Gratis Paleo Recepten E-Book Aanvragen

Het succes van De Paleo Revolutie schuilt in de verrassend lekkere en eenvoudige recepten. Omdat vetvrij.com is uitgeroepen tot een van de beste websites op het gebied van dieet en voeding mag ik je tijdelijk een gratis receptenboek aanbieden. Dit receptenboek bevat voldoende recepten voor een complete week Paleo. Alle recepten voor zowel ontbijt, lunch als diner staan duidelijk beschreven. Je kunt het gratis receptenboek downloaden door het onderstaande formulier in te vullen.

Indien je problemen hebt met het aanvragen van de gratis Paleo Recepten dan kun je altijd contact met me opnemen via het contactformulier.

Gezonde Groetjes,

Sanne Sanders
www.vetvrij.com

p.s. Wist je ook dat er een paleo toetjesboek is? Je kunt een gratis preview van het toetjesboek downloaden.

14 Reacties

 1. Ik zit in klas 5 van de HAVO. In het examenjaar moet iedere leerling een Profielwerkstuk maken. Mijn profielwerkstuk gaat over het Caveman/Paleo dieet. Ik wil na mijn havo diploma diëtetiek gaan studeren en heb daarom voor dit onderwerp gekozen. Ik wil gaan onderzoeken wat het succes is van het Caveman dieet ook wel Paleodieet genoemd.

  Hiervoor heb ik mensen nodig die dit dieet volgen en voor mij een vragenlijst willen invullen. Het invullen van de vragenlijst kost plm 10 minuten. Stuur mij aub een pb berichtje als u mij zou willen helpen.

  Wanneer u nog niet het Caveman dieet volgt maar het wel zou willen volgen kan dat ook. Dan begeleid ik u daarin en hou ik de resultaten bij voor mijn onderzoek. De gegevens worden anoniem verwerkt.

  Als u mij zou willen doen aan mijn onderzoek ben ik daar heel erg blij mee en wil u ik nu alvast bedanken.

  Groetjes Romylie Leegwater

 2. Ik weeg op het moment rond de 85 kilo met een lengte van 172 cm. Heb verschillende diëten gedaan zoals E.G.A, weight watchers, Cambridge, powerslim en ga zo maar door. Ook altijd goed afgevallen maar val telkens terug in oude eetgewoonten. Mijn ideale gewicht voor mezelf vind ik tussen de 70 en 72 kilo. Hoop dat ik een kans krijg om het dieet uit te proberen. Groetjes Reina

 3. Wat te dien bij een voedselintolerantie die wel heftig is , nikkelallergie en een lekkende darm
  Staan allemaal heerlijke recepten op , maar wat zijn de alternatieve voor noten geen soja tomaten enz enz ik moet echt speuren op internet wat ik als vervanger kan gebruiken omdat ik ook 2 parasieten heb en candia wordt het wel heeeeel weinig
  Ben nu aan het Paleo dieet en haal de dingen eruit wat niet mag, maar kom ik dan niet bepaalde vit tekort of andere
  Gr Petra

 4. Ik volg nu al een half jaar de paleo manier van eten en ik heb veel meer energie. Ook ben ik 8 kilo afgevallen dankzij paleo. Ik gebruik de boeken van Michiel Beugelsdijk, Eetpaleo

 5. Ik heb het oerdieet gevolgd. Het Paleo Dieet is hiervan afgeleid (eigenlijk hetzelfde) Je gaat helemaal terug naar de basis en voelt je energieker. Ik ben erg benieuwd naar deze recepten.

  Angelique

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.