Gratis Weekmenu Recepten Gezond Afvallen Programma

Mike Brull is een een gediplomeerd Gewichtsconsulent en is aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland) Mike helpt mensen om effectief een dieet te volgen. Wil jij ontdekken wat hij zijn klanten laat ervaren? schrijf je dan in en ontvang geheel gratis een weekmenu en het boek van Mike over diëten. Tevens geeft de gewichtsconsulent je  in zijn mails tips over diëten en afvallen, zodat het dieet dit keer wel slaagt!

Gratis Weekmenu

Het Weekmenu van Mike Brull staat garant voor de volgende punten:

  • Voldoende inname van koolhydraten
  • Voldoende inname van vetten en eiwitten
  • Voldoende inname van mineralen
  • Voldoende inname van vitamines

Het geheim achter diëten

Volgens de theorie van Mike is afvallen een koud kunstje. Als je de het maar op de juiste manier doet. Ook hier heeft hij een gratis boek over geschreven. Leer het geheim achter diëten.

  • Ontdek welke dieet goed bij jou past.
  • Ontdek of er nog betere alternatieven zijn
  • Ontdek wat de diëten van nu met je doen
  • Ontdek hoe je het best kunt afvallen
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

5 Reacties

  1. ik zou graag recepten voor mijn echtgenoot die moet dringend vermageren volgens dokter voorschrift gemakkelijk is dat niet dank

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in