Gratis Fit For Me Voedingstest

Afvallen in 2021

Bijna de helft van alle Nederlanders slikt vitamine pillen. De een omdat hij niet gevarieerd genoeg eet, de ander om de weerstand te verhogen. Maar teveel vitamine slikken is ook niet goed. Met deze gratis voedingstest kun je nagaan of je gezond leeft, of je voldoende beweging krijgt Maar vooral of je gezond en genoeg, of misschien wel te veel! Daarnaast geeft deze voedingstest je inzicht in je vitamine inname en beantwoord het vragen zoals: ‘Ik wordt vanaf mijn 45e steeds dikker, ik eet echter niet anders of meer dan eerst, hoe kan dit?’. Door deze test te doen kom je erachter of je weerstand in orde is, of je voldoende mineralen en vitaminen binnenkrijgt en of je calorieëniname juist is! Bij ‘Fit For Me’ kun je gratis een persoonlijke test doen om uit te zoeken wat en belangrijker nog, hoeveel vitamines je nodig hebt. Klik op de groene knop om de gratis voedingstest te starten.

Leef jij wel gezond?

Wist je dat 82% van de Nederlandse bevolking zegt dat ze gezond leven. 57% van hen zegt daarnaast ook nog gezond te eten. 52% van hen geeft aan voldoende te bewegen. Hoe zit dat met jou? Ben je wel fit, gezond en sterk? En zo niet, wat gaat het bij jou dan fout?

Fit For Me voedingstest bij RTL4

De voedingstest van Fit For Me is onder andere getest door RTL4

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.