18 dagen gebruikt zonder rare bijwerkingen, dus ik ga er echt vanuit dat het goed spul is dat Anita verkoopt. Maar zoals Dawa zegt, ik luister heel goed naar mijn lichaam, gewoon verstandig zijn dan kan er niet veel gebeuren. Ik kan me niet voorstellen als de sibutramine er in zit, je het niet snel zult merken.

  Ik ga er vanuit dat het goed gaat!

 60. Beste allemaal,

  Een paar jaar geleden zijn eveneens afslankpillen op de markt geweest genaamd lido slim of iets dergelijks. Deze pillen bevatten idd de stof sibrutamine. Ik heb deze pillen geslikt en was daarmee binnen no time 10 kg kwijt. Maar hartkloppingen hoofdpijn, depressieve gedachten en slapeloosheid waren vanaf bijna de eerste dag aanwezig. Ik heb dit nooit geassocieerd met de pillen totdat ze op waren. Wanneer je met green coffee deze verschijnselen voelt of anders. En na enkele dagen dit niet verdwijnt. Zou ik als ik jullie was stoppen. Ik gebruik zelf green coffee 800 van anita. En er is geen enkele sprake van deze bijverschijnselen. Gejaagdheid door de caffeine is een normaal aspect. En zal binnen enkele dagen verdwijnen wanneer je lichaam went aan de hoeveelheid caffeine! Meiden luister goed naar je lichaam!!! Wanneer t niet goed voelt stoppen! Bovendien zijn eetlustverminderde middelen geschikt voor mensen met een enorme trek en eten om eten. Dan zul je goede resultaten boeken, omdat je minder cal. Tot je neemt. Succes allemaal! Ik zelf heb een eetlust voor 10 desalniettemin heb ik altijd een maatje 36/38 gehad. Sport 6 x in de week meer dan 1.5 u heel intensief. Totdat 3 mnd geleden ik me verstapte op mijn hakken, binnen de kortste keren zaten er 10 kg. Deze wil ik mbv green coffee kwijtraken. Ik merk gewoon dat ik geen zin heb in eten de hele dag en dat is fantastisch voor mij. Veel succes allemaal!

 61. Hoi,

  Onderstaande reactie kreeg ik van de IGZ op mijn vraag of er een lijst komt met betrouwbare leveranciers. En hoe de consument nu moet weten of het product dat zij gebruiken goed is…..

  Geachte heer, geachte mevrouw,
  Naar aanleiding van uw e-mail verwijzen wij u naar onderstaand persbericht. De inspectie gaat verder niet in op individuele vragen en/of adviesverzoeken. De inspectie kan namelijk niet aangeven of een bepaald product vrij is van sibutramine, want dan zou elke nieuwe partij afzonderlijk geanalyseerd moeten worden. Het productieproces vindt plaats in Azië en is voor de inspectie niet controleerbaar. De inspectie is geen consumentenorganisatie en evenmin een keuringsinstituut. De inspectie geeft dan ook niet aan of een bepaald product of een bepaalde leverancier betrouwbaar is. Koffie valt in principe onder de Warenwet en daar houdt de Voedsel en Waren Autoriteit toezicht op. Als een leverancier vermeldt dat zijn product is goedgekeurd door de inspectie, dan klopt die informatie niet. Hij kan hooguit vermelden dat in een monster dat bij hem is getrokken geen sibutramine is aangetroffen, maar dat is geen garantie dat al zijn producten vrij zijn van sibutramine.

  Met vriendelijke groet,
  A.J. den Engelsman
  …………………………………………
  Inspectie voor de Gezondheidszorg
  Postbus 16119 | 2500 BC Den Haag

  Waarschuwing voor afslankmiddel Green Coffee 800

  Nieuwsbericht | 06-08-2010

  Green Coffee 800 kan sibutramine bevatten. Dit is een ongeregistreerd en dus illegaal geneesmiddel voor de behandeling van overgewicht. Middelen met sibutramine mogen in Nederland niet verkocht worden omdat deze stof een verhoogd risico geeft op ernstige hart- en vaataandoeningen, zoals een beroerte of hartaanval. De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) raadt daarom af om Green Coffee 800 te gebruiken.

  In meer dan de helft van de onderzochte partijen Green Coffee 800 is het verboden geneesmiddel aangetroffen in een dosering die tot twee keer zo hoog is als de normale dagelijkse dosering. Op de verpakking staat echter niet vermeld dat de Green Coffee de stof sibutramine bevat.

  Uit onderzoek van de Voedsel en Waren Autoriteit bleek dat de onderzochte monsters afslankkoffie Green Coffee 800 sibutramine bevatten. Omdat de afslankkoffie daardoor beschouwd wordt als geneesmiddel heeft de VWA haar bevindingen overgedragen aan de IGZ. Recent heeft de inspectie bij importeurs en leveranciers dit product in beslag genomen. Er loopt nog een onderzoek naar mogelijke sancties.

  Op internet wordt een groot aantal afslankpillen en dieetkuren aangeboden. Zonder deskundig advies en zonder controleerbare herkomst kunnen consumenten niet vertrouwen op de juiste samenstelling van de middelen. Ze kunnen verkeerde werkzame stoffen of vervuilingen bevatten. Daardoor kunnen ze gevaarlijk zijn voor de gezondheid en leiden tot ernstige bijwerkingen en tot de dood. Sommige middelen bevatten zelfs giftige stoffen en bestanddelen die in Nederland niet mogen worden verkocht, zoals sibutramine in Green Coffee 800. De IGZ raadt daarom af om dergelijke middelen via internet te kopen.

  Heb je niet echt wat aan dus……….maar ik denk dat het wel steeds duidelijker wordt wat de goeie is en welke je moet vermijden.

  Groetjes Monique

 62. Ik ben blij met het stuk van Anita.De gevaarlijke soorten worden systematisch van de markt verwijderd en dat is een zeer positieve ontwikkeling.

  Hierdoor blijven de originele producten op de markt .
  Ook wij hebben vele tevreden gebruikers zonder klachten die op een gezonde manier afvallen.
  Tevreden gebruikers die weten dat hun welzijn bij ons voorop staat.

 63. @Mina
  Sorry voor het late antwoord,maar vw drukte ,ben ik weinig hier om te kijken,maar ik hoor het niet dat mensen juist duf zijn een enkel persoon in de eerste dagen wat moe maar dat is sporadisch en kort !
  mocht je met meer vragen zitten op mijn hyves en via website daar ben ik continu voor advies…

  @Dice
  Dat slordige zakjes ertussen hebben gezeten licht er puur aan dat het handwerk is en soms de inkepingen korter zijn dan de andere keer enz daar hebben we al melding van gemaakt ,maar we hebben 1 fabriek waar we bestellen dus het zit oke geen zorgen en idd mijn hyves zegt genoeg anders zouden er met bijna 1600 leden vele klachten zijn …

  Verder wil ik doorgeven dat vaak alleen het negatieve door vele mensen word gelezen uit haast /en of angst…want er stond duidelijk niet in alles en waar het wel in zat bij die leveranciers is het al in beslag genomen..laten we juist blij zijn dat actie ondernomen is tegen de nep versie !

  HIERONDER EEN KRANTEN STUKJE VAN DE WARE TIJD !!
  Die 1 deze dagen ook met een vervolg komt hierop….
  We zien helaas vaker dat als ‘natuurlijk’ verkochte kruidenmiddelen werkzame stoffen uit geneesmiddelen blijken te bevatten, terwijl op de verpakking wordt geclaimd dat ze slechts uit kruiden bestaan”, aldus Fransien Van ter Beek, hoofd voorlichting en communicatie van de IGZ. Deze werkzame stoffen maken zo’n kruidenmiddel een geneesmiddel waardoor deze afslankproducten de classificatie ‘ongeregistreerd geneesmiddel’ krijgen. Met die classificatie is de ‘groene koffie’ die door velen als een ‘wondermiddel’ wordt beschouwd in feite illegaal. De inspectie heeft bij verschillende leveranciers beslag op de voorraad laten leggen.

  Namaak
  “Ik vind het alleen maar prettig”, zegt Anita van den Broek over het aangekondigde onderzoek. Van den Broek die ‘Green Coffee 800’ via haar website verkoopt, weet dat er aan veel afslankproducten een naar luchtje hangt.
  “Doordat niet alle stoffen op de verpakking worden gemeld, kan de consument geen weloverwogen keuze maken.” Volgens Van den Broek die zelf 15 kilo kwijt is en ruim 3.000 cliënten bedient, zou ‘Green Coffee 800’ zijn nagemaakt door ene American Leptine Pharmaceutical. “In die nepkoffie zitten behalve sibutramine nog meer schadelijke stoffen. Ik denk dat de IGZ de namaak met de originele variant verwart”, aldus Van den Broek.

  Proces-verbaal
  De inspectie doet in het kader van het onderzoek geen verdere mededelingen. Als de uitkomsten bekend zijn wordt een proces-verbaal opgemaakt dat wordt overgedragen aan de officier van justitie. Van ter Beek: “De officier van justitie bepaalt vervolgens of vervolging wordt ingesteld.
  Mocht er geen vervolging komen dan is er alsnog de mogelijkheid tot het opleggen van een bestuurlijke boete die in theorie kan oplopen tot maximaal 450.000 euro.” Anita van den Broek lijkt zich vooralsnog geen zorgen te maken. “Ik wil geen narigheid, dus heb ik ervoor gezorgd mij niet in te laten met illegale afslankproducten.

 64. Beste mensen,

  Na terug komst van mijn vakantie en 3 kilo in de + ben ik meteen weer begonnen met het drinken van de green koffie.

  Omdat ik lid ben van de hyves van Anita lees ik regelmatig wat men ervaart. ik heb zelf koffie gedronken van verschillende leveranciers.

  begonnen met de koffie van Marloes uit Haarlem.
  Resultaad 7 kilo in 4 weken … maar daarbij ernstige klachten.
  Steken in mijn hart streek, pijn in de longen bij het inademen, slapenloosheid, angstig!
  Toen ik er achter kwam dat er neppe koffie in omloop was ben ik meteen gaan googelen en heb Marloes een mail gestuurd… helaas nooit reactie gehad van marloes en ben onmiddelijk gestopt met haar koffie.
  Een vriendin van mij had via Anita koffie besteld en ik ben toen daarmee begonnen. Dichte dozen met als inhoud ne tjes afgesloten zakjes en afscheur stip. Klachten bleven uit en viel weer lekker af alleen iets langzamer. Toen ik met de slordige zakjes ook van Anita begon voelde ik me toch anders… echter na een aantal dagen ging het goed alleen met deze geen droge mond en extra energie… wel viel ik af en dat is voor mij belangrijk ! ik ben er duidelijk van overtuigd dat de mensen die green-koffie verkopen hun ervaring opdoen door de ervaringen van anderen en niet omdat men percies weet hoe of wat. met de koffie van Anita ben ik tevreden en heb geen klachten! Toch ben ik een beetje angstig omdat hart en vaat ziekte en beroerte’s veel in mijn familie voor komt! Ik vertrouw erop dat Anita weet waarmee ze bezig is en door dat vele op haar hyves geen of ernstige klachten ervaren ga ik door … beetje dom misschien maar ben het dik zijn meer dan zat! Nog 10 a 12 kilo te gaan en hopelijk zonder erbij neer te vallen!

  succes iedereen

  • Oh sorry, ik dacht dat Anita de coffee via jullie had, verkeerd begrepen. Zo te zien verkoopt zij wel dezelfde als jullie. Ik vraag het even bij haar na.

   Groetjes Monique

 65. Hoi Monique,

  Als ik het verhaal lees van I. van Throo merk ik dat ik niet serieus wordt genomen! Ik ben gelukkig sinds afgelopen vrijdag gestopt en mijn hoofdpijn is minder, ben nog duizelig en trillerig, maar gelukkig beter dan de weken daarvoor. Ik heb de Green Coffee 800 besteld via de site van green coffee. Misschien dat mijn vriendin en ik er last van hebben gehad, en al die mensen die het gebruiken niet. Ik wil geen risico’s meer nemen om het door te verkopen, dus gaat het de vuilnisbak in. Met vriendelijke groeten

  • Hoi Mystica,

   Ik heb niet het idee dat zij het niet serieus nemen. Ik had ook niet veel last van de koffie, een beetje gejaagd in het begin, en een dagje een beetje hoofdpijn. Bij mij was mijn buik ook veel minder opgeblazen dan normaal. Dus ik heb alleen positieve ervaringen met de coffee. Ik wil alleen geen risico nemen. Dus ik wacht even af of er nog iets van een rapport komt dat mij geruststeld. Als dat er is ga ik er meteen weer mee beginnen. Als de sibutramine er niet in zit is het hardstikke gezond!

   Groetjes Monique

 66. Monique, ik zou je aan willen raden aan het bedrijf waar je je Coffee in koopt te overleggen en te zien of zij je de documenten kunnen overleggen.

  Mocht je via ons ingekocht hebben, dan had ik dat geweten, maar dan zou het zinvol zijn dat we je de resultaten van de onderzoeken te communiceren.

  Ik zou je veel kunnen vertellen over de producten die wij via kracht van licht voeren, maar kan geen uitspraken doen over een ander en diens producten.
  Evengoed weet ik niet wie welke tests gedaan heeft en waar ze inkopen, dus kan ik slechts achter onze groenen koffie staan omdat ik bekend ben met de resultaten en uitslagen van ons product.
  Onze leptin green coffee 800 gebruik ik overigens zelf, en mijn familie en vrienden ook .

  • Hoi,

   Ik heb de coffee via Anita, dat is toch via jullie dan? Op haar site staat dat document van Pony Testing international Group, maar is zie toch liever een test die hier in Nederland uitgevoerd is. In Amerika heb ik niet zo’n vertrouwen.

   Groetjes Monique

 67. @ Monique en Mystica,

  De Inspectie voor gezondheidszorg heeft de originele leptin greencoffee 800 onderzocht.
  Ik wil jullie aanraden contact met hen op te nemen, daar zij het organ zijn dat de consument informatie geeft over veiligheid in producten.
  De originele producten zijn ook in Nederland getest.Hierdoor kunnen wij achter de producten die we verkopen staan.

  Daar er in veel namaak producten verboden substanties aangetroffen zijn komt ook in Nederland meer duidelijkheid over de echte producten die niet schadelijk voor de gezondheid zijn en vindt de consument de weg naar de originele gezonde leptin green coffee 800 zoals wij die via ons bedrijf voeren.

  Hierdoor komt naar ik hoop meer helderheid en slaat men de waarschuwingen die we in de afgelopen tijd gegeven hebben hopelijk niet meer in de wind.

  Groeten,

  • Hoi,

   Ik heb idd een mail gestuurd naar het IGZ en ik kreeg het volgende antwoord:

   “Geachte heer, geachte mevrouw,
   Naar aanleiding van uw e-mail verwijzen wij u naar onderstaand persbericht. De inspectie gaat verder niet in op individuele vragen en/of adviesverzoeken.”

   Tja, hoe krijg je dan zekerheid. Ik dat wil ik wel graag hebben. Ik snap dat jullie helemaal achter jullie product staan. Maar dat geeft mij niet voldoende zekerheid. Het gaat niet om een beetje misselijkheid wat je ervan kunt krijgen, dan zou ik het risico wel nemen. Het gaat om iets wat levensbedreigend kan zijn. Hebben jullie van de nederlandse tests ook documentatie?

   Groetjes Monique

 68. Dag lieve mensen,

  Ook ik heb green coffee800 leptin gebruikt, 3 weken geleden begon het..het begon met hartkloppingen, warm, koud en daarna met zware hoofdpijnen, ik voelde mij steeds depressief worden en ik dacht nou het wordt tijd om naar de huisarts te gaan…nooit gedacht dat het door die green coffee kon komen, vorig week dacht mijn einde naderd, ik kon niet meer op mijn benen staan, mijn vriendin belde op, ook voor haar had ik green coffee besteld, zij had dezelfde symtonen. Zaterdag jl. hoorde ik dat er gevaarlijke stoffen inzaten, en ben meteen gestopt. Ik zou zeggen…stop ermee!!!!!!!!

 69. Hoi Anita,
  Ik ben bij mijn huisarts geweest,en heb die pak coffee meegenomen.Zij
  heeft gelezen wat er op stond,en zij denkt niet dat ik mij zo duf moe,en
  energieloos kan voelen met deze coffee.Dus mijn bloedarmoede heeft daar niets mee te maken zegt zij.Nu is mijn vraag .Voelen nog meer
  mensen zich zo zoals ik me voel.Ik wil dolgraag weer mee beginnen,maar
  wil eerst een reactie hierover.Groetjes Mina

  • Hallo, ik ben vandaag voor het eerst begonne met de greencoffee. ik voel me gewoon heel normaal zoals gewoonlijk, maar heb wel een opgeblazen gevoel en heb nergens zin in als het om eten gaat . ook als ik wateet zit ik na 2 hapjes al propvol alsof ik 3 borden op heb gegeten.

 70. Hoi,

  Toch ben ik er even mee gestopt. Is de originele Leptin green coffee 800 ook hier in Nederland onderzocht. Zijn daar documenten van? Op de hyves van Anita staat een document van een amerikaans instituut en op hun lijst staat de coffee niet, maar ik heb nog nooit van dat instituut gehoord, kan natuurlijk omdat het in Amerika is. Begrijp me niet verkeerd, ik geloof echt wel dat Anita en I. van Throo geen verkeerd spul willen verkopen en ervan overtuigd zijn dat hun product ok is. Maar toch zou ik het graag in Nederland bevestigd willen hebben. Dus vandaar mijn vraag of het hier al getest is.

  Tis natuurlijk wel je gezondheid waar het over gaat.

  Groetjes Monique

 71. Ben erg blij met dit bericht, is wederom het bewijs van wat Ik eerder aangaf. Weet zeker dat je het juiste product koopt.Nu ziet u het bewijs geleverd , Koop alleen via een betrouwbaar kanaal. Voor de originele veilige Leptin green coffee 800.
  Bij ons weet u zeker dat u veilig koopt!!!

 72. De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) waarschuwt voor het afslankmiddel Green Coffee 800. Dit product kan sibutramine bevatten, een ongeregistreerd en dus illegaal geneesmiddel voor de behandeling van overgewicht. Middelen met sibutramine geven een verhoogd risico op ernstige hart- en vaataandoeningen, zoals een beroerte of hartaanval, meldde IGZ vrijdag.

  In meer dan de helft van de onderzochte partijen Green Coffee 800 is het verboden geneesmiddel aangetroffen in een hoge dosering. Op de verpakking staat niet vermeld dat er sibutramine inzit.

  De inspectie heeft recent bij importeurs en leveranciers het afslankproduct in beslag genomen. Er loopt nog een onderzoek naar mogelijke sancties.

  De IGZ waarschuwt ook voor afslankpillen en dieetkuren die op internet worden aangeboden. Consumenten kunnen er niet zonder meer vanuit gaan dat deze producten veilig zijn. Sommige middelen bevatten giftige stoffen en bestanddelen die in Nederland niet mogen worden verkocht, zoals sibutramine in Green Coffee 800.

  bron: telegraaf

 73. @Mina

  Wat van Throo schrijft is waar normaal word je er juist energieker van,maar zoals jij zelf nu aangeeft zeg je dat je bloed armoede hebt dan is het erg verstandig even eerst overleg met jouw huisarts te plegen of opnieuw bloed te laten prikken want die kwaaltjes passen wel in dat plaatje..en na overleg kan je dan of doorgaan of stoppen
  Heel veel succes !

 74. Bij vreemde ervaringen of twijfel over de echtheid van het product, wil ik jullie , zeker na het lezen van de opmerkingen in deze discussie op het hart drukken onmiddellijk contact met de inspectie gezondheidszorg op te nemen.
  Zij zijn ondertussen op de hoogte van de schade die nep producten kunnen veroorzaken en kunnen u prima inlichten over het hoe en waarom.

  en u inlichten over hoe de originele coffee onderscheiden kan worden.
  Het product dient u van extra energie te voorzien, te ondersteunen in een gezonde dieet programma en uw verbranding te verhogen waardoor u sneller afvalt.

 75. Hoi,Ik heb de green coffee 13 dagen gebruikt,en ben 2 kilo afgevallen.
  Maar ik heb een probleem.Zoals het wordt verteld,dat je veel energie
  krijgt,is het helaas niet zo bij mij.Ik voel me juist heel zwak,moe,zuf,
  hangerig,dus energie loos.Ik vraag me af hoe dit bij mij zo is.Ik eet en
  drink ook voldoende 2liter per dag.Zal het komen door mijn
  bloedarmoede? Nu heb ik al een pak gebruikt,en wil weten of ik wel of niet meteen met een nieuwe pak kan gaan beginnen,of moet ik er mee stoppen?Graag uw reactie hier op.Alvast bedankt en de vriendelijke groet Mina

 76. @Mina
  Ik zou je aanraden na 20 tot 30 minuten toch te gaan eten,de ochtend is jouw belangrijkste start van de dag vanaf dat moment gaat de verbranding ook pas op gang net een motor,anders is het afvallen alleen maar moeilijker met minder resultaaat succes !

 77. Hallo allemaal,

  Bij deze wil ik nog een tip toevoegen.
  Ondanks dat de green coffee zo goed werkt kan het enorm helpen om dagelijks twintig minuten ergen heen te wandelen en weer terug.

  Door beweging aan uw patroon toe te voegen versterkt u uw spieren en geeft u uw lichaam de ruimte sterker te worden . Op deze manier helpt u uw lichaam goed om in de afvoer van overtollige stoffen die bij het afvallen vrijkomen. U gunt uw lichaam meer zuurstof en beweging .

  Beweging en gezonde voeding zijn de basis van een gezondlichaam.
  Door langzaam de dagelijkse beweging op te voeren , blijft u in een prima conditie . Slapeloosheid kan bewezen bestreden worden met extra beweging.

  Een aangepast dieet waarbij u tenminste 4 keer per dag een gezonde maaltijd eet en zoveel mogelijk suiker vermijdt te gebruiken , waarvan 1 maaltijd koolhydraat rijk is, is een garantie dat u een gezond gewicht behoudt .
  DE Green coffee gebruiken als ondersteuning van uw dieet is volgens ons een gezonde benadering om gewicht te verliezen en op gewicht te blijven, uw eet patroon naar een gezonder niveau tillen is een kleine moeite waar uw lichaam u dankbaar voor zal zijn .

  Om die reden heb ik op onze site uitgebalanceerde recepten geplaatst die lekker, makkelijk en gezond zijn.
  De recepten zijn gratis en worden wekelijks uitgebreid.

 78. Hoi Anita en Monique,
  Bedankt voor jullie tip.Ik ga het zeker weer proberen.Maar wel vreemt,dat er
  maar een manier is met 100ml water.Ik heb het op een side gelezen,dat mensen die geen koffie drinken het moeten gaan mengen met 100ml water en 100ml melk.Sorry ik had even nog een vraag.Moet je als je de koffie gedronken hebt precies 30 min.later eten,of mag het ook een uur later zijn?

  Bedankt en de groejes Mina

 79. Heb net ook een doos van 18 zakjes besteld.
  Ben benieuwd.
  Heb een tijdje dr. Frank gevolgd en daarna Low Carb, maar als je maar even uit de band schiet, zit het er zo weer aan.
  Ik ben een echte bourgondiér, dus ik hoop dat ik door deze groene koffie wat minder trek krijg in eten.

  ps hebben jullie geen distributeurs nodig ;)
  Ik hou me aanbevolen!

 80. Hoi Mina
  Dat is vreemd er is maar 1 gebruiksaanwijzing voor de green Coffee 800
  En die is als volgt..

  Los het zakje GreenCoffee800 op in 80 tot 100 ml heet water. Voeg evt zoetstof toe naar eigen smaak.

  Het is wel van groot belang dat u door de dag heen voldoende water drinkt, minimaal 1.5 tot 2 Liter.

  Na 30 minuten kunt u gaan ontbijten.
  De koffie zorgt ervoor dat uw hongergevoel is verminderd waardoor de calorie inname aanzienlijk wordt beperkt.
  U kunt het beste gewoon drie keer per dag eten, waarschijnlijk in kleinere hoeveelheden en evt een licht tussendoortje.
  U hoeft uw eetpatroon dus niet aan te passen.

  Bij effecten:
  Door de hogere dosis cafeïne voelt u zich energieker en gezonder terwijl de krachtige anti-oxidanten sneller de afvalstoffen uit uw lichaam verwijderen.
  U kunt gedurende de dag erg veel dorst hebben, zorg dat u altijd flesje water bij de hand heeft.

  Mina Ik hoop dat je hier wat aan hebt!

 81. Hoi Mina,

  Ik heb ook de eerste week slecht geslapen maar dat is nu over. Ik drink normaal geen koffie of cola of energiedrank. Nu alleen ’s morgens voor het ontbijt de koffie. Ik voel nog wel dat die caffeine wat doet, ben nog wat onrustiger dan normaal maar dat wordt wel minder. De reactie op de caffeine valt mij eigenlijk nog wel mee. Ik heb ook wel eens na een kopje koffie anderhalf uur zitten shaken, daarom drink ik het ook nooit meer.

  Ik drink de koffie zonder melk en suiker, wel met ongeveer 100 ml water. Dus als je het graag wil gebruiken, zou ik zeggen, even volhouden, dan went je lichaam er vanzelf aan.

  Groetjes Monique

 82. Hoy Anita,
  Ik wil even vermelden,dat ik helemaal geen cola,koffie of energiedrank had gebruikt.Ik heb nu 2 verschilende gebruiks aanwijzing,dus weet niet welke de
  juiste is.Ik had 100ml water gemengt met de coffee.Ik heb gelezen,dat de genen die geen koffie drinken,deze moeten gaan mengen met
  100ml water en 100ml melk. En ik ben geen koffie mens,maar vindt de
  Green coffee wel lekker.Dus de vraag is welke van de 2 is goed voor mij.

  Met de vriendelijke groeten van Mina

 83. @Mina

  Wat ik wel vaker hoor is veel energie,helemaal niet slapen heb ik nog niet gehoord,het kan een kwestie zijn van wennen aan bepaalde ingredienten,of je bent erg gevoelig voor caffeine en hebt naast de koffie teveel extra Kofie,cola ,energiedrank etc gedronken
  En dan de vraag heb je het wel gelijk in de ochtend genomen (dus niet later op de dag)
  En wees verzekerd van het originele product natuurlijk !
  Laat het even horen het is idd zonde als je moet stoppen en als je gevoelig bent is het misschien verstandiger over te gaan op de Hot Chocolate of Bon Bon…
  Groetjes Anita

 84. @ Anita van den Broek:
  HOy Anita ,
  Ik was ook begonnen met green coffee.
  Maar ik vindt het heel vreemt,dat ik 3dagen had gebruikt,maar al die3 dagen
  heb ik wakker gelegen.Dus ik heb de hele nacht liggen rollen in bed en kon
  niet slapen.Ben na de vierde dag gestopt maar vindt het wel zonde.
  Kun jij mij misschien helpen,of ken je iemand die kan zeggen hoe dit komt.
  De vriendelijke groeten van Mina.

 85. Hallo Allemaal,

  We hebben ondertussen rapporten binnen van het bedrijf met de onderzoeken .De resultaten Publiceren we in enkele dagen: Ik wil vast een tipje van de sluier lichten: Ons Product is echt en volledig betrouwbaar!!!

  Mocht je de echte Green coffee waar je ook echt van afvalt, kijk even bij ons op de site. krachtvanlicht.nl

  Groetjes,

  Sara

 86. Hoi Desy

  De Green Coffee 800 is niet zwart maar idd lichter van kleur, de pure black uit de lijn is wel zwart..
  Dus geen zorgen dat hoort !
  groetjes Anita

 87. Hallo Iederen,

  ik ben vegetarisch, ik eet heel weinig, omdat ik geen extra trek hebt. Ik eet niet veel zoet, geen snoep. Mijn bloed en mijn urine ook is helemal perfekt, en ben ik heel gezond.

  Ik heb de green coffie 800 uitgeprobeert, en na 2 week heb ik niets resultat. Ik heb 1 kilo ook niet gekwijt. Ik denk met deze produkt kunt iemand echt goede resultat bereiken wie van de veel eet heeft plus kilo’s.

  Maar als iemand blij met deze produkt, gefeliciteerd!

  Groetjes

  M.

 88. Hallo,

  Ik ben vandaag al 4 dgn bezig met de koffie. Het gaat best goed 1 kilo al kwijt. Ik probeer er wel bij te sporten. Ik heb een vraag over de kleur van de koffie. Moet het helemaal zwart zijn of is het gemixt met melk. Want mijn zakjes zijn gemixt met melk.

  Gr. Desy

 89. Hallo,

  Is over bovenstaand bericht al meer nieuws. Is ondertussen bevestigd door IGZ dat het er inderdaad niet in zit. Ik heb de koffie bij Anita besteld dus ga er voor nu nog vanuit dat het wel goed zit. Maar ik wil natuurlijk geen risico’s nemen voor een paar kilo’s lichter.

  Groetjes Monique

 90. Hoi

  Ook ik sluit me hier bij aan,het gaat om vervalste producten die onder valse omstandigheden vaak binnen worden gehaald echter lopen er al zwaardere controles op dit alles om dit te voorkomen ,maar helaas gebeurt het nog steeds,de origine green coffee 800 is allang getest en goed bevonden !
  Natuurlijk ben ik er wel een voorstander van slechte producten te weren zodat alleen de juiste (gezonde)producten overleven en gene risico kunnen vormen voor de gezondheid,
  Groetjes Anita

 91. Beautivol,

  Dank voor je bericht.
  Wij zijn in contact met het Igz en hebben vandaag ook met ze gesproken over deze mail.
  De nuance blijkt te ontbreken in de mail.
  Mij is verteld dat er Batches aangetroffen zijn van Green coffee die een hoge dosis subitramine hebben bevat.

  Het is nog niet duidelijk bij hen en zeker geen verboden product.

  Onderstussen hebben wij enkele voorstellen gedaan daar we vertuigd zijn van ons produkt en de onze, originele dus onderzocht zullen worden.

  De waarschuwing uit te kijken met producten die niet origineel zijn, blijkt hier weer mee bewezen te zijn.

  Ik hou je op de hoogte,

  Groeten,

  Sara

 92. Beste Green Coffee gebruiker,

  Na een paar dagen het zelf gebruikt te hebben (met succes; 2 kilo kwijt) ben ik her en daar info aan het zoeken over dit product. Na een mail gestuurd te hebben naar de Inspectie voor de Gezondheidszorg, kreeg ik het volgende schokkende antwoord. Onderstaand ter waarschuwing de e-mailwisseling en links ter info. Ook ik wil graag afslanken (van 112 naar 90) maar absoluut niet ten koste van mijn gezondheid!!

  —————–mijn vraag———————

  Goedemiddag,

  Ik heb onlangs enthousiast een kruidendrank (Green Coffee 800, van de American Leptin Pharmaceutical co.), dat aangeprezen wordt als een afslankkoffie aangeschaft.

  Bij aflevering kreeg ik een briefje dat de drank niet geschikt is voor mensen met een hoge bloeddruk en hartproblemen. Toen ik dat las was ik argwanend geworden, ook omdat op de verpakking stond pharmaceutical company uit VS.

  Ik heb mijn vraag of dit een veilig produkt voor Nederland is opgestuurd naar de Voedsel en Waren Autoriteit.

  Die verwezen mij door naar u omdat het zich hier om een aangewezen geneesmiddel gaat, en het toezicht hiervan bij de inspectie voor de gezondheidszorg ligt.

  Vandaar dat ik bij u aanklop met deze vraag. Dit produkt is erg populair aan het worden, maar wil wel graag weten of het echt een veilig, natuurlijk product is.

  Kijk uit naar uw reactie.

  —————–het antwoord———————

  Hartelijk bedankt voor uw e-mail.

  Er zijn inmiddels enkele monsters Green coffee onderzocht en hieruit blijkt dat Green coffee de stof sibutramine bevat. Deze stof staat niet vermeld op de verpakking van green Coffee. Sibutramine is een geneesmiddel voor de behandeling van overgewicht. Ondertussen is in de VS en Europa de handelsvergunning voor sibutramine bevattende middelen (Reductil) ingetrokken, omdat de voordelen van het gebruik van sibutramine bevattende middelen niet langer opwegen tegen de hoge risico’s (zie link). Bij gebruik van sibutramine bevattende middelen is er een verhoogd risico op ernstige cardiovasculaire aandoeningen, zoals een beroerte of een hartaanval.

  Ter afsluiting wil ik u vragen of u mij a.u.b. wilt laten weten waar u de Green Coffee 800 heeft gekocht.

  Met vriendelijke groet,

  ………………………………………….. ………………….
  Bureau Opsporing
  Inspectie voor de Gezondheidszorg
  Parnassusplein 5 | 2511 VX | Den Haag | Kamer D1405
  Postbus 16119 | 2500 BC | Den Haag
  ………………………………………….. ………………….
  T 070-3407455
  F 070-3405394

  ————————linkjes—————————-

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Sibutramine

  http://www.cbg-meb.nl/CBG/nl/humane-geneesmiddelen/actueel/20100127-Schorsing-handelsvergunning-voor-sibutramine-bevattende-geneesmiddelen-vanwege-een-verhoogd/default.htm

  http://www.abbottnederland.nl/nieuws/artikel/item/abbott-schort-verkoop-van-obesitasgeneesmiddel/?tx_ttnews%5BbackPid%5D=24&cHash=e8503c8b97a6a06fbb2affb62cfd8853

  Wanneer je het rechtstreekse e-mailadres van de informatieanalist van de Inspectiedienst wilt hebben, stuur me dan even een berichtje. Wil je ook anderen waarschuwen voor dit product, stuur het dan ajb door!

  ……………………………………………………………………
  KENNIS IS MACHT

  • Hoi Beauty,

   Betreft dit de originele Leptin green coffee 800? Kan je mij toelichten met het e-mailadres van de informatieanalist / eventuele onderzoeksdocumenten? Ik heb vreemde bijwerkingen ervaren, zowel kennisen in mijn nabije omgeving en wil graag achter de waarheid komen!

   Bedankt! :-)

 93. Hallo Anja en Danielle,

  Ik heb uit enthousiasme mijn post geplaatst om aan te geven hoe blij ik met de Leptin Green coffee 800 ben, waar ik vanwege mijn werk inderdaad commercieel mee verbonden ben. Ik ben ook blij dat deze discussie onstaan is .

  Wij zijn officieel distributeur van de originele lepin green coffee 800 en weten ook van de nep producten af die. We adviseren onze klanten ook goed te kijken en proberen ze o goed mogelijk te adviseren in het gebruik hiervan.

  Ik heb het artikel gelezen en ben blij met de bevindingen, daar wij producten leveren van American Leptin pharmaceutical co.ltd en veel van de nep producten verkocht worden met bijna dezelfde naam, maar zoals je in het artikel leest zijn deze afkomstig van(het lijkt erop maar is het niet) America Leptine pharmaceuticals.

  We hebben enkele dozen hiervan in handen gehad en waren ondanks de goede namaak in de verpakking ook op deze gelijkenis gekomen.
  De verpakkingen worden bijna identiek nagemaakt en dat draagt bij aan de misleiding.Hiernaast zijn er nog verschillende manieren om te ontdekken of je het originele gezonde product in handen hebt, daar het van belang is dat je weet wat je binnen krijgt .

  Ons bedrijf is vanuit een doelstelling die een gezonde leefstijl promoot en zo te bouwen aan een gezond lichaam en een gezonde planeet. We voeren ook meerdere producten die de gezondheid ondersteunen en dat ervaren onze klanten ook heel duidelijk.Hier zit een gedachte goed achter waar ik me bij aansluit.

  Om die reden en om de groene koffie uit het schimmige gevoel te halen is ook besloten te werken met vaste verkooppunten, zodat men daar informatie kan krijgen en het product op echtheid kan controleren.

  Voel je vrij onze site te bezoeken , ons bedrijf heet kracht van licht en website is krachtvanlicht.nl

  Groeten,

  Sara

 94. Hoi Danielle
  Als eerste ben ik zakelijk verbonden ,maar ik ben wel een persoon die me pas verbind als ik 1000% tevreden bent anders doe ik het NIET,mijn hyves is alleen gegeven voor resultaten waar hier om gevraagd werd !
  Wat mij bekend is ,is dat er veel word nagemaakt en dat daarin verboden stofjes zitten.
  Het land waar het hier over gaat werd belaagt(ook Koeweit) met valse producten,weet dat wanneer dit product schadelijk zou zijn de Nederlandse douane(en Keuringsdienst van waren wet) dit product niet zou toe laten hier,Er word bv wel gejaagd op het product uit Suriname omdat daar de stof ephedrine in voorkomt,vandaar ook alle waarschuwingen let op : dat u het originele product aanschaft.
  Vriendelijke groetjes
  Anita

 95. @sara en anita, jullie zijn alletwee overtuigd van de goede werking van green coffee 800 leptin. Ook zijn jullie alletwee (zakelijk) verbonden aan het product, dus het zou vreemd zijn als je kritisch of negatief zou zijn. Over ieder product of dieet zijn er zowel positieve als negatieve ervaringen.

  Wat is jullie mening bijvoorbeeld over dit artikel

  Danielle

 96. Hoi Allemaal

  Ik ben Anita van den Broek
  Ik ben een zeer tevreden distribiteur van deze Green Coffee 800,ik begeleid/ondersteun iedereen die dat wil met dit product.Dus om het jullie makkelijk te maken lees honderden resultaten op mijn open hyves (eerlijkheid duurt het langst)… green-coffee.hyves

  Ps dit is geen reclame maar deze ervaringen wilde ik met jullie delen !

 97. De berichten zijn waar.
  Na overtuigd te zijn doordat de eigenaresse van het bedrijf waar ik werk in hele korte tijd veel afviel heb ik het ook gebruikt. We zijn nu beiden wandelende reclame borden voor een van de producten die we voeren.

  Zo hoort het toch ook?
  enne we hebben ook vaste fysieke verkooppunten omdat we geloven in duidelijkheid en goede service aan onze klanten.

  Groeten,

  Sara

  • Hai Sara,

   Ik hoorde om mij heen alleen maar positieve reacties over deze koffie. Ik ben het toen ook gaan drinken en heb dit 2 maanden gedaan. Helaas heeft het bij mij niet geholpen, ik ben niets afgevallen. Ik was en ben dat nog steeds, verbaasd. Ik twijfel ook om opnieuw te beginnen. Hoe kan het dat het bij mij niet heeft gewerkt, terwijl ik een normale tot gezonde eetpatroon heb. Ik ben toch wel teleurgesteld. Mijn vraag is, hoe kan het dat het bij mij niet geholpen heeft en bij anderen wel. Ken je mensen om je heen bij wie het ook niet geholpen heeft?

  • hoi sara

   ik heb je bericht gelezen ik ga morgen beginnen maar jou bericht is van bijna een jaar geleden ik was benieuwd hoe het nu naar een jaar is ????

   mvg marjan

Klik hier voor meer ervaringen

Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.