Flinndal Proefpakket Aanvragen

Wil je kans maken op een Gratis Flinndal Pakket? Lees dan de informatie op deze pagina aandachtig door en volg de instructies.

Testpersonen Gezocht

Wil je de Gezond Gewicht producten van Flinndal uitproberen? Ik ben op zoek naar vrijwilligers die deze nieuwe afslanklijn graag willen testen. Lijkt het je leuk om mee te doen? Like ons dan op facebook en laat een reactie achter waarin je verteld waarom jij deze producten graag wil testen. Je kunt een ook een reactie plaatsen in de facebook commentbox onderaan deze pagina

flinndall-gratis-proefpakket

Inhoud van het Gratis Flinndal Proefpakket

Het gratis proefpakket is geschikt voor minimaal 4 weken en is wordt speciaal voor jou persoonlijk samengesteld. Je krijgt alle producten en persoonlijke begeleiding. De basis van het afslankpakket bestaat uit de volgende producten:

 • 20 Energierepen
 • 24 zakjes Eiwitshakes (3 smaken),
 • 2 pakjes (elk 55 gram) Slanke Lijn Thee,
 • 30 Slank & Fit Supplementen

Gratis Deskundige Begeleiding

Naast deze Flinndal producten is er het adviesgedeelte wat bestaat uit:

 • gratis digitaal Stappenplan (12 delig, elke week een stap)
 • gratis contact mogelijkheid met de voedingsdeskundige
 • gratis gezonde recepten voor diner of lunch

Wil je dkans maken op dit aflankpakket? Like ons dan op facebook en laat een reactie achter waarin je verteld waarom jij deze producten graag wil testen. De winnaar wordt gekozen op 1 oktober en wordt hier bekend gemaakt. Je kunt je dus opgeven t/m 30 september!

63 Reacties

 1. hallo
  ik wou graag jullie proefpakket onvangen.
  15 kilo aangekomen door mij medicijnen en wil heel graag proberen te lijnen lukt haast niet .
  ik wil daarom dit gaan uitproberen gr nicole

 2. Beste ik zou graag dit pakket uittesten. Ik heb al zoveel dingen geprobeerd wat ook duur uit kwam waar ik niks op tegen heb maar als het niet werkt zoals me meegegevn werd dan vind ik dit wel erg. Ik heb al cafeïne, smartproteine, afslankproteine, waterout van body and fit shop gebruikt. Afslank vervang maaltijden en vetverbranders van kruidvat. Vetverbranders van de kruiden tuin. Forever living products detox week. Dieet van protislank nl. En zoveel meer maar niks werkt en ik zie geen verschil. Ik wil eens iets proberen dat echt werkt, eerst een staal krijgen en als ik zie dat dit echt werkt dit blijven gebruiken. Na proefpakket zal ik aankopen en word ik klant dus ik hoop dat ik in aanmerking kom. Alvast bedankt.

 3. Bezoek het Flinndal Gezond Gewicht Forum voor meer informatie over Flinndal. Je kunt er vragen stellen en ervaringen lezen van bezoekers.

  Meer informatie over het gratis proefpakket kun je lezen op deze pagina.

  Flinndal Kortingscode

  Exclusief voor bezoekers van vetvrij.com is er een kortingscode beschikbaar die recht geeft op 10 procent korting. Gebruik hiervoor de volgende kortingscode tijdens het bestelproces.

  10% KORTINGSCODE: VETVRIJ2013

  Deze kortingscode is geldig tot 10 december 2013

 4. Ik kom maar niet van die 10 kilo zwangerschapsvet af.
  Mijn kleintje is inmiddels 13 maanden dus de smoes dat t nog van de zwangerschap komt werkt helaas niet meer :(
  Voel me lelijk, dik en eet heel weinig maar blijf op de een of andere manier aankomen…
  Ben radeloos

 5. Ik ben al jaren klant van jullie, onder andere multivitamines, vitamine B complex, vezel tabletten en omega 3, 6, 9,. Ik ben 1.58 lang en weeg 69 kilo (8 kilo overgewicht dus). Ik zou heel graag jullie methode willen uitproberen, het komt op mij over als een gezonde manier om af te vallen, en dat is natuurlijk wat ik wil!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Marianne
Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk freelance voor vetvrij.com. Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.